Gość: gabi123 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 18:19 KTO WIE JAK TAM SIE DOSTAC? CZEGO WYMAGAJA, ILE SIE ZARABIA NA STANOWISKACH BIUROWO-ADMINISTRACYJNYCH? DZIEKI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jerzy Re: praca w koncernie wydawniczym BAUER, EDIPRES IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.12.03, 18:28 Nie wiem czy warto. Ta firma coraz bardziej podupada. Trochę przeinwestowali w różne tytuły a teraz próbują się ich pozbywać. Podstawowe dochody to nie z ilości sprzedanych gazet tylko z reklam. A z tymi jestw Polsce coraz gorzej. Jedynie "Przyjaciółka" zarabia na siebie. Mają nie najlepszego dyrektora ds finansowych. Powinni go spuścić może by się polepszyło. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi123 Re: praca w koncernie wydawniczym BAUER, EDIPRES IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 21:54 ale jak myslisz, czy jeszcze te firmy pociagna? badz, co badz sa to niem. koncerny, z ogromna iloscia tytulow., tam praca chociazby troche odpowiadala moim oczekiwaniaom i kwalifikacjom (jestem po polonistyce), czy orientujesz sie jaka jest placa na tych stanowskich adm-biur? typu asystentak, czy cos w tym stylu bylabym wdzieczna za wszelkie inf, bo poza strona w sieci nic o nich nie wiem, czy trudno sie tam dostac? jakich ludzi szukaja, czy szukaja przez agencje czy sami przez ogloszenia? cokolwiek...do kogo najlepiej wysylac cv (jakies nazwiska)z gory Ci dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy. Re: praca w koncernie wydawniczym BAUER, EDIPRES IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.03, 00:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: praca w koncernie wydawniczym EDIPRES IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.03, 00:27 Ja znam osoby zatrudnione na zasadzie układów znajomościowych. Czy szukają przez agencje - tego nie wiem. Wg moich informacji znimi nie jest aż tak źle,jakby się wydawało z mojej pierwsze wypowiedzi, chociaż wprowadzili program oszczędności i rzeczywiscie maja problemy z przeinwestowaniem. Pokładane nadzieje na kilku tytułach nie sprawdziły się. Więc jeżeli szukasz pracy to myślę, że należy brać tą firmę pod uwagę. Ja postaram się zorientować trochę więcej ale w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: praca w koncernie wydawniczym EDIPRES 12.12.03, 17:17 straszliwie Ci dziekuje!! nawet nie masz pojecia, jak jestem Ci wdzieczna. Zycze Ci milego weekendu> Odpowiedz Link Zgłoś
gabi19771 Re: praca w koncernie wydawniczym EDIPRES 12.12.03, 17:20 karolina to moje imie, wyjasniam, bo mozesz pomyslec, ze ktos pisze cos bez sensu. K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: praca w koncernie wydawniczym EDIPRES IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.03, 22:33 Wysłałem maila na adres gabi19771@gazeta.pl. Nie wiem czy otrzymałaś. Nie jest to zbyt dużo informacji ale zawsze trochę. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gabi19771 Do Jerzego 16.12.03, 14:41 Gość portalu: Jerzy napisał(a): > Wysłałem maila na adres gabi19771@gazeta.pl. Nie wiem czy otrzymałaś. Nie jest > to zbyt dużo informacji ale zawsze trochę. > Pozdr Jerzy, bardzo Ci dziękuję za chęci ale niestety niedostalam zadnej nowej wiadomosci, jesli nie sprawiloby Ci to klopotu, to czy mogłbys wyslac maila jeszcze raz na gabi19771@gazeta.pl lub kaaarolinkaa@gazeta.pl . Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonau@autograf.pl Re: praca w koncernie wydawniczym BAUER, EDIPRES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 22:21 Pracowalam w edipresie trzy miesiace (kupili miesiecznik w ktorym pracowalam) nas zatrudniono warunkowo na czas okreslony. Co moge powiedziec? Uklady, znajomosci i rodzina, kto ma uklady nawet nie musi miec odpowiedniego wyksztalcenia. Odpowiedz Link Zgłoś