Gość: andrew23 IP: 195.116.208.* 29.04.02, 20:51 zadufanie ojca przekracza najśmielsze wyobrażenia! Ten facet myśli, że tylko jemu należy się wygrana. Kiedy reszta mieszkańców przejrzy na oczy? Kiedy? Wie ktoś... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siano01 Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO 29.04.02, 20:54 Problem w tym, że oni na niego nie głosują bo boją się, że to oni mogliby ewentualnie stanąć z nim do walki. Boją się przegranej więc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew23 Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO IP: 195.116.208.* 29.04.02, 21:01 ...więc nawet nie chcę myśleć co będzie jak on wygra, przecież on traktuje to jak pracę zawodową. Hydraulik z niego żaden co sam przyznał mówiąc, że prywatnie nie chce pracować czytaj woli się obijać w jakimś dużym molochu państwowym udając pracę. A już jego teksty o tym, że inni świetnie sobie poradzą nie wygrywając są żenujące. pozdrawiam, choć jestem lekutko wzburzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO IP: *.a2000.nl 29.04.02, 21:08 Aaaaaaaa, nie badzcie tacy, juz moglby dostac te kase, bo: 1. przez caly czas pobytu dostarcza rozrywki ogladaczom BB - jest smieszny, a ze troche prymitywny - przeciez to nie program dla intelektualistow i Arek trafia do szerokiej publicznosci 2. mieszka w jednym pokoju z zona i dwojka dzieci 3. nie ma warunkow do uprawiania seksu, ktory gdyby nie te warunki bylby na 5 w skali do 5. 4. jest za stary na kariere i siedzi na bezrobociu 5. moglby sie jeszcze rozwinac artystycznie jako polski Benny Hill, a ta kasa by go chwilowo uniezaleznila od reklam golarek do plaszczy i wieszakow samochodowych. 6. jest wzorowym mezem i ojcem i moglby sie jeszcze troche rozmnozyc, gdyby nie fakt, ze wszyscy spia w jednym pokoju, a dzieci juz duze i wiedza o co chodzi. Eee, nie jest zadufany, tylko czuje, ze mu sie ona nalezy. Zabawia publicznosc czy nie?? Zabawia. Wiec co. Nie ma darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
bigbrada Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO 29.04.02, 21:10 Jakiej rozrywki! Mnie ich gadki tak nużą, że przełączam na cokolwiek innego. Nawet reportaż w Wocie o ściekach w Baniosze ma większe tempo i dramaturgię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Green A co powiecie na Harnasia...? IP: *.acn.waw.pl 30.04.02, 03:45 Gość portalu: Alla napisał(a): > Aaaaaaaa, nie badzcie tacy, juz moglby dostac te kase, bo: > > 1. przez caly czas pobytu dostarcza rozrywki ogladaczom BB - jest smieszny, a > ze troche prymitywny - przeciez to nie program dla intelektualistow i Arek > trafia do szerokiej publicznosci > 2. mieszka w jednym pokoju z zona i dwojka dzieci > 3. nie ma warunkow do uprawiania seksu, ktory gdyby nie te warunki bylby na 5 w > > skali do 5. > 4. jest za stary na kariere i siedzi na bezrobociu > 5. moglby sie jeszcze rozwinac artystycznie jako polski Benny Hill, a ta kasa > by go chwilowo uniezaleznila od reklam golarek do plaszczy i wieszakow > samochodowych. > 6. jest wzorowym mezem i ojcem i moglby sie jeszcze troche rozmnozyc, gdyby nie > > fakt, ze wszyscy spia w jednym pokoju, a dzieci juz duze i wiedza o co chodzi. > > Eee, nie jest zadufany, tylko czuje, ze mu sie ona nalezy. Zabawia publicznosc > czy nie?? Zabawia. Wiec co. Nie ma darmo. Alla ja widzę, że Ty niezła jajcara jesteś. Tekściuchy walisz klawe.Fakt - ma coś z Benny Hilla i ten seks na 5 w skali 1-5 też by się przydał.A te życzenia dla dzieci w czasie rozmowy z rodziną..."życzę Ci żebyś był zdrowy i dobrze się uczył" - zupełnie jakby mówił do soleniznata na imieninach ;-))))Facet nawet nie ma świadomości, że jest śmieszny. Za to z Harnasiem niezły numer....jadą do "byłej" (nie są razem od 6 lat !!!!!!!!) i zmuszają ją do jakiegoś show przed kamerami.A gdyby była już "mężata" z innym facetem to też by przyjechali ???????? Babka nie wyglądała na zachwyconą - szybko dała dzieci do telefonu. A TVN dalej taszczy ją z majdanem do Warszawy na Ring "jak Andrzej wygra to wrócisz.....?" Nie no, kurwa - there is no business like showbusiness !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slide Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO IP: *.rcb.vectranet.pl / 10.4.1.