don2 11.06.05, 11:29 nie byly zielone ludziki,tu masz wytlumaczenie fenomenu wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2760998.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 cos Ty! 11.06.05, 14:47 kan nie jest daltonistka i zöltych od zielonych odröznia. A swoja droga: ciekawe czy sie Jutka na ludziköw zalapie? Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: cos Ty! 14.06.05, 05:21 Sory za milczenie. Juz mowie co robilam. Najpierw; Don dziekuje za troszczenie sie o mnie i o watek - masz buziaka. 'Maly' zlamal sobie reke, w nadgarstku, paskudnie do tego poprzesuwal sobie kosci wiec mialam 'zorganizowane' pare dni. Do tego, poniewaz byl kontuzjowany okupowal moj komputer przez pare dni. Bylo mi glupio go wygonic. Zapowiedzialam tylko, ze nastepnym razem wygonie bez wzgledu na cierpienia. Awantura z dyplomata toczy sie juz od kilu tygodni i jest na stronach wszystkich gazet. Probowano ladnie 'zamiesc wszystko pod dywanik' ale nie wyszlo, ujawnil sie drugi szpieg, ktory potwierdzil wersje pierwszego. Podejscie rzadu Oz jest do tego jak do 'wrzodu na pupie'. Wiedza, ze jest ale zyczenie ogolne istnieje aby zniknal jak najszybciej. Po paru tygodniach przyznano dyplomacie i jego rodzinie azyl, niechetnie i pod silna presja opinii publicznej. Ogloszono, ze dyplomata jest szalony to tym jak potwierdzil, ze Chiny dokonuja porwan politycznych z terenu Oz. Nie wiem o co sie tak denerwuja. Kazdy wie, ze przez Sydnejskie lotnisko mozna przemycic slonia, a przez Brisbane czy Darwin najprawdopodobniej kilka. Nikomu to nie przeszkadzalo przez tyle lat. W koncu przemycic gdzie do Tasmanii? hehe. Jutka - daj znac kiedy przyjezdzasz. Kan Odpowiedz Link
drapieznik Re: cos Ty! 14.06.05, 05:33 sorry ty hear about your kid's wrist problem :( Hopefully teh rehabilitation will go well. Odpowiedz Link
jutka1 Kan 14.06.05, 09:25 Planuje koniec grudnia. Jak bede miec juz rezerwacje/bilet to dam znac :-) Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Kan 16.06.05, 08:40 Dac znac to cos zaplanujemy, no przeciez nie pracuje!!!. Chociaz nie wiem czy tyle wytrzymam? Drapieznik - tez mi bylo sorry, popoludnie przed dlugim lykendem.Dzieci zawsze dobrze planuja takie rzeczy; jakby nie mozna w dzien powszedni. Za mlody zeby wspolnie sie upic, spedzilismy wiec rodzinnie czas na jedzonku. Nie narzekam, mogl zlamac prawa i pozegnac sie praktycznie z matura w tym roku. Bedzie sie teraz uczyl - z nudow, hehe. Kan Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kan 16.06.05, 08:43 Kan, praca nie praca, najwazniejsze, zebys wtedy w jakies dlugie podroze sie nie udala! :-)) Dam znac! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kan -- DrapuDrapie 16.06.05, 16:43 Z AU mam zamiar wracac przez Hawaje i LA, moze Waszyngton. A w ogole 3 miesiace temu spedzilam w USA 6 tygodni prawie. A co? Zapraszasz? :-) Wize mam, bilet wlasnie zalatwiam 'round the world, karte kredytowa tez mam. Aha i czeki podrozne. Klopotliwa nie jestem, na co mam forumowych swiadkow :-)))))))))))) Odpowiedz Link
maria421 Re: Kan -- DrapuDrapie 16.06.05, 16:59 jutka1 napisała: > Z AU mam zamiar wracac przez Hawaje i LA, moze Waszyngton. A w ogole 3 miesiace > temu spedzilam w USA 6 tygodni prawie. > > A co? Zapraszasz? :-) > Wize mam, bilet wlasnie zalatwiam 'round the world, karte kredytowa tez mam. > Aha i czeki podrozne. Klopotliwa nie jestem, na co mam forumowych swiadkow > :-)))))))))))) Bogatym to dobrze... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kan -- DrapuDrapie 16.06.05, 17:11 EE tam bogatym. Na te podroz odlozylam sobie jeszcze 2 lata temu, na Stany tez. Jestem typ planujacy na pare lat do przodu :-)))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kan -- DrapuDrapie 17.06.05, 00:41 Wytlumacz bardzo powoli, bo nie rozumiem nawet, co chcesz mi tlumaczyc ;-))) Odpowiedz Link