Dodaj do ulubionych

ZADUFANIE BATORSKIEGO

IP: 195.116.208.* 29.04.02, 20:51
zadufanie ojca przekracza najśmielsze wyobrażenia! Ten facet myśli, że tylko
jemu należy się wygrana. Kiedy reszta mieszkańców przejrzy na oczy? Kiedy? Wie
ktoś...
Obserwuj wątek
    • siano01 Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO 29.04.02, 20:54
      Problem w tym, że oni na niego nie głosują bo boją się, że to oni mogliby
      ewentualnie stanąć z nim do walki. Boją się przegranej więc...
      • Gość: andrew23 Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO IP: 195.116.208.* 29.04.02, 21:01
        ...więc nawet nie chcę myśleć co będzie jak on wygra, przecież on traktuje to
        jak pracę zawodową. Hydraulik z niego żaden co sam przyznał mówiąc, że
        prywatnie nie chce pracować czytaj woli się obijać w jakimś dużym molochu
        państwowym udając pracę. A już jego teksty o tym, że inni świetnie sobie
        poradzą nie wygrywając są żenujące. pozdrawiam, choć jestem lekutko wzburzony
      • Gość: Alla Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO IP: *.a2000.nl 29.04.02, 21:08
        Aaaaaaaa, nie badzcie tacy, juz moglby dostac te kase, bo:

1. przez caly czas pobytu dostarcza rozrywki ogladaczom BB - jest smieszny, a
        ze troche prymitywny - przeciez to nie program dla intelektualistow i Arek
        trafia do szerokiej publicznosci
        2. mieszka w jednym pokoju z zona i dwojka dzieci
        3. nie ma warunkow do uprawiania seksu, ktory gdyby nie te warunki bylby na 5 w
        skali do 5.
        4. jest za stary na kariere i siedzi na bezrobociu
        5. moglby sie jeszcze rozwinac artystycznie jako polski Benny Hill, a ta kasa
        by go chwilowo uniezaleznila od reklam golarek do plaszczy i wieszakow
        samochodowych.
        6. jest wzorowym mezem i ojcem i moglby sie jeszcze troche rozmnozyc, gdyby nie
        fakt, ze wszyscy spia w jednym pokoju, a dzieci juz duze i wiedza o co chodzi.

Eee, nie jest zadufany, tylko czuje, ze mu sie ona nalezy. Zabawia publicznosc
        czy nie?? Zabawia. Wiec co. Nie ma darmo.
        • bigbrada Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO 29.04.02, 21:10
          Jakiej rozrywki! Mnie ich gadki tak nużą, że przełączam na cokolwiek innego.
          Nawet reportaż w Wocie o ściekach w Baniosze ma większe tempo i dramaturgię!
        • Gość: Green A co powiecie na Harnasia...? IP: *.acn.waw.pl 30.04.02, 03:45
          Gość portalu: Alla napisał(a):

> Aaaaaaaa, nie badzcie tacy, juz moglby dostac te kase, bo:
          >
          > 1. przez caly czas pobytu dostarcza rozrywki ogladaczom BB - jest smieszny, a
          > ze troche prymitywny - przeciez to nie program dla intelektualistow i Arek
          > trafia do szerokiej publicznosci
          > 2. mieszka w jednym pokoju z zona i dwojka dzieci
          > 3. nie ma warunkow do uprawiania seksu, ktory gdyby nie te warunki bylby na 5 w
          >
          > skali do 5.
          > 4. jest za stary na kariere i siedzi na bezrobociu
          > 5. moglby sie jeszcze rozwinac artystycznie jako polski Benny Hill, a ta kasa
          > by go chwilowo uniezaleznila od reklam golarek do plaszczy i wieszakow
          > samochodowych.
          > 6. jest wzorowym mezem i ojcem i moglby sie jeszcze troche rozmnozyc, gdyby nie
          >
          > fakt, ze wszyscy spia w jednym pokoju, a dzieci juz duze i wiedza o co chodzi.
          >
          > Eee, nie jest zadufany, tylko czuje, ze mu sie ona nalezy. Zabawia publicznosc
          > czy nie?? Zabawia. Wiec co. Nie ma darmo.

Alla ja widzę, że Ty niezła jajcara jesteś. Tekściuchy walisz klawe.Fakt - ma coś
          z Benny Hilla i ten seks na 5 w skali 1-5 też by się przydał.A te życzenia dla
          dzieci w czasie rozmowy z rodziną..."życzę Ci żebyś był zdrowy i dobrze się
          uczył" - zupełnie jakby mówił do soleniznata na imieninach ;-))))Facet nawet nie
          ma świadomości, że jest śmieszny.
          Za to z Harnasiem niezły numer....jadą do "byłej" (nie są razem od 6 lat !!!!!!!!)
          i zmuszają ją do jakiegoś show przed kamerami.A gdyby była już "mężata" z innym
          facetem to też by przyjechali ???????? Babka nie wyglądała na zachwyconą - szybko
          dała dzieci do telefonu. A TVN dalej taszczy ją z majdanem do Warszawy na
          Ring "jak Andrzej wygra to wrócisz.....?" Nie no, kurwa - there is no business
          like showbusiness !!!
    • Gość: slide Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO IP: *.rcb.vectranet.pl / 10.4.1.* 29.04.02, 21:13
      a ja myśle, że go nie nominują, bo wiedzą, że można go łatwo pokonać i wcale
      się go nie boją, wolą wyrzucić silnych tak jak dzisiaj piotrka i monikę
      • Gość: andrew23 Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO IP: 195.116.208.* 29.04.02, 21:15
        wlewasz nadzieję w serce me :)) oby tak było
    • Gość: M. Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO IP: *.pl 29.04.02, 21:15
      Ja to jego poczucie,że powinien wygrać zauważyłam już dawno.I to jest
      przerażające i świadczy o tym ,jaki ten człowiek jest ograniczony i
      prymitywny.On jest bezrobotny,ma rodzinę -to jemu się należy.Szczerze mu
      współczuję,że nie może znaleźć pracy, wiadomo jakie jest bezrobocie w Polsce a
      zwłaszcza w małych miastach, ale naprawdę to nie jest powód ,żeby jemu się
      należała nagroda.Nigdzie nie jest napisane ,że na świecie jest sprawiedliwie i
      tym samym Batorski może mieć pretensje,że np. się nie urodził w dynastii
      Windsorów, a książe Wiliam się urodził.A te jego powody,że "chemik jest młody ,
      wykształcony to sobie poradzi", "a Monika też sobie da radę" są po prostu tak
      głupawe i prymitywne,że aż ręcę opadają.
      A według mnie powinien wygrać chemik, albo Rudi.
      • Gość: andrew23 Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO IP: 195.116.208.* 29.04.02, 21:17
        są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie :) dzięki M.
      • siano01 Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO 29.04.02, 21:21
        Masz rację M.
        A od siebie dodam: może i należy się Hydro główna nagroda, ale wyrażanie o tym
        przekonania (lub sugerowanie tego) za każdym razem gdy jest w pokoju zwierzeń
        podczas nominacji, na pewno mu w wygraniu nie pomoże. Ludzie traca cierpliwość
        i sympatię. Hydro chcąc być szczery aż do bólu zaczyna działać wbrew sobie.

siano
        • siano01 Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO 29.04.02, 21:23
          siano01 napisał(a):
          > Hydro chcąc być szczery aż do bólu zaczyna działać wbrew sobie.

Oczywiście miało być działać "przeciwko" sobie, a nie "wbrew"...... Pozdrufki.
      • Gość: A Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO IP: *.acn.waw.pl 29.04.02, 22:22
        ja tez stawiam na RUDA:) i wcale nie dlatego ze jej sie dom spalil..... ale
        dlatego ze jest NORMALNA:) umie sie bawic, wie o co chodzi w tej grze i caly
        czas jest soba... no w kazdym razie jest niezmienna:))))
        pozdrawiam:))
        • Gość: zip Re: kiełp Batorski... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.04.02, 01:43
          ja też mam nadzieję, że Hydro nie wygra, mnie osobiście ten kiełp jedynie
          irytuje swoją pseudoprzebiegłością... Wydaje mi się, że on święcie wierzy, żę
          jest co najmniej Bondem, objaśniając w pokoju zwierzeń szczegóły
          swojej 'taktyki' - doprawdy, wyjątkowy jełop, choć może nawet nie tak bardzo
          wyjątkowy w naszym kraju...
          wydaje mi się od dziś, że wygra Monika... Tzn - wg mnie wyleci Chemik, bo coś
          skręci w związku z nią i widzowie staną po jej stronie, ja też zauważam, że on
          za dużo w tym 'związku' kombinuje - tak jakby przeliczał, co mu się opłaci.
          dziewczyna tańczy sama godzinę na dworze i czeka, aż przyjdzie, a on sobie
          drętwą gadkę odwala z Hydro i Rudą... coś nie tak, mr Police
          a po Chemiku stawiam na szybką serię - Harnaś i Hydro, analogicznie do
          pierwszej edycji... (Gulczas, Klaudiusz)
          pozdr
          zip
          • Gość: zip Re: kiełp Batorski... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.04.02, 01:45
            > a po Chemiku stawiam na szybką serię - Harnaś i Hydro, analogicznie do
            > pierwszej edycji... (Gulczas, Klaudiusz)
            ...
            oczywiście szybką serię w pojedynkach z Moniką, tak jak wówczas było z Alicją
            zip

• Gość: Belami Re: kiełp Batorski... IP: *.bn.krakow.pl 30.04.02, 06:07
              A w co ma angażować się Chemik? Przecież oni do siebie nie pasują, to ludzie z
              różnych światów. Gdyby nie to że siedzą w jednym kontenerze nigdy by na siebie
              nie spojrzeli.
              • Gość: wiesia Re: kiełp Batorski... IP: *.telia.com 30.04.02, 06:36
                Madrze powiedziane. Oni tam siedza jak na bezludnej wyspie i jedyna rozrywka
                jest pozorne zblizenie sie do siebie. Gdzie tam Chemikowi do Moniki i vice
                versa? Podziwiam jednak chemika za jego brak samokrytyki. - Idzie za
                pragnieniem nie spogladajac w lustro. Monika zas dobrze wie, ze jego swiat jest
                dla niej stracony na rzecz "oslich uszu".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka