sabba 21.08.04, 17:38 czy krotki i monotonny:)) Don, ja tez chce zalozyc intelygentny watek. A poniewaz mi szajba odbila wiec prosze oto macie tutaj temat na sobote. Ja wole siuski ruchliwe, obojetnie czy dlugie czy krotkie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don2 Re: lepszy peniz krotki a ruchliwy.... 21.08.04, 18:37 Masz racje sabciu.wspanialy watek !! widocznie na nasza inwencje wplywa malowanie.Wczoraj malowalem w piekny kolor "kwasne jablko" stary warsztat.widocznie opary farby (ekologicznej oczywiscie )tak wzmagaja ochote do pisania.jezeli chodzi o pytanie przez ciebie postawione ,to nic innego nie moge odpowiedziec jak tylko ze go posiadam. Odpowiedz Link
sabba kwasne jablko 21.08.04, 19:04 ciekawy kolor. jakos mi sie ze zgnilym jablkiem kojarzy ale pal szesc moje skojarzenia. tak naprawde nie intereusja mnie cudze penisy tylko wlasnie te opary. Jestem dodatkowo niezdrowo podekscytowana i rece mi lataja. No ale nic, byle dow iosny, pewnie wyparuje po jakims czasie...:) Odpowiedz Link
ani-ta Re: lepszy peniz krotki a ruchliwy.... 21.08.04, 21:33 kwasne jablko? jak wyglada?:) ja mam pastelowe... jest... "bardzo pastelowe":)))) znaczy poszedles w kierunku "cierpkiej cytryny"?:))) a.:))) Odpowiedz Link
basia553 Re: lepszy peniz krotki a ruchliwy.... 21.08.04, 21:33 Sabciu, stare ludowe przyslowie möwi, ze nie dlugosc pürzyrodzenia, lecz sztuka.... sa wazne. Tak trzymac! A wröciwszy z gosci donosze: znajomy opowiadal o jakims srodku do wdychania (oni podobno wdychali grupowo takoz stekajac (stenkajonc)), ktöry powoduje orgazm w umysle. Jezeli rozumiecie, co mam na mysli. Zapomnialam nazwy, zadzwonie do niego - jesli chcecie - w poniedzialek. Ja dalej preferuje orgazm naturalny. Odpowiedz Link
ani-ta Re: lepszy peniz krotki a ruchliwy.... 21.08.04, 21:39 "orgazm w umysle"... hmm... mysle, ze nalezy rozwinac temat... i wytlumaczyc niewiedzacym:) hmm... mysle i wzdycham?;) aaa tak przy okazji... na pewnej konferencji pewien wziety architekt rozplywal sie nad wykonczeniem ceramicznym elewacji jednego z kosciolow... podsumowujac to tak " prosze panstwa!!! to jest po prostu ORGAZM ARCHITEKTONICZNY!!!":)) znaczy... chyba mu sie to podobalo;) a.:)) Odpowiedz Link
don2 Re: lepszy peniz krotki a ruchliwy.... 21.08.04, 21:50 Wdychali z nosem bardzo blisko i stenkali? Po umyciu ,czy calym upalnym dniu? Orgazm architektoniczny ,to pewnie cos w rodzaju tego znicza olimpijskiego- powoli sie rozprostowal na cala wysokosc potem jak nie buchnal pelnym ogniem.widok dla bogow :))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: lepszy peniz krotki a ruchliwy.... 21.08.04, 21:55 rozumiem!!!!!!!!:)))))))))))) przyklad znicza trafiony!:)))))))))))) a swoja droga buchnal... i dalej moze... to sie nazywa KLASA!:)) albo doswiadczenie;) a.:))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: lepszy peniz krotki a ruchliwy.... 21.08.04, 21:35 co to jest penis "monotonny"?:) bo krotki to sobie wyobrazam jako pozostalosc po "Janie... szable... Janie korkociag"....:) a.:))) Odpowiedz Link
basia553 Re: lepszy peniz krotki a ruchliwy.... 21.08.04, 21:44 monotonny to chyba wtedy, jak sie z nudöw zasypia w czasie ciupciania? Odpowiedz Link
don2 Re: lepszy peniz krotki a ruchliwy.... 21.08.04, 21:52 basia553 napisała: > monotonny to chyba wtedy, jak sie z nudöw zasypia w czasie ciupciania? znane sa przypadki pan ,ktore uwielbiaja jak sie je bzyka gdy spia.podobno sny miewaja fantastyczne. Odpowiedz Link
ani-ta Re: lepszy peniz krotki a ruchliwy.... 21.08.04, 21:56 ale tu sie chyba liczy kolejnosc:) sen-bzykanie... bzykanie-sen:) zdecydowanie wole to pierwsze:PPP a.:))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: lepszy peniz krotki a ruchliwy.... 21.08.04, 23:22 "Niewazne zeby byl dlugi, niewazne, zeby byl gruby, wazne zeby byl wariat" Amen. Odpowiedz Link
don2 Re: lepszy peniz krotki a ruchliwy.... 21.08.04, 23:50 Jedna z wersji mowi:nie wazne jaki wazne ze jest i sie wie gdzie go sie ma. Odpowiedz Link
jan.kran Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:08 Chcialam tylko srawdzic czy GW przelknie slowo penis w tytule postu :-)))) Chuja nie toleruje :-pppp K. Odpowiedz Link
ani-ta Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:14 :))))))))))))))))))))) no patrzcie panstwo! kran na watku EROTYCZNYM:)))))))))))))))))) chocby tylko ku "sprawdzeniu":))) a.:)) Odpowiedz Link
jan.kran Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:23 ani-ta napisała: > :))))))))))))))))))))) > > no patrzcie panstwo! kran na watku EROTYCZNYM:)))))))))))))))))) > > chocby tylko ku "sprawdzeniu":))) Dla mnie to watek fizjologiczny :-pppp K. > > > > a.:)) Odpowiedz Link
bella-donna Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:26 tak, tak, don o polnocy tez jakies erotyczne testy robi Odpowiedz Link
don2 Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:30 Nie erotyczny a na tolerancje to jest test.Co prawda erotyka i tolerancja sa nierozlacznie zwiazane ze soba ale w tym wypadku... Odpowiedz Link
ani-ta Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:34 to moze trza bylo dac tytul: "jakie rozmiary Panie tolerujecie?" bylaby jasnosc i pelne zrozumienie tematu:)))))) a.:) Odpowiedz Link
don2 Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:39 co to znaczy tolerujecie?Tu nie ma co tolerowac .zakasac rekawy i wlasnymi rekami starc sie by bylo ku zadowoleniu obu stron. Odpowiedz Link
ani-ta Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:42 po pierwsze donie! jakie rekawy? po drugie donie! ja mam STAWIAC???!!! a wlasciciel co? moze niech sobie przysnie?! po trzecie donie! ... hmm... zapomnialam co mialam powiedziec:P a.:))) Odpowiedz Link
don2 Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:47 od stroju ,ktory akurat posiada rekawy.zasniecie wlasciciela w czasie stawiania,swiadczy o monotonii stawiania.O sposobach stawiania nie wspomne ,to zalezy od inwencji i fantazji stawiajacej.PS uwaga,to nie drazek zmiany biegow w ciezarowce. Odpowiedz Link
ani-ta Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:49 a jak wyglada drazem w ciezarowce? bo ja taka niedoswiadczona... do tej ory tylko osobowkami jezdzilam:PPP NIECH SE SAM STAWIA!!! ja co najwyzej (chetnie) popatrze:PPPPPPPPP a.:) Odpowiedz Link
don2 Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:43 Od kilku dni bolalo mnie nadwyrezone praca kolano.Poradzono mi oklad z kapusty.I faktycznie pomoglo.kobiety to maja sposoby.Co ta kapusta ma w sobie? PS liscie kapusty swiezej oczywiscie. Odpowiedz Link
ani-ta Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:46 tyyyyyyy patrz!!! ja tez se kapuste przykladalam!!!! nie na kolano! (.)(.) jak sie dzidzia urodzila i jesc nie chciala... a Jedyny w delegacje wyjechal:( a.:) Odpowiedz Link
don2 Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:49 ani-ta napisała: > tyyyyyyy patrz!!! > ja tez se kapuste przykladalam!!!! > > nie na kolano! > (.)(.) > jak sie dzidzia urodzila i jesc nie chciala... a Jedyny w delegacje wyjechal:( > > a.:) Znaczy na wszystko co nabrzmiale ,pomaga kapusta,i tak wracamy do wontku. Odpowiedz Link
ani-ta Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:51 teraz trzeba znalezc mezczyzne nekanego priamizmem (siakos tak to chyba brzmialo?).... i dac mu kapuste?:) don... ja wietrze w tym niezly interes!!! piszemy patent!:) a.:))) Odpowiedz Link
don2 Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:54 mam lepszy pomysl-takiego faceta mozna wypozyczac potrzebujacym.po cholere ma sie dobro niszczyc. Odpowiedz Link
ani-ta Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:58 don:) ale wypozyczalnia bedzie dotyczyla tylko procenta cierpiacych! a LEK ma szanse dotrzec nawet... ZA OCEAN!:)))))))))))) albo jeszcze dalej... (zrobic kolko?):)) a.:) Odpowiedz Link
