Gość: gościówa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 13:47 ........kobieta ze sporym doświdaczeniem - jakie ma sznse pracy bez znajomości???? Tylko proszę mnie nie dołować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatapl Re: po 50-tce 10.12.06, 21:41 zależy jaka branża, ale pracując w kilku firmach nie zauważyłam zeby księgowe były młodsze niż 45-50 lat. Widać wiek buduje wiarygodność:) Polecam napisanie swojego ogloszenia a nie odpowiadanie na te już istniejące w gazetach czy necie. Wówczas to Ty wybierasz i mniej sie dolujesz jak sadze Mysle ze na rybku warszawskim bedzie dobrze. beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: po 50-tce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 22:36 Juą kiedyś dałam ogłoszenie do GW - zupełna bryndza Specjalność - spec. ds kadr i płac (miękkie HR) Odpowiedz Link Zgłoś
beatapl Re: po 50-tce 12.12.06, 20:19 dzis w "Dzienniku" cytałam ze ktos zalozyl portal dla szukajacych pracy po 50tce. Z tekstu wynikalo ze wiekszosc osob, ktore tam sie loguja przebiera w ofertach polskich i zagranicznych. Przyjmujac ze jest to choćby część prawdy warto wgryżć sie w temat. To info z dzisiaj wiec pewnie na dziennik.pl znajdziesz cos wiecej 3mam kciuki beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marycha Re: po 50-tce IP: *.aster.pl 12.12.06, 20:48 Też czytałam ten artykuł. Na stronie ponad 5 tys. ofert poszukujących pracy i ponad 1 tys. od pracoodawców :)) To coś jak z artykułami o pracy dla 40 latków. Latem i Dziennik i Wyborcza pisały jak to teraz 40latkowie są rozrywani. I co? i koopa. Odpowiedz Link Zgłoś
sony75 Re: po 50-tce 14.12.06, 19:11 Oj chyba żadne. Przynajmniej jeśli chodzi o pracę biurową. Do pakowania i przepakowywania ew. do kasy w markecie jeszcze się pewnie nadasz. Ale zarobisz na opłaty i bilet miesięczny no i może nawet Cię ubeapieczą od najniższej krajowej. Wiem coś o tym. Szukam pracy od roku i coraz gorzej to widzę. Nawet pracodawcy nie odpowiadają na mejle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: po 50-tce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 19:17 Dziękuję serdecznie za wsparcie nie mówiąc o zdołowaniu Akurat tego potrzebowałam Odpowiedz Link Zgłoś
sony75 Re: po 50-tce 15.12.06, 17:49 wiesz mogłam ci napisać że ok. napewno znajdziesz ciekawą pracę dla siebie, ale to jak trafienie 5 w lotka.Takie są realia życia i my starsze? kobiety musimy to do siebie przyjąć. Moja przyjaciółka powiedziała mi wczoraj że przeciez w gazecie pisali, że już jest praca dla osób powyżej 40 roku życia.Ona czyta artykuły w gazecie a ja ogłoszenia o pracy.Ale głowa do góry, nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być jeszcze gorzej.Ja pracę właśnie znalazłam.Ciekawe czy wystarczy mi na opłaty. A tak z ciekawości skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: po 50-tce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 20:39 Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: po 50-tce - przedst.handlowy? realne? IP: *.eranet.pl 18.12.06, 09:58 A co sądzicie o pracy przedstawiciela handlowego? Jest tyle ofert. Czy wszystko zajęte przez młodych? Czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna48 Re: po 50-tce IP: *.chello.pl 18.12.06, 17:17 W Urzędzie Skarbowym na Lindleya (i nie tylko tam) poszujują aktualnie 10 osób. Zobacz na stronie www.izba-skarbowa.waw.pl/Index.htm?main_office=1&office=49&menu=11&sub1=&sub2=&sub3=&sub4=&sub5=&mlt=0 Spróbuj, co Ci szkodzi - Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś