chris-joe 14.06.04, 21:29 bodajze w tej wlasnie chwili. Proponuje, bysmy w intencji jego achillesowego sciegna zmowili modlitwe: Zdrowas Mario, laskis pelna, blogoslawionas ty miedzy niewiastami... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: Zszywaja Swiatlo... 14.06.04, 21:34 A klamczuch mowil ze wszystkie mecze obejrzy. Ale tez mu zycze szybkiego zrastania. Odpowiedz Link
ani-ta Re: Zszywaja Swiatlo... 14.06.04, 21:35 jejciu!!!!!!! mow!!!!!!! co SWIATLO sobie w sciegno zrobil???????? jak?????????? szczegoly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przeca nie od... od tego nie peka! a.:)) P.S. w moim przypadku czary zdecydowanie lepiej dzialaja niz modlitwa....... swiatlo chyba wybaczy?:) Odpowiedz Link
ertes Re: Zszywaja Swiatlo... 14.06.04, 21:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=13344167 Odpowiedz Link
ani-ta dzieki ertes! 14.06.04, 21:58 a nie mowilam!!!! sport NISZCZY zdrowie! dlatego skutecznie unikam:PPP a.:)) Odpowiedz Link
clairejoanna Re: dzieki ertes! 16.06.04, 12:39 ani-ta napisała: > a nie mowilam!!!! > sport NISZCZY zdrowie! > dlatego skutecznie unikam:PPP > > a.:)) ---> Bicykle tez... Pozdrowienia, CJ Odpowiedz Link
basia553 Re: Zszywaja Swiatlo... 14.06.04, 21:38 Trzymam wszystkie kciuki za niego! Pozdröw go serdecznie!!!! Odpowiedz Link
morsa Re: Zszywaja Swiatlo... 14.06.04, 21:45 Aj, aj, aj... Pomyslnej operacji i szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link
maria421 Re: Zszywaja Swiatlo... 14.06.04, 22:03 Trzymam kciuki za Swiatlo. Wylize sie. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Zszywaja Swiatlo... -- scurvienie i sorry ;))) 14.06.04, 23:09 maria421 napisała: > Trzymam kciuki za Swiatlo. Wylize sie. ********* Nie moglam sie powstrzymac, wybacz Mario laskis pelna..... :)))) (kurdebalans nie kojarzyc z laskami, psiakosc, i czy w koncu ktos mi da przepis na poslkie znaki?????!!!!! Lizanie lizaniem, ale Swiatlu zycze jak najszybszego powrotu do zdrowia, udanej operacji, no i wogle ;) Swiatlo, wracaj szybko!!!! :)))) pardon pardon Pitunia jednotorowa? dwutorowa? hmmm. ;)))) Odpowiedz Link
ertes Re: Zszywaja Swiatlo... -- scurvienie i sorry ;)) 14.06.04, 23:12 Nie wiedzialas ze mezczyzna wylize sie z kazdej sytuacji? Odpowiedz Link
ani-ta Re: Zszywaja Swiatlo... -- scurvienie i sorry ;)) 14.06.04, 23:15 > Nie wiedzialas ze mezczyzna wylize sie z kazdej sytuacji? hmm... idac za torem mysli jutkowej... az sie cisnie na usta: > Nie wiedzialas ze mezczyzna wylize sie W kazdej sytuacji? nie wiedzialam!:PPP a.:)))) Odpowiedz Link
jutka1 Jak jestescie tacy samowystarczalni...... 14.06.04, 23:18 ani-ta napisała: > > Nie wiedzialas ze mezczyzna wylize sie z kazdej sytuacji? > > hmm... idac za torem mysli jutkowej... > az sie cisnie na usta: > > Nie wiedzialas ze mezczyzna wylize sie W kazdej sytuacji? > > nie wiedzialam!:PPP ************** to czemu loda chcecie ???????????????? Matko Boska co ja gadam !!!!!! Lapiem siem za glowem (swojom wlasnom! ;))))))))))))))) Isc za sedes???? Odpowiedz Link
ertes Re: Jak jestescie tacy samowystarczalni...... 14.06.04, 23:19 Zdaje sie ze nie chwycilas ;) To nie bylo o samowystarczalnosci. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jak jestescie tacy samowystarczalni...... 14.06.04, 23:22 ertes napisał: > Zdaje sie ze nie chwycilas ;) > To nie bylo o samowystarczalnosci. *********** ja jestem Glab1, ale jak mi piszesz: cycat: > > Nie wiedzialas ze mezczyzna wylize sie z kazdej sytuacji? to jak ja mam to zrozumiec??????!!!!! Joke alert, hon, joke alert :)))))))))) Odpowiedz Link
ertes Re: Jak jestescie tacy samowystarczalni...... 14.06.04, 23:25 Bo w pisanym slowie nie mozna zaakcentowac. Ty czytasz z akcentem na "sie" a akcent jest na "wylize" Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jak jestescie tacy samowystarczalni...... 14.06.04, 23:28 ertes napisał: > Bo w pisanym slowie nie mozna zaakcentowac. > Ty czytasz z akcentem na "sie" a akcent jest na "wylize" ************* Ja spidridinguje. Inaczej nie widze cycat. ;))))))))))) Pardon za scurvienie :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ani-ta JUTKA!!!!! tylko NIE mydlem!!!!!!!!!!!!! 14.06.04, 23:20 ja wiem.... a o tym lodzie to do mnie czy do ertesa? bo nie wiem jak sie ustosunkowac:PPPP a.:))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: JUTKA!!!!! tylko NIE mydlem!!!!!!!!!!!!! 14.06.04, 23:27 ani-ta napisała: > a o tym lodzie to do mnie czy do ertesa? > bo nie wiem jak sie ustosunkowac:PPPP ************ jasne ze do ertesa!!! :))))) anitko, niestety zostalam dzis zajeta przez Lucje7, jestesmu po slowie, ma mi dac malzenstwo i satysfakcje (chociaz chyba szuka mojej starej sygnaturki, i pewnie sie zdziwi..... ;)))))) bises, L7 :)))) wiec musisz sie od-stosunkowac bo podejrzewam, ze L7 zazdrosna jest, nie wspominajac o stokrotce. ;) Matkobosko!!!! a Tofik to dopiero!!!!!! Idem siem pochlastac????? ;)))))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: JUTKA!!!!! tylko NIE mydlem!!!!!!!!!!!!! 14.06.04, 23:32 juteczko! ja sie nie odstosunkuje od ciebie bo to i twoj pers dalej jestescie nierozlaczni a ja na niego chetke mam wiec sie nie odstosunkuje c.n.d. znaczy... lucja bedzie moim nowym tatusiem? hmm... OK! nie mam nic przeciw! biore lucje na tatusia... pytalas moze czy aby ona nie ma jakiegos persa/antyku/oszczednosci/jachtu/zabytkowegosamochodu/zegara/kolekcji znaczkow/obrazow/plakatow/rzezb itp.?:) bylaby LEPSZYM tatusiem! a.:))))))))) P.S. nie chlastaj sie! za pozno na takie przyjemnosci!:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: JUTKA!!!!! tylko NIE mydlem!!!!!!!!!!!!! 14.06.04, 23:36 anita Ty mi siem nie wypieraj stokrotkowo-lezbianskich sklonnosci w moje strone! ;))))))))) pers persem a seks seksem (and a good piss is better than mediocre sex) Odpowiedz Link
ani-ta Re: JUTKA!!!!! tylko NIE mydlem!!!!!!!!!!!!! 14.06.04, 23:40 jutka! ale jak ja ci wmawialam, ze prawdziwa czula i goraca milosc moze byc TYLKO miedzy dwiema kobietami! to mi raczkiem raczkiem... uciekalas:( znaczy BRUNETEK farbowanych na rudo nie lubisz?:(((( ide sie............................... ..................................... ................................... .................................. ............................... .............................. ............................ .......................... ........................ ...................... .................. ............... ............ .......... ....... ..... ... .. . przefarbowac:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP a.:) Odpowiedz Link
jutka1 Anitko!!!! :)))))))))))))))))))) 14.06.04, 23:46 A kto to wie jakiego kolorytu (kokolores pardon ;)))) jest L7???? Jakiejpci? orientacji?? hunous. wychodze zamonrz eniuej ;))))))))))))))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: jutko!!!! :)))))))))))))))))))) 14.06.04, 23:54 koloryt niewazny! grunt zeby iskrzylo!!!!!!!!!! ale na PERSA uwazajcie! <moze go wezme na przechowanie na wsieljakij sluczaj?> a.:)))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: jutko!!!! :)))))))))))))))))))) 14.06.04, 23:57 ani-ta napisała: > ale na PERSA uwazajcie! > <moze go wezme na przechowanie na wsieljakij sluczaj?> ************ Nice try !!!!!! ;)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kokolores Re: Zszywaja Swiatlo... 14.06.04, 22:53 Ano pomodlim sie,pomodlim!!! "Swiatlo" juz niedlugo bedzie znowu swiecil'o!!! Odpowiedz Link
ani-ta Re: Zszywaja Swiatlo... 14.06.04, 22:55 > "Swiatlo" juz niedlugo bedzie znowu swiecil'o!!! > ... bialym gipsem:))) albo opowiesciami szpitalnymi;)))) a.:)) Odpowiedz Link
jutka1 Swiatlo... 15.06.04, 07:52 Swiatlo, naprawde trzymalam kciuki za Ciebie, mimo okrutnego scurviania, ktorego niestety nie potrafie sie pozbyc Odpowiedz Link
basia553 Re: Swiatlo... 15.06.04, 07:58 Anita to kazdy wontek skurvia na tego persa... Jutka, bondz czujna! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Swiatlo... 15.06.04, 10:18 basia553 napisała: > Anita to kazdy wontek skurvia na tego persa... Jutka, bondz czujna! ********* Kurcze, cale szczescie, ze pers jest bardzo dlugi i ciezki Odpowiedz Link
ani-ta Re: Swiatlo... 15.06.04, 19:10 > Kurcze, cale szczescie, ze pers jest bardzo dlugi i ciezki Odpowiedz Link
jutka1 Re: awogoletojadzisiajplaczewiecmnienierozsmiesza 15.06.04, 19:13 CO JEST??????????? :( Odpowiedz Link
ertes Re: awogoletojadzisiajplaczewiecmnienierozsmiesza 15.06.04, 19:14 pms i tyle, co tu sie przejmowac Odpowiedz Link
basia553 Re: Zszywaja Swiatlo... 16.06.04, 13:00 Czy dobrze dedukuje, ze jak Swiatlo bedzie zaszyty, to zmieni nick na "Pancerowany"? Odpowiedz Link