swiatlo
31.07.13, 19:01
Przeczytałem że ten narcystyczny pajac Wajda zrobił kolejna cegłę. Mam nadzieję że za własne pieniądze. Kolejny gniot oglądany jedynie przez szkolne wycieczki siłą zaganiane do kina. Nas też tak zaganiano w szkole na produkcje Bohdana Poręby i przynajmniej się cieszyliśmy że klasówek nie będzie.
Tak więc biedne szkolne wycieczki to będzie jedyna publika tej koszmarnej szmiry. No poza kinowym woźnym...
Jak tak się patrzę na tego nadętego narcyza, to on tak właściwie nic dobrego nie zrobił. Same takie nadęte produkcje. Jedynym potencjalnym dobrym filmem z jego kolekcji cegieł to "Panny z Wilka". Mówię "potencjalnym", bo film byłby naprawdę bardzo dobry jakby ktoś z niego wykopał Maję Komorowską. Jedyny dobry potencjalnie film, i ona to zupełnie zniszczyła! W ogóle ona położyła każdy film w jakim została przez pomyłkę zatrudniona. No ale to była etatowa aktorka tego narcyza, zresztą swoją osobowością świetnie pasowała do tej nadętej bufonady swojego mistrza. Tak więc zabiła kompletnie jedyny film Wajdy który jeszcze mógłby być naprawdę dobry.
A reszta jego produkcji to coś strasznego. Przepraszam, zapomniałem o "Niewinnych Czarodziejach", ale to tak dawno temu że aż się nie liczy...