czarnula22 18.07.06, 19:37 witam!Proszę o opinię pracy w firmie Lux Med Warszawa w dziale Call Center. Kwestię zarobków, godzin pracy, czy tą pracę da się pogodzić ze studiami (mam je w każdy weekend:( Proszę o opinię. Dzięki.Pozdrawiam.:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaacek Re: lux med IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:25 Mogę tylko podzielić się opiniami kilku moich znajomych lekarzy, którzy bardzo narzekają na atmosferę i jakosc pracy w tej firmie. Ich zdaniem jest to maszynka do zarabiania nie licząca sie ani z pacjentami, ani z pracownikami. Sam nie mam doświadczeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka Re: lux med IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 01:15 pracowalam w call center na raclawickiej,wytrzymalam 2 mies., nie polecam,tylko sie rozchorowalam, marnie placa i dyzury po 12h, jeszze raz odrazam, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zochowko Re: lux med 19.07.06, 18:32 a ja się jeszcze nie rozchorowałam bo praca jest ok i ludzie super.... nie każdy nadaje się do takiej pracy po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
zochowko Re: lux med 19.07.06, 18:30 Da się pogodzic, jest super atmosfera, jeszcze nie pracowałam w takim gronie, w takiej atmosferze. Co do zarobków - może nie są to kokosy, ale mi wystarcza :)a co o godzin - mi to pasuje! Zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zas Re: lux med IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 23:11 > Da się pogodzic, jest super atmosfera, jeszcze nie pracowałam w takim gronie Jeśli nie pracowałaś, to co możesz na ten temat wiedzieć? > co o godzin - mi to pasuje! Tobie może pasuje, ale innym (np. mnie) mocno nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y... Re: lux med IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:13 chyba ktos ma problem ze zrozumieniem pisemnej wypowiedzi.. poprzedniczka jasno napisała, że w tak fajnym gronie nie pracowała, a nie że w ogóle nie pracowała.... a jeśli Tobie godziny nie pasują, to nie pracuj... jak tak to każdy narzeka że pracy nie ma, a jak się okazuje że jest to "niepasuje".. brawo Odpowiedz Link Zgłoś