starypierdola 14.01.05, 04:54 Na Forum Cie nie ma, w Kal tez nie .... Nowa praca? Nowy partner? Noworoczne postanowienie poprawy? Rekiny?? Redneck?? Krokodyl?? SP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wkrasnicki Luiza, gdzie jestes?? -przed autocenzurą 14.01.05, 08:17 Na Forum Cie nie ma, w Kal tez nie .... Oh Luizo, Luizo,już wróć, nie dręcz mnie Nowa praca?- pal ją sześć Nowy partner?- jego gęba, moja pięść Oh Luizo, Luizo, wróć bo gość ma na Ciebie chuć Nie daj mu już się truć zdrowie psuć po ścianach snuć. Noworoczne postanowienie poprawy? Jeśli ze mną nie ma sprawy Rekiny??- na deser, bom przecie koneser Redneck?? red-hot, czyżby znowu kulą w płot? Krokodyl?? - dam, dam, nie Papkin- ja sam. Oh Luizo, Luizo... Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Wlasnie wrocilam z wakacji 17.01.05, 22:27 Wczoraj pierwszy dzien w pracy, grrr.... Prostuje przypuszczenia na temat mojego znikniecia: Praca ta sama, z mozliwoscia poprawy. Partner ten sam (bez mozliwosci poprawy) Noworoczne postanowienie poprawy? - NIGDY Rekiny: byly, ale tylko mlode hammerheads, kolo plazy w Hyams (najbielsze piaski swiata) Rednecki i inne krokodyle sa za daleko zeby mi szkodzic. Jak juz sie w pracy przetocza najciezsze dziala, znowu bede zagladac na forum GW. Pozdrawiam i wracam do baz danych :o((( Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.&midd ot;´¯`·.¸¸><((((&or dm;> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.&midd ot;´¯`·.¸¸><((((&or dm;> Odpowiedz Link
jutka1 Re: Wlasnie wrocilam z wakacji 17.01.05, 22:32 Witaj Luizo... :-)))))) Masz racje, noworoczne postanowienia o kant d... rozbic Na redneckow sie juz szykuje... Poza tym wszyscy zdrowi :-) cmok :-) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Milo byc z powrotem 17.01.05, 22:40 Witam wszystkich witajacych ;oP Jutko, dawno temu doszlam do wniosku ze czynienie postanowien tylko z powodu zmiany daty nigdy nie zakonczy sie sukcesem. Cos w tym jest, skoro przecietna dlugosc zycia postanowienia noworocznego jest 3 tygodnie... Teraz naprawde spadam - Webconference sie zaczyna! Do uslyszenia Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.&midd ot;´¯`·.¸¸><((((&or dm;> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.&midd ot;´¯`·.¸¸><((((&or dm;> Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Wirtualna smierc 09.02.05, 02:14 Nie zagladalam tu przez dlugi czas - najpierw zajmowala mnie harowka w biurze pod koniec roku, potem kilka tygodni wakacji, po powrocie dowiedzialam sie ze kolega-statystyk odchodzi z firmy i za dwa tygodnie odziedzicze jego etat oraz (jak dobrze pojdzie) bede szkolic jego zastepstwo. Razem daje to dwa i pol etatu co znacznie uszczupli moj dostep do netu poniewaz na forach zazwyczaj hulam w godzinach pracy. Po godzinach pracy mam real na glowie (plywanie, dom, ksiazki, basen, rodzina, plaza, ogrod, kajakowanie - niekoniecznie w tej kolejnosci). W tej sytuacji zglaszam smierc wirtualna na forach GW. Pozdrawiam pogrzebana zywcem pod laptopem. Kondolencje prosze przesylac na email GW albo Yahoo!. Odbiore je w nastepnym wcieleniu. Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link
jutka1 Re: Wirtualna smierc 09.02.05, 03:02 Nie ma mowy i nie zgadzam sie i juz, i amen w pacierzu!!! :-((((((((((((((((( Odpelzam za sedes i utopie sie w domestosie, nie widze inaczej cycat :-((( Odpowiedz Link
starypierdola Narodziny normalnej kobiety .... 09.02.05, 16:44 Powodzenia na 'nowej drodze zycia'. To moze ja sie teraz przeniose do Sydney; w koncu powinnas miec troche wiecej czasu na przyjemnosci? SP Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Narodziny normalnej kobiety .... 09.02.05, 23:45 SP, i zamieszkamy w malym domku w Hill End i bedziemy razem plukac zloto? Sounds good to me... ;oP Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link