basia553 08.03.04, 13:31 co jest, nie bedzie w tym tygodniu? Co Ty taka zalatana. Moze Ci pomöc:)))) Zajrzyj zreszta na forum jez.niemieckiego, moze bedziesz mogla pomöc krajance z Marburga.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Basiu 08.03.04, 23:43 chetnie zrzuce na ciebie jarzmo horoskopu i rzucam linka, ja na razie malo dyspozycyjna jestem, sorry dzis.dziennik.krakow.pl/?var/horoskop.html a tu na dzis jeszcze kto zdazy przeczytac i wkyorzystac:))) BARAN (21 III - 20 IV): Usluzny dla pan, miekki, mily, kroisz tort czekoladowy, rozdajesz serniki. BYK (21 IV - 21 V): Grabula prezesie i po secie! Kontrakt - i po drugiej. A teraz jeszcze strzemiennego! Bruderszaft? Charaszo. A kak tiebia zawod? BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Znikajacy punkt - jestes szybki, zalatwiasz tysiac spraw w jednej chwili. Blyskawica! RAK (22 VI - 22 VII): Nie narzekaj na bliskich, sa, jacy sa. Lepiej kup slodki tort, zapal swiece, rozlej biale wino. LEW (23 VII - 22 VIII): Und was? Euro? Ja, das ist problem. Zamiast chalwy bedzie zwykly dzem. PANNA (23 VIII - 22 IX): Romansowanie: niewinne flirty nagle sie przeistaczaja w gorace zblizenia. Drzy ziemia. WAGA (23 IX - 22 X): Te-le-wi-zja jest specjalnie dla Ciebie. Teleturnieje, randki w ciemno... SKORPION (23 X - 21 XI): Spokojnie, wycisz sie, czytaj czerwona ksiazeczke towarzysza Mao. Bedzie swietnie. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Flirty, zabawy, tance, wesole dowcipy - zycie klubowe i biesiadne, jak w wideoklipie. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Nie zlosc sie, kup kwiaty, serniczek i zaparz kawusi - kobiet dzien dzis kusi. WODNIK (21 I - 18 II): Mala radosc. Ona rosnie. Staje sie wieksza troszke. I wszystko to... niezaleznie od pieniedzy. RYBY (19 II - 20 III): Radosc. Bedzie dobrze. Wszystko sie ulozy. Jakos. Trzeba tylko troche serca i uczucia wlozyc. Odpowiedz Link
basia553 Re: Sabba-horoskop 09.03.04, 06:47 Dziekuje Sabbo, oddam jak sie wygrzebiesz z obowiazköw! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
starypierdola Re: Sabba-horoskop 09.03.04, 06:52 Co sie dzieje, Basia! SPac nie mozesz?? SP Odpowiedz Link
starypierdola Re: Sabba-horoskop 09.03.04, 06:54 Basia, a czemu Ty, Baran, zawsze jestes pierwsza w tym horoskopie? W ten sposob wszyscy wiedza co Cie czeka. Jak bys byla na koncu listy to wielu nie doczyta.... I masz spokoj! SP Odpowiedz Link