Dodaj do ulubionych

konsultant ds. neostrady

28.06.07, 14:58
no właśnie ktoś był na tym a konkretnie w warszawie na św Barbary?jak tam
jest?trudno się dostać?
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: konsultant ds. neostrady IP: *.chello.pl 28.06.07, 17:24
      płaca 1400 brutto szkolenie 2 tygodnie na poczatek test z wiedzy o komputerze
      sieci itp później po szkoleniu egzamin z wiedzy o Neostradzie nie jestem pewna
      ale chyba wor serwis rekrutuje do neo własnie odbywa sie szkolenie
      • Gość: black008 Re: konsultant ds. neostrady IP: *.aster.pl 28.06.07, 18:11
        dziękuje za informacje, właśnie w poniedziałek idę test już miałem był banalny,
        tak work service rekrutuje. Na początek chcę mieć byle jaką pracę żeby zostać w
        warszawie.
    • olgaaa.dori Re: konsultant ds. neostrady 28.06.07, 17:47
      wspolczuje wyboru pracy ...
      • Gość: HAndlowiec Re: konsultant ds. neostrady IP: *.skorosze.net 28.06.07, 22:39
        Daj sobie spoks. Neo to syf i miej świadomość że naciągasz klientów-
        przepraszam to się teraz nazywa marketing, lub jak kto woli nie mówienie
        wszystkiego. Jeśli chcesz rozpoczynać karierę ładując ludziom gruz to
        współczuję.Poszukaj sobie normalnej pracy - handlowców teraz szukają na potęgę
        wprost się o nich biją.
        • Gość: black008 Re: konsultant ds. neostrady IP: *.aster.pl 28.06.07, 23:07
          Na rozmowie powiedziano mi że będzie to wsparcie techniczne, rozmowy tylko
          przychodzące.
          • Gość: hanna Re: konsultant ds. neostrady IP: *.chello.pl 29.06.07, 07:37
            ostatnio na kiosku ruchu widziałam ogłoszenie ze zatrudnia do tego kiosku za
            1300 netto(czyli na rączke ) + karta miejska w neo w życiu nie zobaczysz takich
            pieniędzy na oczy
    • Gość: x Re: konsultant ds. neostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:18
      współczuje ludziom, którzy mają śmiałość zatrudniać się w tak totalnie
      niezorganizowanej firmie.. ostatnio miałam z nią przeprawę - każdy konsultant
      mówi co innego na jeden temat.. buaha.. a w telepunktach z techników robią
      głupków. pogratulowac wyboru..żenada..
      • Gość: black008 Re: konsultant ds. neostrady IP: *.aster.pl 29.06.07, 16:59
        Jak dasz lepszą to na pewno pójdę. Mam wybór albo pracować (za 1000zł nie jest
        to kwota oszałamiająca - ale coś jest), mogę też wrócić do 30 tys miasteczka
        gdzie nie ma żadnej pracy i siedzieć na dupie. A między czasie można szukać se
        czegoś innego a zarazem jakieś tam doświadczenie zdobywać. Trudno żebym na
        początek zarabiał 3000 chociaż bym chciał.
        • Gość: anna Re: konsultant ds. neostrady IP: *.spray.net.pl 02.07.07, 12:43
          wiesz to w kiosku rchu płaca 1300zł netto + karta miejska w sklepach niektórych
          tez podobnie płaca ba nawet za roznoszenie ulotek płaca 12zł /h jesli sie
          pracuje w firmie sprzatajacej hipermarkety placa15zł/h i nie wymagaja
          doswiadczenia i napewo bys 2x tyle zarobił co na call center
          Trzeba poprstu dobrze poszukac w Warszawie jest pełno wolnych miejsc pracy
          trzeba sie tylko dobrze poszukac nawet w innych call centerwiecej płaca w erze
          pracje sie za 1600netto tylko szkolenie trwa 2misiace ale na szkoleniu ci tyle
          samo placa tak jakbys normalnie pracował
        • Gość: hans Re: konsultant ds. neostrady IP: 194.169.127.* 13.07.07, 15:27
          To "se" wróć. Jeszcze ci pomachamy!! Przez takich mamy tu syf i nędzne płace!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka