Dodaj do ulubionych

Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej

IP: *.centertel.pl 09.03.07, 11:55
Ile moze zarobić na początek Junior Moderatorw firmie zajmującej się badaniami
rynku, typu: Pentor, Kinoulty Research?
Obserwuj wątek
    • Gość: jj Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.centertel.pl 11.03.07, 00:11
      nikt nic nie wie?
      • Gość: REALISTA Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.biblpubl.waw.pl 11.03.07, 12:58
        a zatrudnili Cię ?? czy tak tylko pytasz ...bo ja wiem ,ze takie fuchy to
        sie dostaje po znajomościach -WYŁĄCZNIE -TO JAK KTOS CIĘ WCIĄGNIE TO WSZYSTKO
        CI POWIE -INACZEJ BEZ SZANS...
        • Gość: meagain Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.centertel.pl 11.03.07, 15:51
          powiedzmy, że chcą mnie zatrudnić, ale nie wiem, czy opłaca mi się dla nich
          pracować, obecnie mam dobrą pracę, lecz o trochę innym profilu. Nie sposób
          znalezć w necie informacji o zarobkach moderatorów grup dyskusyjnych, stąd moje
          pytanie.
          Będę wdzięczny, jeżeli ktoś jest w stanie przybliżyć wartośći zarobków na
          podobnych stanowiskach.
        • Gość: mm Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.chello.pl 13.03.07, 22:36
          po znajomościach/ to po co Kinoulty daje ogłoszenia, że szuka ludzi na to
          stanowisko?
          • Gość: realista Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 17:30
            żeby było formalnie ok. tylko po to- bo te ciotki w takich firmach zatrudniaja
            swoje ciotki ,one też przez ciotki się dostały ...
            • Gość: nr1 Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.centertel.pl 16.03.07, 01:54
              for fun
    • Gość: paweł Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.centertel.pl 12.03.07, 19:34
      4-6 netto możesz śpiewać śmiało
      • Gość: Gosia Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.acn.waw.pl 13.03.07, 22:23
        Aż tyle??? Za samo moderowanie? Chyba zostanę moderatorem! :)
        • Gość: meagain Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.centertel.pl 14.03.07, 18:07
          NO właśnie, że nie po znajomościach, było ogłoszenie, wysłałem aplikację i tak
          się potoczyło. Do jutra muszę wiedzieć, ile taki moderator może zarobić? Nie
          zmienie przecież pracy na gorszą. Wydaje mi się, że podawane 4-6netto to gruba
          przesada, nie zależnie od tego jakie ma się doświadczenie, a wy co sądzicie o
          podanych kwotach - możliwe że zarobki oscylują w prezentowanych granicach?
          • pipeta Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej 16.03.07, 10:43
            To zależy, jakie masz doświadczenie, jako moderator..
            Dobry, doświadczony moderator (który przeprowadził min. 100 FGI) może zarobić
            średnio ok. 400 - 500 PLN za grupę!!! Oczywiście jesli jest się naprawdę dobrym
            a dodatkowo pisze się też raporty z badań to stawka się zwiększa.
            Pozdr.

• pipeta Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej 16.03.07, 10:44
              Oczywiście 400 - 500 brutto (minus 16%)
              • Gość: mood Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.centertel.pl 16.03.07, 11:53
                ile grup, taki moderator jest w stanie zmoderować w ciągu miesiąca? Na czym
                dokładnie polega moderowanie grupy?
                • Gość: realista Re: Zarobki Junior Moderator w firmie badawczej IP: *.warschau.goethe.org 16.03.07, 12:42
                  ...nast€pny zainteresowany ,a nie wie co to moderowanie grupy ...i mysli ,ze
                  tak sobie zaaplikuje i go przyjma ...oj,ludzie,ludzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka