Dodaj do ulubionych

..........AK..........

21.08.04, 22:12
czy znacie/lubicie go ? zdenerwowal mnie okropnie
Obserwuj wątek
    • sabba a kto to taki??? nt 21.08.04, 22:28

• bella-donna Re: a kto to taki??? 21.08.04, 23:06
        a jakis taki nick (nikt o;, nie znam
    • ani-ta Re: ..........AK.......... 21.08.04, 22:36
      bellka... a kto lubi ksiegowych?:)

ja nie lubie! bo mi zawsze haracz na ZUS i inne takie sola! efektem
      czego "wieeeelka forsa" rozmienia sie na drobne:)

a.:))))
      • jan.kran Re: ..........AK.......... 21.08.04, 23:02
        A moze chodzi o A. Kwasniewskiego ? Bardzo nie lubie. K.
        • ani-ta Re: ..........AK.......... 21.08.04, 23:04
          ty sie kran mojego prezydenta nie czepiaj! on jest prezydentem wszystkich
          polakow... chyba;)

no co ty! on tak ladnie na bilbordach pare lat temu wygladal! pol poslki sie w
          nim kochalo!:))))))

a.:))
          • jan.kran Re: Prezydent wszystkich ...KOGO ?!?!? 21.08.04, 23:09
            ani-ta napisała:

> ty sie kran mojego prezydenta nie czepiaj! on jest prezydentem wszystkich
            > polakow... chyba;)
            >
            > no co ty! on tak ladnie na bilbordach pare lat temu wygladal! pol poslki sie
            w
            > nim kochalo!:))))))
            >
            >
            > a.:))

Jak mnie szlag trafi na takie gadanie to bedziesz miala moralne prawo wychowac
            moja mlodziez.
            Nie dosc ze koszta spore to jeszcze urodzily i wychowaly sie w Rajchu a chyba
            sie orientujesz po czterystu postach Toski polaczonych z dwoma tysiacami linek
            czym pachnie niemieckie nasienie....
            Tak , ze tu mnie prezydentem nie wymachuj , bo ja Go nie wybieralam ;-pppp K.
            • don2 Re: Prezydent wszystkich ...KOGO ?!?!? 21.08.04, 23:34
              POLAKOW ,wybralo go 52 % a to wiekszosc.I ani ja ani ty nie mamy nic do
              tego.Mysmy nie wybierali i tam nie mieszkamy I co do tego maja twoje dzieci.A
              nasienie czym pachnie? roznie kobiety mowia.I co to ma wspolnego z Kwasniewskim
              tego pojac nie moge.Osobiscie uwazam,ze prezydent ugandy jest niesympatyczny.i
              w zwiazku z tym moze mi jakis ob.Ugandy zaproponowac bym prezydenta jego
              pocalowal w dupe.strumien slow ,tez musi miec jakis sens nawet jak to jest w
              zartach-PS o dzieciach nie ma co zartowac,nad nieszczesciem trzeba sie uzalic.
            • jan.kran Re: strumien slow + demokracja 21.08.04, 23:47
              Przepraszam Don , ze nie umiem sie wyrazac precyzyjnie. Wiem dlaczego i pisanie
              na tym forum dobrze mi robi na dysypline slowotokowa.

My tzn. przynajmniej ja , mozemy wybierac nawet bedac za granica. Ja nie
              wybieralam ale to inna historia.

Ja sobie jaj z demokracji nie robie a to , ze moje poczucie humoru albo jego
              brak Ci nie pasuje to trudno.
              Forum jest miejscem chyba wolnosci slowa :-)))

Co do dzieci to mialam na mysli ze jak mnie co trafi na gadanie Anity to Ona
              jako sprawczyni mojego zejscia powinna zajac sie moja Mlodzieza :-)))

Nie mowilam tego tak sobie , bo Anita moje dzieci zna i wiem ze zawsze na Nia
              moge liczyc ( tu cmok Do A. :-)))))

Mam pytanie , bo tyz nie zawsze nadazam za Twoim niewatliwie slusznym
              strumieniem ?

Nad jakim nieszczesciem trzeba sie uzalac ? Przyznam sie , ze zrozumialam ze
              chodzi o nieszczescie posiadania dzieci:-pppp K.
              Obiecuje poprawe i bede pisal krotko, zwiezle albo tyz w ogole. K. Skruszony.
              • don2 Re: strumien slow + demokracja 22.08.04, 00:04
                Absolutnie zle odczytujesz( czesto)Poniewaz ciagle deklarujesz posiadanie
                wielu obywatelstw itp nie zdalem sobie sprawy ,ze i polskie tez posiadasz.
                demokracja tu nie ma nic do rzeczy.na demokracje osobiscie wykichalem sie
                dawno.Humor zauwazylem ,co zapodalem i w podobnym tonie napisalem.
                na anite bym nie liczyl,jezeli chodzi o twoje dzieci.
                tym bardziej ,ze jak twierdzisz ona je zna.
                posiadanie dzieci nie zawsze jest nieszczesciem,choc wiele matek tak uwaza.
                poprawy nie obiecuj ,bo i tak sie nie zmienisz .czego jak czego ale do tego nie
                moge miec pretensji ani wymagac.kazdy z nas jest jaki jest.I OK.dobrze ,ze
                jest.
                gambling to po polsku najblizej adekwatne :gra hazardowa.
                • jan.kran Re: Poprawka do Dona. 22.08.04, 00:16
                  Nie ma to duzego znaczenia , ale ja nigdy nie deklarowalam posiadania wielu
                  obywatelstw. Mam dwa :-ppp
                  Deklaruje posiadanie wielu jezykow i genialnych dzieci. A raczej deklarowalam ,
                  bo okazuje sie w zetknieciu z wirtem ( nie mylic z realem) , ze to tylko plytka
                  uluda.
                  Nie wiem juz o czym pisac, bo o eksie tyz nie pasuje wiecej zalet nie posiadam
                  wiec ide spac. K.
                  • don2 Re: Poprawka do Dona. 22.08.04, 00:21
                    Poprawke przyjalem,masz dwa obywatelstwa,wiele jezykow i genialne
                    dzieci.dobranoc
              • ani-ta Re: strumien slow + demokracja 22.08.04, 00:12
                kranie!
                takie dzieci moge brac!
                spokojnie!
                te sikajace w pieluchy... bylyby pewnym obciazeniem, ale o ile sobie dobrze
                przypominam - to twoje juz dawno etap ow maja za soba;)

szlag cie nie trafi... bo ty twardziel jestes:)
                podobnie jak i NASZ prezydent:)))

caluski!:)))

a.:)))

• don2 Re: strumien slow + demokracja 22.08.04, 00:17
                  baja baja Anitko-jescze jedna matka teresa forumowa.Na forum moge nawet
                  napisac ,ze mieszkam z tesciowa i jestem szczesliwy,mimo ,ze cholera o 12 w
                  nocy wlazi do sypialni i pyta nas co chcemy za tydzien na obiad :)))))))
                  • jan.kran Re: Zanim pojde spac. 22.08.04, 00:21
                    don2 napisał:

> baja baja Anitko-jescze jedna matka teresa forumowa.Na forum moge nawet
                    > napisac ,ze mieszkam z tesciowa i jestem szczesliwy,mimo ,ze cholera o 12 w
                    > nocy wlazi do sypialni i pyta nas co chcemy za tydzien na obiad :)))))))'

Przysiegam na glowy moich genialnych dzieci ze wszystko co pisze na forum to
                    swieta prawda !

Moze bardziej istotne jest tego czego nie pisze ale to juz uroki netu z czego
                    namietnie korzystam co by sobie obraz wypolerowac i ego podniesc :-pppp K.
                    • don2 Re: Zanim pojde spac. 22.08.04, 00:24
                      zdecyduj sie Kranie ! jestes tez Anita? do tego co masz ,masz tez rozdwojenie
                      osobowosci? :)))))
                      • ani-ta Re: Zanim pojde spac. 22.08.04, 00:37
                        donie!
                        jak kran bedac mna moglaby mi swoje dzieci podrzucic? <jako ta kukulka!>
                        no logika!
                  • ani-ta Re: strumien slow + demokracja 22.08.04, 00:38
                    a tesciowa sika w pieluche?
                    nie?
                    to nie narzekaj donie!!!!!!!!

ty wiesz ile pieluchy kosztuja?!:)

• bella-donna Re: ..........AK.......... 21.08.04, 23:10
          anita dobrze trafila
      • bella-donna Re: ..........AK.......... 21.08.04, 23:07
        aaaa to ten, ale troche mi sie humor poprawil
    • pawel_z_melb Re: ..........AK.......... 23.08.04, 22:48
      bella-donna napisała:

jesli masz na mysli amerykanskiego ksiegowego to

> czy znacie
      internetowo

> czy lubicie go ?
      tak - jego posty (te ktore czytalem) nalezaly do najbardziej sensownych...

>zdenerwowal mnie okropnie

czym? trudno zgadywac (tylko niektore posty czytam - pewnie jak kazdy)
      coz (piszac w ciemno) - kazdemu moze sie trfic chlapnac glupote (mnie tak :))
      ale tez czasem bywamy nadwrazliwi na jakims punkcie
      • don2 Re: ..........AK.......... 23.08.04, 23:02
        Nie obraz sie ale zdradzacie pewne podobienstwo,ty i AK.australia od USA ,niby
        daleko....ale
        • pawel_z_melb Re: ..........AK.......... 24.08.04, 00:55
          don2 napisał:

> Nie obraz sie ale zdradzacie pewne podobienstwo,ty i AK.australia od
          USA ,niby
          > daleko....ale

nie widze powodu do obrazy..
    • aksiegowy Re: ..........AK.......... 24.08.04, 03:19
      znam i nawet bardzo lubie ;-)
      bella bez obrazy ale pytasz sie o email na publicznym forum.
      przeciez ci nie dam swojego do pracy. dostalas taki na bzdury i inne potrzeby
      akjunkmail@gazeta.pl jest jak najbardziej prawdziwy. rozumialbm twoje
      zdenerwowanie gdys cos napisala i nic nie wyszlo, ale ty nawet glupiego maila
      typu spawdzam adres nie przyslalas.
      ale ze poczlas sie obrazona to cie przeposze poraz drugi: PRZEPRASZAM

AK
      • bella-donna Re: ..........AK.......... 25.08.04, 01:24
        no, masz szczescie, torebka juz byla przygotowana...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka