black008 28.06.07, 14:58 no właśnie ktoś był na tym a konkretnie w warszawie na św Barbary?jak tam jest?trudno się dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: konsultant ds. neostrady IP: *.chello.pl 28.06.07, 17:24 płaca 1400 brutto szkolenie 2 tygodnie na poczatek test z wiedzy o komputerze sieci itp później po szkoleniu egzamin z wiedzy o Neostradzie nie jestem pewna ale chyba wor serwis rekrutuje do neo własnie odbywa sie szkolenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black008 Re: konsultant ds. neostrady IP: *.aster.pl 28.06.07, 18:11 dziękuje za informacje, właśnie w poniedziałek idę test już miałem był banalny, tak work service rekrutuje. Na początek chcę mieć byle jaką pracę żeby zostać w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaa.dori Re: konsultant ds. neostrady 28.06.07, 17:47 wspolczuje wyboru pracy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAndlowiec Re: konsultant ds. neostrady IP: *.skorosze.net 28.06.07, 22:39 Daj sobie spoks. Neo to syf i miej świadomość że naciągasz klientów- przepraszam to się teraz nazywa marketing, lub jak kto woli nie mówienie wszystkiego. Jeśli chcesz rozpoczynać karierę ładując ludziom gruz to współczuję.Poszukaj sobie normalnej pracy - handlowców teraz szukają na potęgę wprost się o nich biją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black008 Re: konsultant ds. neostrady IP: *.aster.pl 28.06.07, 23:07 Na rozmowie powiedziano mi że będzie to wsparcie techniczne, rozmowy tylko przychodzące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna Re: konsultant ds. neostrady IP: *.chello.pl 29.06.07, 07:37 ostatnio na kiosku ruchu widziałam ogłoszenie ze zatrudnia do tego kiosku za 1300 netto(czyli na rączke ) + karta miejska w neo w życiu nie zobaczysz takich pieniędzy na oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: konsultant ds. neostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:18 współczuje ludziom, którzy mają śmiałość zatrudniać się w tak totalnie niezorganizowanej firmie.. ostatnio miałam z nią przeprawę - każdy konsultant mówi co innego na jeden temat.. buaha.. a w telepunktach z techników robią głupków. pogratulowac wyboru..żenada.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black008 Re: konsultant ds. neostrady IP: *.aster.pl 29.06.07, 16:59 Jak dasz lepszą to na pewno pójdę. Mam wybór albo pracować (za 1000zł nie jest to kwota oszałamiająca - ale coś jest), mogę też wrócić do 30 tys miasteczka gdzie nie ma żadnej pracy i siedzieć na dupie. A między czasie można szukać se czegoś innego a zarazem jakieś tam doświadczenie zdobywać. Trudno żebym na początek zarabiał 3000 chociaż bym chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: konsultant ds. neostrady IP: *.spray.net.pl 02.07.07, 12:43 wiesz to w kiosku rchu płaca 1300zł netto + karta miejska w sklepach niektórych tez podobnie płaca ba nawet za roznoszenie ulotek płaca 12zł /h jesli sie pracuje w firmie sprzatajacej hipermarkety placa15zł/h i nie wymagaja doswiadczenia i napewo bys 2x tyle zarobił co na call center Trzeba poprstu dobrze poszukac w Warszawie jest pełno wolnych miejsc pracy trzeba sie tylko dobrze poszukac nawet w innych call centerwiecej płaca w erze pracje sie za 1600netto tylko szkolenie trwa 2misiace ale na szkoleniu ci tyle samo placa tak jakbys normalnie pracował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: konsultant ds. neostrady IP: 194.169.127.* 13.07.07, 15:27 To "se" wróć. Jeszcze ci pomachamy!! Przez takich mamy tu syf i nędzne płace! Odpowiedz Link Zgłoś