Dodaj do ulubionych

Dlaczego lepiej być facetem

11.01.05, 21:08
- Twoje nazwisko się nigdy nie zmienia.
- Cały garaż jest tylko twój.
- Możesz zostać prezydentem.
- Nigdy nie zajdziesz w ciążę.
- Możesz wejść pod fontannę publiczną w białej koszulce.
- Możesz wejść pod fontannę publiczną BEZ koszulki.
- Mechanik samochodowy mówi ci prawdę.
- Możesz wszędzie sikać.
- Nie musisz jechać do następnej stacji benzynowej tylko dlatego bo kibel w
tej jest odrażający.
- Suknia ślubna kosztuje 5000, wypożyczenie fraka
Obserwuj wątek
    • ertes List do Mikolaja 11.01.05, 21:42
      Drogi Mikołaju, Musisz być zaskoczony, że piszę do Ciebie dziś, 26 grudnia. No
      cóż, bardzo pragnąłbym wyjaśnić pewne sprawy, które miały miejsce na początku
      miesiąca, kiedy, pełen złudzeń, napisałem do Ciebie list. Prosiłem o rower,
      kolejkę elektryczną, parę rolek oraz strój do piłki nożnej. Zniszczyłem sobie
      umysł ucząc się przez cały rok. Nie tylko byłem pierwszy w klasie, ale miałem
      też najlepsze oceny w całej szkole.
      I nie skłamię, jak powiem, że nie było nikogo w całej okolicy, kto zachowywałby
      się lepiej ode mnie wobec rodziców, braci, przyjaciół i sąsiadów. Byłem
      posłuszny i nawet pomagałem starszym przechodzić przez ulicę. Faktycznie nie
      było niczego możliwego dla mnie do zrobienia, czego bym nie zrobił dla ludzkości.
      I gdzie Ty kurwa masz jaja, żeby dać mi jakieś pierdolone jo-jo, chujowy gwizdek
      i parę wstrętnych skarpetek? Co Ty sobie, kurwaa, wyobrażasz ty stary, tlusty
      kutasie, że robisz ze mnie frajera przez cały rok, żeby na koniec pod choinkę
      puścić mi takie gówno?
      I na dodatek, jakbyś jeszcze mnie za mało wydymał, to Kwiatkowskiemu z
      naprzeciwka dałeś tyle zabawek, że ledwo do domu wszedł. Żebym Cię kurwa nie
      widział, jak próbujesz zmieścić to swoje wielkie, tłuste dupsko w moim kominie w
      przyszłym roku.
      Wypierdolę Cię i obrzucę kamieniami te Twoje jebane renifery ! Wypłoszę je, i
      będziesz musiał zapierdalac na ten swój biegun północny na piechotę, tak jak ja
      muszę zapierdalac, skoro nie przywiozłeś mi tego zasranego roweru.
      PIERDOL SIĘ !
      W przyszłym roku się przekonasz, jaki mogę być wstrętny !
      TY GRUBY OBCIĄGACZU !
      Bez powazania,
      Jasio Klasa 4
      • maria421 Ertes, to ma byc smieszne? (ntx) 11.01.05, 22:45
        • ertes Re: Ertes, to ma byc smieszne? (ntx) 11.01.05, 23:24
          O przepraszam, zapomnialem ze ty jako kulturalna europejka tylko bonton, bulke
          przez bibulke itp.
          Po prostu zapomnialem zeby uzyskac twoja aprobate powinienm byl napisac o
          wszawych muzulmanach ktorych trzeba mordowac itp.
          Postaram sie pamietac nastepnym razem.
          • jan.kran Re: Ertes, to ma byc smieszne? (ntx) 11.01.05, 23:39
            Ja nie mieszkam w Europie , ale tez mam poczucie H umoru blizsze Marii:-)))
            Scislam Ertes. K.
            • ertes Re: Ertes, to ma byc smieszne? (ntx) 11.01.05, 23:44
              Ty jestes glupia jak skandynawski drewniak.
              I w tym jest problem.
              • swiatlo Miało być wesoło, skończyło się jak zwykle 11.01.05, 23:54
                O Boże, co się z wami dzieje?
                Wpierw Maria się obraża, potem Ertes zamienia się w prymitywnego prostaka.
                Kranie, trzymaj się! Nie odpowiadaj nic.
                • ertes Re: Miało być wesoło, skończyło się jak zwykle 12.01.05, 00:03
                  Well, Swiatlo, mysle ze wyrazilem opinie calkiem sporego grona ludzi i to nie
                  tylko z tego forum.

Do skandynawskiego drewniaka dodam jeszcze wrednosc i zlosliwosc. I to rzadko
                  spotykana zlosliwosc.

I rozumiem swiatlo ze gdybym w ten sposob napisal o zawszonych ludziach w
                  brudnych turbanach to bym zdobyl twoje najwieksze uznanie.
                  Uwazaj z tym prymitywnym prostakiem bo to bron obosieczna.
                  • ada296 Re: Miało być wesoło, skończyło się jak zwykle 12.01.05, 00:06
                    rzadko tutaj bywam i pewnie powinnam twarz mieć zamkniętą
                    ale się wypowiem
                    dajcie sobie luz
                    list do św. Mikołaja błądzi w necie od dawna
                    nie jest to powód do obrażania się
                    można przecież ignorować
                    pozdrawiam :-))
                    • ertes Re: Miało być wesoło, skończyło się jak zwykle 12.01.05, 00:10
                      Ado, pewnie dlatego ze nie bywasz tu czesto nie wiesz ze tu absolutnie nie
                      chodzi o ten list.
                      • jan.kran Re: Miało być wesoło, skończyło się jak zwykle 12.01.05, 01:02
                        Swiatlo:-)))
                        Dzis dostalam dwa bardzo mile majle na temat mojej dzialalnosci na forumach :-
                        ))))
                        I mam zaproszenie na trzy spotkania forumowe w Oslo , Breslau i Warszawie.

Jak na osobe wredna, wyjatkowo zawistna , glupia jak but z lewej nogi i co tam
                        jeszcze calkiem niezle...

Od 2,5 pisze na roznych forumach gdzie moje posty sa przyjmowane albo obojetnie
                        albo milo.
                        Szkoda , ze wlasnie na moim ulubionym Forum zebrala sie grupa osob , ktora
                        probuje mi dociac.

Ertes, nie jestes w stanie mi dokuczyc. Mozesz dalej ujadac i podskakiwac ,
                        ale szkoda w zasadzie czasu i atlasu. Nie znasz mnie w ogol e.

I nie poznasz , bo nie patrzysz na mnie wlasnymi oczami ino przez pryzmat:-ppp
                        Mam dosc miejsc na Necie gdzie moge pisac . Jestem tu tylko ze wzgledu na kilka
                        nick oraz sentyment.

Kran.
                        • ertes Skandynawski drewniaku 12.01.05, 01:17
                          W tym poscie napisanym niby do mnie przypierdalasz wrednie i zlosliwie szwedce:
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=19349723&a=19355928
                          A w tym zlosliwie i wrednie Jutce:
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=18307668&a=19355746
                          To jest klasyczny przyklad twojego prostactwa ktore uskuteczniasz nie tylko na
                          tym forum.

> Szkoda , ze wlasnie na moim ulubionym Forum zebrala sie grupa osob , ktora
                          > probuje mi dociac.

Jak to moze bys twoje ulubione forum skoro wiekszosc cie tu wyzywa i nie cierpi.

> Ertes, nie jestes w stanie mi dokuczyc. Mozesz dalej ujadac i podskakiwac ,
                          > ale szkoda w zasadzie czasu i atlasu. Nie znasz mnie w ogol e.

Kochanie, gdyby to byla prawda to bys nie napisala o tym jak to dostajesz emaile
                          i ludzie cie lubia. Zaprzeczasz sama sobie.

> I nie poznasz , bo nie patrzysz na mnie wlasnymi oczami ino przez pryzmat:-ppp
                          > Mam dosc miejsc na Necie gdzie moge pisac . Jestem tu tylko ze wzgledu na
                          kilka nick oraz sentyment.

Badz sobie, badz ale bedac tak kurewsko zlosliwym babskiem licz sie z tym ze
                          bedziesz dostawac po lbie.

