04.04.05, 14:20
niektorymi wpisami postaram sie wyjasnic w sposob mi nie tylko niezwykly ale
i nastreczajacy trudnosci. Tym ,ktorzy poczuli sie strasznie dotknieci moimim
wpisami wyjasniam : juz mnie nudzi po raz ktorys tam wyjasnienie moich
intencji, NIE MIALEM ZAMIARU ANI TEZ GO NIE MAM ,NAIGRYWANIE SIE Z OSOBY
SP. JANA PAWLA 2.KAZDY NA SWOJ SPOSOB PRZYJAL DO WIADOMOSCI FAKT ZGONU,GLOWY
KOSCIOLA I WIELKIEGO OBIEKTU UWIELBIENIA POLAKOW ORAZ INNYCH WIERZACYCH SWIATA
TEGO. moje wpisy odnosily sie tylko i wylacznie do objawow,ktore w moich i
POWTARZAM TYLKO W MOICH OCZACH nie licuja z powaga chwili itp.
Latwo jest przeciagnac strune i z powaznych momentow zrobic parodie.Polskie
massmedia i co poniektorzy na forum tak wlasnie sie zachowuja.
Nie bede juz ani cytowal ani wyliczal,melodramatyczne wypowiedzi,bzdurne
przemowienia,reportarze swiadczace o wykorzystaniu faktu w celach medialnego
zaistnienia.Nie przytocze wiecej swiatlych pytan dziennikarzy i zenujacych
wprost ospowiedzi pytanych.nie przytocze zaklamanych,obludnych przemowien
politykow itp.okazuje sie ,ze forum nie jest na tyle otwarte i obiektywne,by
mozna bylo tego rodzaju przypadki komentowac.
Aby nie przedluzac dodam ,ze chcialbym poczytac swiatle wypowiedzi utrzymane
w tonie powagi i obiektywizmy ,gdy przyjdzie czas na jakiegos innego
Wielkiego Czlowieka ( oczywiscie zaznaczam,ze rozumie-w opinii Polakow nikt i
nigdy nie byl i nie bedzie Wiekszy )poczytam wowczas,oczywiscie gdy dane mi
bedzie-i mam nadzieje podyskutowac.PS respektuje zdanie kazdego,pod
warunkiem ,ze jest wolne od obludy,melodramatu i wynika z potrzeby prawdziwej
a nie spowodowane poprawnoscia i nakazem chwili,by dolaczajac sie do choru
nie okazac sie INNYM.
Obserwuj wątek
    • sabba Re: Zmuszony 04.04.05, 15:11
      a dlaczego nie podoba ci sie meldoramat? jest czescia emocji ludzkich a emocje
      nie sa zawsze nie na miejscu. A obluda? Co zrobisz ludziom jak sie nie wczuwali
      cale zycie a teraz sie wczuli (oby im to na dluzej zostalo) i przezywaja naprawde?
      • don2 Re: Zmuszony 04.04.05, 15:28
        Ladnie napisalas.faktycznie,co zrobic ludziom jak sie nie wczuwali? A czy
        trzeba cos zrobic? jedyne co mozna zrobic ,to sie zastanowic nad ludzka
        mentalnoscia itp.
        • sabba Re: Zmuszony 04.04.05, 17:48
          ojejku don, jak ludzie chca cierpiec to niech cierpia i nie musisz wtedy im
          jeszcze dosypywac soli do ran. I to nie bynajmnie ze naplujesz na Jana Pawla (co
          jak wyjasniles nie mialo miejsca) ale dogryziesz lduziom ktorzy chca sie
          posmucic. A ze media glupie czy jakas ktos wypowedz chlapnie - to cos nowego?
          • ertes Re: Zmuszony 04.04.05, 17:56
            Sabbo, media sa glupie nie bez powodu.
    • lalka_01 zmuszona 04.04.05, 19:35
      Ci odpowiem.
      Nie ma na tym forum wielu wypowiedzi "na temat", ale nawet te co sa to za
      wiele, bo to "melodramat" i smiesznosc? Gowno prawda, to prawdziwe emocje i
      KAZDY z nas ma do nich prawo. Mam nadzieje, ze kazdy przez Ciebie stlamszony,
      zniechecony czy obrazony zdaje sobie z Tego sprawe.

• don2 Re: zmuszona 04.04.05, 19:52
        kobito,uspokoic sie mozesz,tsunami przeszlo.pieprzysz jak potluczona.Stlamszona
        to jestes przez wlasna durnote.I g.mnie obchodza twoje prawdziwe lub udawane
        emocje.to twoja sprawa.I twoje mizerne proby wzniecania powstania jak zwykle
        spelzaja na niczym.juz ci daw3no napisalem ,ze nie jestes warta nawet wzmianki
        i masz sie odp. od mojej osoby.I zaden temat w jakimkolwiek z moich wpisow,nie
        dotyczy ciebie i nie upowaznia ciebie do bezposredniego zwracania sie do mnie.
        Tyle moge sobie zastrzec na tym forum. I przeczytaj sobie ten straszny apel w
        imieniu kazdego jaki wypocilas w napadzie heroizmu,tylko przeczytaj kilka razy
        i sama sie zdziwisz jak smiesznie i infantylnie to brzmi.I teraz ci napisze
        w twoim tonie :jestes patetycznie durna pinda,ktora nierozumie jak sie zwraca
        uwage z zyczeniem ignorowania mnie i moich wpisow.sama sie prosilas o kopniaka
        • lalka_01 Re: zmuszona 04.04.05, 19:57
          Nie jestes dla mnie zadna wyrocznia stary cyniku - ani stylu, ani klasy
          wypowiedzi. Nie tacy jak Ty sa od tego.
          Reszty komentowac nie musze i nie mam zamiaru.
          • don2 Re: zmuszona 04.04.05, 20:02
            Mam nadzieje ,ze to bylo ostatnie cos do mnie napisala,mimo ze bez sensu ,to
            niech juz bedzie ostatnie !
            • ertes Re: zmuszona 04.04.05, 20:25
              ech daj sobie spokoj Swiatlo bo nie przymierzajac to 1/3 twoich wpisow tez sie
              nadaje do wyciecia jesli zastosowac twoje kryteria.
              Poza tym jak to sie do twoich niedawnych nawolywan na temat otwarcia i cenzury.
        • swiatlo Admin? 04.04.05, 20:21
          Czy mógłbyś (mogłabyś) dokonać analizy powyższego postu jak on przystaje do
          naszego regulaminu?
          • swiatlo Re: Admin? 04.04.05, 20:23
            Tzn mam na myśli post Dona. Oto jego kopia:

> kobito,uspokoic sie mozesz,tsunami przeszlo.pieprzysz jak
            > potluczona.Stlamszona to jestes przez wlasna durnote.I g.mnie obchodza twoje
            > prawdziwe lub udawane emocje.to twoja sprawa.I twoje mizerne proby wzniecania
            > powstania jak zwykle spelzaja na niczym.juz ci daw3no napisalem ,ze nie
            > jestes warta nawet wzmianki i masz sie odp. od mojej osoby.I zaden temat w
            > jakimkolwiek z moich wpisow,nie dotyczy ciebie i nie upowaznia ciebie do
            > bezposredniego zwracania sie do mnie.
            > Tyle moge sobie zastrzec na tym forum. I przeczytaj sobie ten straszny apel w
            > imieniu kazdego jaki wypocilas w napadzie heroizmu,tylko przeczytaj kilka
            > razy i sama sie zdziwisz jak smiesznie i infantylnie to brzmi.I teraz ci
            > napisze w twoim tonie :jestes patetycznie durna pinda,ktora nierozumie jak
            > sie zwraca uwage z zyczeniem ignorowania mnie i moich wpisow.sama sie
            > prosilas o kopniaka
            • ertes nie tutaj mi sie napisalo 04.04.05, 20:26
              ech daj sobie spokoj Swiatlo bo nie przymierzajac to 1/3 twoich wpisow tez sie
              nadaje do wyciecia jesli zastosowac twoje kryteria.
              Poza tym jak to sie do twoich niedawnych nawolywan na temat otwarcia i cenzury.
              I przestan chlopie bo az wstyd czytac co wypisujesz.
              • don2 Re: nie tutaj mi sie napisalo 04.04.05, 20:44
                A tobie Swiatlo co sie nie podoba? Czytac umiesz ,tylko nie rozumiesz tekstu?
                To powtorz szkole jeszcze raz.I co sie wpieprzasz miedzy pol litra a zakonske?
                Twoja sprawa? Ciebie dotyczy? za nadgorliwego kapusia chcesz tu robic? juz ci
                rola Judasza sie spodobala.I ty dewocie religijny nie zauwazasz ktore to
                przykazanie lamiesz.Taka jest twoja moralnosc ? ladnie sie zaczyna !!!
                Wykreowal sie KAPUS FORUMOWY !!! Moralizator samozwaniec sie znalazl !!!
                I jak to w takich momentach zawsze ludzkie charakterki sie wylaniaja ,spod
                obludnej maski cierpietnika za wyzsze idealy moralne. Rzygac sie chce !
                • sabba Re: nie tutaj mi sie napisalo 04.04.05, 20:46
                  tak chce sie i to daleko oraz z rozmachem. Wy to jak hieny cmentarne, wystarczy
                  zeby ktos umarl a to sie juz pastwicie nad tematem, samym soba i niewinnym
                  otoczeniem ktore oczywiscie nie musi czytac tych stek bzdur ale sila
                  przyciagania glupty jest niestety wielka.
                  • don2 Re: nie tutaj mi sie napisalo 04.04.05, 20:57
                    sabciu,juz dawno o zmarlych sie skonczylo.teraz tylko takie oddzialy
                    partyzanckie ,ktore nie pojely ,ze wojna sie skonczyla dalej harcuja na
                    pobojowisku.Coz na to zrobic? Gdy konczy ciezka artyleria,zwasze ktos usiluje z
                    procy trafic odchodzace na odpoczynek armaty :))
                    • sabba Re: nie tutaj mi sie napisalo 04.04.05, 21:00
                      armaty??? ciezka artyleria???? Toz to bezpanskie psy i kruki co wyjadaja watrobe
                      poleglym...
                      • don2 Re: nie tutaj mi sie napisalo 04.04.05, 21:09
                        Rany julek sabciu,juz widze te zakrwawione zwloki padlych w boju.Po nich skacza
                        kruki i wrony a miedzy nimi snuja sie posepne niewiasty zdzierajace z nich
                        zakrwawione ubrania i buty.A nad nimi wysoko na niebie ciezkim od czarnych
                        chmur,zlowieszczy czarny Aniol z obliczem przeslonietym zalobnym kirem.
                        Pewnie w poprzednim wcieleniu bylem takim pokarmem krukow i sepow. Uff az
                        musze wypic troche Soplicy-straszno mi sie stalo.
                    • ertes Re: nie tutaj mi sie napisalo 04.04.05, 21:00
                      Dokladnie to samo chcialem napisac.
                      Sabba czy to naprawde tak ciezko zauwazyc kto szukal zaczepki????
                      • sabba Re: nie tutaj mi sie napisalo 04.04.05, 21:02
                        a kto tu mowi o zaczepce? Mysle ze je nie szuka tutaj wyjatkowo nikt.
                        • ertes Re: nie tutaj mi sie napisalo 04.04.05, 21:05
                          Dla mnie jest to wyrazne.
                          Ale, ale napisz lepiej co sasdzisz o tym ze don nie wywiazal sie z prezentu
                          slubnego.
                          Mysle ze ten topik jest istotnie neutralny jak i rozladowujacy nieco napieta
                          atmosfere.
                          • sabba Re: nie tutaj mi sie napisalo 04.04.05, 21:06
                            jakis slub jaki prezent. nic nie widzialm nic nie slyszalam.
                            • ertes Re: nie tutaj mi sie napisalo 04.04.05, 21:09
                              No nie.... jak mozna nie slyszec bylo o takim wazkim wydarzeniu jak slub forumowy
                              Jutki.
                              Popraw sie ;)
                              • sabba Re: nie tutaj mi sie napisalo 04.04.05, 21:10
                                a pierodly jakies:) ale mam zagwozdke o czym napisze w nowym watku
                                • ertes Re: nie tutaj mi sie napisalo 04.04.05, 21:14
                                  99.99% watkow to pierdoly z czyjegos tam punktu widzenia.
                                  Twoj nowy tez moze podpasc pod ta kategorie ;)
                                  • sabba Re: nie tutaj mi sie napisalo 04.04.05, 21:17
                                    jasne jasne
                                    jendak do watkow ktore dot. sytuacji ktore zdarzyly sie naprawde podchodzi sie
                                    inaczej niz do fikcji. A pierdoly tez sa potrzebne. Kazdemu w swoim czasie...
                                    wiec szybko lec na moj watek i powiedz co o tym myslisz:)
          • lalka_01 Re: Admin? 04.04.05, 22:00
            Drogi Swiatlo, wszystko co napisze kol.de. przystaje do naszego regulaminu.
            Miales kiedykolwiek jakies zludzenia? Taki trend, poza tym wolnosc tu rzadzi.
            Moze to i smutne, ale w tej chwili nie takie znowu wazne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka