Gość: ala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 14:23 Cześć. Mam pytanko ile może zarobić poczatkujący Asystent Monitora Badań Klinicznych? dzieki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ida Re: Asystent Monitora Badań Klinicznych IP: *.csk.pl 18.02.05, 18:33 A mozesz ujawnic jaka to firma daje monitorom osobistych asystentow? W tym fachu to dosc osobliwe podejscie, chyba ze masz na mysli raczej asystenta projektu/dzialu, ale nie de facto monitora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Asystent Monitora Badań Klinicznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 20:26 Chodzi mi o Asystenta Badań Klinicznych. Z tego co ja wiem to nie jest tak rzadkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Asystent Monitora Badań Klinicznych IP: *.csk.pl 18.02.05, 21:00 W pierwszym poscie napisalas wyraznie "Asystent Monitora", a to naprawde jest rzadkie, jesli w ogole gdziekolwiek spotykane... W mojej poprzedniej firmie tytul "Asystenki Badan Klinicznych" oznaczal osobe, ktora zajmowala sie administracyjnym wsparciem dla projektow (rozsylaniem dokumentow, platnosciami, kontaktami z CEBK itp), chociaz kojarze jedna firme, ktora Clinical Research Associate przetlumaczyla wlasnie jako "Asystent Badan Klinicznych"...Tak wiec zauwaz, ze musialabys sprecyzowac bardziej czym sie masz zajmowac i gdzie (CRO, firma farmaceutyczna) zeby sie dowiedziec ile moglabys dostac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: Asystent Monitora Badań Klinicznych IP: *.aster.pl 18.02.05, 22:04 Heh, a w mojej poprzedniej firmie nazwa "asystent ds. badań klinicznych" oznaczała monitora, bo się Pani Kierowniczka przez kilka lat prowadzenia firmy nie nauczyła, co się jak nazywa. Innych rzeczy, co gorsza, też się nie nauczyła. Ostatnio znowu było ogłoszenie w prasie, że szukają "asystenta", po kursie i z wykształceniem wyższym medycznym. A serio, możecie się śmiać, ale ja nie wiem, ile u nas zarabiają asystentki, bo mi żadna nie powiedziała. One zapewne wiedzą, ile my zarabiamy, chociaż pewnie nie konkretnie, która osoba ile. No więc nie jestem w stanie pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Asystent Monitora Badań Klinicznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:55 Skoro pojawił się ten wątek, skorzystam z okazji i spytam - Jakie znacie firmy prowadzące badania, w których nie pracuje sie od rana do nocy, atmosfera w pracy jest OK, a to wszystko kosztem nieco niższych zarobków niż gdzie indziej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Asystent Monitora Badań Klinicznych IP: *.csk.pl 24.02.05, 19:49 Sprecyzuj "nieco nizszych zarobków" ;-) Generalnie jest tak, ze jest to robota zadaniowa, a nie od-do...ja sobie nie wyobrażam, zeby ktoś u nas jak sie terminy zaczynają nakladać, zjeżdżaja sie audyty itp, oświadczył, że on to w ogole pracuje w godzinach 9-17 i o 17 jak gdyby nigdy nic wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: Asystent Monitora Badań Klinicznych 24.02.05, 21:58 Nie sugeruj się tym. Możesz mieć niższe zarobki i za*** niesamowity, a możesz mieć wyższe, a pracy mniej i atmosfera lepsza. W większej i lepiej płacącej firmie, w której pracuję ponad 2 lata, w biurze jeszcze nigdy nie pracowałam "od rana do nocy" - maksymalnie, wyjątkowo może 10 godzin. Na wizycie monitorującej to i owszem, jako osobnik dokładny i lubiący zrobić to, co ma być zrobione, siedzę nieraz po kilkanaście godzin, ale na miłość Boską ile dni można kiblować w obcym mieście? Mam być w nim 3 dni po 8 godzin i spędzać upojne wieczory w pustym pokoju hotelowym? To już wolę 2 dni po 12 godzin i chodu do domu :-)). U nas nadgodziny się odbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Asystent Monitora Badań Klinicznych IP: *.phil.east.verizon.net 27.02.05, 00:02 odpisujac na pytanie, asystent badan klinicznych (nie monitor) moze zarobic od 3000 PLN w gore, najwyzsze pensje jakie znalam to 5000 PLN, ale to juz z 2-3 letnim doswiadczeniem. Bez przesady z tym siedzeniem, praca asystenta jest normowanych czasem pracy, 40 godzin tygodniowo, w firmie w ktorej pracuje jakos nie zauwazylam, zeby asystentki wysiadywaly, kazda ma szkole badz rodzine i jest to zrozumiale, ze ida do domu. Zdarzaja sie sytuacje wyjatkowe, ale nie codziennie. Co innego praca monitora, ta jest zadaniowa. Odpowiedz Link Zgłoś