don2 Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 01:00 tem lek to facet czy kapusta? Bo kapusty tam od cholery. Odpowiedz Link
ani-ta Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 01:03 kapusta! ale czy znaja jej MAGICZNE dzialanie?! ha! i tu potrzebny jest patent! bo nas znachorki ubiegna!:) a.:) Odpowiedz Link
don2 Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:51 Ja w czasie karmienia,nie musialem byc w domu,dostalem w szpitalu pompe i jak od dojnej krowy wozilem mleko do skupu.Wcale niezly pieniadz byl z tego. Odpowiedz Link
ani-ta Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:54 mnie obraz pompy tak zestresowal... ze zakonczylam laktacje;) no... trauma... na cale zycie chyba?:))) a.:) P.S. poza tym wydaje mi sie zywe stworzenie (nie musi byc dziecko) zdecydowanie lepiej dziala niz dojarka;) Odpowiedz Link
don2 Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:59 Szwedzka pompa wyglada sympatycznie,jest bezglosna i forsa piechota nie chodzi i korzysc sie z kobity ma,a i chodzic przy niej mniej jak przy zywinie,nie kopie ,nie bodzie i skopka z mlekiem nie wywala. Odpowiedz Link
ani-ta Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 01:05 OK! przekonales mnie! na nastepny polog melduje sie u ciebie w szwecji! tylko poczekaj... musze jeszcze zaciazyc;) a.:))) Odpowiedz Link
don2 Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 01:08 Poczekam te kilka minut na zaciazenie :))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 01:09 oj... a moglbys poczekac do rana? w kilka minut mozemy sie nie wyrobic;PPPP a.:))) Odpowiedz Link
don2 Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 01:11 Chwalipiety,komu chcesz zaimponowac? Ile potrzebuje winda z parteru na 4 pietro? i podobno mozna tez zdazyc !!! Odpowiedz Link
ani-ta Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 01:12 ale w windzie jest taki przycisk >STOP>:))) nigdy nie uzywas <stopu>?:))) a.:)) Odpowiedz Link
don2 Re: lepszy penis krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 01:15 w przepisach do ksiegi Guinessa ,wyklucza sie uzywanie przycisku stop.Oczywiscie windy super szybkie sa punktowane podwojnie !!! Odpowiedz Link
ani-ta i znowu sie tekst przypomnial.... 22.08.04, 01:15 " w czasie sexu mozna spalic tyle kalorii - ile spala sportowiec w trakcie maratonu.... pod warunkiem, z sex trwa tyle samo co maraton":PPPPPPPP i tu... wychodzimy a ulice... i sprawdzamy, kto i jak dlugo... bo jak wiadomo maratonczycy... to raczej szczupli ludzie sa;P a.:)) Odpowiedz Link
bella-donna Re: lepszy peniz krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:24 jutka1 napisała: > "Niewazne zeby byl dlugi, niewazne, zeby byl gruby, wazne zeby byl wariat" > Amen. jutka, zaden amen, skad to znasz ?????? Odpowiedz Link
ani-ta Re: lepszy peniz krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 00:33 ktos jej to wmowil:))) a.:)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: lepszy peniz krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 08:36 bella-donna napisała: > jutka1 napisała: > > > "Niewazne zeby byl dlugi, niewazne, zeby byl gruby, wazne zeby byl wariat" > > Amen. > > jutka, zaden amen, skad to znasz ?????? ********* znam od lat 20+ wtedy sie w moim kregu tak mowilo :-))))) Odpowiedz Link
bella-donna Re: lepszy peniz krotki a ruchliwy.... 22.08.04, 14:17 slyszalam to tylko od jednej osoby, wiec pomyslalam, ze to zdrada Odpowiedz Link
jutka1 Re: lepszy peniz krotki a ruchliwy.... - Bella 22.08.04, 16:18 bella-donna napisała: > slyszalam to tylko od jednej osoby, wiec pomyslalam, ze to zdrada ********** moze znamy te sama osobe? albo Twoja osoba zna moja lub vice versa? ;-)))))) J. Odpowiedz Link
don2 Re: lepszy peniz krotki a ruchliwy.... - Bella 22.08.04, 16:31 A mnie to powiedziala jedna taka mulatka z trinidad,oczywiscie w zaufaniu. powtarzam to juz 3 raz ,ciekawe czy tym razem wejdzie? krasc wpisy!! tez cos! Odpowiedz Link
jutka1 Re: lepszy peniz krotki a ruchliwy.... - Bella 22.08.04, 16:36 don2 napisał: > A mnie to powiedziala jedna taka mulatka z trinidad,oczywiscie w zaufaniu. > powtarzam to juz 3 raz ,ciekawe czy tym razem wejdzie? krasc wpisy!! tez cos! ******* Kurdebalans Don, przeca ja ci to z Rakowieckiej kradne, bo chce licencje posrednia na to powiedzonko. Przedyskutowalam z "moja osoba", ktora rozpowszechnila to w towarzystwie 20+ lat temu: dzielimy sie tantiemami pol na pol. I znowu Rakowiecka zawiodla, bo udalo ci sie jednak to wklepac. Kurna. ;-(( Wisniewska - po przejsciach :-) Odpowiedz Link
swiatlo Zajrzałem na ten wątek i uciekam 22.08.04, 09:40 Brrrr, trzymać się z dala. Z drugiej strony nie posądzałem tutejszych kobiet o takie zainteresowanie tą tematyką. Brrrrr.. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Zajrzałem na ten wątek i uciekam 22.08.04, 09:51 swiatlo napisał: > Brrrr, trzymać się z dala. > Z drugiej strony nie posądzałem tutejszych kobiet o takie zainteresowanie tą > tematyką. > Brrrrr.. ********** Swiatlo przestan mnie bulwersowac!!! ;-) A co my jestesmy, psu spod ogona czy jak?? "Tutejsze kobiety" maja sie nie interesowac tematyka seksu???.... Swiatelko, jestes prawie moim bratem przez koligacje z SiDzejem, wiec moge sobie pozwolic, zeby cie niniejszym pacnonc torepkom bezlep. Tak delikatnie.... ;-)))))))))))))) Wisniewska - "tutejsza kobieta" ;-)))))))) Odpowiedz Link
bella-donna Re: Zajrzałem na ten wątek i uciekam 22.08.04, 14:24 taaaak, marzy mu sie jakis "worek" na naszych glowach Odpowiedz Link
jutka1 Re: Zajrzałem na ten wątek i uciekam 22.08.04, 16:38 bella-donna napisała: > taaaak, marzy mu sie jakis "worek" na naszych glowach ******** to by sie nazywalo "slepa milosc" albo "seks na slepo", hahahaha ;-))))))) Odpowiedz Link
bird_man Re: maly, ale pocieszy.. 22.08.04, 18:59 Wg. klasyfikacji kobiet z bogatym doswiadczeniem to najlepszy jest: 1. dlugi i gruby 2. zdolny jezyk 3. krotki i gruby 4. vibrator 5. pomocne paluszki 6. dlugi i cienki 7. sasiad.. 8......... 9......... 10........ na koncu: krotki i cienki wazne, aby pocieszyl..... a tak w ogole to chodzi o technike i doswiadczenie, a wiec nie o ruchliwosc (nie mylic z "ruchliwoscia" !! )- bo zabawa w "kroliczka" dobra jest dla nastolatkow.. pozdrawiam ptaszek Odpowiedz Link
maria421 Re: Od pewnego wieku wystarczy, zeby mial puls n/ 23.08.04, 09:25 luiza-w-ogrodzie napisała: > Jak to, Luizo, najpierw sprawdzic czy puls jeszcze bije, potem wziac grzebien i sprawdzic czy cos sie jeszcze w owlosieniu ukrywa, czy jak??? A swoja droga, czy uwiad starczy tez sterczy? Odpowiedz Link
don2 Re: Od pewnego wieku wystarczy, zeby mial puls n/ 23.08.04, 11:19 maria421 napisała: > luiza-w-ogrodzie napisała: > > > > Jak to, Luizo, najpierw sprawdzic czy puls jeszcze bije, potem wziac grzebien i > > sprawdzic czy cos sie jeszcze w owlosieniu ukrywa, czy jak??? > A swoja droga, czy uwiad starczy tez sterczy? Odpowiedz Link
xurek bardzo mnie dziwi, 23.08.04, 14:44 ze ani Stokrotka ani Baran nie wzieli tutaj udzialu. Caly watek zreszta jak i jego autorstwo dziwi mnie tez :))). Xurek (tym razem cienko i krotko) Odpowiedz Link
xurek autorstwo mnie dziwi, 23.08.04, 15:35 bo siem nie spodziewalam :))). Dalszych pytan typu a dlaczego siem nie spodziwalam proszem mnie chwilowo nie zadawac, gdyz siem mnie ostatnio dlugich postow albo nawet w ogole pisac nie chce. Kto by sie spodziewal, no nie :))? Xurek Odpowiedz Link
sabba ja tez sie nie 23.08.04, 15:39 spodziewalam ze tu na tym forum itepe itede nie boj sie nie bede dziury w brzuchu drazyc:) ide zbierac ogorki, jeszcze tylko dwie gdoziny:) Odpowiedz Link