• bella-donna Re..ertes...ertes...ertes... n/t 12.01.05, 01:44
                            • ada296 Re: Re..ertes...ertes...ertes... n/t 12.01.05, 01:51
                              no to jeszcze raz ja
                              nierozumiejąca
                              ale całem sercem za Ertesem jestem :-)
                              i już :-)
                              • bella-donna Re: Re..ertes...ertes...ertes... n/t 12.01.05, 03:03
                                ada296 napisała:

> no to jeszcze raz ja
                                > nierozumiejąca
                                > ale całem sercem za Ertesem jestem :-)
                                > i już :-)

chyba nigdy nie uda mi sie zrozumiec kobiet...
                            • ertes Prosba 12.01.05, 01:54
                              Do tych ktorzy nie wiedza skad sie wziela moja prostacka tyrada pod adresem
                              Krana... nie odzywajcie sie.

Dziekuje.
                              • bella-donna Re: Prosba-moja rowniez... 12.01.05, 02:59
                                ertes napisał:

> Do tych ktorzy nie wiedza skad sie wziela moja prostacka tyrada pod adresem
                                > Krana... nie odzywajcie sie.
                                >
                                > Dziekuje.

oczywiscie, ze nie wiem o co Wam poszlo, ale to Cie w ogole
                                nie usprawiedliwia w moich oczach, po prostu , nie jestem
                                przyzwyczajona aby mezczyzna zwracal sie do kobiety w taki sposob,
                                a przeczytalam zupelnie przypadkowo, miala byc fajna zabawa
                                ale komus nerwy puscily i zepsul ja np. mnie. Jesli juz chciales,
                                to takie indektywy mogles przeslac na priva.
                            • magdalena18 Re: Re..ertes...ertes...ertes... n/t 15.01.05, 17:12

• Re: Re..ertes...ertes...ertes... n/t
                              ada296 12.01.2005 01:51 + odpowiedz

no to jeszcze raz ja
                              nierozumiejąca
                              ale całem sercem za Ertesem jestem :-)
                              i już :-)

No to mam rywalke!
                              Ja juz Ertesowi nawet milosc wirtualna wyznalam, niestety dostalam kosza!
                              Moze Tobie sie uda, czego Ci serdecznie zycze!
                              Tez bywam sporadycznie i nie wiem o co tym razem sie pozarli, ale list rozbawil
                              mnie do lez za co Ertesowi dziekuje.
                              Ada czy Ty kiedys udzielalas sie na forum "szukam meza"???
                              Bo ja tak, bylo bardzo zabawne!
                              pozdrawiam
              • starypierdola Re: Ertes, to ma byc smieszne? (ntx) 12.01.05, 08:24
                ertes napisał:

> Ty jestes glupia jak skandynawski drewniak. I w tym jest problem.<<

Problem jest nie z Kranem, ale z Toba, maniaku. Widze ze nalezysz do zwierzynca
                a nie na Forum. W koncu wyjesz (do ksiezyca??):
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=19337653&a=19337678

SP
          • maria421 Re: Ertes, to ma byc smieszne? (ntx) 12.01.05, 09:17
            ertes napisał:

> O przepraszam, zapomnialem ze ty jako kulturalna europejka tylko bonton, bulke
            > przez bibulke itp.

Zapytalam tylko, ze uwazasz, ze to jest smieszne. Teraz juz wiem, ze
            najprawdopodobniej czytajac ten tekst pekasz ze smiechu, co mi rzucilo troche
            swiatla na Twoje poczucie humoru.

> Po prostu zapomnialem zeby uzyskac twoja aprobate powinienm byl napisac o
            > wszawych muzulmanach ktorych trzeba mordowac itp.
            > Postaram sie pamietac nastepnym razem.

Posluchaj Ertes, zarty zartami, ale kazdy zart ma swoje granice.
            Ty mozesz sobie tu pofolgowac wstawiajac teksty nabite wulgaryzmami, poki na to
            sie Admini zgodza.
            Ale to co napisales powyzej jest klamstwem i pomowieniem, za ktore oczekuje
            przeprosin.
            • ertes Re: Ertes, to ma byc smieszne? (ntx) 12.01.05, 16:32
              Mario na zlosliwa uwage odpowiedzialem rownie zlosliwie.
              A moze bardziej. Dlatego, jesli sobie tego zyczysz to przepraszam.
              • don2 Re: Ertes, to ma byc smieszne? (ntx) 12.01.05, 17:01
                Nieee !!! Kran nie jest az taka plaga i nie zasluzyla na taka " zjebe " modne
                slowo w PL ! Kocham i ja Krana na swoj sposob i mam granice vokabularna( dobre
                wyrazonko wymyslilem:)) ).Az tak nie mozna zniewazac starej gwardii-prawem
                starszenstwa i zasiedlenia ma sie pewien zakres tolerancji.Amen.
    • bella-donna Re: czy mam zazdroscic ? n/t 12.01.05, 01:14
      swiatlo napisał:

> - Twoje nazwisko się nigdy nie zmienia.
      > - Cały garaż jest tylko twój.
      > - Możesz zostać prezydentem.
      > - Nigdy nie zajdziesz w ciążę.
      > - Możesz wejść pod fontannę publiczną w białej koszulce.
      > - Możesz wejść pod fontannę publiczną BEZ koszulki.
      > - Mechanik samochodowy mówi ci prawdę.
      > - Możesz wszędzie sikać.
      > - Nie musisz jechać do następnej stacji benzynowej tylko dlatego bo kibel w
      > tej jest odrażający.
      > - Suknia ślubna kosztuje 5000, wypożyczenie fraka
    • basia553 Kurdemol, 12.01.05, 09:00
      gdzie sa te czasy, gdy na tym forum kazdy temat kojarzyl sie nam z d... lub
      sexem i na tych tematach londowalismy niezaleznie od tego, na jaki temat wontek
      sie zaczynal. Teraz kazdy wontek konczy sie mordobiciem, jak na polskim weselu.
      Nie bede sie tu za nikim opowiadac, choc wiadomo kogo bardziej lubie a kogo
      mniej. Ale cenie sobie poczucie humoru i jak ktos stale jak o czerwonej
      ponczoszce powtarza swoja krytyke tego forum, to jest to malo smieszne, po
      prostu upierdliwe. Tak, to nie aluzja do Ciebie Jasiu Kranie, tylko wprost do
      Ciebie. Musi to byc? Wszyscy znamy w miedzyczasie na pamiec Twoje Gorzkie Zale,
      wiec przestan je powtarzac, bo to psuje atmosfere. Zastanöw sie lepiej, czy
      poza posprzatanie Klubu wnioslas cos pozytywnego w ostatnich miesiacach na to
      forum? Cos milego moze? Wesolego? Nie? No to moze teraz? Jak Ci sie jakis
      dowcip Ertesa wydaje zbyt plaski to olej to, nikt nie zmusza Cie do krytykowania
      - jak to juz ktos przede mna napisal.
      Kochani, moze ktos znowu cos o sexie napisze, zeby bylo milo i swojsko?
      Buzka!
      • starypierdola Chyba Ci sie cos pomylilo, Basia?? 12.01.05, 09:55
        Czytam i czytam i nie widze zeby Kran byla autorka upierdliwego czy obrazliwego
        wpisu na tym watlu. Natomiast widze wyraznie ze przynajmiej dwa wpisy Pieseka-
        Ratlerka kwalifikuja sie jako takie.
        :-(((

SP
        • sabba stary p. 12.01.05, 10:19
          zgadzam sie z toba jak nigdy:)
          • basia553 alez Sabbciu, 12.01.05, 10:47
            za upierdliwe uwazam to, ze Kran w kazdym, doslownie w kazdym wejsciu na to
            forum podkresla jak sie zepsulo, ze wchodzi tu tylko dla kilku "nick" i z
            sentymentu. Möwiac szczerze, nie moge tego juz sluchac. W miedzyczasie
            kazdy o tym wie, wiec po jaka cholere to za kazdym razem tempo powtarzac?
            • sabba no ale 12.01.05, 12:01
              to ze juz kazdy o tym wie i nikt nie moze tego sluchac to juz tez wszyscy
              wiedza. Natomiast to ze mozna innych wyzywac i obrazac moze jeszcze nie wszyscy
              wiedza. No ale ci co sie oburzaja sa sztywni i nie maja za grosz poczucia
              humoru, jak widac:)
        • lucja7 Ladnie tu 12.01.05, 10:28
          Ertes napisal:
          "Do tych ktorzy nie wiedza skad sie wziela moja prostacka tyrada pod adresem
          Krana... nie odzywajcie sie."
          Ja wiem skad sie wziela: autorami prostackich tyrad moga byc tylko prostacy.Nie
          jest to zbyt skomplikowane.

SP pisze ze nie widzi obrazliwych terminow wobec Szwedzi i Jutki we wskazanych
          przez Ertesa tekstach Krana. Ja tez nie.

W litani zalet w zyciu mezczyzny zabraklo jednej, najwazniejszej:
          -jak dobrze byc naiwniakiem! Bo punkt po punkcie mozna zobaczyc i porownac.
          Usmialam sie. O naiwnosci!

lucja:)))

• szfedka Re: Ladnie tu 12.01.05, 10:37
            lucja7 napisała:

> SP pisze ze nie widzi obrazliwych terminow wobec Szwedzi i Jutki we
            wskazanych
            > przez Ertesa tekstach Krana. Ja tez nie.

Moge Ci powiedziec o co chodzilo Ertesowi wzgledem mnie: otoz napisalam chumor
            zamiast humor a Kran nie chcac wprost mi wygadac to napisala ze ma poczucie H
            umoru z czym (tak na marginesie) sie z nie zgadzam: uwazam ze Kran nie ma ani
            poczucia humoru ani chumoru a juz napewno nie H umoru ;) Wiem to z autopsji.

i tym chumorystycznym akcentem
            pucio pucio
            • lucja7 Re: Ladnie tu 12.01.05, 10:46
              To dopiero!!
              To dopiero afera forumowa!
              Ertes okazuje sie wrazliwy i psiowierny ulubienicom. Wystarczy podsunac
              przynete!

lucja :))
              • lalka_01 Re: Ladnie tu 12.01.05, 16:14
                eee, taka duza i nie wie...
                Ertes poczul sie urazony, ze ktos skrytykowal jego dowcip, wiec kopnal. A ze za
                mocno, to poszukal zaslony dymnej - stad linki o obrazaniu kolezanek. Troche
                bez sensu wprawdzie, ale trzeba bylo szybko cos znalezc. No i isc w zaparte, ze
                o wieksza rzecz chodzi.
                Taka jest moja teoria i bede sie jej trzymac ;-)
    • wkrasnicki Dlaczego lepiej być facetem 12.01.05, 13:43
      Niniejszym oświadczam, że w następnym wcieleniu chcę również być facetem, oczywiście wraz ze
      wszystkimi przysługującymi mi wadami.
      Jeśli ten przywilej obowiązuje tylko co drugi raz- proszę o okres kwarantanny- cierpliwie przeczekam.
      Nie życzę sobie bowiem przebywania przez całe następne życie na ławce kar.
      Oryginał podania dostarczę posłańcem jeszcze w dniu dzisiejszym.
      Dziękuję za uwagę, :-)
    • tortugo winduje watek. jeszcze (n/t) 12.01.05, 17:56
    • swiatlo Zasłyszane z Forum Humorum 13.01.05, 19:02
      Co do praw autorskich oddaję kredyt panu Eden:
      (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=12131893)

Oto on:
      Do firmy zajmującej sie usuwaniem padłych zwierząt z ulic miasta dzwoni
      telefon:
      - Dzzdzzienn dddobry jajaja chchcciałem popowiedzieć, ze leleży papapadły
      kkkoń .
      - Oczywiscie, przyjedziemy i zabierzemy, tylko niech pan powie na jakiej ulicy.
      - Na po...pooo...po..poooo
      - Moze na Poznanskiej?
      - Nnnie, na poo.po..poo
      - Moze na Podgórnej?
      - Nnnie, nnnie...
      - To jak Pan sie zastanowi, prosze zadzwonic.
      Facet dzwoni po chwili
      - Dzie dzie dzien...
      - No witam ,witam, co z tym koniem, na jakiej ulicy?
      - Na poooo...po...po
      - No jaka, moze Poznanska?
      - Nnnie, nnnie, pooo...po...po
      - Moze jednak Poznanska?
      - Nnnnie...
      - Prosze sie zastanowic i zadzwonic pózniej, dobrze?
      Facet dzwoni po godzinie i ciezko dyszac mówi:
      - Ddzi...
      - No witam witam, jak tam konik, na jakiej ulicy lezy?
      - Na pppo..poooo...
      - Poznanskiej?
      - Ttttak
      - No widzi Pan, mówilem ze na Poznanskiej!
      - Bbbo gggo kkurrrwa pppprzeniosssłem...
      • tortugo Re: Zasłyszane z Forum Humorum 13.01.05, 19:05
        o jeny, leje ......
        :))))))))))))))))))))
        • don2 Re: Zasłyszane z Forum Humorum 13.01.05, 20:51
          Na tesciowa napadl niedzwiedz,co robic ? Nic ! sam napadl niech teraz sam sie
          broni
          • ertes Re: Zasłyszane z Forum Humorum 13.01.05, 21:19
            Ziec spotyka tesciowa jadaca na rowerze i sie pyta " A gdzie to mama jedzie?",
            tesciowa odpowiada "Na cmentarz", ziec na to "A kto odprowadzi rower?"
            • don2 Re: Zasłyszane 13.01.05, 23:10
              Jeszcze dziś wiele osób pisze ręcznie cyfrę 7 z poziomą kreską w połowie
              wysokości. Kreska ta zaniknęła w większości stylów pisma maszynowego i
              komputerowego. Ale czy wiecie dlaczego ta kreska przetrwała do naszych czasów?
              Trzeba powrócić do czasów biblijnych, kiedy to Mojżesz wspiął się na górę
              Synaj. Gdy zostało mu podyktowane 10 przykazań, zszedł do swego ludu i zaczął
              odczytywać im donośnym głosem każde przykazanie. Gdy doszedł do siódmego,
              odczytał: "Nie będziesz pożądał żony bliźniego swego", na co z tłumu odezwały
              się liczne głosy: "Skreśl siódemkę, skreśl siódemkę!".
              • don2 Re: Zasłyszane 13.01.05, 23:44
                para sobie w poscieli figluje i naraz slychac stukanie do drzwi.Ona z
                przerazeniem:to moj maz wrocil z podrozy ! na to on : dzieki Bogu !
              • basia553 a to ci dopiero! 14.01.05, 09:14
                nawet nie wiedzialam, ze jestem unikatem skreslajac siödemke. czy ktos z Was
                jeszcze tez skresla? Amerykany wiadomo-nie, ale w Europie? Moze to podswiadomie,
                bo jestem za skresleniem siödmego przykazania:)))))))
                • don2 Re: a to ci dopiero! 14.01.05, 15:32
                  ja nawet nie wiedzialem ,ze to siodme,myslalem ,ze siodme to brzmi: ktos je
                  musi,nie badz frajerem !
                • chris-joe Re: a to ci dopiero! 15.01.05, 18:08
                  przez lata nie skreslalem, lecz w Quebecu przechodze reedukacje skreslania.
                  Trza uwazac: anglosas moze uznac zabia jedynke za siodemke, zas zaba anglosaska
                  siodemke za jedynke. Poza tym zabojady nie sa rzezane.
                  • magdalena18 Re: a to ci dopiero! 15.01.05, 19:17
                    Jakie są trzy największe nieszcześcia dla mężczyzny?
                    - Śmierć żony, utrata pracy, RYSA NA LAKIERZE!

Dlaczego faceci mówia o swoich członkach "mój przyjaciel"?
                    - Bo pragną wierzyć, że ten kto kieruje ich życiem jest ich przyjacielem.

Jaką wspólną cechę mają kafelki i mężczyźni?
                    - Jak raz dobrze położysz, to potem możesz deptać całe życie.

Dlaczego tak mało jest kawałów o mężczyznach?
                    - Bo to nie ładnie wyśmiewać się ze stworzeń "inteligentnych inaczej".

facet powinien wiedzieć, czego chce od życia...
                    najlepiej, żeby chciał mnie (:

• basia553 Re: a to ci dopiero! 15.01.05, 19:57
                      jak juz zrzynasz z forum humorum, to podawaj prosze zrödlo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka