Gość: Alex IP: 195.187.84.* 27.01.04, 10:19 Szukam pracy w tym obiekcie, może ma ktoś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: exoda Re: Praca w Blue City? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 11:50 czy tak trudno wpisac w wyszukiwarke: "Blue City"??? ja wpisalam i wyskoczylo 80 wynikow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Praca w Blue City? IP: 195.187.84.* 27.01.04, 14:49 Chodzi mi o konkrety, a nie o jakieś bzdetne informacyjki na temat stropów, wysokości fontanny i in. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Praca w Blue City? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 14:54 Też jestem zainteresowana pracą tam.Podobno to gdzieś na AL.Jerozolimskich Odpowiedz Link Zgłoś
contento Re: Praca w Blue City? 27.01.04, 16:57 Jeśli moge ci coś zasugerować to to co możesz uczynic to zadzwonic do firmy zajmujacej się sprzedazą powierzchni w tym centrum , poproszenie panienki ażeby ci podała nazwy firm które wykupiły tam powierzchnie ( nie wiem czy sie to uda bo moga nie chciec podac ci tych danych ) zazwyczaj beda to te same firmy co w innych centrach handlowych ) Na pewno beda tam Trafic Club , Ina center , Piotr i Paweł www.monroe.pl/bluecity/bc_plany.html firma z projektorami itp Delta sport , Avans Nr tel do firmy Blue City 6689976 niestety ale Pani z działu marketingu nie chciała mi podac danych firm , ale jak to bie zalezy to może ci sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Praca w Blue City? IP: 195.187.84.* 28.01.04, 09:11 Wiem, że to w alejach, codziennie tamtędy przejeżdżam, ale dzięki za info zadzwonię do Blue City. Mam jednak nadzieję, że jakiś pracodawca zajrzy na to forum i odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawca Re: Praca w Blue City? IP: *.softbank.pl 28.01.04, 13:20 I moze jeszcze poprosi Cie, żebys u niego pracowal. Zejdz na ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Praca w Blue City? IP: *.acn.waw.pl 28.01.04, 18:53 Przecież to upadek honoru poprosić kogoś do pracy. Jak widze, że papa Smerf odszedł z Softbanku to już pracownicy szaleją. Oj jordoli Was, jordoli w tym Syfbanku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Praca w Blue City? IP: 195.187.84.* 28.01.04, 14:43 trzeba wierzyć w ludzi. A tak apropo Alex to Ona. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.freszel Re: Praca w Blue City? 31.01.04, 20:45 A do mnie sie odezwali. Byl artykul w ostatniej GW o pracy w Blue City i dali tam namiary ale tylko na supermarket o ile wiem chca zatrudnic ok 100 osob wiec sa szanse. W poniedzialek zlozylam aplikacje do "Piotra i Pawla" a dzis (tj w sobote) zadzwonili ze chca sie ze mna spotkac w najblizszy poniedzialek. O ile pamietam startowalam do nich do Administracji AF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adyn Re: Praca w Blue City? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 22:05 Myślę, że ogłoszenia lada chwila się zaczną pojawiać. Rusza właśnie pełną parą wykańczanie lokali, otwarcie jest za 2 miesiące, więc jeszcze czas na zatrudnienie pracowników jeszcze jest. Duże firmy jak Piotr i Paweł czy Delta Sport, może ktoś jeszcze (te dwa ogłoszenia widziałem) już przeprowadzają nabór - ale wiadomo oni potrzebują więcej pracowników. Mniejsze punkty mimo wszystko mniej ludzi będą zatrudniać, lub nie - bo np mają nadmiar ludzi w innych punktach - różnie bywa. Nie podam namiarów na jakieś konkretne firmy, które będą się tam otwierać, bo po prostu ich nie znam. Ten z którym ja jestem związany (2 lub 3 osoby do obsługi sprzedaży) będzie prowadził nabór ale dopiero za 2-3 tygodnie. I wtedy ogłoszenie także tu zostanie umieszczone. Pozdrawiam Adyn Odpowiedz Link Zgłoś
ania.freszel Mam prace!!!!!! 26.02.04, 14:51 Odezwali sie: Piotr i Pawel,ze przyjeli mnie, nie wiem czy sie cieszyc czy jeszcze nie?? Musze odbyc szkolenie prawdopodobnie w Toruniu, podobno bez tego sie nie da. tylko jeszcze nie wieadomo kiedy. W ogole oni sami jeszcze nic nie wiedzą, nie wiedza nawet kiedy wszystko ruszy...A moze ktos jeszcze tam do nich aplikowal? Pozdrawiam Aneczka Odpowiedz Link Zgłoś