jutka1 23.03.05, 12:02 Czy moglabys zalozyc nowy odcinek watka ogrodniczego? Dzieki :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Xurek :-) 21.04.05, 00:13 Czy moglabys zalozyc nowy odcinek watka ogrodniczego? Dzieki :-) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Xurek :-) 21.04.05, 00:23 Nie, bo to Xurkowy watek :-)) Poczekam do jutra, Xur nie ucieknie (moj ogrod tez nie :-) Odpowiedz Link
basia553 O möj rozmarynie.... 21.04.05, 15:42 Nie mam odwagi otworzyc wontek, a MUSZE sie podzielic: Möj rozmaryn zakwitl, ma piekne, delikatne niebieskie kwiatuszki! W zeszlym roku zasadzilam zgodnie z rada Xureczki (hehehe), nie kwitl, nie wiedzialam ze wogöle ma takie zamiary, a tu dzis niespodzianka! No möwie Wam, o malo nie oszalalam z radosci! Pozdrawiam wszystkich najserdeczniej i udaje sie spowrotem na budowe:)))) Odpowiedz Link
don2 Re: O möj rozmarynie.... 21.04.05, 16:28 O mój rozmarynie rozwijaj się. //x2 Pójdę do dziewczyny, pójdę do jedynej Zapytam się. A jak mi odpowie: nie kocham cię. //x2 Ulani werbują, strzelcy maszerują, Zaciągnę się. Dadzą mi buciki z ostrogami. //x2 I swiy kabacik i siwy kabacik Z wyłogami. Dadzą mi konika cisawego. //x2 I ostrą szabelkę i ostrą szabelkę Do boku mego. Dadzą mi uniform popielaty. //x2 Ażebym nie tęsknił, ażeby mnie tęsknił Do swojej chaty. Dadzą mi szkaplerzyk z Matką Boską. //x2 Ażeby mnie chronił, ażeby mnie chronił Tam pod Moskwą. Dadzą mi manierkę z gorzałczyną. //x2 Ażebym nie tęsknił, ażebym nie tęsknił Za dziewczyną. A gdy już wyjdę na wiarusa. //x2 Pójdę do dziewczyny, pójdę do jedynej Po całusa. A gdy mi odpowie: nie wydam się. //x2 Hej tam kule świszczą i bagnety błyszczą Poświęcę się. Pójdziemy z okopów na bagnety. //x2 Bagnet mnie ukłuje, śmierć mnie pocałuje Ale nie ty Odpowiedz Link