GoĹÄ: junior IP: *.centertel.pl 09.03.07, 11:55 Ile moze zarobić na początek Junior Moderatorw firmie zajmującej się badaniami rynku, typu: Pentor, Kinoulty Research? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: jj Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.centertel.pl 11.03.07, 00:11 nikt nic nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: REALISTA Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.biblpubl.waw.pl 11.03.07, 12:58 a zatrudnili Cię ?? czy tak tylko pytasz ...bo ja wiem ,ze takie fuchy to sie dostaje po znajomościach -WYŁĄCZNIE -TO JAK KTOS CIĘ WCIĄGNIE TO WSZYSTKO CI POWIE -INACZEJ BEZ SZANS... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: meagain Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.centertel.pl 11.03.07, 15:51 powiedzmy, że chcą mnie zatrudnić, ale nie wiem, czy opłaca mi się dla nich pracować, obecnie mam dobrą pracę, lecz o trochę innym profilu. Nie sposób znalezć w necie informacji o zarobkach moderatorów grup dyskusyjnych, stąd moje pytanie. Będę wdzięczny, jeżeli ktoś jest w stanie przybliżyć wartośći zarobków na podobnych stanowiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mm Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.chello.pl 13.03.07, 22:36 po znajomościach/ to po co Kinoulty daje ogłoszenia, że szuka ludzi na to stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: realista Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 17:30 żeby było formalnie ok. tylko po to- bo te ciotki w takich firmach zatrudniaja swoje ciotki ,one też przez ciotki się dostały ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nr1 Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.centertel.pl 16.03.07, 01:54 for fun Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paweł Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.centertel.pl 12.03.07, 19:34 4-6 netto możesz śpiewać śmiało Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosia Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.acn.waw.pl 13.03.07, 22:23 Aż tyle??? Za samo moderowanie? Chyba zostanę moderatorem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: meagain Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.centertel.pl 14.03.07, 18:07 NO właśnie, że nie po znajomościach, było ogłoszenie, wysłałem aplikację i tak się potoczyło. Do jutra muszę wiedzieć, ile taki moderator może zarobić? Nie zmienie przecież pracy na gorszą. Wydaje mi się, że podawane 4-6netto to gruba przesada, nie zależnie od tego jakie ma się doświadczenie, a wy co sądzicie o podanych kwotach - możliwe że zarobki oscylują w prezentowanych granicach? Odpowiedz Link Zgłoś
pipeta Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej 16.03.07, 10:43 To zależy, jakie masz doświadczenie, jako moderator.. Dobry, doświadczony moderator (który przeprowadził min. 100 FGI) może zarobić średnio ok. 400 - 500 PLN za grupę!!! Oczywiście jesli jest się naprawdę dobrym a dodatkowo pisze się też raporty z badań to stawka się zwiększa. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pipeta Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej 16.03.07, 10:44 Oczywiście 400 - 500 brutto (minus 16%) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mood Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.centertel.pl 16.03.07, 11:53 ile grup, taki moderator jest w stanie zmoderować w ciągu miesiąca? Na czym dokładnie polega moderowanie grupy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: realista Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.warschau.goethe.org 16.03.07, 12:42 ...nast€pny zainteresowany ,a nie wie co to moderowanie grupy ...i mysli ,ze tak sobie zaaplikuje i go przyjma ...oj,ludzie,ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś