Gość: hipcio25 IP: 62.148.92.* 01.12.05, 16:01 mam propozycje do kamis, niezla kasa - jakie sa tam warunki i czy moge sie czegos nauczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: story26 Re: kamis IP: *.zentiva.pl / *.devs.futuro.pl 01.12.05, 16:19 16:17:43 jesli marketing to jest na mega poziomie. bylam tam kilkanascie miesiecy - naprawde po tym czsie inne firmy mnie lowily. ich prezes jest mega lebski - szefowa marketingu - ma duza wiedze ale ten facet powinien miec oskara, jest tez pare fajnych brandmanagerow. dobra szkola ale.....praca 24 na dobe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: kamis IP: 136.173.180.* 01.12.05, 17:19 ja jestem z KAMIS - to prawda zapych jest na maksa ale gdzie nie ma. w mojej poprzedniej firmie xxx tez pracowalem po nascie godzin + weekendy, tu przynajmniej weekend jest swiety. wkurza mnie wiele rzeczy ale fakt jest taki ze ludzie tu dzila sie na dwie grupy ; pierwsza to ludzie ogarnieci checia budowania a drudzy ..sofcik . ja mam dopiero 25 lat - nie narzekam - zaczalem jako szeregowiec teraz juz jestem wyzej. jesli chcesz cos osiagnac to tu jesli szukasz spokoju - to zle miejsce. istotnie szef firmy to sfokusowany na sukces pracoholik - zgadzam sie jest profesjonalny na maxa ale tez crazy na swoj sposob - troche sztywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viga Re: kamis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 17:39 A jak wyglada sprawa kasy? Teraz szukaja m.in. analityka sprzedazy, jest na co liczyc poza "praca w mlodym zespole" ;> ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: kamis IP: 62.148.92.* 02.12.05, 12:40 a co masz na myśli, że "w nie młodym zespole?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viga Re: kamis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 16:26 Mam na mysli pustoslowie rubryki "Kandydatom oferujemy" - zazwyczaj umieszcza sie tam niesmiertelne zapchajdziury - "prace w mlodym zespole" albo "mozliwosc zdobywania doswiadczen w dynamicznej firmie", co wcale nie jest rownoznaczne z satysfakcja finansowa z wykonywanej pracy. Pytam sie o poziom zarobkow, czyli to co tak naprawde pracodawca oferuje i to, co przede wszystkim jest w stanie sklonic mnie do zmiany pracy. "Praca w mlodym zespole" ma niska sile nabywcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: kamis IP: *.chello.pl 01.12.05, 18:25 masz propozycje i nie wiesz jaka kasa? Odpowiedz Link Zgłoś