zomm 07.04.08, 19:10 odkąd zobaczyłem ją w złotopolskich strasznie polubiłam tą aktorkę. strasznie mi żal, że odpadła z tzg. myślicie, że jej kariera jeszcze się rozwinie? bo chwilowo nie przebiła się chyba jeszcze do pierwszej ligi :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: Małgosia Socha 07.04.08, 19:26 Do pierwszej ligi serialowej na pewno, gra absolutnie we wszystkim.;) Też ją lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
dwatysiacerubli Re: Małgosia Socha 07.04.08, 21:21 potwierdzam - jedna z fajniejszch polskich aktorek. wydaje sie ze jej nie odbilo jak paru innym gwiazdkom :P swoja droga szkoda jej troche na te seriale Odpowiedz Link Zgłoś
klaups Re: Małgosia Socha 07.04.08, 22:23 Wydaje mi się że poza serialami można ją zobaczyć w jakichś niezależnych produkcjach - ale tytułu żadnego ci nie wymienię :) Odpowiedz Link Zgłoś
kashtann Re: Małgosia Socha 07.04.08, 22:55 no ja ją w żadnych produkcjach niezależnych nie widziałem. jak ktoś ma głód jej twarzy to można ją jeszcze obejżeć w kliku filmikach na millionyou.com. Odpowiedz Link Zgłoś
proszcze Re: Małgosia Socha 07.04.08, 23:33 Ciekawe czy ma coś wspólnego z właścicielami tej strony czy tylko ją zatrudnili żeby ładnie wyglądała. Tak czy inaczej chętnie bym z nią nakręcił coś na ten konkurs o całowaniu :P~~ Odpowiedz Link Zgłoś
kashtann Re: Małgosia Socha 07.04.08, 23:58 raczej zatrudnili. prubuj masz jeszcze czas do 20go ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Małgosia Socha 07.04.08, 21:48 otóż nie oglądam seriali,to nie wiem w czym gra,ale ostatnio dobrze tańczyła,ma jaja,że tak powiem,czego nie można powiedzieć o jej aman cie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Małgosia Socha 08.04.08, 09:42 ja Soche w sumei lubię aktorstwo serialowe ale : buzia ładna (od kiedy wyregulwoała te swoej brwi Breżniewa) , duzo wdzięku, swietna figura , miło sie na nią patrzy , do tego dziewczęcy urok i ..... brak zenujacego lansiarstwa brukowego pod hasłęm "mój misio kupił mi nowe majtki" Odpowiedz Link Zgłoś