Dodaj do ulubionych

Jedynie sluszny watek lowcow numerkow -- Czesc 9

• jutka1 Re: Jedynie sluszny watek lowcow numerkow -- Czes 05.02.04, 20:34
      oooooooooooo

bezwiednie zlapalam 23100 :))))))
    • luiza-w-ogrodzie 23932 moje 05.02.04, 23:47

• luiza-w-ogrodzie Mialo byc: 23132 moje 05.02.04, 23:48
        Tak to jest jak sie pisze rownoczesnie na forum i raporty w Excelu ;oPPP
    • waldek.usa Re: 24000 06.02.04, 16:00

• waldek.usa Re: znaczy sie 23200 06.02.04, 16:04

• jutka1 Re: 24000 --- gratuluje Waldku!!! :))))))) ntxt 06.02.04, 16:04

• waldek.usa Re: znaczy sie 23200 06.02.04, 16:21
        • jutka1 Re: znaczy sie 23200 -- ano :)) 06.02.04, 16:26

• atomek56 Re: znaczy sie 23222- ano :)) 06.02.04, 20:00
            • atomek56 Re: znaczy sie 23222- ano :)) 06.02.04, 20:01
              udalo mi sie :)))))
              • atomek56 Re: znaczy sie 23222- ano :)) 06.02.04, 20:03
                nawet dwa numerki zlapalem hehehe:))))
                • jutka1 Re: znaczy sie 23222- ano :)) 06.02.04, 20:35
                  atomek56 napisał:

> nawet dwa numerki zlapalem hehehe:))))
                  gratulacje!! :)))
    • jutka1 23232 moje??? :)))))))))))) ntxt 06.02.04, 21:22

• jutka1 ufffffffffffff :))))) 06.02.04, 21:22

• luiza-w-ogrodzie 23333 moooooje 09.02.04, 05:13

• bella-donna Re: 23333 moooooje --gratuluje 09.02.04, 05:22
        alez ze mnie gapka, zupelnie nie zauwazylam, a wlasnie
        probowalam znalezc sie w rzeczywistosci i widze, ze
        jednak mi nie wyszlo. Ciagle jeszcze w paradajs,
        wlasnie wrocilam.
        • luiza-w-ogrodzie Bella, gdziezes byla? 09.02.04, 05:29
          A co do numerka, spoko, mozesz sie czaic na 33333, jeszcze tylko 10 tysiecy
          wpisow ;oD

Pozdrawiam i spadam do domu, koniec poniedzialkuuuuuuu
          Luiza-w-Ogrodzie

><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸.
          .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º>
      • jutka1 Re: 23333 moooooje 09.02.04, 08:29
        gratulacje Luizo! :)
        23332 chyba tez Ty zlapalas?
    • jutka1 23373 moje :)))) tysz pikny numerek :) ntxt 09.02.04, 15:55

• jutka1 23377 tysz piknie! :)))))) ntxt 09.02.04, 17:02

• luiza-w-ogrodzie Kto zlapal 23456? n/t 09.02.04, 22:45

• ani-ta 23456 09.02.04, 22:48
      stawiam na:
      roba
      sabbe
      SP
      szwedke
      ciebie
      siebie

luiza... czy to takie wazne? nie byla to JUTKA!!!!:))))
      udalo sie jej wyrwac numerek;)
      wykrecic numerek?:)
      wykrecic numerek z wyrwaniem numerka?:)

a.:))))
      • luiza-w-ogrodzie Ani-ta, Ty mi tu zadnych numerkow nie wkrecaj 09.02.04, 22:53
        ani-ta napisała:

> stawiam na:
        > roba
        > sabbe
        > SP
        > szwedke
        > ciebie
        > siebie
        >
        > luiza... czy to takie wazne? nie byla to JUTKA!!!!:))))
        > udalo sie jej wyrwac numerek;)
        > wykrecic numerek?:)
        > wykrecic numerek z wyrwaniem numerka?:)

Ty mi tu zadnych numerkow nie wkrecaj, chce jednoznacznej odpowiedzi: KTO TO
        BYL i zepsul mi piekne plany zlapania szeregu liczb pierwszych?

Pozdrawiam
        Luiza-w-Ogrodzie

><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸.
        .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º>
        • ani-ta Re: Ani-ta, Ty mi tu zadnych numerkow nie wkrecaj 09.02.04, 23:02
          4 i 6 nie sa chyba liczbami pierwszymi... dziela sie przez cos wiecej nizli
          tylko przez 1 i siebie?:))
          a numerek to ja jutce wykrecam... bo wiem, ze ona teraz nie popusci i bedzie
          scigac po postach w poszukiwaniu tego drania ktory jej numerek wyrwal;)))

a.:)))

P.S.
          albo powie znudzonym glosem... "noooo pewnie... nic mi nie glowie tylko posty
          (do tylu!!!) liczyc!" a po cichu zacznie weszyc:)))
          • luiza-w-ogrodzie Sorki, mialo byc "liczby naturalne" n/t 09.02.04, 23:19

• jutka1 23600 moje :))))) ntxt 10.02.04, 18:55

• jutka1 czaje sie.... 10.02.04, 23:05

• jutka1 23632 moje!!! :)))))) ntxt 10.02.04, 23:06

• jutka1 23666 moje :))))))))) ntxt 11.02.04, 10:01

• szfedka dopisz sobie do sygnaturki ntxt 11.02.04, 10:19
        sexistka
        • jutka1 Re: dopisz sobie do sygnaturki ntxt 11.02.04, 10:26
          szfedka napisała:

> sexistka
          ze co, ze dyskryminuje mezczyzn ze wzgledu na plec???
          alez to nieprawda.. :)))
        • jutka1 Re: dopisz sobie do sygnaturki -- hehehehehehee 11.02.04, 10:27
          szfedka napisała:

> sexistka
          i wlasnie zlapalam 23669 hehehehehehehehe
          :))))))))))))))))))
    • jutka1 23800 moje :)))))) ntxt 12.02.04, 08:30

• ani-ta 24000:) 13.02.04, 00:15
    • bella-donna Re: 24001-czy tez sie liczy...? n/t 13.02.04, 01:51
      • atomek56 24100 - moje :))))) 13.02.04, 21:36
    • jutka1 24200 moje :)))) ntxt 14.02.04, 14:05

• bella-donna Re: 24300 moje o; 14.02.04, 14:18
      przeciez i tak nikt nie sprawdzi o;o;o;o;o;
      • jutka1 Re: 24300 moje o; 14.02.04, 14:22
        bella-donna napisała:

> przeciez i tak nikt nie sprawdzi o;o;o;o;o;
        jesli sie sledzi zmiane numerkow po kazdym wpisie, to sie widzi :)
        • bella-donna Re: 24300 moje o; 14.02.04, 14:53
          jutka1 napisała:

> bella-donna napisała:
          >
          > > przeciez i tak nikt nie sprawdzi o;o;o;o;o;
          > *********
          > jesli sie sledzi zmiane numerkow po kazdym wpisie, to sie widzi :)

ale to trzeba zabawic sie w Pana Sledczego 24 godz. na dobe, a przeciez
          spac trzeba no i polonaii za drobne oszukanstwa z forum jeszcze nie wyrzuca o;
          no wlasnie, tylko za co ...?
          • jutka1 Re: 24300 moje o; - Bella 14.02.04, 15:03
            bella-donna napisała:

> ale to trzeba zabawic sie w Pana Sledczego 24 godz. na dobe,
            nieeee..... wystarczy zauwazyc czy ladny numerek sie zbliza, zaczaic sie....
            i liczyc na szczescie ze szfedka na przyklad nie bedzie tego samego numerka
            lapac za pomoca 2 kompow ;))))

> a przeciez spac trzeba no i polonaii za drobne oszukanstwa z forum jeszcze
            nie wyrzuca
            i z tego powodu ze spie, kolezanki z innych kontynentow tez moga ladne numerki
            zlapac.... a ja sie zawsze ciesze jak ktos zlapie numerek, nie jestem
            chytra :)))) no, za wyjatkiem tego oszukanstwa szfedki kiedy mi zabrala 22222 -
            - ale na niej juz sie zemscilam, wiec jest ok :))))))))))))))))

> o;
            mozesz zdradzic co ten emoticon oznacza? sporo go uzywasz, a ja niekumata...

> no wlasnie, tylko za co ...?
            na pewno nie za numerki ;))) sie jezdzi po rumowych krajach, to sie nie sledzi
            na biezaco ;)))))))
            • jutka1 Re: 24300 moje o; - Bella -- errata 14.02.04, 15:05
              mialo byc " kolezanki i koledzy z innych kontynentow "

pardon, pardon..
              • bella-donna Re: 24300 moje o; - Bella -- errata 14.02.04, 15:19
                jutka1 napisała:

> mialo byc " kolezanki i koledzy z innych kontynentow "
                >
                > pardon, pardon..

chwali sie ta grzecznosc,
            • bella-donna Re: 24300 moje o; - Bella 14.02.04, 15:17
              jutka1 napisała:

>no, za wyjatkiem tego oszukanstwa szfedki kiedy mi zabrala 22222
              > - ale na niej juz sie zemscilam, wiec jest ok :))))))))))))))))

to ja nie wiedzialam, ze szfedka jest taka przebiegla, musze na nia
              w takim razie uwazac i umiejetnie sie czaic o;

> > o;
              > ***********
              > mozesz zdradzic co ten emoticon oznacza? sporo go uzywasz, a ja niekumata...

no i jak widzisz, ja taka sama, to jest taki moj wlasny ,przekrecony,
              pomylony

> > no wlasnie, tylko za co ...?
              > ***********
              > na pewno nie za numerki ;))) sie jezdzi po rumowych krajach, to sie nie
              sledzi na biezaco ;)))))))

no wiesz, trzeba sobie zrobic lato w srodku zimy, polecam, polecam...
              wiem, ze byl mi potrzebny rum, no i go kupilam, no i teraz musze go PIC,
              a Ty mi dopiero teraz mowisz, ze go nie lubisz...

• jutka1 Re: 24300 moje o; - Bella 14.02.04, 15:29
                bella-donna napisała:

> to ja nie wiedzialam, ze szfedka jest taka przebiegla, musze na nia
                > w takim razie uwazac i umiejetnie sie czaic o;
                eeeee....... ona tylko mnie chciala zezloscic! :)))))))))))))

> no i jak widzisz, ja taka sama, to jest taki moj wlasny ,przekrecony,
                > pomylony
                uffff... :)) welcome to the club :)

> no wiesz, trzeba sobie zrobic lato w srodku zimy, polecam, polecam...
                > wiem, ze byl mi potrzebny rum, no i go kupilam, no i teraz musze go PIC,
                > a Ty mi dopiero teraz mowisz, ze go nie lubisz...
                co roku postanawiam ze zrobie sobie lato w srodku zimy i nic mi nie
                wychodzi... :( albo nie moge bo gdzies indziej trzeba jechac, w klimaty z
                reguly o wiele chlodniejsze od Paryza, albo nie ma miejsc tam gdzie ja bym
                chciala... :(((( buuuuu

Bella, ja myslalam ze wszyscy wiedza co Glab pija... czerwone wino, najchetniej
                brouilly albo saumur champigny... z mocnych trunkow tylko i wylacznie single
                malts (najchetniej Lagavulin, ale innymi tez nie pogardze..., bez lodu bez
                niczego) albo Jamesona (tysz bez lodu), i to rzadko. No, a rumem sie kiedys
                strulam ;)))) na zwiedzaniu fabryki bacardi w Puerto Rico, i jakas taka mi
                niechec zostala... :)))))

no prosze nawet watek numerkowy mozna na alkohol skrecic :))))
                • jutka1 kurdebalans!! bezwiednie 24242 zlapalam!!!! ntxt 14.02.04, 15:30

• bella-donna Re: 24300 moje o; - Bella 14.02.04, 15:52
                  jutka1 napisała:
                  > eeeee....... ona tylko mnie chciala zezloscic! :)))))))))))))

ten moj emoticon oznacza ze zartuje...o;

> albo nie ma miejsc tam gdzie ja bym chciala... :(((( buuuuu

a gdzie chcialabys ?

>Bella, ja myslalam ze wszyscy wiedza co Glab pija... czerwone wino, najchetniej
                  > brouilly albo saumur champigny...
                  >z mocnych trunkow tylko i wylacznie single
                  > malts (najchetniej Lagavulin, ale innymi tez nie pogardze..., bez lodu bez
                  > niczego) albo Jamesona (tysz bez lodu), i to rzadko.

czy po "francusku" piszesz, czy co ? o;

> No, a rumem sie kiedys
                  > strulam ;)))) na zwiedzaniu fabryki bacardi w Puerto Rico, i jakas taka mi
                  > niechec zostala... :)))))

czyzbys za duzo wypila ? no wiesz, wszystko mozna ale z umiarem o;
                  (jeszcze nie probowalam)

> no prosze nawet watek numerkowy mozna na alkohol skrecic :))))

Jak zauwazylam to na tym forum kazdy pisze co chce i gdzie chce...o;
                  • jutka1 Re: 24300 moje o; - Bella 14.02.04, 16:07
                    bella-donna napisała:

> a gdzie chcialabys ?
                    kryteria: temperatura 27-33 C, morze, plaza, slonce, malo turystow (na przyklad
                    na takich Seszelach maja limit roczny wiz turystycznych podobno i wiecej niz
                    iles tam bladych twarzy nie wpuszczaja...), dobre jedzenie, dobre picie, cisza,
                    spokoj, tance wieczorem.

> czy po "francusku" piszesz, czy co ? o;
                    hehehehe
                    ja juz sama nie wiem, za duzo tych jezykow ;)))))))

> czyzbys za duzo wypila ? no wiesz, wszystko mozna ale z umiarem o;
                    > (jeszcze nie probowalam)
                    Bella, ja nie pilam , ja degustowalam!! :))) rozne rodzaje rumu nam dawali do
                    sprobowania, i tak jakos.... no wiesz. ;))))))

> Jak zauwazylam to na tym forum kazdy pisze co chce i gdzie chce...o;
                    wolnosc slowa my dear, wolnosc slowa :)))))))))))))))))))))))))))
                    • bella-donna Re: 24300 moje o; - Bella 14.02.04, 16:25
                      jutka1 napisała:
                      >kryteria: temperatura 27-33 C, morze, plaza, slonce, malo turystow (na przyklad
                      >na takich Seszelach maja limit roczny wiz turystycznych podobno i wiecej niz
                      >iles tam bladych twarzy nie wpuszczaja...), dobre jedzenie, dobre picie, cisza,
                      >spokoj, tance wieczorem.

hmmm, to ciekawostka, musialam sobie jednak poszukac na mapie
                      bo od tych "wysp" to mi sie juz dwoi i troi...o;
                      Spokoj i cisza to nie oznaczaja tancow wieczorem, szukaj dalej

> > czy po "francusku" piszesz, czy co ? o;
                      > ***********
                      > hehehehe
                      > ja juz sama nie wiem, za duzo tych jezykow ;)))))))

no to moze tak, abym jednak zrozumiala ? o;

> > czyzbys za duzo wypila ? no wiesz, wszystko mozna ale z umiarem o;
                      > > (jeszcze nie probowalam)
                      > ***********
                      > Bella, ja nie pilam , ja degustowalam!! :))) rozne rodzaje rumu nam dawali do
                      > sprobowania, i tak jakos.... no wiesz. ;))))))

no, ale powiedz, dobry byl ?
                      pewnie, ze sam nie smakuje, my jestesmy zbyt delikatne o;
                      musimy sobie rozcienczyc, podolewac to i owo, wlasnie jestem
                      na poszukiwaniach...

• jutka1 do bella donny w temacie single malts 15.02.04, 11:16
                        cos mi dzis zaswitalo, ze Twoje pytanie czy pisze po "francusku" moglo odnosic
                        sie do single malt whisky. ponizej informacja skopiowane z netu

Whisky słodowa (single malt) jest podstawowym gatunkiem whisky. To od niej
                        wszystko się zaczęło. To właśnie whisky słodową szmuglowano i ukrywano przed
                        poborcami podatkowymi przez niemal całe stulecie. Whisky słodowa jest produktem
                        jednej destylarni, produktem na bazie zesłodowanego jęczmienia. Do produkcji
                        whisky słodowej wykorzystuje się słód jęczmienny, wodę i drożdże. Wytwórnie
                        whisky słodowej to najczęściej niewielkie, często rodzinne przedsiębiorstwa,
                        usytuowane w tym samym miejscu, gdzie kiedyś prowadzono nielegalną produkcję
                        ukrywając się przed angielskimi poborcami podatkowymi. Produkujące na niewielką
                        skalę destylarnie często prowadzą produkcję tylko i wyłącznie sezonową. W wielu
                        przypadkach, na przykład sierpień jest miesiącem martwym, kiedy to produkcja
                        zostaje zupełnie wstrzymana. Co więcej, niektóre destylarnie potrafią być
                        zamknięte przez kilka lat, po czym wznawiają produkcję jak gdyby nigdy nic.

Whisky słodowa najczęściej jest mieszanką zawartości różnych beczek
                        pochodzących z tej samej destylarni. Nazwy whisky słodowych najczęściej
                        odpowiadają nazwom destylarni, tak więc mamy Lagavulin, Talisker, Highland
                        Park, Scapa, Glenmorangie czy Knockando. W kilku przypadkach, nazwa destylarni
                        poprzedzona jest przedimkiem "the", jak np. The Glenlivet - dla odróżnienia od
                        innych whisky stosujących przydomek Glenlivet w swojej nazwie (sprawa używania
                        go była nawet rozstrzygana sądownie), czy The Macallan - dla podkreślenia
                        niepowtarzalności danej whisky i jej niezwykle wysokiej oceny wśród smakoszy. W
                        kilku przypadkach ta sama destylarnia produkuje dwa różne gatunki whisky typu
                        single malt. Sytuacja taka ma miejsce w wytwórni Knockdhu w Speyside,
                        produkującej whisky An Cnoc i Knockdhu, oraz w destylarni Springbank na
                        półwyspie Kintyre (region Campbeltown), produkującej whisky Springbank i
                        Longrow. Zwykle jednak są to dwa różne zakłady należące do tego samego
                        właściciela i usytuowane obok siebie.

Whisky słodowa, którą kupujemy w postaci butelkowanej jest otrzymywana przez
                        rozcieńczenie leżakującego w beczkach destylatu. Destylat leżakujący w beczkach
                        zawiera 60% - 70% alkoholu, whisky sprzedawana w postaci butelkowanej - zwykle
                        40% - 43%. Najczęściej obok jej nazwy widnieje na etykiecie wiek whisky, tj.
                        ile lat destylat, z którego została sporządzona leżakował w dębowych beczkach.
                        I tak, możemy spotkać na rynku whisky o tej samej nazwie ale o różnym wieku,
                        np. Bruichladdich 15YO (years old) lub Bruichladdich 10YO. Uwaga: W
                        przeciwieństwie do wina, whisky dojrzewa jedynie w beczkach. Kupiona 5 lat temu
                        butelka The Glenlivet 12YO ciągle zawiera whisky 12. letnią (o ile nie jest już
                        zupełnie pusta). Różne gatunki whisky, w zależności od sposobu produkcji,
                        leżakowania oraz regionu, w którym zostały wyprodukowane, mają różne optymalne
                        okresy leżakowania. Nie ma powodu twierdzić, że Lagavulin 16YO jest na pewno
                        lepszy niż Tamdhu 10YO. Osobiście uważam, że akurat Lagavulin jest w tym
                        zestawieniu zdecydowanie lepszy, ale nie ma to nic wspólnego z okresem
                        leżakowania. Natomiast jest duże prawdopodobieństwo, że Bowmore 17YO jest
                        lepsza niż Bowmore 12YO - w obrębie tego samego gatunku zasada się oczywiście
                        sprawdza. Istnieje również nie tyle prawdopodobieństwo, co pewność, że im
                        dłuższy okres leżakowania (w obrębie tej samej wytwórni), tym ciekawsze
                        doznania smakowe, ale i tym wyższa cena oferowanej whisky. I tak, standardową
                        wersję The Macallan 12YO można kupić za około 25 funtów, natomiast za butelkę
                        The Macallan 25YO trzeba już zapłacić ponad 100 funtów. No i niełatwo jest ją
                        zdobyć.
    • bella-donna Re: 24333..????? 14.02.04, 19:09
      a kto zalapal sie na ten numerek ?
    • jutka1 24400 moje :)))))))) ntxt 14.02.04, 23:11

• ma_teusz podziwiam :)))))))) ntxt 15.02.04, 11:28

• szfedka Jutkowe czay !!!! 15.02.04, 12:53
      Juz sobie wyobrazam jak ona tam czatuje. Tu udaje ze jej nie ma a tam siedzi
      przed kompen, paczka papierosow niedlugo sie skonczy tak nerwowo pali jednego
      za drugim. Ciekawam co z kielichem zrobila bo jak tu czatowac jak w jednej rece
      papieros a w drugiej wino? Moze na zmiane???
      Moze jakies urzadzenie jej skonstruowac, robota kttory trzyma jej kielich z
      winem i peta hehehe
      Bedne jest zycie nalogowego lowcy numerkow ;)
      • basia553 Re: Jutkowe czay !!!! 15.02.04, 12:58
        to proste: alkohol jej zapodaja przez kroplöwke:)))))
        Albo ma szlauch wpuszczony do butelki. I juz raczka wolna, umysl jasny!
        • jutka1 Re: Jutkowe czay !!!! 15.02.04, 13:00
          eeeee tam
          jeszcze za wczesnie na winko :)))))
          a poza tym ogladam serial i zlapcie sobie sami ten numerek! :)))))))))))))))
        • szfedka Re: Jutkowe czaty !!!! 15.02.04, 13:01
          basia553 napisała:

> to proste: alkohol jej zapodaja przez kroplöwke:)))))
          > Albo ma szlauch wpuszczony do butelki. I juz raczka wolna, umysl jasny!

Ty masz leb Basiu :)
          Ja to jak na prawdziwego automatyka przystalo musze skomplikowac wszystko a to
          takie proste ;)
          • jutka1 Basia zlapala 24442 gratulacje! :)))))) ntxt 15.02.04, 13:02

• tos.ka no nie, nie moge sie oprzec... 15.02.04, 13:02
    • tos.ka i lapie 24444.... 15.02.04, 13:03
      a znow zerklam tylko na minutke:))))))
      • tos.ka chyba jednak to nie ja zlapalam a moze jednak? nt 15.02.04, 13:05
        • szfedka Re: chyba jednak to nie ja zlapalam a moze jednak 15.02.04, 13:08
          raczej Ty Tosiu
          Jutki wpis pokazal sie pozniej
    • goga.74 24488 byl moj n/txt 15.02.04, 17:24
      jutka1 napisała:

> Happy hunting!! :)))))))
      • jutka1 Re: 24488 byl moj -- ano, goga :)))) n/txt 15.02.04, 17:27

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka