Dodaj do ulubionych

praca w koncernie wydawniczym BAUER, EDIPRESSE, G

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 18:19
KTO WIE JAK TAM SIE DOSTAC? CZEGO WYMAGAJA, ILE SIE ZARABIA NA STANOWISKACH
BIUROWO-ADMINISTRACYJNYCH? DZIEKI.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jerzy Re: praca w koncernie wydawniczym BAUER, EDIPRES IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.12.03, 18:28
      Nie wiem czy warto. Ta firma coraz bardziej podupada. Trochę przeinwestowali w
      różne tytuły a teraz próbują się ich pozbywać. Podstawowe dochody to nie z
      ilości sprzedanych gazet tylko z reklam. A z tymi jestw Polsce coraz gorzej.
      Jedynie "Przyjaciółka" zarabia na siebie. Mają nie najlepszego dyrektora ds
      finansowych. Powinni go spuścić może by się polepszyło.
      Pozdr
      • Gość: gabi123 Re: praca w koncernie wydawniczym BAUER, EDIPRES IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 21:54
        ale jak myslisz, czy jeszcze te firmy pociagna? badz, co badz sa to niem.
        koncerny, z ogromna iloscia tytulow., tam praca chociazby troche odpowiadala
        moim oczekiwaniaom i kwalifikacjom (jestem po polonistyce), czy orientujesz sie
        jaka jest placa na tych stanowskich adm-biur? typu asystentak, czy cos w tym
        stylu bylabym wdzieczna za wszelkie inf, bo poza strona w sieci nic o nich nie
        wiem, czy trudno sie tam dostac? jakich ludzi szukaja, czy szukaja przez
        agencje czy sami przez ogloszenia? cokolwiek...do kogo najlepiej wysylac cv
        (jakies nazwiska)z gory Ci dziekuje
        • Gość: Jerzy. Re: praca w koncernie wydawniczym BAUER, EDIPRES IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.03, 00:16
        • Gość: Jerzy Re: praca w koncernie wydawniczym EDIPRES IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.03, 00:27
          Ja znam osoby zatrudnione na zasadzie układów znajomościowych. Czy szukają
          przez agencje - tego nie wiem. Wg moich informacji znimi nie jest aż tak
          źle,jakby się wydawało z mojej pierwsze wypowiedzi, chociaż wprowadzili program
          oszczędności i rzeczywiscie maja problemy z przeinwestowaniem. Pokładane
          nadzieje na kilku tytułach nie sprawdziły się. Więc jeżeli szukasz pracy to
          myślę, że należy brać tą firmę pod uwagę. Ja postaram się zorientować trochę
          więcej ale w przyszłym tygodniu.
          • kaaarolinkaa Re: praca w koncernie wydawniczym EDIPRES 12.12.03, 17:17
            straszliwie Ci dziekuje!! nawet nie masz pojecia, jak jestem Ci wdzieczna.
            Zycze Ci milego weekendu>
          • gabi19771 Re: praca w koncernie wydawniczym EDIPRES 12.12.03, 17:20
            karolina to moje imie, wyjasniam, bo mozesz pomyslec, ze ktos pisze cos bez
            sensu. K.
            • Gość: Jerzy Re: praca w koncernie wydawniczym EDIPRES IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.03, 22:33
              Wysłałem maila na adres gabi19771@gazeta.pl. Nie wiem czy otrzymałaś. Nie jest
              to zbyt dużo informacji ale zawsze trochę.
              Pozdr
              • gabi19771 Do Jerzego 16.12.03, 14:41
                Gość portalu: Jerzy napisał(a):

> Wysłałem maila na adres gabi19771@gazeta.pl. Nie wiem czy otrzymałaś. Nie
                jest
                > to zbyt dużo informacji ale zawsze trochę.
                > Pozdr
                Jerzy, bardzo Ci dziękuję za chęci ale niestety niedostalam zadnej nowej
                wiadomosci, jesli nie sprawiloby Ci to klopotu, to czy mogłbys wyslac maila
                jeszcze raz na gabi19771@gazeta.pl lub kaaarolinkaa@gazeta.pl . Dzieki.
    • Gość: iwonau@autograf.pl Re: praca w koncernie wydawniczym BAUER, EDIPRES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 22:21
      Pracowalam w edipresie trzy miesiace (kupili miesiecznik w ktorym pracowalam)
      nas zatrudniono warunkowo na czas okreslony. Co moge powiedziec?
      Uklady, znajomosci i rodzina, kto ma uklady nawet nie musi miec odpowiedniego
      wyksztalcenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka