Dodaj do ulubionych

Wielka wypieta dupe

24.01.05, 13:07
Pokazal Juszczenko ,calemu naiwnemu swiatu a najbardziej polskim
oszolomom,latajacym z pomaranczowymi kokardami i tp.Wlasnie laduje w MOSKWIE
Po dwuch dniach od zaprzysiezenia ,juz polecial calowac reke carowi Putinowi
I JA TO PRZEWIDZIALEM,POPATRZCIE W MOJE POSTY !!! JA TLUMACZYLEM ZASMARKANYM
"POLITOLOGOM" Z USA ,ZE GOWNO ZNAJA SIE NA PROBLEMIE. JA MAM ZAWSZE
RACJE !!!!! Zreszta to samo wypowiadalem na pewnych politycznych lamach.
Polacy to jak zwykle naiwne oszolomy ,ktorzy daja sie rolowac ,kazdemu !!!
od zachodu do wschodu.!!!Z>e prymityw polityczny Walesa dal sie nabrac ,to
sie nie dziwie,ale inni? jak wyglaDAJA TE POLITYKI w EU Parlamencie,ktorzy
jak nakreceni latali i wymagali natychmiastowego poparcia przez EU,gdy
rozwazano ostroznie forme wypowiedzi !!!!
Uwierzono kolchozowemu ksiegowemu z kursami ekonomi,ktory uwierzyl w swoja
misje i namowiony przez Timoszenko,babe opetana zadza wladzy ,wymyslil oraz
przy pomocy i pomocy zach.doradcow ,wyrolowal durnych ukrainskich oszolomow
by go poparli.juz pisalem ,ze to tylko zmiana przy korycie ! Glupi ukrainski
hrycko dalej bedzie durakiem. ogladalem wystapienie w Ukrainskim Parlamencie
(tydzien lub wiecej temu) tego wscieklego komisarza w eleganckich
ciuchach,Timoszenko przypomina bolszewickich komisarzy w zajadlosci i
demagogii.Zacytuje jej powitanie parlamentarzystow w owy dzien:
WIDZE ,ZE WIELU Z WAS MA NA SOBIE NIEBIESKI ZOLTE CHUSTY I SZALIKI,TO
DOBRZE ,BO BEDZIECIE SIE MOGLI NA NICH POWIESIC ,GDY JUSZCZENKO WYGRA WYBORY
I tak przemawia jeden z przywodcow " pomaranczowej rewolucji" majacej na
celu demokratyzacje i obalenie aparatu korupcji.O ile sie nie myle jej
ambicje by zostac premierem ,wlasnie dzis na "roboczej wizycie" w Moskwie
poszly sie kapac.Premierem najprawdopodobnie zostanie ,ktos wg zyczenia
Moskwy.I tak jak zwykle rewolucja pozera swoje dzieci! Pewnie wkrotce sama
sabie zalozy opozycyjna partie !!Smiac mi sie chce z naiwnosci
Polakow.Entuzjazm jak zwykle przeszedl w smiesznosc !!
Obserwuj wątek
    • wkrasnicki Re: Wielka wypieta dupe 24.01.05, 13:24
      Don, nie czytasz własnych tekstów co wprawdzie przestępstwem nie jest, ale pewnym nadużyciem-
      owszem.
      Pisałeś, że wygra Janukowycz, bo tak chce car Putin. Nie wygrał, więc proroctwo do bani.
      Ci, którzy byli obserwatorami, mieli dopilnować, żeby nie było oszustwa wyborczego- dopilnowali.
      Prezydentem został Juszczenko, bo tego chcieli Ukraińcy i nic nam i innym do tego.
      Zainteresowani w Polsce tym co się dzieje na Ukrainie jest jak najbardziej uzasadnione. Polsce nie
      może być obojętne kto z nią sąsiaduje. Kraje starej Unii mają ten komfort cokolwiek większy, bo
      granica przesunęła się na wschód i kto inny w razie ruchawki weźmie pierwsze uderzenie. Potem jest
      już czas na real-politic. Wyrażania swojej opinii nikt nam zabronić nie może, podobnie jak nam dbania
      o własne zadki, choćby i wypięte.

PS. Dziś być może ta wizyta bardziej jest potrzebna Putinowi niż Juszczence, a zapowiadana była od
      dawna.
      Na co Twoim zdaniem liczyli Polacy? Zastanów się chwil kilka nim odpowiesz.
      • don2 Re: Wielka wypieta dupe 24.01.05, 13:44
        MKolego Kras.Przypominam ,ze nie pisalem o zwyciestwie janukowicza ,tylko o
        mozliwosci.Naiwnoscia jest sadzic ,ze Ukraina bedzie inna pod Juszczenka.Na co
        liczyli Polacy? Jak wykazuje historia ,na co by nie liczyli,zawsze sie
        przelicza.Nieprawda jest ,ze planowana wizyta (oficjalnie ) byla mowa ,ze
        pierwsza wizyta to Bruksela.Popatrz w prase!I nie badz naiwny.Putinowi wcale
        tak ta wizyta nie jest potrzebna.I tak spal spokojnie,to tylko zachodnie i
        polskie media usilowaly go zastraszyc.I naiwnoscia jest opowiadanie o jakichs
        tam uderzeniach itp.I wlasnie tego " realpolitycznego " instynktu brak polakom.
        A wypowiadac swoje zdanie kazdy moze-to kanon demokracji.Co mi przypomina
        stary ruski kawal: Amerykanin mowi do ruska,my mozemy krytykowac naszego
        prezydenta.na co ruski odpowiada:my tez.Pozyjemy zobaczymy !I jak mowi
        ukrainski aktualny dowcip:nowym prezydentem ,bedzie JANUKSZCZENKO.
        FAKT POZOSTAJE FAKTEM-WSPANIALE BLYSZCZY TA WYPIETA DUPA !!!!!
        • don2 Re: Wielka wypieta dupe 24.01.05, 14:02
          baju baju,srali muchy bedzie wiosna ! Wyborcza jak zwykle !
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2509049.html
        • wkrasnicki Re: Wielka wypieta dupe 24.01.05, 14:49
          Don Ukraina już jest inna bo zwyciężyło prawo, przynajmiej w tej sprawie.
          Polacy od jakiegoś czasu mylą się jednak mniej w związku z czym cieszą się względnym spokojem, że o
          własnym niepodległym terytorium nie wspomnę. To wcale nie jest tak mało zważywszy historię.
          Putin może mieć za chwilę znacznie większe problemy, niż to kto jest prezydentem Ukrainy. Wygląda,
          że próbując rozdawać role, zapomniał o swojej.
          Swoją drogą to ciekawa postać, choć tylko do momentu, kiedy jego główną rolą było enigmatyczne
          milczenie. Odkąd zaczął więcej mówić widać... że niewiele ma do powiedzenia.

Xurku, spokojnie tak tam jak i tu moich wpisów dużo nie zobaczysz- brak sponsora. ;-)
          • don2 Re: Wielka wypieta dupe 24.01.05, 15:15
            Kolego Kras.Pobozne zyczenia nie zawsze odpowiadaja realiom.Ukraina nic sie
            nie zmienila i prawo wcale nie zwyciezylo.Tym razem o wyborze
            zadecydowala,socjotechnika,amer ykanskie pieniadze i ulica,lub plac jak kto woli.
            To ,ze przypilnowano jakiejs tam uczciwosci w liczeniu glosow ,nie oznacza
            zwyciestwa prawa.Nie jestem wrogiem demokracji na Ukrainie.Sceptycznie tylko
            patrze na takie walki o koryto! I z rozbawieniem na naiwnych.
            Bardzo ,ale to bardzo mylisz sie co do Putina. Po pierwsze,facet jest
            niesamowicie aktywny w zyciu politycznym ,tak zagranica jak i w narodowych
            wewnetrznych kwestiach.ystarczy sledzic kilka ruskich kanalow ,by odrzucajac
            propagande,zauwazyc ,co ten facet chce i jakimi srodkami rozporzadza.W narodzie
            wiecznych niewolnikow ,zmiany nastepuja powoli.nie nalezy stosowac typowo
            polskiej maniery lekcewazenia "przeciwnika " fachowcy innaczej patrza na
            potencjal tego narodu i Putin z ogromnym zaangazowaniem robi wszystko ,by ten
            kraj podniesc z kolan i przywrocic mu role jednego z imperiow swiatowych.
            Polityka to nie wrzaski maluczkich i naiwnych.Prawdziwa polityka rzadzi sie
            swoimi prawami.demokracja ma rozne oblicza i droga do niej czasami daleka.
            I na zakonczenie: pierwszy raz czytam o tym ,ze Putin ma malo do powiedzenia!
            to zdumiewajace i swiadczy o malym rozeznaniu w polityce swiatowej.
            odwiecznym bledem polakow ,jest patrzenie z gory na inne narody i ciagle
            powtarzanie wyswiechtanego frazesu o glupich kacapach.osobiscie jestem wrogiem
            komunizmu w kazdej postaci,dyktatur itp.Ale znam dobrze narod rosyjski i ich
            potencjal ,zarowno ten ukryty w ich duszy jak i w kulturze,technologii itp.
            • don2 Re: Wielka wypieta dupe 24.01.05, 15:39
              Symbolika ? W drodze na zaprzysiezenie Juszczenko zatrzymal sie w katedrze i
              ucalowal bulawe Chmielnickiego.jak wiadomo Chmielnicki zawarl pokoj z Rosja w
              Pierejeslawiu i oddal im ukraine :))))))).A wslawil sie jak wiadomo ,glownie
              rzeziami Polakow i Zydow.Ech maty ,maty ! polytyk !
    • xurek Drodzy panowie :)))))))))))) 24.01.05, 14:07
      jesli mnie pamiec nie myli, to ta sztuka, z ta sama obsada w rolach glownych
      grana byla na tej samej scenie calkiem niedawno :)))))))))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=17945468&a=17945468
      Xurek
      • don2 Re: Drodzy panowie :)))))))))))) 24.01.05, 14:11
        takie sztuki maja to siebie,ze maja zawsze ciag dalszy :)))))))))
        • xurek moze jak nowy rytm z tego powstanie :))))? 24.01.05, 15:47
          taki podobny to tych znanych typu "um pa pa" czy "bum cyk cyk" ale nasz wlasny,
          forumowy, czyli "wkras don don, wkras don don" itd az do postu nr 115 :)))))))))

Xurek
          • wkrasnicki Re: moze jak nowy rytm z tego powstanie :))))? 24.01.05, 15:55
            Rosja Don, to dziś upraszczając nieco wyłącznie surowce, bo nawet tania siła robocza jest gdzie indziej
            Jako potęga militarna nie istnieje już od dość dawna i nawet trudno dziś ten mit podtrzymać. Ostatnio
            chyba pokonali Czechosłowację, co nie wydaja się szczególnie chwalebnym wydarzeniem. Z innymi już
            idzie znacznie gorzej i na nic tu marsowa minka pseudo-cara.
            Okres fascynacji Putinem nawet w samej Rosji zaczyna się już kończyć, bo każde igrzyska kiedyś pora
            zakończyć, a z chlebkiem nadal cieniutko. Owszem potencjał technologiczny nadal jest, choć raczej
            ukierunkowany na kosmos i gadżety militarne. Niestety zeżreć się tego nijak nie da, a grono kupców
            też mniej liczn ie w dodatku nawet Rosja musi uważać komu co sprzedaje.
            Polska podobnie jak Ukraina powinna mieć dobre stosunki z Rosją, bo to się zwyczajnie opłaci i to
            wszystko. Spijanie słów z ust Putina, czy pewnie niezadługo innego bożka nie ma tu nic do rzeczy.

PS. Don, ja już kończę bo Xurek strofuje, a jak przestanie strofować, to zacznie op....ać. Tym bardziej,
            że jak zwykle i tak każdy pozostanie przy swoim.
          • don2 Re: moze jak nowy rytm z tego powstanie :))))? 24.01.05, 15:58
            osobiscie przyznam ,ze dyskutuje mi sie interesujaco z Krasnickim.na cale
            szczescie mamy odmienne poglady na wiele tematow i to powoduje ta wielka
            przyjemnosc.A jak sie komus nie podoba ,nie musi czytac! :)))))))))))))))))
            • don2 Re: moze jak nowy rytm z tego powstanie :))))? 24.01.05, 16:09
              I tak musze miec ostatnie slowo.malo masz wiadomosci realnych.przoduja w
              dalszym ciagu w medycynie,rewelacyjne osiagniecia w np okulistyce .czy jak to
              sie nazywa ,leczenie oczu,i wielu innych dziedzinach.glodu ,zadnego tam nie ma.
              okazuje sie ,ze sa zapraszani na wiele uczelni swiata ,by dzielic sie tam
              wiedza w skomplkowanych problemach fizyki itp.Mozna by tak wyliczac,co nie
              znaczy ,ze trudno rozmawiac z kims ,kto nad realia przedklada ksenofobie i
              wyswiechtane mity.co nie jest obelga a tylko uwaga:)))))))))))))
              • jan.kran Re: A fuj Xurku :-))) 24.01.05, 16:28
                Co to za strofowanie na demokratycznym forum gdzie kazdy moze o wszystkim od
                sexu az do ordynarnych wyzwisk:-pppp

Ja z taka ciekawoscia czekalam na dalszy ciag meczu Don - Kras zwlaszcza ze
                jestem bezstronna i za nikim kciukow nie trzymam:-)))

Wreszcie Xurku mialabym okazje cos sie dowiedziec o Rosji, bo jedyne medium
                jakie uzywam jest szpigel , a poniewaz szroeder wlaci putinowi w dupe bez
                wazeliny to raczej tematy rosyjskie po niemiecku omijam.
                I znowu bede jak ta tabaka przez Ciebie... Kran Rozczarowany.
                • xurek mnie jest zupelnie wsio ryba 24.01.05, 16:57
                  ile jeszcze napisza. Ja tylko zauwazylam ten powtarzajacy sie rytm "wkras jeden
                  post a don dwa" i zapragnelam podzielic sie moim spostrzezeniem z
                  forumowiczami. Poza tym blogoslawie ten watek i niech rosnie w sile i potege.

Amen :)))))))
              • wkrasnicki Re: moze jak nowy rytm z tego powstanie :))))? 24.01.05, 16:56
                Ot i znów przyszło przyrzeczenie złamać.
                Na sondzie kosmicznej znajdowało się polskie urządzenie, które w dodatku zadziałało i zmierzyło
                temperaturę Tytana. Wniosek- Polska przoduje w technice kosmicznej. To tak a propos tej okulistyki
                rosyjskiej.
                Na wiele Uniwersytetów świata zapraszany jest Twój ulubieniec Lech Wałęsa. Wniosek- Polska jest
                matką światowej myśli społecznej i politycznej.
                Można by tak długo, tylko po co?
                Co do głodu to o tym Putin będzie pewnie musiał niebawedm pogadać z ulicą. Jeśli jest rzeczywiście
                tak utalentowany jak prawisz, może się uda tę ulicę przekonać, że się myli.
                PS. Wal waść na odlew- tym razem już napewno nie oddam, choć o nadstawianiu drugiego nie może
                być mowy. :-)
                • don2 Re: moze jak nowy rytm z tego powstanie :))))? 24.01.05, 17:27
                  Demagogia czysta Kol.Kras.Sprzaczka w kombinezonie amerykanskiego astronauty
                  made in India ,tez wzbudza taki tok myslenia.Oczywiscie polski instrument
                  zaprezentowal mozliwosci polskiej techniki i nauki.Niezaprzeczalnie.napomkne ,ze
                  informacja o super instrumencie w dziale chirurgi ocznej,pochodzi od zdumionego
                  amerykanskiego specjalisty,ktory byl zaproszony w celu nauczenia sie tej
                  techniki i zdumienie jego nie mialo granic ,gdy konstruktor w imieniu zespolu
                  oswiadczyl,ze moze sobie zabrac techniczne rysunki i opisy.postanowili oni
                  udostepnic to wszystkim i za darmo.Co nie jest propagandowa bajka i nie ma nic
                  wspolnego z polityka .Putin ma olbrzymie poparcie w spoleczenstwie i moze nas
                  to dziwic ,ale wlasnie ulica jest za nim.Rosji nie pojmiesz -jak powiedzial
                  pisarz rosyjski.Widocznie nie moga zyc bez dyktatora.Uprzejmie zapraszam na
                  strony moskiewskie netu.jak zwykle zaczeli od stolicy i przeksztalcaja ja w
                  swiatowa metropolie.bilet do Moskwy ,tez nie jest drogi.zycie sie zmienia w
                  zdumiewajacy sposob.Oczywiscie sa straszne kontrasty i prowincja wyglada
                  czasami jak swiezo po wojnie.Ucza sie szybko nowego zycia i fakty trzeba
                  traktowac jakimi sa.I nie osmieszaj sie,nie porownuj Walesy do swiatowej slawy
                  fizykow ,czy tp.osob.wielu umie tanczyc,ale balety swiata maja w swoim skladzie
                  ruskich jako solistow i nikt nie watpi w ich umiejetnosci.Zamkniecie na swiat
                  wiele narodow pozbawilo mozliwosci pokazania swojego dorobku. Teraz to sie
                  zmienia.To trywialny przyklad,ale odnosi sie do wielu dziedzin zycia. 190
                  milionow ludzi nie sklada sie tylko z oglupialych od wodki kolchoznikow.
    • swiatlo Tymoszenko to niezła sztuka 24.01.05, 17:43
      Podnieca mnie jak się na nią patrzę.
      Tak czy inaczej na poważnie, to zobaczymy jak to się potoczy. Sporo bardzo
      ryzykownej roboty ich tam czeka aby ten ukraiński kolos wyciągnąć z sowieckiego
      bagna. I wcale nie wiadomo czy się to powiedzie, bo sowiecka mentalność narodu
      będzie ciągnąć z powrotem w bagno. Ale dobrze że przynajmniej chęci są na
      początek. Juszczenko powinien sobie zapamiętać, że im większa nadzieja teraz,
      tym większe rozczarowanie później. Zwłaszcza że rozentuzjazmowany naród patrzy
      na Juszczenkę jak na zbawcę.
      Tak czy inaczej ja za nich trzymam kciuki.

A ty Don weź sobie na uspokojenie, albo jeszcze lepiej, wypchaj się na dobry
      początek. Twoje wielkie wizje polityczne podparte wielką wiedzą i
      objektywnością są bardzo w cenie na forum Świat, tam dużo takich wizjonerów jak
      ty, jednak tutaj to miejsce jest dla ciebie stanowczo za małe.
      • don2 Re: Tymoszenko to niezła sztuka 24.01.05, 18:02
        Niech bedzie pochwalony.Swiatlo .nie ty bedziesz mi wyznaczal miejsce i
        wskazywal gdzie mam pisac lub nie.Twoje wskazowki mozesz zachowac dla siebie.
        Akurat przedstawiles sie jak totalny idiota.W tepym chamstwie tez sa granice.
      • ani-ta Tymoszenko to niezła sztuka - swiatelko:) 24.01.05, 18:03
        swiatlo napisał:

> Podnieca mnie jak się na nią patrzę.

noo prosze prosze!
        mi tez sie w warkoczyku spodobala... az zadrzalam z przerazenia, ze sie
        zaczynam przeorientowywac... tu strach przede wszystkich przed mnogoscia
        potencjalnej konsumpcji mnie przerazil;))))))
        jak ktos nie zakuma to odsylam do watku ptaszka... :P

ale zdrowy rozsadek wrocil i podniecenie opadlo, jak biografie damessy
        przeczytalam:)))))))))))

swiatelko... oni z bagna rodem, w bagnie zakorzenieni i w bagnie zostana!
        to nawet ja - laik polityczny - ci mowie;)

a.:))))))
        • swiatlo Re: Tymoszenko to niezła sztuka - swiatelko:) 24.01.05, 18:16
          ani-ta napisała:

> swiatelko... oni z bagna rodem, w bagnie zakorzenieni i w bagnie zostana!
          > to nawet ja - laik polityczny - ci mowie;)

Święte prawdziwe słowa dobra kobieto, ale widzicie, nadzieję trzeba mieć.
          My Polacy też w bagnie o paruset lat, ale jakoś powoli, mozolnie, czasami nawet
          niedołężnie, ale konsekwentnie, z tego bagna wychodzimy.
          Trzaba bibilijnych 40 lat spokoju. My już mamy za sobią 15 lat, więc spory
          szmat drogi już przeszliśmy, a drodzy bracia Ukraińcy dopiero ową wędrówkę
          zaczynają. Chociaż oni być może mają trochę lepiej, bo oni już swojego Mojżesza
          mają, a my od samego początku raczej po omacku.
          Nadzieję trzeba mieć, nadzieję....
          • ani-ta Re: Tymoszenko to niezła sztuka - swiatelko:) 24.01.05, 18:26
            > Trzaba bibilijnych 40 lat spokoju. My już mamy za sobią 15 lat, więc spory
            > szmat drogi już przeszliśmy, a drodzy bracia Ukraińcy dopiero ową wędrówkę
            > zaczynają. Chociaż oni być może mają trochę lepiej, bo oni już swojego
            Mojżesza
            >
            > mają, a my od samego początku raczej po omacku.
            > Nadzieję trzeba mieć, nadzieję....

swiatelko:)))
            ja to mam nadzieje, ze za 25lat, nikt nam licznika nie wyzeruje!
            bo ten spokoj... to moze za oceanem "spokojnie" wyglada;))))

a braciom ukraincom... coz wiary chyba zyczyc trzeba... bo jak widac wyboru to
            oni nie mieli...:)))))

a.:)))))
            • jan.kran Re: Amen:-))))) 24.01.05, 18:29
              Blogoslawienstwo Xurka dziala :-))
              Nawet sie jakos religjnie i swiatobliwie zrobilo:-)))) K.
    • jutka1 Re: Wielka wypieta dupe pokazal wszystkim 24.01.05, 21:30
      Putinowi tez zadnice pokazal.
      Podobno jak go zawiadomil, ze Brudna Julka zostala nominowana na premiera, nie tylko
      Putinowi szczeki opadly.
      Bo jest w Rosji poszukiwana listem gonczym za przestepstwa finansowe.
      Slusznie zreszta, bo brudne ma lapki ta Julka, oj brudne.

I tym samym zamykam temat reform i antykorupcji na Ukrainie.
      Bleeeeee.
      • don2 Re: Wielka wypieta dupe pokazal wszystkim 24.01.05, 21:35
        jakie reformy chce miec Timoszenko nie wiem,mam nadzieje ,ze to beda francuskie
        stringi,a dla rownowagi moze nalozyc na to ruskie barchany.
        • jutka1 Re: Wielka wypieta dupe pokazal wszystkim 24.01.05, 21:50
          Timoszenko ma swoja agende. Nie wierze w ani jedno jej slowo.
          Wiec pytanie twoje Donie jest hiper-retoryczne, graniczace z oksymoronem, typu military
          intelligence. Reformy Tymoszenko, my ass (pardon).

Tyle, ze pare kont bankowych sie wzbogaci, i tyle.
          Bleee.

J.
          • ani-ta Re: Wielka wypieta dupe pokazal wszystkim 24.01.05, 21:57
            ta to musiala bezpardonowo piac sie w swej karierze!!!
            krasawica adna!

• ro-bert Re: Wielka wypieta dupe pokazal wszystkim 24.01.05, 22:37
              ani-ta napisała:

> ta to musiala bezpardonowo piac sie w swej karierze!!!

Ambitna taka. Moze ona Polka z pochodzenia?
            • don2 Re: Wielka wypieta dupe pokazal wszystkim 24.01.05, 22:40
              Uprzejmie prosze o nie uzywanie takich slow jak
              np.oksymoronem,encyklopedia,kto ra wlasnie zakupuje ,jeszcze nie doszla do O
              narazie mam A-co oznacza,ze wiem juz co oznacza slowo ass.A do moich figur
              stylistycznych polegajacych na metaforycznym zestawieniu ze soba,tyz wypraszam
              se uwagi.reformy i stringi,sa tyz jak najbardziej metaforyczne w zestawieniu z
              Ass na ten przyklad !
              • jutka1 Re: Wielka wypieta dupe pokazal wszystkim--Don :-) 25.01.05, 11:55
                Masz racje, reformy i stringi ladnie sie z "ass" komponuja ;-)) Tzn, w zaleznosci od urody ww.
                ass... :-)

Przepraszam za wtracenie oksymoronu i brzydkiego wyrazu angielskiej proweniencji ;-)))))))

cmok. J.
      • swiatlo Presumed innocent 24.01.05, 22:58
        jutka1 napisała:

> Bo jest w Rosji poszukiwana listem gonczym za przestepstwa finansowe.
        > Slusznie zreszta, bo brudne ma lapki ta Julka, oj brudne.
        > I tym samym zamykam temat reform i antykorupcji na Ukrainie.

Ja tam się nie znam i nie wiem. Osobiście jej nie złapałem na niczym, Kuczma i
        Janukowicz też chcieli haka na nią zastawić i się nie udało.
        A dopóki nie złapiesz i nie udowodnisz, to człowiek niewinny, więc nawet
        oczerniać nie wolno.
        A ja jestem naiwny i uważam że każda laska jak tylko ma ładną buzię, to musi
        być aniołkiem.
        • ani-ta boszzzzzzz.... swiatlo!!!!!!!!!!! 24.01.05, 23:02
          jaki ty NIEDOSWIADCZONY jestes!
          w kontaktach....

a.:))))))))))))
        • jutka1 Re: Presumed innocent 25.01.05, 00:37
          Niestety, drogi Swiatlo,
          droge Julki sledze od dobrych paru lat, i niestety presumption of innocence can go and kiss
          itself in the behind, if you forgive my Russian.

Tymoszenko, jak i cala wlasciwie elita Ukrainy, jest zamoczona po uszy, skorumpowana po
          uszy, i milionow dolcow nie dorobila sie ot, tak. FBI tez na nia ma dowody i papiery, tak przy
          okazji.

Tak na marginesie, uwazaj na ladne babki. Widac z towjego wpisu, ze mozesz dac sie utopic bo
          ktos buzie ladna ma...

J. :-)
          • swiatlo Re: Presumed innocent 25.01.05, 05:50
            jutka1 napisała:

> Niestety, drogi Swiatlo,
            > droge Julki sledze od dobrych paru lat, i niestety presumption of innocence
            > can go and kiss itself in the behind, if you forgive my Russian.

Ojej Jutka, nie wiedzialem ze jestes w sluzbach specjalych! Teraz sam sie
            boje :)
            • jutka1 Re: Presumed innocent 25.01.05, 09:44
              hehehehe :-)
              przeciez wszyscy wiedza, ze ja i Rakowiecka to jedno... ;-))))

ps. specjalizowalam sie w bylym cccp, a szczegolnie w kwestiach tzw. governance, wlaczajac
              korupcje :-))
          • ani-ta no suuuuper to wymyslilas!!!!! 25.01.05, 17:23
            > Tak na marginesie, uwazaj na ladne babki. Widac z towjego wpisu, ze mozesz
            dac
            > sie utopic bo
            > ktos buzie ladna ma...

i kto teraz z nami pogada????!!!!!
            ha????!!!!

oj jutka jutka... przyjdzie nam (kobitkom z P2) zmienic wirtualny wizerunek...
            ze zwiewnych powiewnych (ze gibkiej kibici czy innych czlonkach:P nie
            wspomne)... na ociezale hutnicze piece:(((((((

eeeeeeeeeeech..............
            na kazdym kroku ta matke musze pilnowac!:)

• jutka1 Re: no suuuuper to wymyslilas!!!!! 25.01.05, 17:46
              Anita, gdzie nam do Julki Tymoszenko! I pikna, i super bogata, i do kosciola, pardon cerkwi
              chodzi (od jakiegos czasu ;-)))))))
              Pal szesc ze piniondz ukradla, ze blondyna tleniona a warkocz zaczela w intencji poparcia
              ludnosci nosic, i ze do cerkwi tez chodzic zaczela j.w. :-)

Ja tylko swiatlo ostrzegalam, zeby uwazal, bo grzech jakis z tego wyjsc moze... :-))

A z nami kto teraz pogada? ... eeeeee, pogada, pogada, nie boj zaby! ;-)
              • don2 Re: no suuuuper to wymyslilas!!!!! 25.01.05, 17:58
                juz wiedzmy ,zabraly sie za Julke-powiedzmy: pieniadz ukradla ,warkocz to treska
                morda po wizycie u wizazystki,figura zgrabna jak na Ukrainke ,bo sie glodzi.A
                niewyparzona geba bo ma wredny charakter ! Ot co !
                • ani-ta akurat! 25.01.05, 18:11
                  wredne charaktery to TEZ mamy:PPPPPPPPP

a poza tym... nie bedzie nam sie tu swiatlo za obcymi ogladal... skoro
                  zaprzyjaznionych ma tyle na forumie! o!

• don2 Re: akurat! 25.01.05, 18:20
                    O hutniczych piecach zamilcze,bo co mi tam.kazdy wyglada jakos :))))))))))))))
                    • ani-ta doooooon!!!!!!!!!!!!!:))))))))) )) 25.01.05, 18:30
                      don ja przez ciebie wszystkie zmysly na raz cwicze!
                      a najbardziej to ten od ORIENTACJI w terenie;)
                      bo to, ze masz za nic drzewka forumowe i se piszesz sobie a muza... to juz
                      przelknelam i z dosc wysokim prawdopodobienstwem wiem... co gdzie i jak powinno
                      byc...
                      ale teraz tos juz watki uplotl w warkoczyl julkowy!:)
                      ten piec a'la hutniczy to na szwedce byl!:)
                      ty mnie nie kaz az tak pamieci wysilac bo sie ZAGOTUJE i kariery nie
                      zrobie!:))))

• jutka1 Re: no suuuuper to wymyslilas!!!!! 25.01.05, 18:53
                  Don, mon cher ami...
                  Zobacz sam co o Julce na poczatku watka napisales :-)))))
                  Kawal swoloczy z niej i tyle.

O!

J. (tyz pikna i powabna, tylko nie blondina i bez piniondzow ani kariery ;-)))))))))))
                  • don2 Re: no suuuuper to wymyslilas!!!!! 25.01.05, 19:15
                    A czy ja cos innego pisze? A nawet przeciwnie,swolocz jakich malo.
              • ani-ta ten warkocz to ona doczepia:) 25.01.05, 18:09
                obadalam na roznych fotkach... z 3 wloskow na krzyz takiej liny jutus nie
                ukrecisz!:) mowie ci... bo sama mam 5 i ciagle probuje:)))))))

czyli... tylko piniondza nam brak...?:)

mam bon do GEANT na 100zl wazny do czerwca 2005... myslisz ze da sie go siakos
                rozmnozyc?:)))))

a.:)))))))))
                • swiatlo Re: ten warkocz to ona doczepia:) 25.01.05, 18:29
                  ani-ta napisała:

> mam bon do GEANT na 100zl wazny do czerwca 2005... myslisz ze da sie go
                  > siakos rozmnozyc?:)))))

Spróbuj go cudownie rozmnożyć. Jezusowi się udało, to może i tobie też.
                  • ani-ta hhmm... 25.01.05, 18:33
                    > Spróbuj go cudownie rozmnożyć. Jezusowi się udało, to może i tobie też.

ty mojej bluzki nie widziales...
                    a dziwne rzeczy piszesz...

swiatlo! jakie rozmnazanie???!!!!

a.:))))
                    • swiatlo Re: hhmm... 25.01.05, 19:44
                      ani-ta napisała:

> swiatlo! jakie rozmnazanie???!!!!

Mateusz 14:17
                      • ani-ta swiatlo! ty mnie zadziwiasz!!!:) 25.01.05, 20:56
                        najpierw donowy watek na seks scurviasz, a potem z Biblia wyjezdzasz!

wez ty sie chlopie opamietaj i zdecyduj na jedna z opcji bo ORIENTACJE trace! i
                        nie wiem jak mam sie zachowac:)))))

• don2 Re:ciekawe czy te amerykany maja pojecie gdzie 27.01.05, 14:46
                          lezy gruzja i Ukraina,nie mowiac o znajomosci realiow.ja na ich miejscu bym sie
                          nie soieszyl z tymi nagrodami.A Julka ? co ona gorsza?
                          • jutka1 Re:ciekawe czy te amerykany maja pojecie gdzie 27.01.05, 15:50
                            By najpierw zobaczyli co Juszczenka z Julka zrobia z ta nowa "demokracja".
                            Sama jestem ciekawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka