02.01.15, 20:12
... już od niejakiego czasu są szepty w kuluarach, tu i tam, napięcie rośnie. Gdzie Blues??? Ktoś coś wie???
Obserwuj wątek
    • chris-joe Re: Blues!!! 02.01.15, 20:23
      Dobrzes uczynila, Wanna, tym krzykiem. Kurwa mac, Blues, wez sie odezwij!
      • maria421 Re: Blues!!! 02.01.15, 20:43
        Tez bym chciala wiedziec co sie dzieje.
        • ewa553 Re: Blues!!! 02.01.15, 22:02
          29.12. dostalam odpowiedz smsowom, zyczenia itd.
    • ewa553 P.S. 02.01.15, 22:03
      w kazdej chwili gotowa jestem skoczyc do Madrytu i poszukac:) kocham Madryt
      • maria421 Re: P.S. 02.01.15, 22:17
        Znaczy ze wszystko u Bluesa OK?

To dobrze.
        • iwannabesedated Re: P.S. 02.01.15, 22:25
          Przesada. To jedynie oznacza, że używa telefonu komórkowego, a nie że wszystko ok.
          • chris-joe Re: P.S. 02.01.15, 23:03
            Po totumfacku sie dowiedzialem wlasnie, ze Blues jest w porzadalu, dala sie wessac rodzinie itp. w realu, wirtual zaniedbala. Nie wiem, czy sie kaja. A raczej powinna.
            • roseanne Re: P.S. 02.01.15, 23:33
              uff, jak dla mnie to nie musi sie kajac, ale dobrze wiedziec, ze to tylko wessanie rodzinne
              • iwannabesedated ... ufff... 02.01.15, 23:38
                Także wydaję sapnięcie ulgi, lecz jednocześnie się zapytywam...

.... co znowu z tym ssaniem Was napadło? Tu wysysają, tam zasysają, znowu ino seks....
                • roseanne Re: ... ufff... 02.01.15, 23:41
                  dobry seks nie jest zly!

ale by nie skurwiac zbyt - rodzina miewa wlasciwosci grzaskiego piasku i wykaraskac sie z objec kochajacych bywa trudno
                  • chris-joe Re: ... ufff... 03.01.15, 00:06
                    A ty, Rose, lepiej daj cynk o ktorej jutro wpadniecie na wyspe. I nie daj sie wspolforumowiczom wessac we ssanie.
                    • roseanne Re: ... ufff... 03.01.15, 00:39
                      pan maz wspominal cos o "po 4"; co by sprawe biletow zalatwic i wyrwac Braza ze szponow paniki
                      • chris-joe Re: ... ufff... 03.01.15, 00:49
                        No to lu, gra :)
                • chris-joe Re: ... ufff... 03.01.15, 00:02
                  Jaki znow seks!? Po polsku pisze, nie? A w tym jezyku sie nie ssie, jeno obciaga, lize, robi loda, laske itp. Bylo tu juz kiedys o tych idiomach chyba. No, chyba ze juz teraz wszystko sie zmienilo i nawet w ojczyznie JP2 ssa/ssia/ssaja/ssom/sysa. Ale ja nic o tym nie wiem, bom emigrant od 3 dekad. To wezcie juz i przestancie, bo troche wstyd.
                  Od bluesa przez uff do ssania. Nawet kolejnosc chyba nie taka.
                  Over and out, bo juz nie moge.
                  • chris-joe Re: ... ufff... 03.01.15, 00:22
                    Bluesa za nieodpowiedzialnych i niedorzecznych wspolforumowiczow z gory przepraszam. Wroc, Blues, i poustawiaj gremium, bo sama widzisz co sie dzieje. Wstyd, zwyczajny ludzki wstyd.
            • jutka1 Re: P.S. 03.01.15, 08:07
              Ufffff.
              :-)
    • blues28 Re: Blues!!! 03.01.15, 10:28
      Biore ci sie ja za kajanie, a tu Sodomia z Gomoria rozpanoszyla!! :-))
      No i jak czlek prawy a wstydliwy ma wracac? No jak?
      Dobra, przestajac udawac Longinusa Pidbipiete :-), szturchniete telefonowo, mejlowo i forumowo, stawiam sie, a w zasadzie do nózek czcigodnego forum padam, bo za dlugo morde w beczce po sledziach trzymalam! Sie poprawiam i suto przepraszam!!
      Musze polatac po watkach, bom nie na biezaco, ale najpierw udam sie na pierduly przynajmniej zyczenia poswiateczne zlozyc :-)
      • jutka1 Re: Blues!!! 03.01.15, 10:36
        No wreszcie! :-)))
        Cześć Bluesiku. :-)
        • ewa553 Re: Blues!!! 03.01.15, 10:42
          no i zrobilas mi bluesie akuku, bo juz pakowalam walizeczke zeby Cie w Madrycie szukac:)
      • iwannabesedated Re: Blues!!! 03.01.15, 13:14
        No! To ja rozumiem.... :) Dobrze Cię widzieć/słyszeć/czytać Bluesiku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka