Gość: marcin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 14:27 Szukam pracy jako operator wpisywania danych. Jednak nie wiem jak to sie rozlicza, jakie jest wynagrodzennie. Jezeli ktos pracuje na takim stanowisku, to prosze o pomoc. marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: Wpisywanie danych IP: 212.160.138.* 07.07.03, 09:48 NA umowę zlecenie,6 -10 zł brutto. ( w W-wie), zgłoś się do firm pośredniczących: Adecco, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Wpisywanie danych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 23:36 Ale te stawki to chyba nie za godzine? Raczej na akord. Jezeli tak, to przeciez sa rozne-kazdy zasuwa inaczej. Kasa jest od kuponow, celek czy czegostam? marcin Gość portalu: JA napisał(a): > NA umowę zlecenie,6 -10 zł brutto. ( w W-wie), zgłoś się do firm > pośredniczących: Adecco, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wpisywanie danych IP: 212.160.138.* 14.07.03, 09:09 Różnie, te co podałem były akurat godzinowe, z załozonym minimum (Polkomtel), ale najczęściej to akord. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Wpisywanie danych IP: *.chello.pl 07.07.03, 10:15 ja kiedys tak sobie dorabialam, na zlecenie, na akord.. jezeli jestes studentem, to do 26 roku zycia pracodawcy nawet bardziej oplaca sie Ciebie zatrudnic. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: operator Re: Wpisywanie danych IP: *.dip.t-dialin.net 07.07.03, 20:31 Gość portalu: marcin napisał(a): > Szukam pracy jako operator wpisywania danych. Jednak nie wiem jak to sie > rozlicza, jakie jest wynagrodzennie. Jezeli ktos pracuje na takim > stanowisku, to prosze o pomoc. > > marcin operator operator dzwigu bladz Odpowiedz Link Zgłoś