Dodaj do ulubionych

Przyszlam tu zeby pogadac o...

31.08.04, 02:15
...wszystkim i jestem troche rozczarowana.
Niektorzy z Was wydaje sie byc milymi ludzmi inni za to...
Pewnie zaraz zbiore baty od wszystkowiedzacych ,ale mi to wisi!!!
Czytajac niektore wypowiedzi mam wrazenie ,ze niektorym z Was chodzi tylko o
dowartosciowanie samego siebie(???).
To jest forum "Polonia 2" a nie "poradnik domowy".Wypowiadam sie na niektore
tematy(coraz mniej ostatnio) nie po to ,zeby otrzymac ocene !!!
To nie jest szkola gdzie mamy jednego(lub dwoje ) nauczycieli, a reszta ma byc
cicho bo....Sorry ,ale atmosfera na "Poloni" jest czasem fatalna ,a tutaj
powoli robi sie to samo.
Moze powinnismy sprobowac sie troche wyluzowac i traktowac to wszystko z
przymrozeniem oka.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieje ,ze bedziemy to bardziej
traktowac jak zabawe, a napewno zrobi sie milej!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • ertes Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 31.08.04, 03:09
      Sluchaj, w tej formie to forum prztrwalo juz rok i trwa nadal. Wiekszosci chyba
      wlasnia taka a nie inna forma odpowiada. Gdyby tak nie bylo to nie byloby
      codziennie po 100-200 postow.
      • starypierdola Popieram kolege Ertesa! 31.08.04, 05:45
        Jak gora nie chce pryjsc do Mahometa, to Mahomet musi pofatygowac sie do gory.
        SP

PS. Czy ty nie jestes czasem troche egzaltowana?
    • basia553 Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 31.08.04, 11:34
      Sluchaj Koko, wolalabys atmosfere typu herbatka u cioci? Ja nie. A juz
      poröwnanie z Polonia to przyslowiowa kula w plot.
      Ale ciesze sie, ze sie zjawilas, bo mam pytanie: otöz zapowiadalas, ze lecisz
      Air Polonia do Polski. Ciekawa jestem Twoich wrazen, bo na Turystyce strasznie
      to towarzystwo krytykuja. Wiec powiedz jak bylo, bo sie przymierzam do lotu z
      nimi do Warszawy. Pozdrawiam.
      • don2 Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 31.08.04, 13:37
        No to gadaj,gadaj,gadaj.......nikt ci nie zabrania.nawet mozesz gadac o...
        jak sama piszesz
        • kokolores Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 31.08.04, 13:54
          Bede gadac nawet o....,i nawet o....
          :)
      • kokolores Basiu! 31.08.04, 13:41
        Ja lecialam Germanwings z Koloni do Warszawy i bylo O.K.Wprawdzie w Warszawie
        robili problemy , bo w paszporcie moja corka ma zdjecie jak miala 3 miesiace ,a
        teraz ma 7,5 roku.Paszport jest wazny 10 lat , ale wedlug nich( w Warszawie)
        zdjecie mozna wymienic.Niestety po powrocie dowiedzialam sie ,ze nie powinni
        byli sie przyczepic ,a jednak... No coz bede musiala jej wyrobic nowy.
        Na temat Air Polonia nie moge Ci niestety nic powiedziec.
        ________________________________________________________________________________
        A co do "mojego" tematu to,
        mnie nie chodzi o to zebysmy sobie nawzajem slodzili ,ale ja pouczania i lekcji
        nie potrzebuje.Mam swoje zycie ,doswiadczenie jako takie i chetnie poslucham
        innego zdania i oczywiscie respektuje to ,ale analizowanie kazdego zdania (tak
        jak niektorzy to robia!!) uwazam za zbedne.
        Ertes napisal ,ze wiekszosci z Was to widocznie odpowiada.
        O.K.!!!!!Akceptuje!!!
        Byc moze sie myle ,ale ja widze ,ze pisza przewaznie te same osoby .
        Troche szkoda.
        :))
        • don2 Re: Basiu! 31.08.04, 13:59
          krewetko,nie obraz sie ale piprzysz jak polamana.Pisze kto chce i bywaja
          tu "przewaznie te same osoby"I mysl co piszesz.A to raz nie potrzebujesz a to
          znowu respektujesz.A to co ty uwazasz za zbedne to oczywiscie twoje uwazania.
          A analizowanie kzazdego zdania jest po prostu dowodem na uwazne czytanie ,tego
          co kto pisze.madrze to napisalas i gadaj ,gadaj....." troche szkoda" ? czego ci
          to znowu szkoda co? Ze nie pisza ci co nie chca? daj sobie na luz i
          gadaj.jeszcze jeden rzecznik praw forumowicza sie znalazl.
          • ertes Re: Basiu! 31.08.04, 16:13
            Kazdej sie zdarza. Niektorym gorzej. PMS i tyle.
            • jan.kran Re:Mozesz.... 31.08.04, 17:49
              ....otworzyc watek na kazdy temat :-)))) Faktem jest , ze najczesciej zbaczamy
              na Islam lub sex , niekiedy na Zydow , ale jak wymyslisz COS CALKIEM NOWEGO
              (capsy mi sie zaciely) to tylko przyklasne.

Ja skacze z forum na forum i na forach prywatnych najczesciej pisza trzy lub
              cztery osoby.
              Moze zrobic z tego jakis watek? K.
    • tos.ka Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 02.09.04, 17:10
      kokolores ma duzo racji.
      a don przypomina mi waltera z forum "polonia w niemczech".
      • ertes Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 02.09.04, 17:23
        Tosiu, takie juz jest to nasze forum ze sie klocimy, obrazamy, dzielimy jedno
        zdanie na trzy czesci i kazda dyskutujemy, wysmiewamy sie z kogos, komus
        przykopiemy, od kogos dostaniemy, napiszemy cos zlosliwie albo wrecz przeciwnie.

Ale tym ktorym tu pisza to najwyrazniej odpowiada gdyz... pisza nadal.
        Zebrala sie tutaj akurat taka grupa ludzi. Ci ktorym ta forma nie odpowiadala
        odeszli w sina dal, zmienili forum itp.
        Dlatego tez jesli nie potrafisz, nie umiesz, nie chcesz pisac zlosliwie jak don,
        rozstrzasac kazdego zdania po prostu nie zwracaj uwagi. Pisz po swojemu i tak
        jak uwazasz za wlasciwe.
        Wydaje mi ze wlasnie taka forma tego co tu piszemy nas przyciaga, lubimy gdy po
        naszym poscie komus zagotuje sie krew i gdy ktos odpowie a mnie szlag trafia.
        Nie ma co narzekac. Jest dobrze a nawet powiem ze jest przeciwnie.
        • lalka_01 Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 02.09.04, 17:26
          strasznie mily z Ciebie rozjemca... No kto by pomyslal :-)
          • xurek ja to juz nawet chcialam zapytac, 02.09.04, 17:27
            czy siem przypadkiem nie zakochal, ale nie zapytam :))))))))))))))))))

Xurek
            • ertes Re: ja to juz nawet chcialam zapytac, 02.09.04, 17:44
              Niestety Toska ma meza dopiero co a ja mam zone co strach sie bac.
              Chyba by mnie zabila. Nigdzie mnie samego nie puszcza. Dzwoni co chwila na moj
              cell, mam dwa: jak jeden jest poza zasiegiem to uzywa drugiego.
              Straszne mam zycie.
              • xurek nie widze inaczej :)))))))))))) 02.09.04, 17:47
                ino musisz isc do Dona po porade w sprawie wybiegow i wymowek :)))))

Xurek
                • ertes Re: nie widze inaczej :)))))))))))) 02.09.04, 17:51
                  Nic mi juz nie pomoze! Ona przebiegla bestia! Wie wszystko.
        • tos.ka ja tylko o takim luznym skojarzeniu:)) ntx 02.09.04, 17:29

• kokolores Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 03.09.04, 01:22
          Tak??
          Ertesie czy naprawde nie widzisz ,ze kloca sie (sa atakowane!!) zawsze te same
          osoby .Nie wiem co musialabym napisac ,zeby Don mnie nie zjebal (za
          przeproszeniem).Jemu chyba to przyjemnosc sprawia jak moze kogos pognebic.Sa
          poprostu osoby ,ktore sa tu niemile widziane i do nich naleze na przyklad
          ja.Mimo ,ze nikogo jak do tej pory tu nie obrazilam.
          Gdybym ja w ten sposob oddzywala sie do Dona czy innego "Pupilka" to zapewniam
          Cie odezwaly by sie pewnie osoby ,ktore by mnie pouczyly ,ze nie powinnam tak
          obrazac stal(r)ego bywalca!!!!!
          Mozna byc roznego zdania ,ale moim zdaniem niektore odddzywki Dona(nie tylko do
          mnie) sa poprostu chamskie.
          Pozdrawiam.
          :)

P.S.Czasem zastanawia mnie dlaczego akurat mnie sobie upatrzyl!!
          Jezeli tak go wkurzaja moje "glupie" wypowiedzi to powinien mnie olac ,a jednak
          zawsze sie odezwie!
          • luiza-w-ogrodzie Koko, znaczy sie czujesz sie obrazona? 03.09.04, 03:02
            I ze zagrazaja Tobie agresywne wypowiedzi niektorych forumowiczow?
            Masz do wyboru:
            * narzekac - to chyba ten watek?
            * nie czytac postow nielubianych nickow
            * dac im ignora i wogole nie widziec ich postow
            * klocic sie regularnie z tymi, ktorych nie lubisz albo ktorzy Ciebie nie lubia
            * zrezygnowac poprzednio nawrzucawszy wybranym osobom
            * zrezygnowac z forum

Zycie jest piekne i roznorodne, na portalu samej GW jest kilka milionow postow
            do czytania. Jezeli nie czujesz sie tutaj u siebie, poszukaj innej niszy. Albo
            walcz o przetrwanie, po Darwinowsku.

Luiza-w-Ogrodzie

><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
            .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
          • tos.ka Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 03.09.04, 15:50
            kokolores napisała:

>> Gdybym ja w ten sposob oddzywala sie do Dona czy innego "Pupilka" to
            zapewniam > Cie odezwaly by sie pewnie osoby ,ktore by mnie pouczyly ,ze nie
            powinnam tak > obrazac stal(r)ego bywalca!!!!!

hihi,
            a mnie pewna Pani X. zjechala z gory na dol za slowa dona...
            pomylio sie biedaczce...

inna Pani M. stweirdzila, ze nie powinnam cytowac dona, gdyz powinnam zachowac
            klase.
            rada ta dala mi wiele do myslenia....

pozdrawiam

ps. a dona ignoruj. to po prostu majaki w deliranta. co to bylo? chmmiel-mocne?-
            inna sprawa -to fakt- ze sterroryzowal towarzystwo- i wieskzosc cieszy sie ze
            sie oden odessal i znalazl se inna ofiare-
            bardziej ni epodoba mi sie to sztuczne stwarzanie elytarnosci i nie wpuszczanie
            nowych ludzi.
            • sabba toska... 03.09.04, 15:56
              przeszkadza ci elitarnosc? a zalezy ci zeby do elity nalezec? Mniemam ze nie. Wiec olewaj. Glodnemu chleb na mysli, jak mowi madre przyslowie ludowe.
              • tos.ka Re: toska... 03.09.04, 16:05
                sabbo, nie zrozumilam o co Ci chodzi:) ale postaram sie krotko wyjasnic.
                nie zalezy mi zeby do elity nalezec.
                zalezaloby mi bardziej- by na forum nie bylo obelg i inwektyw.
                te sa dopuszczane (ba dostaja mi sie baty za obelgi innych:)))))- ale na
                zasadach bardzo niedemokrytcznych....a to co wyszlo- w zwiazku
                z "przyjmowaniem" nowych czlonkow- zniesmaczylo mnie nieco.

> przeszkadza ci elitarnosc? a zalezy ci zeby do elity nalezec? Mniemam ze nie.
                W iec olewaj. Glodnemu chleb na mysli, jak mowi madre przyslowie ludowe.
                >
                • sabba mowilas ze przeszkadza ci elitarnosc 03.09.04, 16:10
                  na to ja mowie ze olewaj. Skoro Ci na elitach nie zalezy a poprzez narzekanie ze istnieja tylko potwierdzasz ich istnienie. a obelgi i inewktywy to inna sprawa.
                  W zasadzie jak nie pasuja nam admini, moze by ich obalic?:)
                  Sabba-rewolucjonistka:))
                • jutka1 Re: toska... 03.09.04, 16:12
                  tos.ka napisała:

> a to co wyszlo- w zwiazku
                  > z "przyjmowaniem" nowych czlonkow- zniesmaczylo mnie nieco.
                  Zniesmaczylo cie, ze admini nie odpowiedzieli na twoja prosbe wejscia pod innym
                  nickiem?
                  Czy moge zapytac, dlaczego i w jakim celu chcialas tu pod innym nickiem
                  wchodzic? Chyba nie po to, zeby sprawdzac, czy admini przyjmuja, czy nie? Dla
                  jaj? Zeby pomacic? Czemu? (PYTANIE RETORYCZNE. caps sie zaciely)
                  • don2 Re: Super !!!!!! 03.09.04, 17:01
                    Co za wspaniale uczucie !!! nie tylko ,ze w moim wieku kobiety o mnie mysla i
                    rozmawiaja...to nawet sie kloca.A ja juz myslalem,ze koniec z moim szarmem:))))
                    To prawda milosc czyni czlowieka mlodszym !!!!!! Pozdrawiam Don Macho Elitarny
                    • jan.kran Re: Super !!!!!! 03.09.04, 17:21
                      don2 napisał:

> Co za wspaniale uczucie !!! nie tylko ,ze w moim wieku kobiety o mnie mysla i
                      > rozmawiaja...to nawet sie kloca.A ja juz myslalem,ze koniec z moim
                      szarmem:))))
                      > To prawda milosc czyni czlowieka mlodszym !!!!!! Pozdrawiam Don Macho
                      Elitarny

Dla mnie sie twoj szarm skonczyl.

Ciesze sie , ze agresje i niechec do Twojego zarozumialstwa i pewnosci siebi
                      eodczytujesz jako podziw.
                      Dobre mniemanie o sobie to polowa szczescia. k
                      • basia553 Re: Super !!!!!! 03.09.04, 17:39
                        Zarzucasz Kranie Donowi zlosliwosc, a odplacasz mu przeciez ta sama moneta.
                        Znaczy sie - jestescie kwita?
                        • tos.ka Re: Super !!!!!! 04.09.04, 10:17
                          baska zlitujze sie. to co, don moze a donowi nie?
                          (donowi to nawet jego wlasnych slow nie mozna, hihi).
                          no chyba ze - don jest traktowany jako osoba- hmmm, na specjalnych prawach...
                          trudno na przeklad lekarzowi gniewac sie na pacjenta, gdy ten majaczy- a tym
                          bardziej odplacac mu ta sama moneta...:P
                      • don2 Re: Super !!!!!! 03.09.04, 19:38
                        jan.kran napisała:

> don2 napisał:
                        >
                        > > Co za wspaniale uczucie !!! nie tylko ,ze w moim wieku kobiety o mnie mys
                        > la i
                        > > rozmawiaja...to nawet sie kloca.A ja juz myslalem,ze koniec z moim
                        > szarmem:))))
                        > > To prawda milosc czyni czlowieka mlodszym !!!!!! Pozdrawiam Don Macho
                        > Elitarny
                        >
                        >
                        > Dla mnie sie twoj szarm skonczyl.
                        >
                        > Ciesze sie , ze agresje i niechec do Twojego zarozumialstwa i pewnosci siebi
                        > eodczytujesz jako podziw.
                        > Dobre mniemanie o sobie to polowa szczescia. k
                  • tos.ka Re: toska... 04.09.04, 10:13
                    > Zniesmaczylo cie, ze admini nie odpowiedzieli na twoja prosbe wejscia pod
                    innym> nickiem?

:)))))))

nie, raczej relacje roberta i mariludwiki.

> Czy moge zapytac, dlaczego i w jakim celu chcialas tu pod innym nickiem
                    > wchodzic? Chyba nie po to, zeby sprawdzac, czy admini przyjmuja, czy nie? Dla
                    > jaj? Zeby pomacic? Czemu? (PYTANIE RETORYCZNE. caps sie zaciely)

:))))))))

najwidoczniej moja wewnetrzna potrzeba "macenia" az tak sielna nie byla, skoro
                    nawet zapomnialam sprawdzic czy wogole weszlam (dopiero po poscie roberta):)
                    nie. po prostu- dosc sporo sie tu mowilo o "wielonikowcach":) pomyslalm sobie-
                    skoro i tak wszyscy- to czemu i ja nie:) no ale na tym pomyslunku w moim
                    przypadku sie skonczylo:)

zastanowilam- sie - i mysle ze moze faktycznie macie racje. pewnie macie
                    wieksze doswiadczeni jak takie fora wygladaja. ja bylam tylko krotko na polonia
                    w niemczech skad zwialam przed walterem- i nieco dluzej tutaj- skad przegania
                    don. :) (moze wogole otworzyc forum- monologi dona?)
                    ale - tutaj taka moja niesmiala propozycja do rozwazenia- moze zmienic forme
                    naboru? zamista "kliknij w przycisk"- formulka- prosimy o przedstawienie sie w
                    kilku slowach (tam jest takie pole); dane te beda zachowane do wiadomosci
                    admina. no cos w tym stylu.
                    bo stwierdzenia "trudno tu do was sie dostac"- troche jednak mi sie nie
                    podobaja.
    • akawill Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 03.09.04, 03:31
      Koko,
      nie wiem od jak dawna forumujesz, ale każdy z czasem jakoś się określa
      forumowo. To znaczy "wychodzi mu" dlaczego czyta i pisze. Na początku
      zazwyczaj ma oczekiwania i one po prostu mogą nie być spełnione. Później się
      dojrzewa forumowo, na współforumowiczów patrzy trochę inaczej. Ale czasem się
      odchodzi.

PS. A na Dona po prostu nie ma rady. Jakby Ci to powiedzieć: nie udał nam
      się. Albo udał, jak kto woli.
      • basia553 Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 03.09.04, 08:11
        Koko, dlaczego sie tak przejmujesz? Spelniasz wazna role na tym forum, zajmujac
        soba Dona i odwracajac jego uwage od ew. innych co by ich tez mögl sie czepiac
        (patrz jego sygnaturka). Ja bylam na poczatku przez niego gnebiona, ze hej!
        Nawet na innych forach mnie tropil i krytykowal. Taka juz jego uroda. Skoro Cie
        to denerwuje, to faktycznie daj mu ignora. Nie bedziesz sie denerwowac jego
        wpisami, a nie odpowiadajac mu, wezmiesz mu wiatr z zagli.
        Ja sie w ostatnich tygodniach denerwowalam gadaniem Toski i mialam ja
        na ignorze, co nie przeszkadzalo, ze zostalysmy dalej "kolezankami".
        Tyle ze nie denerwowalam sie tym co pisze i nie czulam sie prowokowana do
        komentarza. Swietna mozliwosc. Teraz jest znowu wszystko w porzadku.
        Pozdrawiam!
        • starypierdola Basia, ale TY masz zlote serce! 03.09.04, 08:16
          Jeszcze nie widzialem zebys kogos opieprzyla na tym Forum! :)))
          Ziutek
          • don2 Re: Kokoloko,sierotko skrzywdzona i przesladowana 03.09.04, 10:33
            jestem wstretnym,zlosliwym zgredem.Ale w odroznieniu od ciebie wiem czego
            chce,wiem o czym pisze i nie biore siebie zbyt powaznie w sprawach niepowaznych.
            zapamietaj sobie-opowiadaj sie tylko w swojej sprawie i jako ze jestes na
            forum a nie w kolejce u rzeznika,miedzy babami,nie wciagaj innych w twoje boje
            i nie placz.Poczytaj sobie od poczatku co ty pisalas i o czym i jak .Przyznam
            sie ,ze myslalem o tobie jak o bardzo mlodej osobce,ktora przez przypadek
            wpadla do nas.I tak tez i w zartobliwym tonie ,jak sama poczytac mozesz pisalem.
            Po jakims czasie okazalo sie ,ze ty wcale nie jestes az tak mloda jak myslalem.
            zauwazylem ,ze to zupelnie cos innego.Ty po prostu zle zrozumialas atmosfere
            forum.jak widzisz staram sie tobie wyjasnic to prostymi slowami bys to
            zrozumiala.Spodziewalas sie chyba wiecej ple ple ple,i klimatu rozmowek u
            fryzjera pod suszarka.I tak bywa.Ale najczesciej prowadzimy dyskusje dalekie od
            takiego poziomu.A to ,ze Ty czasami nie bardzo rozumiesz docinkow moich w
            pelnej zyczliwosci ,to juz nie moja wina-tak czesto przez ciebie powolywanie
            sie na twoje doswiadczenie zyciowe i zapewnieniu o niemoznosci obrazenia ciebie
            itp brzmia komicznie i daja mi powod do dalszego przycinania.Oczywiscie nie
            mam zamiaru ani cie przeprosic,ani obiecac poprawy.I czekam na okazje by cie
            przekrecic przez maszynke za twoje zdanie o niemcach z bylego
            DDR.odszukaj ,pomysl co napisalas i podaj przyczyny dla ,ktorych tak
            myslisz.oraz podstwy i prawo jakie masz do takich osadow.I juz masz temat do
            watku,ktory bedzie aktualny i Twoj.A forumowe biuro skarg i zazalen,chwilowom
            zostaw w spokoju do czasu zrewidowania swojego wkladu w nasze wysoce
            intelektualne boje ,na niebosieznym poziomie,ktory jest typowy dla naszego
            exclusiv forum.Morderca naiwniontek Don Herod
          • basia553 Re: Basia, ale TY masz zlote serce! 03.09.04, 13:38
            Jak to Ziutek, Ciebie sie przeciez czesto czepiam:)))) Ergo: to Ty masz dobre
            serce.
        • tos.ka Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 04.09.04, 10:22
          > soba Dona i odwracajac jego uwage od ew. innych co by ich tez mögl sie
          >czepiac (patrz jego sygnaturka). Ja bylam na poczatku przez niego gnebiona,
          >ze hej! Nawet na innych forach mnie tropil i krytykowal.

wsyzstko bardzo cacy- tylko proponuje wszystkich nowych ostrzegac przed donem.
          bo takie niewybredne ataki polaczone z milczeniem forum - moga zniechecic i to
          porzadnie. oczywiscie gdy czlowiek wie- ze to przypadek specjalny- traktuje go
          zupelnie inaczej.

ps baska, czy Tobie bylo milo, byc tak gnebiona? chyba raczej nie? dlaczego
          wiec ma sie ktokolwiek zgadzac na takie zachowanie dona w stosunku do innych?
    • jutka1 Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 03.09.04, 15:39
      Wlasciwie sie zastanawiam, o co chodzi tutaj...

Ze co, ze ktos sie Ciebie czepia? to normalne, jak wchodzisz w towarzystwo, to
      przyjmujesz ryzyko, ze sie beda czepiac.
      Ze dyskusje tutaj sa jakie sa? Czasem na noze? Widocznie to uczestnikom odpowiada...

Zawsze mozesz sie posluzyc funkcja ignora i nie widziec wpisow tego/tej czy
      owego/owej..

Wbrew opiniom wyglaszanym tu i owdzie, tutaj nie ma imienin u cioci, i dobrze.
      Wiec jesli ktos atakuje, albo oddaj, albo ignoruj. Natury tego Forum nie zmienisz.

PS. Kasliwa uwage o faworytach jako zaluzje poniala. Ale pamietaj, ze tak jak w
      zyciu: albo z kims Ci zadziala chemia, albo nie. Poza tym, zeby przekonac sie do
      kogos jako "faworyta", trzeba wielu, wielu miesiecy. A i tak mozna sie z czasem
      bardzo bolesnie pomylic.
      Na koniec, pisz, na ataki odpowiadaj (albo nie, zalezy od Ciebie), i postaraj
      sie do nas przyzwyczaic.. Tacy juz jestesmy, i sie nie zmienimy.
      Powodzenia, and relax.. :-)))))

Pozdrawiam, Jutka :-)))))
      • maria421 Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 03.09.04, 17:46
        Droga Kokolores,

Otoz na wstepie samym musze Ci powiedziec, ze my tu wszyscy przeslismy
        molestowanie Dona, bo on, jak sam sie okresla, jest Don Nietoperz i sie czepia.

Tak wiec, na tym forum, zamiast proby ognia przechodzi sie przez probe Dona:-)

Wydaje mi sie, ze Ty po prostu nie podjelas wyzwania i chcesz sie troche za
        szybko wycofac. A moze jednak stawisz mu czola? Mam Ci podpowiedziec jaka jest
        najlepsza bron na niego ? Dystans, dowcip, ironia, szczegolnie autoironia.

Jak po jakims czasie zrozumiesz kto to jest Don to go nawet polubisz, bo nikt
        tu nie pisze z takim polotem i komizmem jak on.

Widzisz, my tu sie wszyscy znamy tak dobrze, ze nawet gdyby ktos z nas pisal tu
        pod innym nickiem, to i tak poznamy kto zacz. Ale na to potrzeba czasu, a Ty
        ledwo zawitalas, juz chcesz sie wycofac. Moze zrobisz drugie podejscie?

Tematy na tym forum sa tez przerozne, piszemy i polityce o historii, ale tez o
        tym co sie komu snilo w nocy, o dzieciach, o podrozach, o wszystkim. Napewno
        znajdziesz cos dla Ciebie.

Ja w kazdym razie lubie wszystkich uczestnikow tego forum.

P.S. Ertesa i SSP tez !
        • ertes Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 03.09.04, 18:00
          Ja tez Cie lubie chociaz czasami mam ochote Cie udusic.
          • basia553 Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 03.09.04, 18:17
            hehe, ja moja siostre kocham autentycznie, a czesto mam ochote wywalic ja przez
            okno! Ona mnie zreszta tez!
        • tos.ka Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 04.09.04, 13:51
          > Droga Kokolores,
          > Otoz na wstepie samym musze Ci powiedziec, ze my tu wszyscy przeslismy
          > molestowanie Dona, bo on, jak sam sie okresla, jest Don Nietoperz i sie
          czepia.
          > Tak wiec, na tym forum, zamiast proby ognia przechodzi sie przez probe Dona:-)

czyli...fala?
          bardzo podobne...
          tyle ze to tylko forum...
          w sumie- bez wiekszego znaczenia...
          ale jednak...
          zachowanie "ofiar" bardzo przypomina to w "prawdziwej" fali....

xxx
          to "ze wszyscy"- nie jest zadnym argumentem ze kazdy musi. a juzna pewno ze ni
          ze musi sie zgadzac.
          • lalka_01 Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 04.09.04, 18:32
            kobitki - grunt to trzymac glowe do gory. I pamietac, ze jesli kto pisze ze
            jest ladny, sliczny i najmadrzejszy w calej wsi...to tylko pisze. Zadnej jednej
            wykladni nie ma i nigdy nie bylo.
            • jutka1 Lalko...... 04.09.04, 19:00
              lalka_01 napisała:

> kobitki - grunt to trzymac glowe do gory. I pamietac, ze jesli kto pisze ze
              > jest ladny, sliczny i najmadrzejszy w calej wsi...to tylko pisze. Zadnej
              jednej wykladni nie ma i nigdy nie bylo.
              Z jednym wyjatkiem, Lalko.... Ze ja pisze = wiec jestem zwiewna powiewna
              blondynka na wietrze...........
              :-))))))))))))))))))
              • lalka_01 Re: Lalko...... 04.09.04, 19:14
                ja to nawet nie pisze - sam nick za cala prawde wystarczy....
                ;-)
                • jutka1 Re: Lalko...... 04.09.04, 19:21
                  lalka_01 napisała:

> ja to nawet nie pisze - sam nick za cala prawde wystarczy....
                  > ;-)
                  A to, to tak!!!!
                  :-)))))))))))))))))
        • pani-i-toto Ot bulwersująca informancja przysobocie! 04.09.04, 19:24
          WSZYSCY przeszli molestowanie przez dona? znaczy ja też? Nożesz kurwamać panie
          i panowie. Gdzie? Kiedy? I dlaczego dopiroż teraz się ja o tem dowiaduję?

• pani-i-toto I o co właściwie chodzi kokokupie? 04.09.04, 19:26
            że zjebali, czy też nie, bo jakoś to pogmatwane? Chwali siem czy też
            protestuje? Proszę mnie oświecić bo znowu wypadłam że tak powiem z pantałyku.
            • szfedka po nitce do klebka 04.09.04, 19:41
              No ja tam nie wiem, ja siem na tym nie znam, nieksztalcona jestem a bynajmniej
              nie w psyhologiii ale we krwi lezy aby sie nad poziomy wywyzszac (mam w
              rodzinie profesora)
              Sadze bynajmniej ze ta oto koko... czy kuku... niezadowolona jest ze to zacne
              (albo nie) forum nie jest takie jakie ona sobie wymarzyla. Nie wiem czy gdzies
              przedtem czytala jakas klamliwa reklame ze tu sie wszyscy kochaja i po raczkach
              caluja? Czy ktos jej cos obiecywal? Przyznac sie gnojki bez bicia.
              "I to by bylo na tyle"
          • i.p.freely Re: Ot bulwersująca informancja przysobocie! 04.09.04, 19:42
            pani-i-toto napisała:

> WSZYSCY przeszli molestowanie przez dona? znaczy ja też? Nożesz kurwamać
            panie
            > i panowie. Gdzie? Kiedy? I dlaczego dopiroż teraz się ja o tem dowiaduję?
            >

Wascka tutaj TAK rzadko bywa, ze jak jakis numb nut sie na wascke namierzy to
            co najwyzej tylko waske musnie, a to, z pewnoscia umknie jej uwadze.
    • ani-ta Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 04.09.04, 22:11
      .. a nikawo niet:(

za oknem Lzy wlasnie koncza swoj "koncert"... boszzzz... jeszcze tylko
      wytrzymac trzy programowe bisy... i bedzie mozna spokojnie otworzyc balkon:P

a.:)
      • don2 Re: Przyszlam tu zeby pogadac o... 04.09.04, 22:37
        No to do k...nedzy !!!! jak przyszlyscie pogadac to gadajcie !!!! ja bym chcial
        poczytac wasze gadanie :jedna mamle na ten sam temat i dupe zwraca sobie i
        innym moja osoba.debilne powtarzanie o czeczenii,wkolo macku !!! A moze tak cos
        innego? cos na jakis temat,ktory przynajmnej kilku zainteresuje? A jak nie
        umiecie to buzie zamknac i czekac az ktos inny cos napisze-bez potrzeby latania
        po linkach i z braku czegokolwiek o czymkolwiek do powiedzenia,zawracac dupe
        bzdurami.popatrzcie na Forum!! nic nowego? nie ma tematow? No wy madre ,dajcie
        szanse cos poczytac.A jak nie to moze tak zabrac sie do pracy zawodowej co?
        Bo jeszcze troche a posle mail do ministerstwa zdrowia Niemiec i zapytam ,czy
        te gadania o przepracowanych lekarzach to lipa czy co?Bo sa tacy ,ktorzy maja
        wiecej czasu jak pielegniarki, salowe lub pomocnice w kuchni szpitalnej.jeszcze
        tego nie widzialem jak zyje--lekarka bez przerwy na necie ! lekka maja znaczy
        sie prace.I po pracy lub przed praca lub w czasie pracy ,zawracaja dupe na
        Forum.I po tak wyczerpujacej pracy i odpowiedzialnej miec sily na idiotyczne
        posty na necie!dzien w dzien i noc w noc? a ile czasu na literature fachowa
        potrzeba? jedno posiedzenie w sraczu? jezeli fachowe wiadomosci jak ogolne to
        Boze chron pacjentow od takich lekarzy.I tepak totalny ,.nie rozumie kiedy
        czas na zakonczenie bzdurnych postow i postaranie sie o napisanie czegos
        samodzielnego ,bez latania po linkach .inteligencja psiakrew.I wieczne
        uskarzanie sie ,i pretensje do kazdego ,kto delikatnie usiluje wytlumaczyc,ze
        jest kolkiem i niezbyt zorientowana na tym swiecie.I brnie w gowno i dalej tak
        brnela bedzie.Czego oczekuje? nie wiadomo.Pierd...idiotyzmy jak papuga w kolko
        to samo.
        • jutka1 do gruszki nedzy 04.09.04, 23:19
          Czlowiek tylko wyjdzie na kolacje i juz po powrocie opieprz zgarnia! Co, mialam
          z knajpy na laptoku nadawac???
          Poza tym nawet jesli pare ciekawych tematow by mi przyszlo do glowy, raczej na
          dzien dzisiejszy ich nie zapodam zeby nie bylo skandalu rui porobstwa i neofilii
          (whatever THAT means ;-))))))))

Poza-poza-tym jestem dzis bojowo nastawiona, wiec nic mi niestraszne. O!!

Jutka Marnotrawna :-)
          • ertes strasznie goraco 04.09.04, 23:34
            34 stopnie slupa rteci.
            I o czym gadac?
            • jutka1 Re: strasznie goraco 04.09.04, 23:35
              Tutaj ponad 30 bylo dzis.
              Jak tu zasnac. (nie, nie mam w domu A/C ;-))))))
              • ani-ta Re: strasznie goraco 04.09.04, 23:39
                ponoc cuda czynia 4 godziny w wannie z lotem:)
                na olimpiadzie co drugi dzien o tym mowili! wyprobuj... i spisz sprawozdanie;)

• jutka1 Re: strasznie goraco 04.09.04, 23:41
                  ani-ta napisała:

> ponoc cuda czynia 4 godziny w wannie z lotem:)
                  > na olimpiadzie co drugi dzien o tym mowili! wyprobuj... i spisz sprawozdanie;)
                  No wiesz, do wanny to ja wysylam spac wiesz kogo... a jeszcze z lodem,
                  no,no,no..... ;-)))))))
                  Jakos przetrzymam - ciekawe co mnie predzej zmoze: sen czy brouilly hehehe
                  ;-)))))))))))
        • ani-ta donie kochany.. 04.09.04, 23:37
          donku! doneczku! donusiu!
          blagam!
          nie krzycz na mnie! ja rybka plochliwa, krzyku sie boje, zle nastroje innych
          przyjmuje jako wynik mojej winy:(
          oooo... juz cala dygoce...
          ja tylko chcialam sprawdzic - kto zyw? kto wyjechany? a kto w sieci siedzi... i
          zerka tylko zeby opieprzyc.
          no i wyszlo mi... ze ty dzisiaj chyba nie jestes proludzko nastawiony... a
          jutencja jadla... stad cisza na kablu:(

i nie krzycz... bo ja ani lekarz, ani w niemczech, ani narzekacz...

nio:)
          juz?:)
          jak chcesz to ci warkoczyki zaplote! i pozycze od Demolci te sliczne rozowe
          frotki z delfinkami:) slicznie ci bedzie!

P.S.
          pojdziesz jutro ze mna i z Demolcia do kosciolka na poswiecenie tornistrow? bo
          siakos NIKT nie chce... a mnie samej to smutno bedzie:(
          • jutka1 Re: donie kochany.. 04.09.04, 23:39
            ani-ta napisała:

> P.S.
            > pojdziesz jutro ze mna i z Demolcia do kosciolka na poswiecenie tornistrow? bo
            > siakos NIKT nie chce... a mnie samej to smutno bedzie:(
            anita, ty powaznie??? takie rzeczy sie w Polszcze robi????? TORNISTRY
            SWIENCI??? (caps sie zacial...)

Uolaboga.
            :-))))))))))))
            • don2 Re: donie kochany.. 04.09.04, 23:43
              A moj harcerski chlebak lub atache walizeczke mogie? A portfel poswiencic to
              pomoze?
              • jutka1 Re: donie kochany.. 04.09.04, 23:46
                don2 napisał:

> A moj harcerski chlebak lub atache walizeczke mogie? A portfel poswiencic to
                > pomoze?
                Ja bym chciala portfel poswiencic tutsuit!!!!
                Jutka prawie na debecie.... (a mialam oszczedzic kase w Heimacie.... :-(((((
                • szfedka to swiecenie to pomaga na wszystko? 04.09.04, 23:50
                  bo ja sie na tym nie znam :(
                  a poswieciloby sie, poswiecilo ;)
                  • don2 Re: to swiecenie to pomaga na wszystko? 04.09.04, 23:52
                    szfedka napisała:

> bo ja sie na tym nie znam :(
                    > a poswieciloby sie, poswiecilo ;)
                    >

Poczekam na wielkanoc i poswiece jaja
                    • szfedka Re: to swiecenie to pomaga na wszystko? 04.09.04, 23:54
                      don2 napisał:

> szfedka napisała:
                      >
                      > > bo ja sie na tym nie znam :(
                      > > a poswieciloby sie, poswiecilo ;)
                      > >
                      >
                      >
                      > Poczekam na wielkanoc i poswiece jaja

Na co je poswiecisz? Na omlet???
                      Czy na bake piaskowa?
                    • jutka1 Re: to swiecenie to pomaga na wszystko? 04.09.04, 23:55
                      don2 napisał:

> Poczekam na wielkanoc i poswiece jaja
                      to nie jaja trzeba swiecic tylko kielbase, albo i to i to ;-)))))))))))

co ja pisze co ja pisze !!!!! ;-))))))))))) hehehe
                      • szfedka Re: to swiecenie to pomaga na wszystko? 04.09.04, 23:56
                        jutka1 napisała:

> don2 napisał:
                        >
                        > > Poczekam na wielkanoc i poswiece jaja
                        > *********
                        > to nie jaja trzeba swiecic tylko kielbase, albo i to i to ;-)))))))))))
                        >
                        > co ja pisze co ja pisze !!!!! ;-))))))))))) hehehe

Na takiego diabla to zadna woda swiecona sie nie ima hehehe
          • don2 Re: donie kochany.. 04.09.04, 23:40
            WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR o was nie pisalem ! wy Elita i
            nietykalne:)))))))))))Toske mam na mysli,bo juz mnie moj wrodzony spokoj
            opuszczac zaczyna.
            • jutka1 Re: donie kochany.. 04.09.04, 23:42
              Doneczku, nalej sobie podwojnego jarzebiaku. Wiesz, ze to cie uspokaja...
              ;-)))))) (joke alert :-)))))
              • don2 Re: donie kochany.. 04.09.04, 23:45
                jutka1 napisała:

> Doneczku, nalej sobie podwojnego jarzebiaku. Wiesz, ze to cie uspokaja...
                > ;-)))))) (joke alert :-)))))

nalejcie mienia
                nalejcie padwojny
                .....la la la la
                • jutka1 Re: donie kochany.. 04.09.04, 23:47
                  don2 napisał:
                  0
                  > nalejcie mienia
                  > nalejcie padwojny
                  > .....la la la la
                  naliej mnie dwajnoj
                  i puskaj priplynut
                  wsie moi karabli.....

:-))))))))))))))))))))))))
                  • don2 Re: donie kochany.. 04.09.04, 23:51
                    jutka1 napisała:

> don2 napisał:
                    > 0
                    > > nalejcie mienia
                    > > nalejcie padwojny
                    > > .....la la la la
                    > *********
                    > naliej mnie dwajnoj
                    > i puskaj priplynut
                    > wsie moi karabli.....
                    >
                    > :-))))))))))))))))))))))))
                    >

he he ,twoja to pewnie piesn Onasisa,on mial mnogo korablei (korabli?):))))))
                    • jutka1 Re: donie kochany.. 04.09.04, 23:53
                      don2 napisał:

> he he ,twoja to pewnie piesn Onasisa,on mial mnogo korablei (korabli?):))))))
                      piesn Bieriezowskiego hehehehehehe

:-)))))))
                  • ani-ta swieci sie WSZYSTKO! 04.09.04, 23:55
                    wiec niech was zdziwko nie bierze, ze tornister, kredki, piornik, zeszyt od
                    religii (inne niekoniecznie:P), maskotke, przytulanke i worek na kapcie tez:))))

w dzienniczku mamy 3 wpisy:
                    - oplata za ksiazki do I klasy: 150zl:)
                    - oplata za ksiazke do angielskiego 34,99:)
                    - oplata za ksiazke do religii 29zl oraz zaproszenie na swiecenie tornistrow
                    5.09.2004 o godz. 11.30:))))))

Demolcia oczywiscie ulegla propagandzie... i juz budzik nastawila. ojcu kazala
                    zostac w domu, mnie zlecila UBRANIE SUKIENKI - "bo ty zawsze tylko w tych
                    spodniach i spodniach... a do kosciola trzeba ODSWIETNIE!":))
                    probowalam sasiadow zwerbowac... ale sie wykrecili, ze oni co drugi tydzien...
                    i ten akurat jest poza grafikiem:)))))

P.S.
                    u nas nawet samochody swieca... moze uniatko poswiece - to do konca rat
                    dojezdzi?:)
            • ani-ta CZY WSZYSCY WIDZIELI!?!?!?! 04.09.04, 23:48
              ELYTA!!!
              <napisane jak wymawiane ELYTARNIE:)>

donciu:)))))))))))))))

a.:)))
            • szfedka Re: donie kochany.. 04.09.04, 23:51
              don2 napisał:

> Toske mam na mysli,bo juz mnie moj wrodzony spokoj
              > opuszczac zaczyna.

Tyz masz czym sie denerwowac ;)
              Znasz przeciez "mowil dziad do obrazu..."
              • don2 Re: donie kochany.. 04.09.04, 23:56
                szfedka napisała:

> don2 napisał:
                >
                > > Toske mam na mysli,bo juz mnie moj wrodzony spokoj
                > > opuszczac zaczyna.
                >
                > Tyz masz czym sie denerwowac ;)
                > Znasz przeciez "mowil dziad do obrazu..."
                >

Cud sie stal pewnego razu oj...
                dziad przemowil do obrazu oj...
                a obraz do ani slowa oj....
                taka byla ich rozmowa oj joj joj
                Rudy dziadek ruda babka oj
                rudy lociec,ruda matka oj
                I to co sie urodzilo oj
                takze potem rude bylo loj jo joj
                • jutka1 Re: donie kochany.. 04.09.04, 23:58
                  don2 napisał:

> Rudy dziadek ruda babka oj
                  > rudy lociec,ruda matka oj
                  > I to co sie urodzilo oj
                  > takze potem rude bylo loj jo joj
                  uomatkobosko,
                  to teraz wszystko rozumiem.... ;-))))

(u mnie w domu to sie inaczej nazywalo.... "ciche dni"..... ;-))))))))
                • szfedka Re: donie kochany.. 04.09.04, 23:59
                  don2 napisał:

> szfedka napisała:
                  >
                  > > don2 napisał:
                  > >
                  > > > Toske mam na mysli,bo juz mnie moj wrodzony spokoj
                  > > > opuszczac zaczyna.
                  > >
                  > > Tyz masz czym sie denerwowac ;)
                  > > Znasz przeciez "mowil dziad do obrazu..."
                  > >
                  >
                  >
                  > Cud sie stal pewnego razu oj...
                  > dziad przemowil do obrazu oj...
                  > a obraz do ani slowa oj....
                  > taka byla ich rozmowa oj joj joj
                  > Rudy dziadek ruda babka oj
                  > rudy lociec,ruda matka oj
                  > I to co sie urodzilo oj
                  > takze potem rude bylo loj jo joj

No a Ty znowu o Jutce hehehe
                  • don2 Re: donie kochany.. 05.09.04, 00:01
                    A bo to jedna ruda na tym swiecie pelnym brunetek:)))))
                    • jutka1 Re: donie kochany.. 05.09.04, 00:02
                      don2 napisał:

> A bo to jedna ruda na tym swiecie pelnym brunetek:)))))
                      no wlasnie.

jasne ze jedna. the one and only. NIO !!!! (caps sie zaciely.... ;-))))))
                    • szfedka Re: donie kochany.. 05.09.04, 00:03
                      don2 napisał:

> A bo to jedna ruda na tym swiecie pelnym brunetek:)))))

W naszym kaczym dolku to raczej blondynki ;)
                      • jutka1 PIKNIE SCURVIAMY.... ;-))))))) ntxt 05.09.04, 00:04

• szfedka toc my ... 05.09.04, 00:06
                          ELYTA
                          a jak siem komu forum nie podoba...to niech se zalozy swoj wlasny i lepszy hua
                          hua hua
                          • jutka1 Re: toc my ... 05.09.04, 00:09
                            szfedka napisała:

> ELYTA
                            > a jak siem komu forum nie podoba...to niech se zalozy swoj wlasny i lepszy hua
                            > hua hua
                            uomatkobosko!!!
                            takiego smiechu u ciebie jeszcze nie slyszalam.... ;-)))))))
                            • szfedka Re: toc my ... 05.09.04, 00:12
                              jutka1 napisała:

> szfedka napisała:
                              >
                              > > ELYTA
                              > > a jak siem komu forum nie podoba...to niech se zalozy swoj wlasny i lepsz
                              > y hua
                              > > hua hua
                              > **********
                              > uomatkobosko!!!
                              > takiego smiechu u ciebie jeszcze nie slyszalam.... ;-)))))))
                              >

obiecuje wiecej w pazdzierniku
                              Bedzie ostatnie tango w Paryzu ;)
                              • jutka1 Re: toc my ... 05.09.04, 00:14
                                szfedka napisała:

> obiecuje wiecej w pazdzierniku
                                > Bedzie ostatnie tango w Paryzu ;)
                                strach sie bac..... ;-)))))
                                tylko bez sekscesow (a propos tanga w P.), bo wiesz, narzeczona czuwa...
                                :-))))))))))))
                                • szfedka Re: toc my ... 05.09.04, 00:16
                                  jutka1 napisała:

> szfedka napisała:
                                  >
                                  > > obiecuje wiecej w pazdzierniku
                                  > > Bedzie ostatnie tango w Paryzu ;)
                                  > *******
                                  > strach sie bac..... ;-)))))
                                  > tylko bez sekscesow (a propos tanga w P.), bo wiesz, narzeczona czuwa...
                                  > :-))))))))))))

Ja nic nie wiem, siem na tym nie znam. O czym Ty mowisz?
                                  Ja bede ino zwiedzala ;)
                                  • jutka1 Re: toc my ... 05.09.04, 00:19
                                    szfedka napisała:

> Ja nic nie wiem, siem na tym nie znam. O czym Ty mowisz?
                                    > Ja bede ino zwiedzala ;)
                                    nie ogladalas ostatniego tanga w Paryzu?

masz wreszcie Luwr zaliczyc, bo inaczej na forumie Cie zjedza!!! ;-)))))))
                                    • szfedka Re: toc my ... 05.09.04, 00:22
                                      jutka1 napisała:

>
                                      > masz wreszcie Luwr zaliczyc, bo inaczej na forumie Cie zjedza!!! ;-)))))))

no to niech jedza ale ja ostram Ci taka ze nie jednemu w gardle stane hehehe
                                      albo niestrawnosci sie nabawia ;)
                                      • jutka1 Re: toc my ... 05.09.04, 00:25
                                        szfedka napisała:

> no to niech jedza ale ja ostram Ci taka ze nie jednemu w gardle stane hehehe
                                        > albo niestrawnosci sie nabawia ;)
                                        a to, to swoja droga.....
                                        :-)
    • sabba ale wy gupoty gadacie 05.09.04, 09:39
      wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      :)))))))))))))))))))))
      • szfedka Re: ale wy gupoty gadacie 05.09.04, 09:49
        sabba napisała:

> wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        > :)))))))))))))))))))))

no bo my takie niewyksztalcone, niekumate glupki, wszystkie!!!!!!
        Ale na szczesciue maja taka jedna genialna osobe miedzy nami ktora moze nas w
        tym uswiadomic!
        Dziekujemy ci sabciu za to ;)
        • sabba ojejku..... 05.09.04, 19:44
          no nieladnie szwedziu ty zaraz personalnie:) ja nie mowilam ze wy glupie tylko
          ze glupio gadacie a to roznica:)
          czy ta niby genialna osoba to ja???????
          nie, ja tez glupia jestem, cale szczescie, bo inaczej to nic jak zwariowac!:)
      • jutka1 Re: ale wy gupoty gadacie 05.09.04, 10:25
        sabba napisała:

> wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        > :)))))))))))))))))))))
        jakos tak poznowieczorna glupawka mnie opadla :-))))))))))

jeszcze chyba nie odpuscila.......
        • lucja7 Re: ale wy gupoty gadacie 05.09.04, 11:00
          Widze ze nam sie forum zdemokratyzowalo.
          Bo gdy mowi o sobie jako o elicie, to niestety niejest to juz elita.
          Kiedys o nas mowili a nie my....

Nostalgia,

lucja
          • szfedka Re: ale wy gupoty gadacie 05.09.04, 11:21
            lucja7 napisała:

> Widze ze nam sie forum zdemokratyzowalo.
            > Bo gdy mowi o sobie jako o elicie, to niestety niejest to juz elita.
            > Kiedys o nas mowili a nie my....
            >
            > Nostalgia,

O NAS???? Jakich NAS???
            Kiedys to tu byli ludzie z poczuciem humoru, niestety to czasy zamierzchle. Ach!
            NOSTALGIA
            • szfedka Re: a teraz... 05.09.04, 11:27
              ide zrobic kupke potem wytre dupke i spuszcze wode.
              Umyje raczki, wytre w recznik, wyjde z lazienki i zgasze swiatlo.

i tym optymistycznym akcentem
              pucio, pucio
          • maria421 Re: ale wy gupoty gadacie 05.09.04, 11:34
            lucja7 napisała:

> Widze ze nam sie forum zdemokratyzowalo.
            > Bo gdy mowi o sobie jako o elicie, to niestety niejest to juz elita.
            > Kiedys o nas mowili a nie my....

Odwrotnie, Lucjo.
            "Sfery" zawsze twierdzily ze sa czyms lepszym niz "plebejusze" i bardzo bronily
            swej kasty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka