ertes 18.02.04, 04:26 serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1919061.html A kto po nich? Samoobrona??? Co tam sie dzieje? Wlosy deba staja :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luiza-w-ogrodzie Nie przejmuj sie - nie Ty ich wybierales 18.02.04, 04:43 Eee, Ty mowisz o Polsce Don, a juz sie zmartwilam ze to Twoj rzad zrobil cos drastycznego. Nie przejmuj sie - nie Ty ich wybierales. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie "have your fun and keep lafing" ©joanna .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
ertes Re: Nie przejmuj sie - nie Ty ich wybierales 18.02.04, 04:50 he? Ja nie jestem Don! Slowo Honoru! Moze i nie ja ich wybieralem ale mimo wszystko jakos lezy mi na sercu co tam sie dzieje. Ale ten burdel mnie po prostu rzuca na kolana. Po 6 tygodniach, 10 telefonach, 2 faxach, 3 emailach nadal nie dostalem wnioskow paszportowych z konsulatu w LA. Jak tem kraj wogole funkcjonuje jesli taki za przeproszeniem gowniany, maly urzad ja konsulat jest tak strasznie do dupy!? A teraz jeszcze Samoobrona moze byc glowna sila polityczna. P R Z E R A Ż A J Ą C E. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Ertes, bardzo przepraszam... to od tytulu 18.02.04, 05:31 Sorki ertes, zagapilam sie na tytul "Dno dna", tyle bylo tych DDDDDD Ja wiem, ze Ty nie jestes Don (zaraz,zaraz, a moze jednak...). Jak ten kraj funkcjonuje, nie wiem, ale martwi mnie tylko jedno: ze moi Rodzice nie dadza sie stamtad ewakuowac. Nad reszta spuszczam kurtyne milczenia. Pozdrawiam i lece do domu Luiza-w-Ogrodzie "have your fun and keep lafing" ©joanna .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
i.p.freely Re: Burdel? 18.02.04, 07:35 >Ale ten burdel mnie po prostu rzuca na kolana. Po 6 tygodniach, 10 telefonach, 2 faxach, 3 emailach nadal nie dostalem wnioskow paszportowych z konsulatu w LA.< Teraz wiesz jak sie czulam kiedy skasowali pieniadza za walidacje tlumaczonych dokumentow a te .... jakims dziwnym trafem przepadly na amen. Odpowiedz Link
don2 Re: Burdel? 18.02.04, 12:23 Wcale sie nie dziwie,ze przepadly.Do polskich instytucji trzeba pisac po polsku.jezeli tak piszesz jak na forum ............to nawet moze nie wiedzieöi za co brali jak to mialo byc " walidacja " nawet w slowniku by tego nie znalezli.Bo albo sie pisze po polsku albo po angielsku. Odpowiedz Link
i.p.freely Re: Dupku z uszami, (twoje slowa) 18.02.04, 21:43 aka donie, Shit-magnet ze mnie, czy co, ze ktos taki ja ty, forumowy Führer, osobnik z nieposlednim intelektem hehehe, wzial sobie taka miernote jak ja na celownik? Czepiaj sie sobie rownych, pyszalkowaty kabotynie.... Pisze tak jak mi wygodnie i na co mi moje IQ 31 pozwala. Twojej dyspensy ani ja ani nikt inny tutaj nie potrzebuje. "Walidacja", jak najbradziej istnieje w polskim slownictwie - tak jak wiele innych slow zapozyczonych z obcych jezykow. >Do polskich instytucji trzeba pisac po > polsku. Ty sie puknij w ten zapity czerep, egzegeto - o konsulatach mowa.... ich zasranym obowiazkiem jest zatrudniac ludzi choc troche mowiacych jezykiem kraju w ktorym placowka funkcjonuje. Odpowiedz Link
don2 Re: Dupku z uszami, (twoje slowa) 18.02.04, 21:58 Oj glupias ty Zocha glupia.A na wiosce mysla zes madra.Cwok zabity jestes i nawet hamaryka ci nie pomoze.Konsulaty zatrudniaja kogo chca i nie ty im bedziesz dyktowac.jak ci nie pasuje napisz do soltysa. Odpowiedz Link
ani-ta SPOKOJ!!!!!!!!!!!! 18.02.04, 22:11 qrde! ja rozumiem, nie macie sie ku sobie... rozumiem... nici z ciupciania... ale zeby od czesci ciala sie wyzywac?! bo wezme... przez kolano przewiesze... i w (_!_) baty dam! qrde! ostra teraz bede!!! ide czarna skore kupic... coby z roli nie wypasc! a.:) Odpowiedz Link
i.p.freely Re: Dupku z uszami, (twoje slowa) 18.02.04, 22:57 Z charakterystyczna sobie czulostkowscia dupek napisal: >Oj glupias ty Zocha glupia.A na wiosce mysla zes madra.Cwok zabity jestes i >nawet hamaryka ci nie pomoze. Ani tego ugryzc, ani polubic... Nawet negatywnych emocji nie wzbudza. To co, olewam.... > Konsulaty zatrudniaja kogo chca i nie ty im > bedziesz dyktowac. To, ze zatrudniaja 'kogo chca', bez wzgledu na kompetencje, to jest nam wszystkim bolesnie wiadome. Czy mam rozumiec, ze tobie ten stan rzeczy nie wadzi? Czyz nie o 'wlasciwy' wizerunek POLSKI ci chodzi? Toz taki kosulat to bastion polskosci na obczyznie. Dyktowac to ja nie bede (a szkoda) ale w przeciwienstwie do ciebie napisze skargi gdzie moge..... bo mi ten wypaczony wizerunek mierzi. > ... nie ty im bedziesz dyktowac.jak ci nie pasuje napisz do soltysa. Upadlasz zasady .....pewnie juz taka twoja uroda. Odpowiedz Link
don2 Re: Dupku z uszami, (twoje slowa) 19.02.04, 00:08 Ano nie wadzi zocha ,bo juz 37 lat nie mam nic wspolnego z tymi instytucjami. I pisz sobie gdzie chcesz,nic sie nie zmienilo.Ty mnie olewasz a oni ciebie.tylko mi to zwisa a ty naiwna myslisz ,ze to pomoze.A slownik masz nawet niezly.Oj nie pomaga hameryka-wylazi z ciebie cos,nie da sie ukryc. Odpowiedz Link
ertes Re: Dupku z uszami, (twoje slowa) 19.02.04, 00:19 I scurvili mi taki ladny watek gdzie wszyscy mogliby narzekac :( Odpowiedz Link
don2 Re: Dupku z uszami, (twoje slowa) 19.02.04, 10:24 i.p.freely napisał: > aka donie, > Shit-magnet ze mnie, czy co, ze ktos taki ja ty, forumowy Führer, osobnik z > nieposlednim intelektem hehehe, wzial sobie taka miernote jak ja na celownik? > > Czepiaj sie sobie rownych, pyszalkowaty kabotynie.... Pisze tak jak mi wygodnie > > i na co mi moje IQ 31 pozwala. Twojej dyspensy ani ja ani nikt inny tutaj nie > potrzebuje. > > "Walidacja", jak najbradziej istnieje w polskim slownictwie - tak jak wiele > innych slow zapozyczonych z obcych jezykow. > > >Do polskich instytucji trzeba pisac po > > polsku. > > Ty sie puknij w ten zapity czerep, egzegeto - o konsulatach mowa.... ich > zasranym obowiazkiem jest zatrudniac ludzi choc troche mowiacych jezykiem kraju > > w ktorym placowka funkcjonuje. > > > > > > <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< No coz madralinska,przyjmij do wiadomosci.ze prawie w zadnym konsulacie w Wawie nie mowia po polsku.I przypominam ,ze do dobrego zwyczaju i kultury ,nalezy by polski obywatel do polskich instytucji zwracal sie po polsku.PS kiedys mialem do czynienia z kilkoma konsulatami w kraju w ktorym zyje.W zadnym nie mowiono w jezyku tegoz kraju. Odpowiedz Link
ani-ta Re: Dno den rzadu 18.02.04, 14:02 ertes, NIC sie nie dzieje;) kompletnie NIC:)) a.:))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dno den rzadu 19.02.04, 10:47 jedna sprawa, ze ten rzad sobie na te notowania zasluzyl... tak samo jak rzad Buzka zasluzyl na przegrane wybory Odpowiedz Link
don2 Re: Dno den rzadu 19.02.04, 10:53 Odcurvilas watek? niesamowite !!!! sa jeszcze zdrowe sily na forum :))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dno den rzadu 19.02.04, 10:54 don2 napisał: > Odcurvilas watek? niesamowite !!!! sa jeszcze zdrowe sily na forum :))))) ******* Zly dzien mam czy jak? ;) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dno den rzadu 19.02.04, 11:09 jutka1 napisała: > don2 napisał: > > > Odcurvilas watek? niesamowite !!!! sa jeszcze zdrowe sily na forum :))))) > ******* > Zly dzien mam czy jak? ;) *********************************** chyba w ramach utrzymywania rownowagi pojde scurvic ze dwa watki...... Odpowiedz Link