IP: 62.148.92.* 01.12.05, 16:01
mam propozycje do kamis, niezla kasa - jakie sa tam warunki i czy moge sie
czegos nauczyc?
Obserwuj wątek
    • Gość: story26 Re: kamis IP: *.zentiva.pl / *.devs.futuro.pl 01.12.05, 16:19
      16:17:43

jesli marketing to jest na mega poziomie. bylam tam kilkanascie miesiecy -
      naprawde po tym czsie inne firmy mnie lowily. ich prezes jest mega lebski -
      szefowa marketingu - ma duza wiedze ale ten facet powinien miec oskara, jest
      tez pare fajnych brandmanagerow. dobra szkola ale.....praca 24 na dobe
      • Gość: mike Re: kamis IP: 136.173.180.* 01.12.05, 17:19
        ja jestem z KAMIS - to prawda zapych jest na maksa ale gdzie nie ma. w mojej
        poprzedniej firmie xxx tez pracowalem po nascie godzin + weekendy, tu
        przynajmniej weekend jest swiety. wkurza mnie wiele rzeczy ale fakt jest taki
        ze ludzie tu dzila sie na dwie grupy ; pierwsza to ludzie ogarnieci checia
        budowania a drudzy ..sofcik . ja mam dopiero 25 lat - nie narzekam - zaczalem
        jako szeregowiec teraz juz jestem wyzej. jesli chcesz cos osiagnac to tu jesli
        szukasz spokoju - to zle miejsce. istotnie szef firmy to sfokusowany na sukces
        pracoholik - zgadzam sie jest profesjonalny na maxa ale tez crazy na swoj
        sposob - troche sztywny
    • Gość: viga Re: kamis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 17:39
      A jak wyglada sprawa kasy?
      Teraz szukaja m.in. analityka sprzedazy, jest na co liczyc poza "praca w mlodym
      zespole" ;> ?
      • Gość: gość1 Re: kamis IP: 62.148.92.* 02.12.05, 12:40
        a co masz na myśli, że "w nie młodym zespole?"
        • Gość: viga Re: kamis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 16:26
          Mam na mysli pustoslowie rubryki "Kandydatom oferujemy" - zazwyczaj umieszcza
          sie tam niesmiertelne zapchajdziury - "prace w mlodym zespole" albo "mozliwosc
          zdobywania doswiadczen w dynamicznej firmie", co wcale nie jest rownoznaczne z
          satysfakcja finansowa z wykonywanej pracy.

Pytam sie o poziom zarobkow, czyli to co tak naprawde pracodawca oferuje i to,
          co przede wszystkim jest w stanie sklonic mnie do zmiany pracy. "Praca w mlodym
          zespole" ma niska sile nabywcza...
    • Gość: bbb Re: kamis IP: *.chello.pl 01.12.05, 18:25
      masz propozycje i nie wiesz jaka kasa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka