pani-i-toto jesli chodzi o intrygujacy seks 29.03.04, 00:33 to musi brac w tym udzial waz. Bez weza seks nie jest intrygujacy. st ok rotka Odpowiedz Link
jutka1 Re: jesli chodzi o intrygujacy seks 29.03.04, 00:36 pani-i-toto napisała: > to musi brac w tym udzial waz. Bez weza seks nie jest intrygujacy. st > ok > rotka ********* a co jesli waz jest za-duszony???????? kurdebalans okrucienstwo wobec zwierzat czy jak????? ;)))))))))))))) Odpowiedz Link
pani-i-toto waz za-duszny 29.03.04, 00:38 tez dobry. Tylko trzeba uwazac zeby nie wpasc dupa w znicze. st ok rotka Odpowiedz Link
pani-i-toto bo wtedy mozemy stac sie 29.03.04, 00:41 flaming. A to sodomia z gomoria czyli pederastia. st ok rotka Odpowiedz Link
jutka1 Re: waz za-duszny 29.03.04, 00:41 pani-i-toto napisała: > tez dobry. Tylko trzeba uwazac zeby nie wpasc dupa w znicze. *********** Dupa w zniczach jest nieapetyczna, a moja dupa musi byc apetyczna!!! Zniczom na dupie moje stanowcze NIE, i niech gadajom co kcom, mam to k... w dupie to mam, k... w dupie!!!!!!!! ;)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ani-ta zaczne klasycznie;) 29.03.04, 01:01 jutka co pilas? ja tez chce!!!! a teraz co do tematu watku: nie mam pojecia kto z kim i dlaczego? bo ogladalam serial ow nieregularnie z ogromnym zdziwieniem osoby paranormalnej, ze baby tylko o sexie moga!:)))) co do xurka -jednozdaniowego... rzecz to niemozliwa i nieprawdopodbna! i dobrze bo ja lubie i nie lubie jak ktos jej kaze jednozdaniowo, bo ona tak nie umie wiec nie bedzie wesolo:) co do reszty krytyki - krytyka jako taka istniec musi bo bez nie postepu nie ma! co powiedzialam - ja - dalej nie mogaca nie wiedziec czemu zasnac!:((( obrazam sie na czata na ktorego inne nie spiace nie przychodza!:( co odnotowuje w kajecie coby jutro nie zapomniec!:) a.:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: zaczne klasycznie;) 29.03.04, 01:04 ani-ta napisała: > obrazam sie na czata na ktorego inne nie spiace nie przychodza!:( co odnotowuje w kajecie coby jutro nie zapomniec!:) *********** a jak mnie nie wpuszcza KURDEBALANS????????????? kurdebalans Ruda kurdebalans :( Odpowiedz Link
ani-ta Re: zaczne klasycznie;) 29.03.04, 01:07 qrde! to strzel se setke a kompowi resecik i chodz!!! czekamy z d_w:) a.:) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Ogladactwo versus Ciastkarstwo 29.03.04, 02:39 Przyznaje sie ze nie widzialam ani jednego odcinka w/w serialu. Jestem praktykujaca a nie kibicujaca. Ciasto drozdzowe pachnie bardzo erotycznie, natomiast jak ogolnie wiadomo, czekolada i smietana sa fantastyczne do mazania sie na golke. Za to kruche ciasto jest najlepsze do zostawiania odciskow ukochanych czesci ciala - wypieka sie zachowujac proporcje odciskow (po upieczeniu dolki wypelnia sie owocami, bita smietana, rozowym lukrem, co tam komu z duszy i na jezyku gra). Pozdrawiam i schodze z milego tematu wracajac do mniej milych baz danych ;o( Luiza-w-Ogrodzie "have your fun and keep lafing" ©joanna .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
xurek jedno zdanie :))) 29.03.04, 11:01 tego serialu nie ogladam, bo nie odpowiada mojemu swiatopogladowi zgodnie z ktorym waz ma byc w dzungli a w najgorszym razie w zoo, jedzenie na stole do konsumpcji li tylko oralnej a sex na lozku po bozemu i przy zgaszonym swietle i bez werbalnych przeciekow na zewnatrz. Xurek :)))) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Xurek, a inne przecieki niz werbalne moga byc? 29.03.04, 11:18 Poza tym gratuluje jednozdaniowego postu ;oD Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie "have your fun and keep lafing" ©joanna .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
jutka1 Re: Sex w miekkim ciescie ;) - status 30.03.04, 10:00 Carrie z Barysznikowem Samantha poszla w bok i jej sie nie spodobalo, a Smith przyjal ja z powrotem Miranda wprowadzila sie z ojcem swego syna, ale podczas przeprowadzki zostal rozbity kineskop telewizora Charlotte zanudza caly swiat opowiesciami o planowanej ciazy Ktos mi powiedzial, ze zakonczenie serialu ma byc interesujace i zaskakujace, wiec czekam cierpliwie. Wasz recenzent serialowy (z Bozej laski ;))) Odpowiedz Link