Gość: mac IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 22:08 Przeciez najgorszy i najglupszy smiech z calego BB 2 ma przeciez Wielki Andrzej! Dobrze ze edycja sie konczy, bo juz sie go nie da sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mallina Re: Smiech SOLTYSIKA IP: *.iesy.de 12.12.01, 22:44 ogladac tez sie nie da.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: Smiech SOLTYSIKA IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.12.01, 23:15 a tak się dzisiaj starał być dowcipny a wy go wciąż nie lubicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWIATEK Re: Smiech SOLTYSIKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 23:29 CZEŚĆ MALLINA - DZIURAWA DZIEWCZYNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Smiech SOLTYSIKA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 13.12.01, 10:45 czesc kwiatek, rymujesz jak stary dziadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hadley Re: Smiech SOLTYSIKA IP: 217.97.155.* 12.12.01, 23:47 Rzeczywiście chichcze, że aż boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Re: Smiech SOLTYSIKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 23:53 I w dodatku się pierdoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzurna Re: Smiech SOLTYSIKA IP: *.rol.ar.krakow.pl 13.12.01, 08:43 pierdoli do bulu oh ty glupi ciulu Odpowiedz Link Zgłoś
prowokatorka Re: Smiech SOLTYSIKA 13.12.01, 11:18 Masz rację Mallina! Słuchać się nie da , ale oglądać ..- to naprawdę sprawia ból ! Jak mu się ta górna warga zahaczy ,wyszczerza zębiska , odsłaniając sino- brazowo-blado-różowawe dziąsła. Pada wtedy na mnie blady strach ! Mój pies , jak się dobrze wqrzy ,wygląda tak samo. Ale psu mogę pomóc , odginam mu wtedy tę wargę ! A Sołtysikowi kto pomoże ? Stoi więc bezradnie ,jak sierota, szczerząc te swoje krzywe zębiska i dziąsła końskie , aż warga sama mu opadnie. Do tego ten rechot! Matko jedyna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
camel-ka Re: Smiech SOLTYSIKA 13.12.01, 14:22 oj, nie oszczędzacie go , nie oszczędzacie. A taki jest śliczny jak sobie stoi ...( i nie uśmiecha się) ! Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru Re: Smiech SOLTYSIKA 13.12.01, 18:08 Jak go widze i slysze to chce mi sie warczec, a nie mruczec...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seses Re: Smiech SOLTYSIKA IP: *.waw.cdp.pl 15.12.01, 08:45 a który lepszy?soltysiak czy ten pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś