starypierdola 07.03.04, 15:11 Kto "zlapal" 27000??/ Ertes czy ja? Jak to sprawdzic? Ertes pewno wie, ale nic nie pisze, to pewno ja? Jesli ja, to odstapie. Kto da wiecej? SP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: 27000 -- jutka :((( 07.03.04, 15:30 basia553 napisała: > A kiedy to bylo i gdzie byla Jutka?!?!? ********** Jutka niestety jest chora i kicha i zaleguje Chyba jakos w nocy to sie stalo? spalam Odpowiedz Link
basia553 Re: 27000 -- jutka :((( 07.03.04, 15:49 Zadanie dla tych dwöch zza oceanu: policzcie sobie sami:))))) Wystarczy policzyc ostatnie wpisy, odjac i juz. Viel Spass (czyli przyjemnego liczenia). A Ty Jutka uwazaj na siebie, bo widzisz sama, jak zalegasz to sie chlopstwo tu panoszy i jeszcze otwiera w sposöb niedozwolony nowe wontki numerkowe! Do konta, Ziutek!!! Odpowiedz Link
jutka1 Re: 27000 -- jutka :((( 07.03.04, 15:59 basia553 napisała: > A Ty Jutka uwazaj na siebie, bo widzisz sama,jak zalegasz to sie chlopstwo tu > panoszy i jeszcze otwiera w sposöb niedozwolony nowe wontki numerkowe! > Do konta, Ziutek!!! ********** Ziutek do konta i za kanape! Panoszeniu sie moje stanowcze NIE!!!! aaaaaaaaa psik!!!!! :) Odpowiedz Link
starypierdola Re: 27000 -- jutka :((( 07.03.04, 20:07 >>Ziutek do konta i za kanape!<< Nie dam rady, bo przeciez ty tam okupujesz miejsce. To jak sie oboje tam zmiescimy? A u Basi koty ... O 27000: albo Ertes albo ja bosmy sie akurat przekomarzali. Nie chce mi sie liczyc; nie warte czasu. Jak by byly jakies nagrody to zaproponuje Ertesowi 50- 50. A moze on policzy, bo jest jakis taki skrupulatny i wyglada ze ma duzo czasu. Tylko jak sie upewnic ze mnie nie wystawi do wiatru? Zdrowiej, zdrowiej. Pewno wiosna idzie i zaziebilas sie. SP Odpowiedz Link
basia553 Re: 27000 -- jutka :((( 07.03.04, 21:51 Ej Ziutek, fujara jestes jak nic! Miales wejsc za kanape, a Jutka tam czekala: najlepsze lekarstwo na przeziebienie, to wejsc w objecia przytulnego faceta! No i dales ..... Odpowiedz Link
jutka1 Re: 27000 -- jutka :((( 07.03.04, 22:25 basia553 napisała: > Ej Ziutek, fujara jestes jak nic! Miales wejsc za kanape, a Jutka tam czekala: najlepsze lekarstwo na przeziebienie, to wejsc w objecia przytulnego faceta! No i dales ..... ****** no wlasnie SP. czekalam i czekalam, i nic.... i zadnego okladu ze swiezych piersi, nic? eeeee tam aaaaaaaaaaa psik!! Odpowiedz Link
starypierdola Re: 27000 -- jutka :((( 08.03.04, 01:04 Alem to zawalil!!! Po prostu zaspalem!! Biore raincheck!!! A jak nie to bede straszyl!! SP Odpowiedz Link
ertes Re: 27000 07.03.04, 22:47 A bierz sobie te 27k. Przyslij mi tylko z Rolla troche chlodu bo u nas niespodziewanie po kilku tygodniach mrozow zrobilo sie lato i jest 34C. Odpowiedz Link
starypierdola Re: 27000 08.03.04, 01:06 OK. Dziekuje za wspanialomyslnosc!! Posylam troche powietrza; Nie wiele tu zimniej ale niech Ci bedzie. Jak juz tak nalegasz to musze sie przyznac. Tak jestem w Rolla, MO. Musialem uciekac z Calavasito przed DEA a pod latarnia najciemniej. I to w w samym srodku USA! Zeby przezyc robie na czarno; naprawiam dachy na UMR. Budynki stare, duzo tornad-ow(?) wiec i roboty duzo. No i Internet za darmo! Faktycznie, zeby utrudnic prace agentom DEA nie mieszkam w samym Rolla, tylko w Meramec Caverns. Tak, te same w ktorych ukrywal sie Jessie James. Jak jemu udalo sie uciec, to i mnie tez powinno sie udac. Numeru zjazdu Ci nie podam, bo tak mi sie wydaje ze bys mnie zaraz zadenuncjowal. Pewno juz spojrzales na DEA website i zobaczyles jaka nagrode oferuja!! Dlatego sie tak starasz?? Jak sie nazywam napisalem Ci juz poprzednio. Nie powtarzam zeby bylo trudniej mnie znalezc. Ales Ty smart!!! SP Odpowiedz Link
ertes Re: 27000 08.03.04, 04:32 A jak bylo na zawodach w Kalgoorlie? Srednio tam wypadliscie. A powiedz mi dlaczego mam z tym problemy: Your search - calavasito colombia - did not match any documents. No pages were found containing "calavasito". Odpowiedz Link
i.p.freely Re:Meramec Coverns???? 08.03.04, 07:17 Stary napisal: >Faktycznie, zeby utrudnic prace agentom DEA nie mieszkam w samym Rolla, tylko >w Meramec Caverns. Tak, te same w ktorych ukrywal sie Jessie James. Jak jemu >udalo sie uciec, to i mnie tez powinno sie udac. Po pietach mi depczeta panowie. Ostrzegam ....bedzieta "Boobie Trapped" (bar). Ja tam sie juz o przynete postaram. Odpowiedz Link
starypierdola Re:Meramec Coverns???? 08.03.04, 15:45 >>Po pietach mi depczeta panowie. Ostrzegam ....bedzieta "Boobie Trapped" (bar) << Z Ertesa przyrzadami zadnych booby traps sie nie boimy!!! >>Ja tam sie juz o przynete postaram.<< Mnie juz masz. Ta piwniczka czy bar z trunkami! No i ta lodka! SP Odpowiedz Link
starypierdola Sherlock Ertes 08.03.04, 15:43 Przeciez pisze ze tak, jestem w Rolla! Dobrze mnie namierzyles! >>No pages were found containing "calavasito".<< To juz Twoj problem. Moze musisz system wyskalowac (calibration, standardization)!! Hasta luego SP Odpowiedz Link