Dodaj do ulubionych

Definitywna

22.05.14, 21:08
lista wtorkowej obecnosci bardzo pilnie poszukiwana. Po policzeniu na palcach wyszlo mi skromne 6 sztuk ze mna wlacznie.
Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: Definitywna 22.05.14, 23:16
      Cherie, klient mnie ciągle trzyma w limbo. Czy jadę, czy nie jadę, i czy w niedzielę, czy za tydzień. Nie liczcie na mnie, bo kurnia jestem przyporządkowana do widzimisię. Ech. Na 99% nie dojadę. :-(
      Sorry i pardon :-(((
    • luiza-w-ogrodzie Lista listom, ale O KTOREJ zaczynamy? n/t 22.05.14, 23:59

• fedorczyk4 Re: Lista listom, ale O KTOREJ zaczynamy? n/t 23.05.14, 08:13
        Proponuje 17/18 :-)
        • blues28 Re: Lista listom, ale O KTOREJ zaczynamy? n/t 23.05.14, 17:29
          Ja sie zglaszam, ja!
          I 17/18 bardzo mi pasi :)
          Ponadto mysle, ze nalezy liczyc na Kielbio.
          Mnie tez wyszlo 6 uczestnikow :)
          • fedorczyk4 Re: Lista listom, ale O KTOREJ zaczynamy? n/t 23.05.14, 18:45
            :-)
            • kielbie_we_lbie_30 Re: Lista listom, ale O KTOREJ zaczynamy? n/t 23.05.14, 21:57
              No ja to nie mam wyboru.. Bilet na loty juz zakupiony...
              A jak Wam wyszlo 6? Nie moge znalesc tej szostej osoby.
              • fedorczyk4 Re: Lista listom, ale O KTOREJ zaczynamy? n/t 24.05.14, 10:34
                C.J. x 2, Ty, Luiza, Blues i ja. Jak w morde "szczelil" sztuk 6!
                • morsa Re: Lista listom, ale O KTOREJ zaczynamy? n/t 24.05.14, 13:10
                  Bylam prawie pewna, ze bede mogla dolaczyc do Was.
                  Niestety, znow zmiana grafiku; jestem zmuszona pracowac
                  we wtorek i srode;-((((
                  Trwa to juz od dawna, jest coraz gorzej....
                  W poprzednich latach udawalo mi sie wyrwac do Polski
                  troche czesciej...Mam pewne zobowiazania i powinnam
                  byc tam co najmniej raz na jesieni i raz na wiosne.
                  Niestety, nie mialam mozliwosci ani jesienia, ani zima ani wiosna:-((((((
                  Mam juz tak dosyc; zostawilabym ten burdel gdybym mogla!
                  Zeszloroczny termin urlopu musialam zmieniac 4 razy, w tym roku
                  nadal nie wiem, kiedy dostane -
                  Przepraszam ze biadole

Carpe diem
                  • kielbie_we_lbie_30 Re: Lista listom, ale O KTOREJ zaczynamy? n/t 24.05.14, 19:37
                    Szkoda, dawno Cie nie widzialam. Nie wybieracie sie do stolicy kiedy?
                    • morsa Re: Lista listom, ale O KTOREJ zaczynamy? n/t 25.05.14, 11:24
                      Oczywiscie ze mam w planach. Bilety tez mialam zabukowane.
                      "Kielbie", Ty napewno znasz jaka jest sytuacja w mojej branzy,
                      wejdz na FB i sprawdz "moje" grupy - Region Skåne bije chyba
                      wszelkie rekordy;-(((( Nie pomagaja demonstracje, akcje -
                      flash mob, die in, protestlistor - "femklöver" reaguje jak slawne
                      trzy malpy......... Rece i wszystkie czlonki opadaja...
                • kielbie_we_lbie_30 Re: Lista listom, ale O KTOREJ zaczynamy? n/t 24.05.14, 19:38
                  Rozumiem...Braza zgubilam
    • ewa553 Re: Definitywna 24.05.14, 19:06
      ciekawe czy bedzie jakas relacja, fotki? Byloby fajnie. No, myslami bede na pewno z Wami.
    • kielbie_we_lbie_30 Re: Definitywna 24.05.14, 19:39
      No kurde...taki medialny szum o tym spotkaniu i nagle ci ktorzy najwiekszy szum robili odstawija towarzycho dupa do wiatru..
      • jutka1 Re: Definitywna 24.05.14, 20:00
        Do kogo pijesz? Bo jeśli do mnie, to najpierw zadaj sobie trud poczytać tutaj co od kilku miesięcy piszę na ten temat, potem zadaj sobie trud ze mna porozmawiac, a potem wypisuj takie rzeczy.
        A jeśli nie do mnie, to j.w. chyba.
        :-///
      • iwannabesedated Re: Definitywna 24.05.14, 22:51
        A jeśli o mnie, to ja po prostu taka świnia jezdem .... HAHAHA!

Tak serio, to jestem pewna, że będzie Wam bosko, nie ważna ilość, ważna jakość kompanii. I ubolewam, że zamieszki okołoprzeprowadzkowe mnie uniemożliwiły tłumne i szumne przybycie.
        • blues28 Re: Definitywna 25.05.14, 10:23
          Pax dziewczyny kochane. Różnie czasami sie plecie.
          My zrobimy nasz best żeby bawić się znakomicie i napewno bedzie super, ale ponieważ w tle gra gitara nieodżałowanego Bułata, to zanucę "a wsio taki żal"
          • morsa Re: Definitywna 25.05.14, 11:33
            "Żałuj Rudy, żałuj, że cię z nami nie było!".
            Rudy to ja;-((
        • xurek Re: Definitywna 25.05.14, 14:14
          ooo, ja myslalam, ze Ty odnawiasz a nie sie przeprowadzasz? Gdzies poza Stolyce (jezeli to nie tajemnica oczywiscie :)).
          • iwannabesedated Re: Definitywna 25.05.14, 17:58
            Za miedzę do daczów się wyprowadzamy, a remont się wypsnął przy okazji z nerw, jak oświadczającemu się amantowi przy przyklęku - pierdnięcie :)))
            • xurek Re: Definitywna 25.05.14, 20:57
              znaczy remont ku upiekszeniu dla nastepcy :)? Dacze znaczysie domiki? Odremontowane :)?
              • iwannabesedated Re: Definitywna 26.05.14, 00:27
                Dacze, znaczy o! holendry. Będziemy holendrować, za słownikiem poprawnej polszczyzny, proszę zważyć, oznacza to: przechylać się z jednoczesnym zboczeniem (a) oraz jechać w przechyle po łuku na jednej nodze (b).

I jakiemu następcy?? Co, gdzie, a wont mi! Dla siebie, coby meta była ujutna, matecznik, gdzieby można się dekować przyjeżdżając do PL na wywczas, gościnny występ, lub w przypadku dupy dania na obczyźnie, funkcjonować może jako dziura do której z podwiniętym ogonem się spowrotem wskoczy jak ten niepyszny solityr z kawału, co to chciał sobie szoping zrobić w sklepach za komuny.
                • xurek Re: Definitywna 26.05.14, 15:09
                  aaaaa, to mnie zupelnie umknelo, ze Ty tera bedziesz stokrotka holenderska czyli tulipan :). No to gratuluje ponownego stania sie prawdziwom Poloniom :).
                  Chata pusta w Warszawie zawsze i na wszystko przydac sie moze, zycze zeby glownie na wywczasy. Tylko kto tera slonine w ogrodzie bedzie kosil :)?
                  • ewa553 Re: Definitywna 26.05.14, 15:28
                    Uwazam ze Stokrotny Tulipan powinien wywiesic w klatce schodowej informacje, ze dziekuje, ale w przyszlosci sloniny nie potrzebuje. Albo puscic ogrodek w pacht (czy jak sie to nazywa), zeby slonina sie nie krzewila. Pamietaj S-T o szczurach!!!!
                    • jutka1 Re: Definitywna 26.05.14, 15:38
                      Wątki Ci się Ewuniu pomieszały. :-))))))
                      • ewa553 Re: Definitywna 26.05.14, 15:50
                        dziwne...odpisalam Ci na to, a tu wpis zezarlo. A napisalam Ci, ze przeciez odpowiedzialam na wpis Xura, ktory o sloninie w ogrodzie napisal..
    • luiza-w-ogrodzie Re: Definitywna 26.05.14, 20:22
      Chcialam potwierdzic, ze przyjade. Gdyby ktos pytal.
      Do zobaczenia jutro!

Luiza-w-Ogrodzie
      .¸¸><((((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>¸¸.
      Jak gadać z królikami
      • chris-joe Re: Definitywna 27.05.14, 01:35

Akcesje do prywatki tez potwierdzam/y. Jestesmy w Warszawie od dwoch dni i wreszcie mamy tez dostep domowy do internetu, ktory natychmiast po przyjezdzie do PL osobiscie i personalnie mojej mamie zepsulem. Fedo i Jutka maja moj numer telefonu i je uroczyscie upowazniam do przekazania go osobom zainteresowanym do uzytkowania nie wczesniej niz 10 rano we wtorek. Tak czy owak- do zobaczenia juz dzis :)
        • blues28 Re: Definitywna 27.05.14, 07:06
          No, już się bałam, że gdzieś się zgubiliście :-)
          Odnośnie tel, to się wymienimy przy okazji spotkania.
          A tak w ogóle to godz. zbiórki harcerskiej o 17 czy 18?
    • ewa553 Re: Definitywna 28.05.14, 11:34
      Balowicze odsypiaja wczorajsza balange, a ja czekam na chocby malenka relacje! A moze mi sie uda i bedzie tez jakies zdjecie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka