jutka1 Re: photoshop 08.03.11, 16:00 Ty się Xurek pozbywaj migreny, bo fotoszopować nie będziesz mogła. :-) Odpowiedz Link
chris-joe Re: photoshop 09.03.11, 21:20 :))) Zawies w salonie i pytajacym odpowiadaj, skromnie spuszczajac powieki, ze w istocie jest to Andy :) Odpowiedz Link
xurek Re: photoshop 28.03.11, 16:50 odkrylam funkcje "doswietlajaca" i "odswietlajaca". Mozna wiec sobie uczernic rzesy i zrobic alabastrowa cere :) Odpowiedz Link
chris-joe Re: photoshop 28.03.11, 19:10 A jaki program uzywasz? Bo adobe photoshop za $700 to... wole wydac na prawdziwy face lift :) Odpowiedz Link
xurek Re: photoshop 28.03.11, 20:23 Jezu, jak u was tanio :). Tutaj Photoshop kosztuje 1'800 CHFow a ja mam tylko okrojona wersje Photoshop Elements za 450, co pewnie u was nie kosztuje 200. Facetifta za taka cene u nas tez niet. Chyba wybiore sie do Kanady zlikwidowac druga brode, wyprezyc biust, zrobic z brzucha deske, powiekszyc oczy, zmniejszyc uszy, przydalo by sie tez wydluzyc palce u rak, ale nie wiem, czy takie cus juz robia :). Pelnego Photoshopa i caly pozostaly graficzyn szniksznak moglabym miec gratis, gybym zdecydowala sie na Maca miast Peceta, bo pracuje w firmie reklamowej a ta instaluje swoim pracownikom cale te softwery za darmo. Odpowiedz Link
chris-joe Re: photoshop 28.03.11, 20:29 Ach, elements tez mam, ale glownie leza odlogiem. Po te wszystkie wyliczone przez ciebie drobiazgi zas to sie do Brazylii jezdzi, nie do Kanady :) Odpowiedz Link
xurek Re: photoshop 28.03.11, 20:46 do Brazylii to mi wstyd :). Tutaj same takie brazylijskie superciala w telewizorni pokazuja, wiec sobie mylse, ze ichniejszy chirurg na moj widok obrzydenia jakowegos by mogl dostac. A w Kanadzie widzialam coponiektore takie maszkarony, ze na ich tle to ja dla chirurga bede estetyczna ulga :). Odpowiedz Link
blues28 Re: photoshop 29.03.11, 13:26 Nie na temat i nie o Ivo Pitanguyu. Jak bylam w Brazylii (glównie Río de Janeiro i Iguaçu) to w istocie na plazach Copacobana i Ipanema zauwazylam przewage typowej dla Brazylii figury; rozlozyste biodra i zaokraglony tylek + bardzo smukly tulów z drobnymi piersiami. Do tego stopnia, ze trudno bylo kupic kostium kapielowy. Albo majty byly za duze, albo stanik za maly! Za to nabylam kilka przecudnych i tanich pareo (nie wiem jak pareo jest po polsku; to ta chusta zeby zasuplac na biodrach na plazy) i mialam rewelacyjne prezenty. Acha, w samym Río kaszaloty jak najbardziej kroczyly po ulicach. Udzial procentowy wcale niemaly! :) Odpowiedz Link
blues28 Re: photoshop 29.03.11, 13:27 No wlasnie Xurku, piekne zdjecia! Wrecz kompozycje. Podoba mi sie równiez modelka (autor?) i "andywarholowanie" :) Odpowiedz Link