Dodaj do ulubionych

Praca w Blue City?

IP: 195.187.84.* 27.01.04, 10:19
Szukam pracy w tym obiekcie, może ma ktoś namiary?
Obserwuj wątek
    • Gość: exoda Re: Praca w Blue City? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 11:50
      czy tak trudno wpisac w wyszukiwarke: "Blue City"??? ja wpisalam i wyskoczylo
      80 wynikow!
    • Gość: A Re: Praca w Blue City? IP: 195.187.84.* 27.01.04, 14:49
      Chodzi mi o konkrety, a nie o jakieś bzdetne informacyjki na temat stropów,
      wysokości fontanny i in.
    • Gość: Patrycja Re: Praca w Blue City? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 14:54
      Też jestem zainteresowana pracą tam.Podobno to gdzieś na AL.Jerozolimskich
      • contento Re: Praca w Blue City? 27.01.04, 16:57
        Jeśli moge ci coś zasugerować to to co możesz uczynic to zadzwonic do firmy
        zajmujacej się sprzedazą powierzchni w tym centrum , poproszenie panienki ażeby
        ci podała nazwy firm które wykupiły tam powierzchnie ( nie wiem czy sie to uda
        bo moga nie chciec podac ci tych danych ) zazwyczaj beda to te same firmy co w
        innych centrach handlowych )
        Na pewno beda tam Trafic Club , Ina center , Piotr i Paweł
        www.monroe.pl/bluecity/bc_plany.html firma z projektorami itp
        Delta sport , Avans

Nr tel do firmy Blue City 6689976
        niestety ale Pani z działu marketingu nie chciała mi podac danych firm , ale
        jak to bie zalezy to może ci sie uda
        • Gość: Alex Re: Praca w Blue City? IP: 195.187.84.* 28.01.04, 09:11
          Wiem, że to w alejach, codziennie tamtędy przejeżdżam, ale dzięki za info
          zadzwonię do Blue City. Mam jednak nadzieję, że jakiś pracodawca zajrzy na to
          forum i odpowie.
          • Gość: pracodawca Re: Praca w Blue City? IP: *.softbank.pl 28.01.04, 13:20
            I moze jeszcze poprosi Cie, żebys u niego pracowal. Zejdz na ziemie.
            • Gość: doradca Re: Praca w Blue City? IP: *.acn.waw.pl 28.01.04, 18:53
              Przecież to upadek honoru poprosić kogoś do pracy. Jak widze, że papa Smerf
              odszedł z Softbanku to już pracownicy szaleją. Oj jordoli Was, jordoli w tym
              Syfbanku.
          • Gość: Alex Re: Praca w Blue City? IP: 195.187.84.* 28.01.04, 14:43
            trzeba wierzyć w ludzi. A tak apropo Alex to Ona.
            • ania.freszel Re: Praca w Blue City? 31.01.04, 20:45
              A do mnie sie odezwali. Byl artykul w ostatniej GW o pracy w Blue City i dali
              tam namiary ale tylko na supermarket o ile wiem chca zatrudnic ok 100 osob
              wiec sa szanse. W poniedzialek zlozylam aplikacje do "Piotra i Pawla" a dzis
              (tj w sobote) zadzwonili ze chca sie ze mna spotkac w najblizszy poniedzialek.
              O ile pamietam startowalam do nich do Administracji
              AF
              • Gość: adyn Re: Praca w Blue City? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 22:05
                Myślę, że ogłoszenia lada chwila się zaczną pojawiać. Rusza właśnie pełną parą
                wykańczanie lokali, otwarcie jest za 2 miesiące, więc jeszcze czas na
                zatrudnienie pracowników jeszcze jest. Duże firmy jak Piotr i Paweł czy Delta
                Sport, może ktoś jeszcze (te dwa ogłoszenia widziałem) już przeprowadzają
                nabór - ale wiadomo oni potrzebują więcej pracowników. Mniejsze punkty mimo
                wszystko mniej ludzi będą zatrudniać, lub nie - bo np mają nadmiar ludzi w
                innych punktach - różnie bywa. Nie podam namiarów na jakieś konkretne firmy,
                które będą się tam otwierać, bo po prostu ich nie znam. Ten z którym ja jestem
                związany (2 lub 3 osoby do obsługi sprzedaży) będzie prowadził nabór ale
                dopiero za 2-3 tygodnie. I wtedy ogłoszenie także tu zostanie umieszczone.

Pozdrawiam
                Adyn
              • ania.freszel Mam prace!!!!!! 26.02.04, 14:51
                Odezwali sie: Piotr i Pawel,ze przyjeli mnie, nie wiem czy sie cieszyc czy
                jeszcze nie?? Musze odbyc szkolenie prawdopodobnie w Toruniu, podobno bez tego
                sie nie da. tylko jeszcze nie wieadomo kiedy. W ogole oni sami jeszcze nic nie
                wiedzą, nie wiedza nawet kiedy wszystko ruszy...A moze ktos jeszcze tam do nich
                aplikowal?
                Pozdrawiam
                Aneczka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka