i.p.freely 27.01.04, 18:38 nowym worm-virusie ostrzegaja uzytkownikow outlook expresu. Jakies detale? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: W telewizorni o jakims 27.01.04, 18:43 THREAT: W32.Novarg.A@mm CATEGORY: 4 W32.Novarg.A@mm is a Category 4 mass-mailing worm which arrives with a .bat, .cmd, .exe, .pif, .scr, or .zip attachment. Pomijajac juz to ze Outlook jest wirusem... Odpowiedz Link
ertes I wiecej 27.01.04, 18:43 W32.Novarg.A@mm is a mass-mailing worm that arrives as an attachment with the file extension .bat, .cmd, .exe, .pif, .scr, or .zip. When a computer is infected, the worm will set up a backdoor into the system by opening TCP ports 3127 thru 3198. This can potentially allow an attacker to connect to the computer and use it as a proxy to gain access to its network resources. In addition, the backdoor has the ability to download and execute arbitrary files. The worm will perform a DoS starting on February 1, 2004. It also has a trigger date to stop spreading on February 12, 2004. Odpowiedz Link
basia553 Ertes, ratuj Mannheim, ratuj chrzescijanstwo! 27.01.04, 18:52 To co ja mam zrobic? Uzywam expressu. Nie kaz mi przechodzic na cos innego. Czy jest jakis "antybiotyk"? U mnie jak compa zalaczam to najpierw leci jakis anty-virus-program. Czy to wystarczy czy musze sie zaszczepic :))))) Odpowiedz Link
ertes Re: Ertes, ratuj Mannheim, ratuj chrzescijanstwo! 27.01.04, 19:18 Zaszczepic w tym sensie ze masz najnowsze definicje to tego antywirusa. A najlepiej nie otwierac emaili od osob nieznanych albo a na pewno nie klikac na jakis dziwnych zalacznikach. Odpowiedz Link
basia553 Re: Ertes, ratuj Mannheim, ratuj chrzescijanstwo! 27.01.04, 19:23 Tak czynie ERrtesie, jestem bardzo ostrozna. Ostatnio zreszta dostalam pare razy na skrzynke GW jakies z pewnoscia swinstwa, bo od jakiegos bardzo brzydkiego nicku. Oczywiscie bez otwierania zmazalam. Czy ktos z Was tez dostaje czasami swinstewka na GW? Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Swinstewka na GW? 28.01.04, 01:12 O, to nie tylko ja mam swoich "wielbicieli"? Kasowac, kasowac bez czytania! Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
basia553 Re: Swinstewka na GW? 28.01.04, 09:30 Tak tez robie Luizo. Musze jednak przyznac, ze swintuch jest uczciwy, bo ma takie "imie" w adresie, ze wiadomo o co chodzi :))) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Swinstewka na GW? 28.01.04, 10:36 Twoj swintuch przynajmniej sie obwieszcza z dala, a moi nie. Coz, kazdy ma takich swintuchow na jakich sobie zasluzyl, buuu, o ja nieszczesliwa :o(( Pozdrawiam wieczornie bijac sie po lydkach (komary dostaly sie na werande!!!) Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link