* 29.04.02, 21:13 a ja myśle, że go nie nominują, bo wiedzą, że można go łatwo pokonać i wcale się go nie boją, wolą wyrzucić silnych tak jak dzisiaj piotrka i monikę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew23 Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO IP: 195.116.208.* 29.04.02, 21:15 wlewasz nadzieję w serce me :)) oby tak było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO IP: *.pl 29.04.02, 21:15 Ja to jego poczucie,że powinien wygrać zauważyłam już dawno.I to jest przerażające i świadczy o tym ,jaki ten człowiek jest ograniczony i prymitywny.On jest bezrobotny,ma rodzinę -to jemu się należy.Szczerze mu współczuję,że nie może znaleźć pracy, wiadomo jakie jest bezrobocie w Polsce a zwłaszcza w małych miastach, ale naprawdę to nie jest powód ,żeby jemu się należała nagroda.Nigdzie nie jest napisane ,że na świecie jest sprawiedliwie i tym samym Batorski może mieć pretensje,że np. się nie urodził w dynastii Windsorów, a książe Wiliam się urodził.A te jego powody,że "chemik jest młody , wykształcony to sobie poradzi", "a Monika też sobie da radę" są po prostu tak głupawe i prymitywne,że aż ręcę opadają. A według mnie powinien wygrać chemik, albo Rudi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew23 Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO IP: 195.116.208.* 29.04.02, 21:17 są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie :) dzięki M. Odpowiedz Link Zgłoś
siano01 Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO 29.04.02, 21:21 Masz rację M. A od siebie dodam: może i należy się Hydro główna nagroda, ale wyrażanie o tym przekonania (lub sugerowanie tego) za każdym razem gdy jest w pokoju zwierzeń podczas nominacji, na pewno mu w wygraniu nie pomoże. Ludzie traca cierpliwość i sympatię. Hydro chcąc być szczery aż do bólu zaczyna działać wbrew sobie. siano Odpowiedz Link Zgłoś
siano01 Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO 29.04.02, 21:23 siano01 napisał(a): > Hydro chcąc być szczery aż do bólu zaczyna działać wbrew sobie. Oczywiście miało być działać "przeciwko" sobie, a nie "wbrew"...... Pozdrufki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: ZADUFANIE BATORSKIEGO IP: *.acn.waw.pl 29.04.02, 22:22 ja tez stawiam na RUDA:) i wcale nie dlatego ze jej sie dom spalil..... ale dlatego ze jest NORMALNA:) umie sie bawic, wie o co chodzi w tej grze i caly czas jest soba... no w kazdym razie jest niezmienna:)))) pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: kiełp Batorski... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.04.02, 01:43 ja też mam nadzieję, że Hydro nie wygra, mnie osobiście ten kiełp jedynie irytuje swoją pseudoprzebiegłością... Wydaje mi się, że on święcie wierzy, żę jest co najmniej Bondem, objaśniając w pokoju zwierzeń szczegóły swojej 'taktyki' - doprawdy, wyjątkowy jełop, choć może nawet nie tak bardzo wyjątkowy w naszym kraju... wydaje mi się od dziś, że wygra Monika... Tzn - wg mnie wyleci Chemik, bo coś skręci w związku z nią i widzowie staną po jej stronie, ja też zauważam, że on za dużo w tym 'związku' kombinuje - tak jakby przeliczał, co mu się opłaci. dziewczyna tańczy sama godzinę na dworze i czeka, aż przyjdzie, a on sobie drętwą gadkę odwala z Hydro i Rudą... coś nie tak, mr Police a po Chemiku stawiam na szybką serię - Harnaś i Hydro, analogicznie do pierwszej edycji... (Gulczas, Klaudiusz) pozdr zip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: kiełp Batorski... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.04.02, 01:45 > a po Chemiku stawiam na szybką serię - Harnaś i Hydro, analogicznie do > pierwszej edycji... (Gulczas, Klaudiusz) ... oczywiście szybką serię w pojedynkach z Moniką, tak jak wówczas było z Alicją zip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: kiełp Batorski... IP: *.bn.krakow.pl 30.04.02, 06:07 A w co ma angażować się Chemik? Przecież oni do siebie nie pasują, to ludzie z różnych światów. Gdyby nie to że siedzą w jednym kontenerze nigdy by na siebie nie spojrzeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: kiełp Batorski... IP: *.telia.com 30.04.02, 06:36 Madrze powiedziane. Oni tam siedza jak na bezludnej wyspie i jedyna rozrywka jest pozorne zblizenie sie do siebie. Gdzie tam Chemikowi do Moniki i vice versa? Podziwiam jednak chemika za jego brak samokrytyki. - Idzie za pragnieniem nie spogladajac w lustro. Monika zas dobrze wie, ze jego swiat jest dla niej stracony na rzecz "oslich uszu". Odpowiedz Link Zgłoś