Dodaj do ulubionych

ozywimy to forum? -tajlandzki masaz olejowy

02.09.05, 22:11
Ostrzegam, zeby nie bylo pozniej na mnie: tylko dla doroslych..
Slynny tajlandzki masaz olejowy
1.www.zippyvideos.com/157055341260195.html
2.www.zippyvideos.com/64189313261165.html
3.www.zippyvideos.com/10372915261795.html
4.www.zippyvideos.com/112866467262185.html
5.www.zippyvideos.com/164593973262415.html
6.www.zippyvideos.com/115017720262695.html

enjoy and have fun
pozdrawiam
ptaszek
Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: ozywimy to forum? -tajlandzki masaz olejowy 02.09.05, 23:35
      Oj, Birdie, Birdie...
      To ma byc na ozywienie?
    • czajek76 Re: ozywimy to forum? -tajlandzki masaz olejowy 02.09.05, 23:50
      Jaki jest sklad olejku?
      Czy wszystko jedno, byle sliski?
      Nie powiem zeby byl zbyt odkrywczy ow masaz ale kilka nowych ruchow
      podpatrzylem ;)
      • jutka1 Re: ozywimy to forum? -tajlandzki masaz olejowy 03.09.05, 00:07
        Czajek, a nie za mlody jestes na takie masaze? ;-)))))))
        • czajek76 Re: ozywimy to forum? -tajlandzki masaz olejowy 03.09.05, 00:11
          ???
          To od ilu lat to dozwolone?
          • jutka1 Re: ozywimy to forum? -tajlandzki masaz olejowy 03.09.05, 00:12
            Nie wiem... od 30??
            :-)))))
            • czajek76 Re: ozywimy to forum? -tajlandzki masaz olejowy 03.09.05, 00:19
              no to jeszcze mi zostalo pare miesiecy.
              Ale teoretycznie sie juz moge przygotowywac, nie?
              • jutka1 Re: ozywimy to forum? -tajlandzki masaz olejowy 03.09.05, 00:23
                Mozesz cwiczyc teorie, egzamin Ci zrobimy, potem ewentualnie do ustnych, pardon,
                praktycznych egzaminow bedziesz dopuszczony :-)))))))))
                • leosi zostan NATURYSTA 03.09.05, 01:02
                  Oj PTASZEK - toc ja dawno mowilem ze na plazy nudystow mozna
                  kremem do opalania wysmarowac cialko
                  - zony, kochanki czy sasiadki opalajacej sie obok.

Wielkie mi mecyje z tym smarowaniem.
                  Obok mnie kobitka smaruje faceta kremikiem i jak doszla do intresu to tez sie
                  nie zastanawiala, tylko krem na reke i chwycila interes do smarowania - facet
                  skoczyl jak oparzony a ona sie rozesmiala.

No moze nie tak dokladnie jak na tych filmach ale podobne obrazki mozna -
                  zauwazyc na plazy nudystow.
                  OK stosunku to jednak nikt nie uprawia na plazy ---ale wystarczy odejsc od
                  plazy pelnej ludzi by 100m dalej zobaczyc swojskie parawany od wiatru (takie
                  same jak nad Baltykiem)
                  Te filmiki sa dobrym instruktarzem dla zwyklych ludzi .
                • ani-ta Re: ozywimy to forum? -tajlandzki masaz olejowy 03.09.05, 12:51
                  czy ciezarne moga wchodzic w sklad komisji?:)
                  moglabym dokladnie z TEORII przepytac... a potem oddac w rece innych
                  czlonkow...:))))

<strasznie krotkie te filmiki:( moze jakis pelnometrazowy?cio?>
                  • jutka1 Re: ozywimy to forum? -tajlandzki masaz olejowy 03.09.05, 13:07
                    Ciezarne moga w sklad wchodzic, a nawet je mozna wciagnac na czlonka (komisji) -
                    przepraszam, nie moglam sie powstrzymac :-))))))))

Biedny Czajek, jakby popadl w moje rece na egzaminie praktycznym!!! mimo ze ja
                    nie czlonek, ani takowego nie posiadam ;-))))))))))))))
                    • ani-ta Re: ozywimy to forum? -tajlandzki masaz olejowy 03.09.05, 13:41
                      jutka1 napisała:

> Ciezarne moga w sklad wchodzic, a nawet je mozna wciagnac na czlonka
                      (komisji)
                      > -
                      > przepraszam, nie moglam sie powstrzymac :-))))))))
                      >
                      ja bardzo prosze o ewentualne wciaganie... bo w chwili obecnej byt latwo sie
                      siniacze:))) <rodzinne to? czy ki diabel?:)>
                      • jutka1 Re: ozywimy to forum? -tajlandzki masaz olejowy 03.09.05, 14:16
                        Noooo.... latwe siniaczenie sie i tradycja nieuprawiania wiadomo czego to u nas
                        na pewno rodzinne ;-))))))))))
                        • ani-ta Re: ozywimy to forum? -tajlandzki masaz olejowy 03.09.05, 17:51
                          efekty tradycji... tez:))))))))))
                          • lucja7 Ciezka praca 04.09.05, 11:22
                            Panienka ciezko pracuje.
                            Ciekawe ile takich masazy robi dziennie.
                            • czajek76 Re: Ciezka praca 06.09.05, 19:18
                              Z praktycznego punktu widzenia to najbardziej wartosciowym elementem jest ten
                              moment kiedy ona mu po plecach przejezdza posladkami.
                              Jesli tylko pupe ma odpowiednio jedrna (a na to wyglada) to moze fajnie
                              rozmasowac takie dwa miesnie po bokach kregoslupa. Niestety nie pamietam jak
                              sie one nazywaja, ale wiem ze jak czlowiek jest spiety i zestresowany to to
                              bardzo pomaga ;)
                              • jutka1 Re: Ciezka praca 06.09.05, 19:42
                                Ano, szczegolnie jak sie duzo przy komputerze siedzi :-)
                              • bird_man praktyczny punkt widzenia 06.09.05, 20:18
                                czajek76 napisał:

> Z praktycznego punktu widzenia to najbardziej wartosciowym elementem jest ten
                                > moment kiedy ona mu po plecach przejezdza posladkami.
                                > Jesli tylko pupe ma odpowiednio jedrna (a na to wyglada) to moze fajnie
                                > rozmasowac takie dwa miesnie po bokach kregoslupa. Niestety nie pamietam jak
                                > sie one nazywaja, ale wiem ze jak czlowiek jest spiety i zestresowany to to
                                > bardzo pomaga ;)
                                zapewniam cie ze "z praktycznego punktu widzenia" to prawie 100% elementow tego
                                masazu jest bardzo wartosciowych..
                                Pod "praktycznym punktem widzenia" rozumiem punkt widzenia kogos kto mial ta
                                przyjemnosc byc "tak" masowany.. chociaz sa jeszcze inne warianty.. i elementy
                                i konstelacje (np. 2 panienki) i.. i..
                                pozdrawiam
                                ptaszek
                            • bird_man Re: Ciezka praca 06.09.05, 20:22
                              lucja7 napisała:

> Panienka ciezko pracuje.
                              > Ciekawe ile takich masazy robi dziennie.
                              normalna (regularna) sesja trwa 90 min. Oczywiscie mozna ja sobie przedluzyc.
                              Koszt w Bangkoku w zaleznosci od salonu 1.000 - 3.000 Bath (20 - 60 Euro)
                              Panienka ma z reguly 30-40 % od masazu + "Tip" od masowanego w zaleznosci
                              od "fun factor", reszte mozesz sobie sama policzyc..
                              pozdrawiam
                              ptaszek
                              • ani-ta Re: Ciezka praca 06.09.05, 21:11
                                o matko!
                                tylko 30-40% z 60euro za poltorej godziny wygibasow?!
                                to ja juz sie wcale nie dziwie - czemu ona taka chudziutka!:(

ale okularki miala twarzowe!:)
                                • bird_man Re: Ciezka praca ani-ta 06.09.05, 21:38
                                  ani-ta napisała:

> o matko!
                                  > tylko 30-40% z 60euro za poltorej godziny wygibasow?!
                                  > to ja juz sie wcale nie dziwie - czemu ona taka chudziutka!:(
                                  >
                                  > ale okularki miala twarzowe!:)
                                  >
                                  cos mi sie wydaje, ze naprawde nie masz pojecia jak wygladaja zarobki w
                                  tajlandii, a wiec dla oswiecenia: (1 euro - ca. 50 Bath)
                                  1. dzien ciezkiej pracy na polu ryzowym w prow. Issan - 150-200 Bath
                                  2. sprzedawczyni w sklepie 1.000-2000 B. (2.500B w Bangkoku) na miesiac
                                  3. Dziewczyna po studiach w biurze srednio 3,000 Bath/Mies.
                                  4. w zasadzie max. placa placa po studiach 6-10.000 B/Mies. (przy dobrych
                                  osobistych ukladach/znajomosciach - czasami zdolnosciach)

dalej
                                  1. dziewczyny z baru : srednio do 2.000 B/dzien (noc)
                                  2. dobrej klasy "freelancer" (mloda, ladna, "zdolna") - ST--> 1.000 Bath, LT --
                                  >2.000 Bath
                                  (ST-short time: 1,5-2 godz./ LT -long time: noc /kilka nocy)
                                  nie zapominaj ze sa to ceny dla "farangs" tzn. "white man" /japonczycy,
                                  koreanczycy czy chinczycy placa wielokrotnie wiecej/ miejscowi tajowie polowe
                                  lub mniej. Dobra dziewczyna w Bangkoku lub Pattaya zarobi bez problemu 100.000
                                  Bath/mies. w tzw. "high seson" (tzn. pazdziernik-luty). Taka sama dziewczyna w
                                  barze lub salonie masazu dla tajow, szczegolnie na prowincji zarobic moze max.
                                  30% lub jeszcze mniej z tego co pisalem powyzej.
                                  teraz sie chyba nie dziwisz dlaczego tak latwo jest o "nawiazanie znajomosci" w
                                  tajlandii (i nie tylko) - sczegolnie biorac pod uwage fakt, ze olbrzymia
                                  wiekszosc ladniejszych dziewczyn ma wielu "sponsorow" slacych pieniadze co
                                  miesiac regularnie lub wieksze sumy okazyjnie bo "mother /water bufallo is
                                  sick", "brother had a accident", "I want learn english course"..itd..itp.
                                  Znaczna czesc z nich liczy na malzenstwo z obcokrajowcem, co wielu sie udaje..
                                  Np. W szwajcarii jest ponad 13.000 zon/kobiet z tajlandii, w niemczech ponad
                                  30.000 w USA ponad 100.000 itd..
                                  najwazniejsze w tych krajach jest aby nie dac sie zwariowac i byc cynikiem
                                  - zasada: P4P tzn. pay for play jest najlepszym wyjsciem
                                  pozdrawiam
                                  PS. a poki mlode to wiekszosc z nich jest szczuplutka, niestety czesto po 30/40
                                  robia sie podobne do amerykanek czy europejek ...
                                  pozdrawiam
                                  ptaszek
                                  • ani-ta Re: Ciezka praca ptaku:) 07.09.05, 07:18
                                    dzieki za oswiecenie:))

liczylam, ze odpowiesz...
                                    ale nie bedziesz rzucal zarobkami.... tylko moze jakas opowiescia z serii?:)

<qrcze! czlowiek chce sie wykazac, ze linki sprawdzil! na detale zwrocil
                                    uwage... a tu do kozy prowadza! LICZBY rzucaja:((( a pojde do pracy...>
                                • lucja7 Re: Ciezka praca i okulary 07.09.05, 15:49
                                  Fakt, okulary twarzowe.
                                  Ale chyba tylko do filmu, jako akcesorium dekoracyjne.
                                  No i makijaz!
                                  • lucja7 Re: Ciezka praca i okulary i Bird 07.09.05, 15:51
                                    Ale szkoda ze Bird jest zamazany w tym filmie.
                                    Nic nie widac!

Przyznaj Bird jakie ty miales stawki: niemieckie czy azjatyckie?

:))
                                  • ani-ta Re: Ciezka praca i okulary 07.09.05, 15:52
                                    lusia!
                                    chyba kupie sobie takie okulary, bo makijazu nie dowidzialam!:)

albo dzisiaj od nowa linki przerobie:PP

hehehe... co prawda haslo zostalo rzucone, ze z elitarnego P2 sie 'pipszol'
                                    (ort. zam. bo slicznie wyglada:P) robi - ale od razu urodzilo sie w kobiece
                                    glowce pytanie... a kto do takich przybytkow chodzi? ha?!
    • luiza-w-ogrodzie Masaz olejowy czy mydlany? 07.09.05, 01:00
      To mi wygladalo na mydlo w plynie. Trzeba uwazac, bo mozna nabawic sie alergii
      skornych! Do takiego masazu najlepsza jest oliwa nasaczona ziolami, z mala
      domieszka cytryny. I zdrowsze to niz mydlo, i przyjemne...

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie

><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
      .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
    • drapieznik Re: ozywimy to forum? -tajlandzki masaz olejowy 07.09.05, 02:55
      ech, szkoda slow na stworki.
      • joeknew Re: ozywimy to forum? -tajlandzki masaz olejowy 07.09.05, 03:33
        Skoro mowa o liczbach to pamietam lot Singapore Airlines z SF do HK i broszure:
        Sex "na miescie" w HK 40% zlapania pamiatki na cale zycie,Kuala Lumpur-25%
        Bangkok 100%.

Singapore - 2% (prostytucja jest legalna i dzieczynki badane codziennie)
        • ani-ta Re: ozywimy to forum? -tajlandzki masaz olejowy 07.09.05, 07:23
          mialam plan:
          zafundowac Jedynemu bilet TAM na 50rocznice slubu:)
          i juz wiem, ze nie bedzie to Bangkok... tylko raczej Singapore:)
          :))))))))))
          • joeknew Re: ozywimy to forum? -tajlandzki masaz olejowy 07.09.05, 13:17
            ani-ta napisała:

> mialam plan:
            > zafundowac Jedynemu bilet TAM na 50rocznice slubu:)
            > i juz wiem, ze nie bedzie to Bangkok... tylko raczej Singapore:)
            > :))))))))))

Oprocz biletu daj mu kieszonkowe (w Singapore drozej).
            Polecam tez
            www.raffleshotel.com/
            PS
            Co ty bedziesz robic gdy ON bedzie tam?
            • ani-ta Re: ozywimy to forum? -tajlandzki masaz olejowy 07.09.05, 17:33
              mysle, ze jako nobliwa pani po 70tce bede wnuki bawic;) albo szydelkowac...
              albo jakas inna reczna robote sobie na miejscu znajde;)))))))))))))

z tym kieszonkowym to nie przesadzajmy! niech sobie z emerytury odlozy:P
    • bird_man Re: ozywimy to forum? -ani-ta i nie tylko 07.09.05, 09:18
      ani-ta,
      mialbym duzo do opwiadania, niestety forum po pierwsze nie daje duzo miejsca na
      opowiastki, po drugie jeszcze bardzo bym popsul sobie opinie na tym forum a po
      co mi to..
      jezeli jestes zainteresowana historiami z tajlandii to polecam ci strone
      internetowa:
      www.stickmanbangkok.com/
      Sczczegolnie warte poczytania sa "readers´ submissions 1-8" - zapewniam cie ze
      masz czasami zabawna, a prawie zawsze interesujaca lukture na kilka tygodni..
      pozdrawiam
      ptaszek
      • ani-ta Re: ozywimy to forum? -ani-ta i nie tylko 07.09.05, 11:03
        dzieki ptaku za link:)
        co do oponii... to wydawalo mi sie, ze jestes ponad to:)
        co cieszylo... bo "a co ludzie powiedzia" to takie starsznie zasciankowe
        podejscie:)

jak zmienisz zdanie...
        pisz:)
        a poki co pozostaje mi lektura;)
        • drapieznik Re: ozywimy to forum? -ani-ta i nie tylko 07.09.05, 15:31
          ponad to?! ktory facet jest ponad to?! chyba tylko pedal albo ten co nie mowi
          prawdy, hehehe
          • ani-ta Re: ozywimy to forum? -ani-ta i nie tylko 07.09.05, 15:49
            mowisz serio?:)
            a mnie sie zawsze wydawalo, ze to takie "babskie"... " a co ludzie
            powiedza!":))))

oj chlopaki chlopaki... ciagle malo o was wiem:)))
            • leosi plaza dzika plaza 09.09.05, 00:10
              Plaza naturystow wyzwala w ludziach rozne style bycia
              - nagi czlowiek niema NIC do ukrycia
              - latwiej nawiazuja sie przyjaznie
              - 2 facetow smaruje olejkiem do oplalania 1 babke,
              wiec sie podzielili po rowno kazdy smarowal jedna piers
              ale miedzy udami to juz smarowali razem

Ja tez chcialem sie wykazac i jak skonczylem smarowac plecki zonki to
              oczywiscie chcialem smarowac z przodu
              -
              • joeknew Re: plaza dzika plaza 09.09.05, 01:51
                will someone remove this asshole from this Forum?
                • drapieznik thank you, joe 16.09.05, 05:00
                  bo zaczynam sie martwic o siebie a nie moge sobie przypomniec gdzie polozylem
                  katomirz przed 20 laty.
                  • kan_z_oz alez Panowie 16.09.05, 05:40
                    tak od razu z 'grubej rury'?
                    a tu tylko; opowiesci dziwnej i erotycznej tresci, bajki z mchu i paproci,
                    nawijanie mitomana i nimfomana...

Pozdrawiam
                    Kan
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka