Dodaj do ulubionych

z cyklu "amożeby": a możeby zostać feministką?

08.03.05, 19:24
Miedzy jedzeniem winogron na czytaniem Wilbera ogladalam wczoraj w
telewizorze dyskusje miedzy feministkami i mlodzieza polska.
Nasunely misie nastepujace spostrzezenia:
-winogrona sa dobre
-mlodziez polska jest pryszczata
-feministki pierdola jak potluczone
-reszta tez pierdoli
-feministki maja fajnych chlopakow

Obserwuj wątek
    • pani-i-toto i dalej 08.03.05, 19:33
      jedna z feministek miala blond wlosow mase, duzy cycek, obcisle biodrowki i
      buty glany.
      Pomyslalam sobie ze ja tez tak chce. Miec fajnych chlopakow, wystepowac w
      telewizji i tak dalej.
      Wlosy i tak zamierzalam ufarbowac, spodnie i buty odpowiednie posiadam, jak sie
      zapre to moge produkowac potluczony belkot, czemuzby nie. Tylko z tym cyckiem
      gorzej.
      • pani-i-toto zdrugiej strony mozeby jednak zostac 08.03.05, 19:58
        biskupem?
        Maja fajne bryki, no i ta czern twarzowa.
        Sama nie wiem.
        Upraszam i zabiegam u foruma o jakies porady w tej sprawie bo w dydlemacie sie
        znalazlam i opresji strasznej az pudelko delicji pomaranczowych zezarlama.
        • ertes Re: zdrugiej strony mozeby jednak zostac 08.03.05, 20:05
          Jasne ze biskupem.
          Feministka se tylko pokrzyczy, ubierze sie jak facet, wyglada z reguly okropnie
          bo chce byc jak facet. Brrr wstretne baby.

A skoro masz male cycki to za biskupa tez ujdziesz. Ten ma wszytsko co chce:
          pieniadze, laski, podrozuje.
          Najlepszy zawod.
          • pani-i-toto Re: zdrugiej strony mozeby jednak zostac 08.03.05, 20:14
            ale ja nielubie laskow ertesie. Ja lubie chlopakow. Biskup co lubi chlopakow ma
            przesrane. Majtki czerwone musi im kupować.
          • jutka1 Re: zdrugiej strony mozeby jednak zostac 08.03.05, 23:12
            Biskup ma tez ladnych chlopakow.
            Biskupem zostan, toto.
            ;-)
      • wkrasnicki Re: i dalej 08.03.05, 21:18
        pani-i-toto napisała:

> jedna z feministek miala blond wlosow mase, duzy cycek, obcisle biodrowki i buty glany.
    • lucja7 Re: z cyklu "amożeby": a możeby zostać feministką 08.03.05, 20:01
      Z jakich cieplarni pochodza winogrona spozywane przez przyszle feministki?
      Oprocz tych z polkol poludniowych, biensiur.

lucja :)
      • pani-i-toto winogrona byly z RPA 08.03.05, 20:11
        co mi nasuwa kolejne amozeby, czyli amozeby winnice panie zalozyc? Oficjalnie
        juz mozna wino w Polandi produkowac. Moglabym konno w spodniach obcislych,
        butach z cholewami wlosci objezdzac i leniwe chlopstwo szpicruta sztorcowac.
        • ertes Re: winogrona byly z RPA 08.03.05, 20:19
          To chyba lepiej Amazonka zostac?
          • maria421 Re: winogrona byly z RPA 08.03.05, 20:22
          • lucja7 Re: winogrona byly z RPA 08.03.05, 20:23
            To zawsze mozliwe, ale lepiej chyba miec dwa male niz jeden, nawet duzy lolo.
            A ktos tu wczesniej pisal ze natura nie byla szczodra.

lucja
            • pani-i-toto a najgorzej to miec 08.03.05, 20:26
              JEDEN MALY. Bez wzgledu na płeć.
          • maria421 Jak zostac biskupka? 08.03.05, 20:25
            Trzeba byc czlonkiem kosciola protestanckiego, studiowac teologie, zostac
            pastorka i dalej wspinac sie po drabince. Szerokiej drogi, Dorotko!
            • pani-i-toto natrectwo forumowe atakuje 08.03.05, 20:35
              co Was napadlo z tym czlonkiem. Znowu. Tylko czlonek i czlonek.
              • ertes Re: natrectwo forumowe atakuje 08.03.05, 20:39
                Ja moge gadac o cyckach. Bo lubie.
                • wkrasnicki Re: natrectwo forumowe atakuje 08.03.05, 20:43
                  ertes napisał:

> Ja moge gadac o cyckach. Bo lubie.

Gadać? Nooo, zbierz się w sobie. :-)
                  • ertes Re: natrectwo forumowe atakuje 08.03.05, 20:52
                    Przepraszam a co na forum mozna robic? Oblapiac?
                    • ani-ta jak sie do tego tak zbierac bedziecie... 08.03.05, 20:58
                      .. to temat "cyckow" dziewiczym pozostanie:P
                      z ikra panowie... z ikra!!!:)))))
                      <chetnie poczytam:)>
                      • wkrasnicki Re: jak sie do tego tak zbierac bedziecie... 09.03.05, 08:23
                        ani-ta napisała:

.. to temat "cyckow" dziewiczym pozostanie:P
                        z ikra panowie... z ikra!!!:)))))
                        <chetnie poczytam:)>

To Ertes się przechwalał, a teraz milczy, no to ja napisze.

Cycki, żeby się podobały lub nie- muszą być i zwykle ten wymóg jest spełniony.
                        Co do ich urody to zdania są podzielone. Są tacy, którzy twierdzą, że akuratne są duże, inni znów
                        dowodzą, że jeszcze większe. Podobnie więc jak w przypadku facetów rozmiar się nie liczy, pod
                        warunkiem, że jest co w ręku zważyć i okiem ogarnąć.
                        Najistotniejszy jednak zgodnie z nauką estetyką zwaną, jest fason.
                        Najbardziej pożądany (dosłownie) jest jabłkowy, choć owoce jabłoni rajskich nie są brane pod uwagę,
                        jako nie nadające się do dalszej obróbki. Jest to cycek okrągły z wyraźnie zaznaczoną szypułką. To
                        bardzo fajny owoc i zdrowiu służący.
                        Najczęsciej spotykana jest odmiana śliwkowa i choć gatunek nie jest ściśle określony, napewno nie
                        chodzi o lubaszki. Pomimo masowego występowania- nic ująć.
                        W przypadku gruszkowych zazwyczaj największych, daje się zauważyć przerost treści nad formą i
                        skłonność do przemieszczania się w stronę rewersu. Zero problemów dla posiadaczy dużych dłoni.
                        Coś jeszcze?
                        • lucja7 Coś jeszcze o lolach 09.03.05, 10:54
                          Jakby ktos sie uparl, moglby jeszcze o erekcji sutka,

lucja :)
                          • lalka_01 uprzyj sie :-) ntxt 09.03.05, 11:01
                        • xurek ja tu tylko wpadam na krotko, 09.03.05, 16:58
                          by powiedziec Wrkasnickiemu, ze bardzo lubie go czytac. Chcicalam najpierw na
                          watku o KK, ale ten wydaje mi sie odpowiedniejszy.

Xurek
                          • wkrasnicki Re: ja tu tylko wpadam na krotko, 09.03.05, 22:26
                            Aaa, dzięki za dobre słowo, formularz prenumeraty w drodze (obejmuje również teksty zatrzymane
                            przez cenzurę). Pierwszy numer cz-b, ale za to zawiera insert w postaci alkomatu do sprawdzenia,
                            które wpisy były popełniane na czczo. ;-)
                          • jan.kran Re: ja tu tylko wpadam na krotko, 10.03.05, 23:07
                            xurek napisała:

> by powiedziec Wrkasnickiemu, ze bardzo lubie go czytac. Chcicalam najpierw na
                            > watku o KK, ale ten wydaje mi sie odpowiedniejszy.
                            >
                            > Xurek

Ja tez na krotko i tez w ramach lizuzostwa:-))) Lubie czytac Krasnickiego.
                            Jego tworczosc oslodzila mi watek dorotki :-)))))
                            K. Lizus.
                            • akawill Re: ja tu tylko wpadam na krotko, 11.03.05, 11:27
                              I ja na krotko WKrasie donoszac ze poniekad czuje sie jak w cyckolandzie bowiem
                              kazdy kraj poza Jusa takowym sie wydaje.

Ale ja nie o tym zasadniczo chcialem a o serku przy sniadaniu (nie wiem czy nie
                              wzburze gospodyni hehe watku, jajko tez bylo) i innych polskich impresjach.
                              Najpierw mama mowi zebym spojrzal na program pierwszy jest kawa czy herbata a
                              ja na to ze kawe prosze. Siedzielismy przy serku spogladajac jak dziarski
                              Chinczyk o wdziecznym imieniu Witek pichcil cos w woku. Serek byl najpierw
                              wiejski aka cottage cheese vel styropianek az tata wspomnial ze chcial
                              zaproponowac pani ekspedientce ze jak wsi nie widziala to on ja zawiezie i
                              pokaze. Potem byl bieluch ale to ciagle nie bylo to dopoki nie pojawil sie
                              twarog. W programie jakas babska grupa spiewala jakas piesn o ucieciu glowy i
                              wrzuceniu w rabatki (czy to w ramach feminizmu?). Przestraszylem sie.
                              • jutka1 Re: ja tu tylko wpadam na krotko, 11.03.05, 11:50
                                No popatrz Akawillu, a ja nic z tych cyckow nie zauwazylam, ser bialy bez
                                problemow w sklepie wiejskim kupuje, a kawa czy herbata nie ogladam bo spie.

Jako bezrobotna musze duzo spac, zeby na zapas odespac, tym bardziej ze ku
                                mojemu wielkiemu przerazeniu dostalam dzis propozycje pracy, i to niestety
                                swietnie platnej. Co robic? Bo potrzebuje kase na wyjazd do Kangurowa, wiec
                                chyba przyjme te propozycje. Wniosek: musze spac duzo teraz dopoki jestem
                                bezrobotna.

pozdrawiam.
                                J. :-)))))
                                • akawill Re: ja tu tylko wpadam na krotko, 12.03.05, 13:47
                                  jutka1 napisała:

> No popatrz Akawillu, a ja nic z tych cyckow nie zauwazylam, ser bialy bez
                                  > problemow w sklepie wiejskim kupuje, a kawa czy herbata nie ogladam bo spie.
                                  >
                                  > Jako bezrobotna musze duzo spac, zeby na zapas odespac, tym bardziej ze ku
                                  > mojemu wielkiemu przerazeniu dostalam dzis propozycje pracy, i to niestety
                                  > swietnie platnej. Co robic? Bo potrzebuje kase na wyjazd do Kangurowa, wiec
                                  > chyba przyjme te propozycje. Wniosek: musze spac duzo teraz dopoki jestem
                                  > bezrobotna.

Bo Wy Jutko macie inna percepcje cyckowa.
                                  No popatrz a mi sie prawie nie chce spac, jakims taki lost in translation
                                  twilight zone czycus. Sluchaj Ty nie bierz tej pracy jak nie chcesz! Ale
                                  jezeli sie cieszysz to i ja. Po lacinie byloby: Si tu cieszysz ego ciesze.
                              • wkrasnicki Akawill... 11.03.05, 20:41
                                Ojczyzna w potrzebie a Ty o cyckach ubabranych w twarogu niewiadomej proweniencji prawisz, kawą
                                trzewia wypełniasz, miast węgrzynem ze złego osadu je płukać?
                                Ale nic to przecie w porównaniu z tym, że bab kilku krzykliwych wystraszyłeś się jak młokos, czy
                                mydłek jakowyś.
                                A bata tam nie było? - a garści pokrzyw, coby do gaci wsadzić, a klapsów kilku przy tym nie
                                szkodować, żeby pierdoły z głowek trefionych wyparowały, bo snadź z braku zajęcia godziwego do
                                łbów uderzyły, by zbędny zamęt i harmider czynić.
                                Oj mityguj się chłopie bo źle z Tobą i za chwilę Cię te baby (tfu, na psa urok!) do szydełkowania
                                zagonią oraz gęsi skubania, na pośmiewisko gatunku niechybne narażając.
                                No i odebrać babom okowitę to i banialuków śpiewać nie będą, a "myśliweczku, kochaneczku bardzom
                                ci rada"- jak należy i przystoi, czyli cienko i kołysząc zadami, żeby rytmu nie zgubić, a widok miły oku
                                pozostawić.
                                • akawill Re: Akawill... 12.03.05, 16:13
                                  wkrasnicki napisał:

> Ojczyzna w potrzebie a Ty o cyckach ubabranych w twarogu niewiadomej prowenien
                                  > cji prawisz, kawą
                                  > trzewia wypełniasz, miast węgrzynem ze złego osadu je płukać?
                                  > Ale nic to przecie w porównaniu z tym, że bab kilku krzykliwych wystraszyłeś s
                                  > ię jak młokos, czy
                                  > mydłek jakowyś.
                                  > A bata tam nie było? - a garści pokrzyw, coby do gaci wsadzić, a klapsów kilku
                                  > przy tym nie
                                  > szkodować, żeby pierdoły z głowek trefionych wyparowały, bo snadź z braku zajęc
                                  > ia godziwego do
                                  > łbów uderzyły, by zbędny zamęt i harmider czynić.
                                  > Oj mityguj się chłopie bo źle z Tobą i za chwilę Cię te baby (tfu, na psa urok
                                  > !) do szydełkowania
                                  > zagonią oraz gęsi skubania, na pośmiewisko gatunku niechybne narażając.
                                  > No i odebrać babom okowitę to i banialuków śpiewać nie będą, a "myśliweczku, ko
                                  > chaneczku bardzom
                                  > ci rada"- jak należy i przystoi, czyli cienko i kołysząc zadami, żeby rytmu nie
                                  > zgubić, a widok miły oku
                                  > pozostawić.

Dzięki. Aż mi się głupio zrobiło. Słowa Twe jednak zadziałały ku pokrzepieniu
                                  serca mego a na inne członki zapodam Tatra Mocne straśnie dobre piwo z nasyk
                                  polskik gór. Szkoda że nie mam tu baby pod ręką bobym od razu wrzasnął/prasnął
                                  (w zależności od spożycia).
            • jan.kran Re: Jak zostac biskupka? 10.03.05, 23:02
              maria421 napisała:

> Trzeba byc czlonkiem kosciola protestanckiego, studiowac teologie, zostac
              > pastorka i dalej wspinac sie po drabince. Szerokiej drogi, Dorotko!

Swieta prawda Mario:-))) Ostatnio spotkalam biskupa w ciazy ktora spiewala do
              tego pieknym sopranem.
              Dolaczam sie do zyczen Marii Dorotko. Kran.
        • tos.ka w dojczlandzie tez dajom 09.03.05, 21:34
          >Moglabym konno w spodniach obcislych,
          > butach z cholewami wlosci objezdzac i leniwe chlopstwo szpicruta sztorcowac.

no to sie kobieto spoznilas. kastingi zakonczone. zabawa sie zaczyna sie juz
          dzis. a mozna by tak jako gnadige herrin (laskawa pani) tego i owego koniucha
          po zgrabnym tyleczku poklepac. calkiem legalnie a nawet za pieniundze.

programm.daserste.de/detail1.asp?
          heute=09.03.05&id=X000204200&sdatlo=09.03.05&sender=1&dpointer=31&anzahl=43&ziel
          =31

www.daserste.de/abenteuer1900/folge_dyn~vorschau,yes~cm.asp

(pewnie trza bydzei kopiowac po kawalku. sorry, nie umiem skracac)
    • ani-ta Re: z cyklu "amożeby": a możeby zostać feministką 08.03.05, 20:23
      "amozebys" tak waspanna patelnie oburacz wziela, dnem w strone lica obrocila i
      pierdolnela prosto w leb, a nie feminizmem itp. mysli zakrecone zajmowala?:)
      skoro chlopa ci trza a takowego niet w poblizu, znaczy:
      A) jestes zbyt madra wsrod zbyt glupich:)
      B) jestes zbyt zbyt glupia wsrod zbyt madrych facetow:)
      diagnoza i leczenie:
      zmien srodowisko, a feminizm sam ci z glowy wywietrzeje.

pierwsza porada gratis.

P.S.
      jak pies sie miewa? bo o panci juz cos niecos wiemy:)
      • pani-i-toto zyczliwosc 08.03.05, 20:46
        na lepek jak widac z powyzszego to nawet chlop w poblizu nie pomaga.

Jeszcze jakies niedobory bys mi chciala anitko wytknac tutaj? Procz bycia bez
        meza? Moze jeszcze ze bezdzietna. I ze gruba i brzydka. Hm, stara lezba tez,
        jak sobie przypominam z katalogu obelg i inwektyw z prima.
        • ani-ta Re: zyczliwosc 08.03.05, 20:51
          dzizus!
          tos sama zwrocila uwage na facetow feministek - ja tylko wniosek wyciagnelam!
          a ze nie mylny - tym bardziej przykro.

jezeli zas chodzi o obelgi z prima... czy inne... - siakos mnie one nie
          rajcuja... a i ciebie chyba nie powinny?
          wydawalo mi sie, zes ponad "TO" jest.

widac w bledzie byla - przeto przepraszam.
          i...
          uzyc patelni ide:)
          • pani-i-toto przytyki i obelgi 08.03.05, 21:01
            rajcuja mnie niewymownie. Jesli sa uzyte z wyobraznia i z klasa.

Natomiast dowalanie kobietom wytykajac im ze:
            - nie maja chlopa
            - sa brzydkie
            - sa stare
            - sa grube
            - sa glupie

naleza do kategorii oblesnej i wywoluja niesmak. Szczegolnie jesli sa uzywane
            przez inne kobiety.
            • ani-ta Re: przytyki i obelgi 08.03.05, 21:07
              pani-i-toto, wez ty sie przyczep do moich pryszczy hormonalnych.. bo siakos
              dziugnac chcesz a nie bardzo chyba wiesz jak i w co?:)

i juz nie biadol, bos sama temat zaczela i widac napisala wiecej niz chciala.
              • pani-i-toto dziuganie 08.03.05, 21:40
                sory anitko nie bede Cie dziugac. Wole chlopakow.
                • jutka1 Re: dziuganie 08.03.05, 23:14
                  Gardzisz moja corka????
                  Tez cos?...

ja tam bym twoja corka Stokrotko nie wzgardzila, ze wzgledu na szacunek do
                  ciebie bym ja dziugla, a ty co?
                  Popraw sie.
                  • pani-i-toto Re: dziuganie 09.03.05, 12:48
                    Pytonio, nawet gdybym chciala i powiedzmy pozyczyla na te okolicznosc tego
                    czlonka od Marii to mi by pewnie nie stanal. Jakies minimum jednak musi byc.
                    Ja moze poczekam az podrosnie to coscie tam zmajstrowali w tej klozetce. Zawsze
                    mialam slabosc do kibli w podrozach dalekodystansowych.
                    • jutka1 Re: dziuganie 09.03.05, 15:05
                      OK Stokrotko.
                      Nastepnego syna przeznaczam dla twoich celow, moga byc niecne, niech sie chlopak
                      uczy ;-)))
                      Tylko czy z tej klozetki cus wyjdzie, nie jestem pewna, bo nie skorzystalam...
                      jesli wyjdzie, znaczysie proroka zem splodzila, i zmienie bieg historii. Czycus.
                      :-)
                  • ani-ta juteczko:) 09.03.05, 21:05
                    rozporzadzanie dzieciem i oferowanie go jako obiektu do dziugania przez byty
                    mniej lub bardziej wirtualne juz od jakiegos czasu wyszlo z uzycia;)
                    tzw. "dziuganie z rozsadku" w moim przypadku nie wchodzi w gre;)
                    dziekuje za opieke i serce i dobre checi:)
                    postoje w kaciku i przeczekam:))))))))
                    • jutka1 Re: juteczko:) 09.03.05, 22:55
                      Teraz to juz przyszly syn pojdzie do dziugania..
                      Temu to dobrze, po znajomosci i dobrze bedzie zdziugany...
    • jutka1 Re: z cyklu "amożeby": a możeby zostać feministką 09.03.05, 23:50
      a mozeby zostac chirurgiem mozgowym czyli rocket scientist czy inny neurosurgeon...

pomagac potrzebujacym..
      wycinac niepotrzebne albo szkodliwe czesci mozgowia..
      cakcakcakcak
      nimo, poszlo, you're doing just fine, what's your name, what's the name of Our
      President
      what's the name of your wife oh you don't have a wife?
      FLUNK!!!!
      i na odstrzal za zapomnienie
      hehehe
      prawie jak domowa lobotomia....

No to juz wiem, co chce robic z resztka swego najswiebliwszego zycia

Bendem roketsajentistem.........
      Bendem zbawiac ludzi od trudow doczesnego zywota...........

:-))))))
      • ertes Re: z cyklu "amożeby": a możeby zostać feministką 10.03.05, 00:05
        > a mozeby zostac chirurgiem mozgowym czyli rocket scientist czy inny neurosurgeo
        > n...
        >
        > pomagac potrzebujacym..
        > wycinac niepotrzebne albo szkodliwe czesci mozgowia..

To ja proponuje kobietom wyciac te miejsca:
        -boli mnie glowa
        -jestem zmeczona
        -musze kupic 40-sta pare butow
        -nie mam sie w co ubrac
        -musze sie szykowac przed wyjsciem 5 godzin

z tych co pamietam.
        • jutka1 Re: z cyklu "amożeby": a możeby zostać feministką 10.03.05, 00:13
          hehehehe
          a Panom moge wyciac... hmmm ;-)
          - oh, zapomnialem
          - nic takiego nie obiecywalem
          - musze miec to gizmo
          - ja?? nigdy!
          - it's not what it looks like, honey....

etc. etc. etc. ....
          :-))))))))))))
          • jutka1 Aha, i jeszcze... 10.03.05, 00:18
            - no wiec to bylo tak... zaatakowal mnie parapet, sedes spadl na glowe, zabrano
            mnie do szpitala, ale incognito wiec nie ma mnie w spisie, i dlatego nie
            przyszedlem.

- I wielkim ale to WIELKIM sekatorem wycielabym czesc mozgu, ktora panom mowi,
            ze najlepiej sie schowac do dziury. Typu: jak wylacze wszystkie telefony i nie
            bede czytac maili przez 3 tygodnie, to znaczy, ze nic nie bylo i wszystko
            pojdzie sie pasc albo zniknie na zawsze i forewerendewer....

Kcem byc njuroserdzeonem..........
            Kcem wycinac cakcakcak.......

• wkrasnicki Re: Aha, i jeszcze... 10.03.05, 17:13
              Absynt?
              • ani-ta Absynt nie dziala... 10.03.05, 18:22
                .. wot kolejna bajka doroslych... dla doroslych:P
              • jutka1 Re: Aha, i jeszcze... 10.03.05, 18:24
                Nie, absyntu nie lubie.

Mundrosc zyciowa jeno, mundrosc zyciowa...

Kcem byc scenarzysta... kcem pisac scenariusze...

• pani-i-toto ...scenariusze...(alatato) 10.03.05, 19:24
                  ...ja pierdole...
                  ...zostan feministka...bedziesz miec fajnych chlopakow

• szfedka Re: ...feministka... 10.03.05, 19:31
                    pani-i-toto napisała:

> ...ja pierdole...
                    > ...zostan feministka...bedziesz miec fajnych chlopakow
                    >

to je moja dzialka...
                    • pani-i-toto no kurde 10.03.05, 19:39
                      zaraz wszyscy pomysla ze oda jest do Ciebie.
                      • szfedka Re: no kurde 10.03.05, 19:46
                        no i przejada sie konkretnie.
                  • pani-i-toto odadoniesmacznych majtek (alakoniec) 10.03.05, 19:35
                    a ta sie znowu dopierdala. z jednej strony gdyby bog chcial zeby ludzie
                    wchodzili sobie wzajem wdupe nie wymyslilby majtek...ale z drugiej strony
                    wszystko cacy.ona moze ma racje lub nic innego nie pozostaje...co wychodzi na
                    jedno. Pojebani desperaci.
                    I chuj blady na to wszystk klasc...jak kto ma. ja nie mam.
                  • ertes Re: ...scenariusze...(alatato) 10.03.05, 19:56
                    Chyba raczej:

...zostan feministka...bedziesz fajnym chlopakiem
                    • pani-i-toto ertes, pozycz od Marii siusiaka 10.03.05, 19:59
                      ...bedziesz fajnym chlopakiem.
                      • ertes Re: ertes, pozycz od Marii siusiaka 10.03.05, 20:52
                        I tak nie rozumiem o co ci chodzilo.
                        Ale nie przejmuj sie: wiekszosci nie rozumiem ;)
                        • maria421 Re: ertes, pozycz od Marii siusiaka 10.03.05, 21:00
                          Tez nie wiem, czy to sie mialo Etresowi dostac czy mnie.
                          Ze niby, jakby Ertes mial siusiaka to bylby Maria?

Za trudne to forum na moje IO.
                          Ide sobie telewizor wlaczyc.
                  • jutka1 Re: ...scenariusze...(alatato) 10.03.05, 20:47
                    ... wolalabym byc biskupem, bo wtedy w sukience mozna chodzic....

joke alert! czy ktos mnie widzial w sukience?!?!

oooops, pardon. widzial. wycofuje.
                    nie zostaje feministka bo juz jestem, amen.

• szfedka Re: z cyklu "amożeby": a możeby zostać ... 11.03.05, 14:06
      psychoterapeuta
      nic nie robic, sluchac, gadac
      i prac mozgi, prac...
      • jutka1 Re: z cyklu "amożeby": a możeby zostać ... 11.03.05, 14:23
        cos ty, ty wiesz co z czlowiekiem robi wysluchiwanie problemow 24/24?

lepiej juz zostac feministka, ma sie wtedy fajnych chlopakow...
        ;-))))))
        • szfedka Re: z cyklu "amożeby": a możeby zostać ... 11.03.05, 14:29
          jutka1 napisała:

> lepiej juz zostac feministka, ma sie wtedy fajnych chlopakow...
          > ;-))))))

tak, ja cem, ja cem...fajnych chopakow cem
          cala fure fajnych chopakow cem
      • swiatlo Siać, siać! 11.03.05, 21:05
        Jak już ktoś kiedyś powiedział: siać, siać!
        Co też skwapliwie, cierpliwie i samotnie robię...

PS. zastanawiam się nad nowym nickiem: glos.na.puszczy.
        Czy jest to wystarczająco chwytliwe?
        • lucja7 Pytanie 12.03.05, 14:07
          Powinienes sobie zadac pytanie czy slup telegraficzny potrafi byc oryginalny ;)
        • pani-i-toto Re: Siać, siać! 12.03.05, 19:13
          ooo
          swiatlo wytrysnal.
          Ale dlaczego na moim watku?
          • ozpol Re: Siać, siać! Kazdy glos sie liczy ot co 14.03.05, 02:38
            co do feministek to chyba one nie wiedza co chca czy byc lesbijkami czy chca
            chlopa (tak naprawde) ale ktory by robil co one chcca i kiedy chca - odrocona
            piramida.
            Ja tam kazda kobiete "zniose" poki nie musze z nia zyc lub mic dzieci lub
            placic jej rachunkow itp
            pani-to-tot amoze zrobic sobie duze cyce i zostac biskupem i dopiero to bedzie
            sensacja .. Biskupstwo Cytatego Wniebowziecia ...ale beda tlumy
          • bella-donna Re: fajka pokoju..???? 14.03.05, 02:50
            pani-i-toto napisała:

> ooo
            > swiatlo wytrysnal.
            > Ale dlaczego na moim watku?

moze sie pomylil ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka