Dodaj do ulubionych

Dno den rzadu

18.02.04, 04:26
serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1919061.html
A kto po nich? Samoobrona???
Co tam sie dzieje?
Wlosy deba staja :(
Obserwuj wątek
    • luiza-w-ogrodzie Nie przejmuj sie - nie Ty ich wybierales 18.02.04, 04:43
      Eee, Ty mowisz o Polsce Don, a juz sie zmartwilam ze to Twoj rzad zrobil cos
      drastycznego. Nie przejmuj sie - nie Ty ich wybierales.

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie

"have your fun and keep lafing" ©joanna

.·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º>
      • ertes Re: Nie przejmuj sie - nie Ty ich wybierales 18.02.04, 04:50
        he? Ja nie jestem Don! Slowo Honoru!

Moze i nie ja ich wybieralem ale mimo wszystko jakos lezy mi na sercu co tam sie
        dzieje. Ale ten burdel mnie po prostu rzuca na kolana. Po 6 tygodniach, 10
        telefonach, 2 faxach, 3 emailach nadal nie dostalem wnioskow paszportowych z
        konsulatu w LA. Jak tem kraj wogole funkcjonuje jesli taki za przeproszeniem
        gowniany, maly urzad ja konsulat jest tak strasznie do dupy!?

A teraz jeszcze Samoobrona moze byc glowna sila polityczna.

P R Z E R A Ż A J Ą C E.
        • luiza-w-ogrodzie Ertes, bardzo przepraszam... to od tytulu 18.02.04, 05:31
          Sorki ertes, zagapilam sie na tytul "Dno dna", tyle bylo tych DDDDDD
          Ja wiem, ze Ty nie jestes Don (zaraz,zaraz, a moze jednak...).

Jak ten kraj funkcjonuje, nie wiem, ale martwi mnie tylko jedno: ze moi Rodzice
          nie dadza sie stamtad ewakuowac. Nad reszta spuszczam kurtyne milczenia.

Pozdrawiam i lece do domu
          Luiza-w-Ogrodzie

"have your fun and keep lafing" ©joanna

.·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º>
          • i.p.freely Re: Burdel? 18.02.04, 07:35
            >Ale ten burdel mnie po prostu rzuca na kolana. Po 6 tygodniach, 10
            telefonach, 2 faxach, 3 emailach nadal nie dostalem wnioskow paszportowych z
            konsulatu w LA.<

Teraz wiesz jak sie czulam kiedy skasowali pieniadza za walidacje tlumaczonych
            dokumentow a te .... jakims dziwnym trafem przepadly na amen.
            • don2 Re: Burdel? 18.02.04, 12:23
              Wcale sie nie dziwie,ze przepadly.Do polskich instytucji trzeba pisac po
              polsku.jezeli tak piszesz jak na forum ............to nawet moze nie wiedzieöi
              za co brali jak to mialo byc " walidacja " nawet w slowniku by tego nie
              znalezli.Bo albo sie pisze po polsku albo po angielsku.
              • lalka_01 Re: Burdel? 18.02.04, 12:24
                jaka ladna sygnaturka...
              • i.p.freely Re: Dupku z uszami, (twoje slowa) 18.02.04, 21:43
                aka donie,
                Shit-magnet ze mnie, czy co, ze ktos taki ja ty, forumowy Führer, osobnik z
                nieposlednim intelektem hehehe, wzial sobie taka miernote jak ja na celownik?

Czepiaj sie sobie rownych, pyszalkowaty kabotynie.... Pisze tak jak mi wygodnie
                i na co mi moje IQ 31 pozwala. Twojej dyspensy ani ja ani nikt inny tutaj nie
                potrzebuje.

"Walidacja", jak najbradziej istnieje w polskim slownictwie - tak jak wiele
                innych slow zapozyczonych z obcych jezykow.

>Do polskich instytucji trzeba pisac po
                > polsku.

Ty sie puknij w ten zapity czerep, egzegeto - o konsulatach mowa.... ich
                zasranym obowiazkiem jest zatrudniac ludzi choc troche mowiacych jezykiem kraju
                w ktorym placowka funkcjonuje.

• don2 Re: Dupku z uszami, (twoje slowa) 18.02.04, 21:58
                  Oj glupias ty Zocha glupia.A na wiosce mysla zes madra.Cwok zabity jestes i
                  nawet hamaryka ci nie pomoze.Konsulaty zatrudniaja kogo chca i nie ty im
                  bedziesz dyktowac.jak ci nie pasuje napisz do soltysa.
                  • ani-ta SPOKOJ!!!!!!!!!!!! 18.02.04, 22:11
                    qrde!
                    ja rozumiem, nie macie sie ku sobie...
                    rozumiem...
                    nici z ciupciania...
                    ale zeby od czesci ciala sie wyzywac?!

bo wezme... przez kolano przewiesze... i w (_!_) baty dam!

qrde!

ostra teraz bede!!!

ide czarna skore kupic... coby z roli nie wypasc!

a.:)
                  • i.p.freely Re: Dupku z uszami, (twoje slowa) 18.02.04, 22:57
                    Z charakterystyczna sobie czulostkowscia dupek napisal:
                    >Oj glupias ty Zocha glupia.A na wiosce mysla zes madra.Cwok zabity jestes i
                    >nawet hamaryka ci nie pomoze.

Ani tego ugryzc, ani polubic... Nawet negatywnych emocji nie wzbudza. To co,
                    olewam....

> Konsulaty zatrudniaja kogo chca i nie ty im
                    > bedziesz dyktowac.

To, ze zatrudniaja 'kogo chca', bez wzgledu na kompetencje, to jest nam
                    wszystkim bolesnie wiadome. Czy mam rozumiec, ze tobie ten stan rzeczy nie
                    wadzi? Czyz nie o 'wlasciwy' wizerunek POLSKI ci chodzi? Toz taki kosulat to
                    bastion polskosci na obczyznie.

Dyktowac to ja nie bede (a szkoda) ale w przeciwienstwie do ciebie napisze
                    skargi gdzie moge..... bo mi ten wypaczony wizerunek mierzi.

> ... nie ty im bedziesz dyktowac.jak ci nie pasuje napisz do soltysa.

Upadlasz zasady .....pewnie juz taka twoja uroda.

• don2 Re: Dupku z uszami, (twoje slowa) 19.02.04, 00:08
                      Ano nie wadzi zocha ,bo juz 37 lat nie mam nic wspolnego z tymi instytucjami.
                      I pisz sobie gdzie chcesz,nic sie nie zmienilo.Ty mnie olewasz a oni
                      ciebie.tylko mi to zwisa a ty naiwna myslisz ,ze to pomoze.A slownik masz nawet
                      niezly.Oj nie pomaga hameryka-wylazi z ciebie cos,nie da sie ukryc.
                      • ertes Re: Dupku z uszami, (twoje slowa) 19.02.04, 00:19
                        I scurvili mi taki ladny watek gdzie wszyscy mogliby narzekac :(
                • don2 Re: Dupku z uszami, (twoje slowa) 19.02.04, 10:24
                  i.p.freely napisał:

> aka donie,
                  > Shit-magnet ze mnie, czy co, ze ktos taki ja ty, forumowy Führer, osobnik z
                  > nieposlednim intelektem hehehe, wzial sobie taka miernote jak ja na celownik?
                  >
                  > Czepiaj sie sobie rownych, pyszalkowaty kabotynie.... Pisze tak jak mi
                  wygodnie
                  >
                  > i na co mi moje IQ 31 pozwala. Twojej dyspensy ani ja ani nikt inny tutaj nie
                  > potrzebuje.
                  >
                  > "Walidacja", jak najbradziej istnieje w polskim slownictwie - tak jak wiele
                  > innych slow zapozyczonych z obcych jezykow.
                  >
                  > >Do polskich instytucji trzeba pisac po
                  > > polsku.
                  >
                  > Ty sie puknij w ten zapity czerep, egzegeto - o konsulatach mowa.... ich
                  > zasranym obowiazkiem jest zatrudniac ludzi choc troche mowiacych jezykiem
                  kraju
                  >
                  > w ktorym placowka funkcjonuje.
                  >
                  >
                  >
                  >
                  >
                  > <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
                  No coz madralinska,przyjmij do wiadomosci.ze prawie w zadnym konsulacie w Wawie
                  nie mowia po polsku.I przypominam ,ze do dobrego zwyczaju i kultury ,nalezy
                  by polski obywatel do polskich instytucji zwracal sie po polsku.PS kiedys
                  mialem do czynienia z kilkoma konsulatami w kraju w ktorym zyje.W zadnym nie
                  mowiono w jezyku tegoz kraju.
    • ani-ta Re: Dno den rzadu 18.02.04, 14:02
      ertes, NIC sie nie dzieje;)
      kompletnie NIC:))
      a.:)))
    • jutka1 Re: Dno den rzadu 19.02.04, 10:47
      jedna sprawa, ze ten rzad sobie na te notowania zasluzyl... tak samo jak rzad
      Buzka zasluzyl na przegrane wybory
      • don2 Re: Dno den rzadu 19.02.04, 10:53
        Odcurvilas watek? niesamowite !!!! sa jeszcze zdrowe sily na forum :)))))
        • jutka1 Re: Dno den rzadu 19.02.04, 10:54
          don2 napisał:

> Odcurvilas watek? niesamowite !!!! sa jeszcze zdrowe sily na forum :)))))
          Zly dzien mam czy jak? ;)
          • jutka1 Re: Dno den rzadu 19.02.04, 11:09
            jutka1 napisała:

> don2 napisał:
            >
            > > Odcurvilas watek? niesamowite !!!! sa jeszcze zdrowe sily na forum :)))))
            > *******
            > Zly dzien mam czy jak? ;)
            chyba w ramach utrzymywania rownowagi pojde scurvic ze dwa watki......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka