bella-donna 21.08.04, 22:12 czy znacie/lubicie go ? zdenerwowal mnie okropnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ani-ta Re: ..........AK.......... 21.08.04, 22:36 bellka... a kto lubi ksiegowych?:) ja nie lubie! bo mi zawsze haracz na ZUS i inne takie sola! efektem czego "wieeeelka forsa" rozmienia sie na drobne:) a.:)))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: ..........AK.......... 21.08.04, 23:02 A moze chodzi o A. Kwasniewskiego ? Bardzo nie lubie. K. Odpowiedz Link
ani-ta Re: ..........AK.......... 21.08.04, 23:04 ty sie kran mojego prezydenta nie czepiaj! on jest prezydentem wszystkich polakow... chyba;) no co ty! on tak ladnie na bilbordach pare lat temu wygladal! pol poslki sie w nim kochalo!:)))))) a.:)) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Prezydent wszystkich ...KOGO ?!?!? 21.08.04, 23:09 ani-ta napisała: > ty sie kran mojego prezydenta nie czepiaj! on jest prezydentem wszystkich > polakow... chyba;) > > no co ty! on tak ladnie na bilbordach pare lat temu wygladal! pol poslki sie w > nim kochalo!:)))))) > > > a.:)) Jak mnie szlag trafi na takie gadanie to bedziesz miala moralne prawo wychowac moja mlodziez. Nie dosc ze koszta spore to jeszcze urodzily i wychowaly sie w Rajchu a chyba sie orientujesz po czterystu postach Toski polaczonych z dwoma tysiacami linek czym pachnie niemieckie nasienie.... Tak , ze tu mnie prezydentem nie wymachuj , bo ja Go nie wybieralam ;-pppp K. Odpowiedz Link
don2 Re: Prezydent wszystkich ...KOGO ?!?!? 21.08.04, 23:34 POLAKOW ,wybralo go 52 % a to wiekszosc.I ani ja ani ty nie mamy nic do tego.Mysmy nie wybierali i tam nie mieszkamy I co do tego maja twoje dzieci.A nasienie czym pachnie? roznie kobiety mowia.I co to ma wspolnego z Kwasniewskim tego pojac nie moge.Osobiscie uwazam,ze prezydent ugandy jest niesympatyczny.i w zwiazku z tym moze mi jakis ob.Ugandy zaproponowac bym prezydenta jego pocalowal w dupe.strumien slow ,tez musi miec jakis sens nawet jak to jest w zartach-PS o dzieciach nie ma co zartowac,nad nieszczesciem trzeba sie uzalic. Odpowiedz Link
jan.kran Re: strumien slow + demokracja 21.08.04, 23:47 Przepraszam Don , ze nie umiem sie wyrazac precyzyjnie. Wiem dlaczego i pisanie na tym forum dobrze mi robi na dysypline slowotokowa. My tzn. przynajmniej ja , mozemy wybierac nawet bedac za granica. Ja nie wybieralam ale to inna historia. Ja sobie jaj z demokracji nie robie a to , ze moje poczucie humoru albo jego brak Ci nie pasuje to trudno. Forum jest miejscem chyba wolnosci slowa :-))) Co do dzieci to mialam na mysli ze jak mnie co trafi na gadanie Anity to Ona jako sprawczyni mojego zejscia powinna zajac sie moja Mlodzieza :-))) Nie mowilam tego tak sobie , bo Anita moje dzieci zna i wiem ze zawsze na Nia moge liczyc ( tu cmok Do A. :-))))) Mam pytanie , bo tyz nie zawsze nadazam za Twoim niewatliwie slusznym strumieniem ? Nad jakim nieszczesciem trzeba sie uzalac ? Przyznam sie , ze zrozumialam ze chodzi o nieszczescie posiadania dzieci:-pppp K. Obiecuje poprawe i bede pisal krotko, zwiezle albo tyz w ogole. K. Skruszony. Odpowiedz Link
don2 Re: strumien slow + demokracja 22.08.04, 00:04 Absolutnie zle odczytujesz( czesto)Poniewaz ciagle deklarujesz posiadanie wielu obywatelstw itp nie zdalem sobie sprawy ,ze i polskie tez posiadasz. demokracja tu nie ma nic do rzeczy.na demokracje osobiscie wykichalem sie dawno.Humor zauwazylem ,co zapodalem i w podobnym tonie napisalem. na anite bym nie liczyl,jezeli chodzi o twoje dzieci. tym bardziej ,ze jak twierdzisz ona je zna. posiadanie dzieci nie zawsze jest nieszczesciem,choc wiele matek tak uwaza. poprawy nie obiecuj ,bo i tak sie nie zmienisz .czego jak czego ale do tego nie moge miec pretensji ani wymagac.kazdy z nas jest jaki jest.I OK.dobrze ,ze jest. gambling to po polsku najblizej adekwatne :gra hazardowa. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Poprawka do Dona. 22.08.04, 00:16 Nie ma to duzego znaczenia , ale ja nigdy nie deklarowalam posiadania wielu obywatelstw. Mam dwa :-ppp Deklaruje posiadanie wielu jezykow i genialnych dzieci. A raczej deklarowalam , bo okazuje sie w zetknieciu z wirtem ( nie mylic z realem) , ze to tylko plytka uluda. Nie wiem juz o czym pisac, bo o eksie tyz nie pasuje wiecej zalet nie posiadam wiec ide spac. K. Odpowiedz Link
don2 Re: Poprawka do Dona. 22.08.04, 00:21 Poprawke przyjalem,masz dwa obywatelstwa,wiele jezykow i genialne dzieci.dobranoc Odpowiedz Link
ani-ta Re: strumien slow + demokracja 22.08.04, 00:12 kranie! takie dzieci moge brac! spokojnie! te sikajace w pieluchy... bylyby pewnym obciazeniem, ale o ile sobie dobrze przypominam - to twoje juz dawno etap ow maja za soba;) szlag cie nie trafi... bo ty twardziel jestes:) podobnie jak i NASZ prezydent:))) caluski!:))) a.:))) Odpowiedz Link
don2 Re: strumien slow + demokracja 22.08.04, 00:17 baja baja Anitko-jescze jedna matka teresa forumowa.Na forum moge nawet napisac ,ze mieszkam z tesciowa i jestem szczesliwy,mimo ,ze cholera o 12 w nocy wlazi do sypialni i pyta nas co chcemy za tydzien na obiad :))))))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Zanim pojde spac. 22.08.04, 00:21 don2 napisał: > baja baja Anitko-jescze jedna matka teresa forumowa.Na forum moge nawet > napisac ,ze mieszkam z tesciowa i jestem szczesliwy,mimo ,ze cholera o 12 w > nocy wlazi do sypialni i pyta nas co chcemy za tydzien na obiad :)))))))' Przysiegam na glowy moich genialnych dzieci ze wszystko co pisze na forum to swieta prawda ! Moze bardziej istotne jest tego czego nie pisze ale to juz uroki netu z czego namietnie korzystam co by sobie obraz wypolerowac i ego podniesc :-pppp K. Odpowiedz Link
don2 Re: Zanim pojde spac. 22.08.04, 00:24 zdecyduj sie Kranie ! jestes tez Anita? do tego co masz ,masz tez rozdwojenie osobowosci? :))))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Zanim pojde spac. 22.08.04, 00:37 donie! jak kran bedac mna moglaby mi swoje dzieci podrzucic? <jako ta kukulka!> no logika! a.:))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: strumien slow + demokracja 22.08.04, 00:38 a tesciowa sika w pieluche? nie? to nie narzekaj donie!!!!!!!! ty wiesz ile pieluchy kosztuja?!:) a.:))) Odpowiedz Link
bella-donna Re: ..........AK.......... 21.08.04, 23:07 aaaa to ten, ale troche mi sie humor poprawil Odpowiedz Link
pawel_z_melb Re: ..........AK.......... 23.08.04, 22:48 bella-donna napisała: jesli masz na mysli amerykanskiego ksiegowego to > czy znacie internetowo > czy lubicie go ? tak - jego posty (te ktore czytalem) nalezaly do najbardziej sensownych... >zdenerwowal mnie okropnie czym? trudno zgadywac (tylko niektore posty czytam - pewnie jak kazdy) coz (piszac w ciemno) - kazdemu moze sie trfic chlapnac glupote (mnie tak :)) ale tez czasem bywamy nadwrazliwi na jakims punkcie Odpowiedz Link
don2 Re: ..........AK.......... 23.08.04, 23:02 Nie obraz sie ale zdradzacie pewne podobienstwo,ty i AK.australia od USA ,niby daleko....ale Odpowiedz Link
pawel_z_melb Re: ..........AK.......... 24.08.04, 00:55 don2 napisał: > Nie obraz sie ale zdradzacie pewne podobienstwo,ty i AK.australia od USA ,niby > daleko....ale nie widze powodu do obrazy.. Odpowiedz Link
aksiegowy Re: ..........AK.......... 24.08.04, 03:19 znam i nawet bardzo lubie ;-) bella bez obrazy ale pytasz sie o email na publicznym forum. przeciez ci nie dam swojego do pracy. dostalas taki na bzdury i inne potrzeby akjunkmail@gazeta.pl jest jak najbardziej prawdziwy. rozumialbm twoje zdenerwowanie gdys cos napisala i nic nie wyszlo, ale ty nawet glupiego maila typu spawdzam adres nie przyslalas. ale ze poczlas sie obrazona to cie przeposze poraz drugi: PRZEPRASZAM AK Odpowiedz Link
bella-donna Re: ..........AK.......... 25.08.04, 01:24 no, masz szczescie, torebka juz byla przygotowana... Odpowiedz Link