01.10.05, 19:42
ciezko ranna. Spowodowala wypadek w ktorym zginal brat :(
Obserwuj wątek
    • maria421 Re: otylia... 01.10.05, 22:46
      Czy jest jeszcze jakis kraj, w ktorym jest tyle wypadkow samochodowych co w
      Polsce? Bardzo czesto slyszy sie ze znani Polacy gina w wypadkach na polskich
      drogach.
      Otylia wyprzedzala kolumne samochodow , zjechala za bardzo na lewo i wyladowala
      w rowie.

Nie wiem jak sobie to wytlumaczyc, bo nie rozumiem jak mozna przy wyprzedzaniu
      wpasc do rowu po lewej stronie , jadac po nieoblodzonej drodze.
      • ertes Re: otylia... 01.10.05, 22:57
        Mario, wiesz jak to jest, Polacy sa najlepsi we wszystkim wiec i w jezdzeniu
        rowniez.

> Nie wiem jak sobie to wytlumaczyc, bo nie rozumiem jak mozna przy wyprzedzaniu
        > wpasc do rowu po lewej stronie , jadac po nieoblodzonej drodze.

Mozna, jak sie jedzie droga w ktorej sa koleiny, jest wasko, jedzie sie ze
        150km/h albo i lepiej bo sie ma szybki samochod to nietrudno zlapac miekkie
        pobocze a wtedy jest po zabawie.
      • bella-donna Re: otylia... 01.10.05, 23:06

kolumny nigdy nie powinno sie wyprzedzac. Widocznie zbyt wolno jechala, zle
        obliczyla czas , z naprzeciwka nadjechal samochod, po prawej nie bylo miejsca,
        wiec zamiast pod kola wybrala row.

w ciagu jednego tygodnia 3 powazne wypadki, w zeszlym tygodniu zginal
        kandydat na prezydenta, 42 lata, wczoraj mlodziez , a dzisiaj ona...

Podobno wszystko w Polsce juz jest, a tu okazuje sie , ze nie ma autostrad,
        dowiedzialam sie tez , ze o to powinna martwic sie UNIA.
        • ozpol Re: otylia...Bedzie to "dobra" propaganda jazdy 02.10.05, 02:20
          ..bezpiecznej.
          Polacy jezdza bez wyobrazni i bez przeszczegania podstawowych zasad drogowych.
          Ja jestem po powrocie z Polski i ciagle nie moge sie "nadziwic" co ci ludzie
          wyrabiaja na drogach.
          Nie wiem cy uwazaja ze "dobry" samochod nie ulega wypadka? Czy nie mozna sie
          zabic jadac zbyt szybko?
          A co do wyprzedzania to chyba nie bylas w Polsce dawno i nie wiesz jak wielki
          ruch jest na drogach i czasem musisz wyprzedzic ale kierowcy TIR'ow nie
          pomagaja w takich sytuacjach.
          Sam o malo nie mialem tego co Otylia ale ratowal mnie kierowca autobusa ktory
          mnie wpuscil na linie bo inaczej chyba byloby to samo co z Otylia.
          • maria421 Re: otylia...Bedzie to "dobra" propaganda jazdy 02.10.05, 11:31
            ozpol napisał:

> ..bezpiecznej.
            > Polacy jezdza bez wyobrazni i bez przeszczegania podstawowych zasad drogowych.

Niektorzy Polacy zasad ortografii tez nie przestrzegaja:-)

> Sam o malo nie mialem tego co Otylia ale ratowal mnie kierowca autobusa ktory
            > mnie wpuscil na linie bo inaczej chyba byloby to samo co z Otylia.

Jest jedna zasada: NIGDY nie wyprzedzac, jezeli nie ma sie pewnosci, ze manewr
            sie uda.
            Szczegolnie jezeli sie wie, ze w Polsce ciezarowki jada ciasno jedna za druga.
            • don2 Re: otylia...Bedzie to "dobra" propaganda jazdy 02.10.05, 13:27
              Na wiadomość o tragicznym wypadku Otylii Jędrzejczak i śmierci jej młodszego
              brata Szymona, samorząd Rudy Śląskiej - rodzinnego miasta mistrzyni - ogłosił
              akcję krwiodawstwa dla pływaczki i wszystkich potrzebujących ofiar wypadków.

Jak juz to do przesady,to tez jest Polska.Cos nie napisano by potrzebna byla
              operacja i krew.Ale szumek zawsze mozna podnosic,kazda okazja jest dobra
    • ertes A w Niemczech 02.10.05, 17:17
      rozbil sie polski autobus. Ech, ci Niemcy, maja keipskie drogi i nie umieja jezdzic.
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2946701.html
    • ertes wierzaca Otylia 02.10.05, 17:20
      "Do Otylii powoli dociera to, co się wydarzyło. Wydaje się, że jest osobą silną.
      To, że jest osobą wierzącą i są przy niej najbliżsi, na pewno jej pomaga" -
      przyznał Śmigielski
      -----------

taaaa, to dlaczego jej nie pomogla ta wiara jak jechala jak wariatka tym
      samochodem. Jakby to drapieznik powiedzial "boloney" a ja po prostu "bullshit"
    • ertes Re: otylia... 03.10.05, 22:20
      serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,2948912.html?x=1
      • leosi Prawo - ? 03.10.05, 23:23
        Prawo w Polsce ---jest uwazane jako cos co nalezy lamac.
        Szacunek do Prawa jest rowny ZERO.
        1.Przyklad
        Jezeli 11-letni kibic w Slupsku wychodzi z meczu siatkowki. Obok siedza w
        policyjnym wozie 2 policjanci. To maloletni KIBIC uwaza za punkt HONORU
        nabluzgac tym policjantom.
        Spotkalo sie 2 glupich !
        Wynik spotkania ustalil silny policjant na 1:0 dzieciak nie przezyl ??
        2. przyklad
        Kontrolerka sprawdza bilety w autobusie i lapie staruszke bez biletu.
        Caly autobus pasazerow jest przeciwko KANARZYCY ,zadaja by puscila biedna
        staruszke.
        KONKLUZJA -
        Spoleczenstwo kraju nad Wisla jest nauczone
        od malego dziecka po staruszke,
        ze PRAWO jest do d... i nalezy je lamac

Nasza Otylia jest tylko smutnym wynikiem tego durnowatego myslenia

Przyjechalem do USA i jezdze 13 lat po drogach
        i zauwazylem ze NIKT mnie nie wyprzedzil na drodze przez te 13 lat
        DZIWNE co ??
        Amerykanie maja takie same drogi jak w Polsce
        Nawet Otylia jechala amerykanskim samochodem
        DLACZEGO doszlo do wypadku ??

Bo amerykanie ucza sie na bledach
        Bo amerykanie przestrzegaja PRAWA

Skoro kierowcy gina na drogach ???
        --znalezli rozwiazania ktore znacznie zwiekszaja bezpieczenstwo
        Autostrady
        --przeciwne pasy ruchu samochodow sa odzielone betonowa zapora
        + nie ma zderzen czolowych 2 samochodow
        Drogi zwykle
        - jest duzo jednokierunkowych ulic
        - jest ciagla linia namalowana na jezdni jezeli ruch jest dwukierunkowy
        - przerywana linia jest ale tak sporadycznie ze mozna uznac jak by jej nie bylo
        - nikt nie przejezdza przez ciagla linie
        - kazdy kierowca ma telefon komorkowy i jezeli widzi durowatego kierowce ktory
        stwarza zagrozenie dzwoni na policje

Jezeli Otylia wyprzedzala kolumne ciezarowek -!!!
        to amerykanie znalezli i na to sposob
        samochody ciezarowe zostawiaja swoje skrzynie na dworcu pociagu towarowego.
        Kolumny naczep, kontenerow i cale samochody sa transportowane na specjalnych
        lawetach pociagu towarowego.
        Na autostradzie jada ciezarowki ale jakos nie widzialem zeby jechaly w
        kolumnach ktore zagradzaja droge samochodom osobowym.

Tak wiec polacy w Polsce umieja lamac prawo
        a po przyjezdzie do USA nie maja mozliwosci lamac prawo na drodze.
        Ucza sie zachowania od innych ludzi uzytkownikow drogi
        - jezeli sie nie chca nauczyc
        • drapieznik niby prawo ale... 03.10.05, 23:40
          gdyby nie ten nie do konca poprawny sposob zycia w polsce to polska by nie
          przezyla 300+ lat pod rozbiorami. Ten polski patent jest widocznie doskonaly
          wobec rozbiorcow. zauaz ze niemcy mieli bardzo prawomyslny system i do czego
          ich doprowadzono wykorzystujac to.
          • leosi Nie zawracja kijem Wisly 04.10.05, 00:18
            Czy po II Wojnie Swiatowej przegrany kraj STRACIL -NIEMCY
            Czy po II Wojnie Swiatowej wygrany kraj ZYSKAL - POLSKA
            cokolwiek bys nie napisal
            To jednak przegrane Niemcy sa PoTEGA w Europie a nie wygrana Polska.
            Niemcy tez sa przykladem kraju w ktorym jest PORZADEK i PRAWO
            Polska daleko odbiega od niemieckiego porzadku .
            PRZYKLAD - jedyna w POLSCE autostrada kolo Wroclawia lepiej wyglada niz polskie
            drogi
            To kupiec niemiecki zagraza polskiej gospodarce a tylko reklamowy hydraulik
            czy pielegniarka zagrazaja gospodarce Europy
            • drapieznik Re: Nie zawracja kijem Wisly 04.10.05, 02:27
              wiesz, to sa ciekawe punkty ktore poruszasz i oczywiscie masz w nich racje i
              fakt ze w Polsce drogi sa duzo inne niz w Niemczech ale nie spotkalem jeszcze
              niemca ktory majac do wyboru zycie w Polsce lub w Niemczech, nie wybralby Z
              ZACHWYTEM- Polski. Ale nadal uwazam ze polska przezyla te 300 lat dzieki temu
              ze byla okreslona filozofia zycia w kazdej rodzinie ktorej okupanci nie
              potrafili rozebrac na kawalki.

Jak tam szanowne zeberko? Moj gips sciagaja pojutrze :)
        • ertes Re: Prawo - ? 04.10.05, 00:21
          Ty juz tak nie przesadzaj z tym przestrzeganiem prawa w USiech, na drogach w
          szczegole choc na pewno nikt nie jezdzi 180.
        • ertes Re: Prawo - ? 04.10.05, 00:35
          Leosia to jak to wreszcie jest z tymi ciezarowkami? Stali na poboczu a ich
          ciezarowka rozjechala? Cos mi sie tu nie zgadza w tym co piszesz.

--------
          Po 5 minutach nie bylo --co naprawiac i co zbierac.
          samochod ciezarowy -znalazl BLAD
          Nie naprawia sie samochodu 2 metry od drogi- 3 mlodych polakow zginelo

Przykladow lamania PRAWA jest w Polsce na peczki natomiast durnowate amerykany -
          poslusznie stoja w kolejce i nikt nie struga bohatera na bakier z prawem
          • leosi Re: Prawo - ? 04.10.05, 01:15
            Ertes - drogi czytelniku
            napisales jedno zdanie, a wnim roi sie od bledow???
            >>>>>Ty juz tak nie przesadzaj z tym przestrzeganiem prawa w USiech,
            na drogach w szczegole choc na pewno nikt nie jezdzi 180.>>>>>>

Przestrzeganie prawa i jezdzenie 180
            • ertes Re: Prawo - ? 04.10.05, 01:25
              Leosia, a czy ty mieszkasz przypadkiem w USA? A jesli mieszkasz to nie
              zauwazyles ze juz jakies 10 lat temu przpepis o 55mph zostal zmieniony?
              Podobno byles na wakacjach na poludniowym zachodzie i nie zauwazyles
              ograniczenia 80mph ?

> jak bys przeczytal DOKLADNIE nastepny list
              > - to wyraznie pisze -
              > - ze polonijni kierowcy naprawiali samochod na bocznym pasie w odleglosci 2
              > metry od pedzacych aut

Wlasnie przeczytalem. Skoro oni naprawiali ten samochod na bocznym pasie
              bezpieczenstwa to co tam robila ciezarowka ktora na nich wjechala?
              • drapieznik Re: Prawo - ? 04.10.05, 02:29
                jezu, juz jest 80mph? A u mnie ciagle 75mph. Od 80 daja mandaty.
                • ertes Re: Prawo - ? 04.10.05, 02:44
                  W lipcu jechalem I-15 w Utah i Idaho i jestem pewien ze widzialem 80.
        • ozpol Re: Prawo - ? Ale bigos !!!! 04.10.05, 13:12
          Nie wiadomo od czego zaczac?
          Wyglada ze dawno nie bylas w Polsce czy Europie, bo bys zauwazyla ze ilosc
          ciezarowek na drogach to nie wynalazek Polski.
          Polska jest krajem tranzytowym dla calego wschodu i jest to glowna forma
          transporu towarow z Zachodu na Wschod.
          Kolumny ciezarowek to normalka na drogach, autostradach Europy.
          Na temat "rewelacji" transportu towarow w US nie bede sie wypowiadla bo ja
          chyba bylem nie w USA o ktorym Ty piszesz.
          Nie wiem gdzie w USA mieszkasz ze masz takich "grzecznych" kierowcow co nie
          wyprzedzaja, ale jesli to jest zadupie to wszystko mozliwe.
          Jak bylem w Tulsa Oklahoma to nikt nie jechl szybciej niz 50 mph oprocz mnie
          ale ja z Sydney i wolno nie umie jezdzic, jak droga pusta.
          Najlepiej podoba mi sie twoja lekcja historii. Wiesz jak Niemcy odbudowali si
          epo wojnie ..dzieki Plaowi Marshala, ktorego mysmy nie dostali bo nasz "welk"
          przyjaciel ze Wschodu nie uznal to za stosowne.
          Tak wiec nie wal w beben bez potrzeby ale popatrz na sprawy troche na trzezwo.
          Oprocz tego chyba jeszcze nie ma pelnego opisu jak ten wypadek sie zdarzyl i
          jak naprawde Otylia jechala i dlaczego sie stalo to co sie stalo.
          Ne wydawajmy wyrokow bez pelnego poznania sprawy, ale komu to mowie. W USA
          przeciz tak latwo sie szafuje 'wrokami" zanim sad orzeknie wyrok.
          Dbrego samopoczucia i radosci z zycia w kraju prawa USA
          • drapieznik Re: Prawo - ? Ale bigos !!!! 04.10.05, 13:49
            hahaha, ozpol, to dobre. Wlasnie w tulzie chcieli mnie zapuszkowac do pierdla
            za 40mph.
            • maria421 Re: Prawo - ? Ale bigos !!!! 04.10.05, 14:54
              Do wszystkich:

1. Leos pewno dawno w Polsce nie byl, bo autostrad jest juz troche wiecej i
              lepsze niz ta pohilterowska pod Wroclawiem, ktora wyglada fatalnie (mowie o
              roku 2003) i ja przerabiaja.

2. Zaden Niemiec nie przyniosl by sie z radoscia do Polski, no chyba , zeby mu
              jakas Polka tak w glowie zawrocila.

3. Niech mi ktos wytlumaczy dlaczego na prostych jak nitka amerykanskich
              highwaywach panuja tak ostre limity predkosci.
          • ertes Ozpol i slowo na "H" ;) 04.10.05, 15:43
            Ozpol, mnie o malo nie zlinczowales za wysmiewanie sie z Australii ale widze ze
            gdy robisz to ty w odwrotna strone to uwazasz ze nie ma sprawy?
            Jak to jest Ozpol?
            • don2 Re: Zibi amerykaniec :)))) 04.10.05, 16:28
              Zibi ty to jestes prawdziwy znawca tematu,podziwiam.I podziwiam innych z USA,ze
              osadniej nie reaguja na twoje bzdety.
          • leosi Ozpol - zacznij uzywac glowy 04.10.05, 20:43
            Kol Ozpol
            - jezeli chcesz brac udzial w dyskusji ????
            - to trzeba wiedziec od czego zaczac ???
            Polska to kraj w ktorym ludzie uzywaja glowy do myslenia ??

Jezeli napisales :
            <<<<<ze ilosc ciezarowek na drogach to nie wynalazek Polski.>>>>>
            a to niby Ukraina ma wybudowac autostrady --od Zielonej Gory do Terespola --
            bo chce uzywac ciezarowek do transportu.

Wynalazek USA polega na zmniejszeniu ryzyka do zera
            --czolowego zderzenia 2 samochodow i to im sie w pelni udalo.
            Poprostu WYELIMINOWANO sytuacje 2 samochodow pedzacych z wielka predkoscia na
            WPROST siebie.

Ja nie wydaje wyroku na temat wypadku Otyli.
            Poprostu samo wyprzedzanie jest NIEBEZPIECZNE i tego manewru NIE widzialem od
            13 lat w USA.

Wyprzedzanie na 4 pasach ruchu - gdy wszyscy jada w tym samym kierunku jest
            NORMALNYM wyprzedzaniem.
            Natomiast OTYLIA wyprzedzala na pasie ruchu przeciwnym do jej kierunku jazdy,
            Otylia Jedrzejczak nie potrafila przewidziec czy sie UDA - albo sie nie UDA
            Amerykanie poszli po rozum do glowy
            Polacy jakos nie ida po rozum do glowy.
            • ertes Leosi- zacznij uzywac glowy 04.10.05, 20:51
              > Wynalazek USA polega na zmniejszeniu ryzyka do zera
              > --czolowego zderzenia 2 samochodow i to im sie w pelni udalo.
              > Poprostu WYELIMINOWANO sytuacje 2 samochodow pedzacych z wielka predkoscia na
              > WPROST siebie.

Czlowieku!
              CO TY ZA PIRAMIDALNE BZDURY WYPISUJESZ ?????
              • don2 Re: Leosi- zacznij uzywac glowy 04.10.05, 21:08
                hej! USA sadzac po Zibim to kraj wielkich jaj.Nie ma waskich drog ,nikt nikogo
                nie wyprzedza !!!! Ludzie,ten czlowiek nie ma samochodu i nigdy nie jezdzil po
                szosie.jak ten ruch drogowy wyglada w USA ? 12500 aut jedzie za stara babcia
                40kmh ? juz dawno mowilem ,ze cos z tym czlowiekiem nie tak ! i podtrzymuje
                swa opinie.
              • leosi i tu sie KOLO zamyka 04.10.05, 21:12
                Widzisz ERTES
                to co w USA jest normalne -
                to dla ciebie jest po prostu nie do WIARY.

Ertes -
                Ja tez nie moglem uwierzyc ze w USA telefon dostalem po 1 dniu oczekiwania
                w Polsce czekalem 10 lat na telefon

Ty wiesz jak ja sie glupio czulem gdy zobaczylem w sklepie cytryny -pomarancze
                a w Polsce byly to owoce zgnilego kapitalizmu dostepne tylko na Swieta.

ERTES- ja juz przez to przechodzilem 13 lat temu
                To co w zgnilym Kapitalizmie jest NORMALNE w Polsce jest w odwrotnym kierunku.

ZA polaczenie internetu do Telefonu w Polsce sa oplaty
                a w USA za darmo
                Kiedy w Polsce bedzie cos ZA DARMO

• don2 Re: i tu sie KOLO zamyka 04.10.05, 21:15
                  jest wiele rzeczy w PL za darmo.Np mozesz dostac od kogos po ryju za durne
                  gadanie,polacy narod dumny i nerwowy.
                • ertes Re: i tu sie KOLO zamyka 04.10.05, 21:32
                  Niesamowite, po prostu niesamowite!

Mam nadzieje ze ponimajesz po angielsku:

www.ktiv.com/News/NewsDetail63.cfm?ID=26,9516
                  www.click2houston.com/news/4981816/detail.html
                  www.recordnet.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051003/NEWS01/510030317/1001
                  www.news14charlotte.com/content/local_news/?AC=&ArID=103739&SecID=2
                  Ech... Leos... Leos...

• don2 Re: i tu sie KOLO zamyka 04.10.05, 21:47
                    To tylko dowod potwierdzajacy moja opinie o Leosi czyli Zibim.
                    • don2 Re: i tu sie KOLO zamyka 06.10.05, 15:27
                      Dwie godziny przed wypadkiem Otylia dzwoniła do swego trenera. - Powiedziała,
                      że kupiła mi najnowszą płytę Maryli Rodowicz. Chyba pozostała w rozbitym
                      samochodzie - sądzi Słomiński.

ee ,ja mysle ,ze nie kupila tylko tak bredzi w tym szoku:))) ten trener to
                      zdrowy debil.Rozwazania co sie stalo z plyta !
                      • ertes Re: i tu sie KOLO zamyka 06.10.05, 15:33
                        Trener przerazony bo pewnie w pierdlu basenow nie ma.
                        • don2 Re: Notatka w mojej lokalnej prasie 07.10.05, 10:40
                          23 letnia kobieta zostala skazana na 18 miesiecy wiezienia za spowodowanie
                          smierci innego czlowieka. W/w kierowala po pijanemu samochodem w ktorym wiozla 4
                          nastolatkow.Amomochod ulegl wypadkowi ,jeden z pasazerow zginal.Kobieta
                          miala 1.25 promille i ocenia sie ,ze jechala z szybkoscia 160 kmh
                          • don2 Re: Notatka w SE 07.10.05, 11:58
                            Chińczycy po prostu oszaleli na punkcie muskularnego kolosa z Polski. Nam
                            jednak jeszcze bardziej od tego, co podniósł siłą mięśni, zaimponował Mariusz
                            tym, co powiedział po zdobyciu mistrzostwa:

- Jestem od kraju kilka tysięcy kilometrów, ale docierają do mnie informacje o
                            stanie zdrowia Otylii Jędrzejczak. W tych trudnych chwilach jestem myślami z
                            nią i to Otylii chciałbym zadedykować świeżo zdobyty tytuł mistrza świata.
                            Jesteśmy Polakami, więc trzymajmy się razem. Życzę jej też szybkiego powrotu do
                            zdrowia.

jak Kowalski potraci kogos,to ta gazeta urywa mu jaja.Za zabicie brata dedykuja
                            je tytuly mistrza swiata-co prawda to nie sport a show,ale zawsze.Wszyscy sa
                            rowni,tylko niektorzy bardziej.
                            • don2 Re: Notatka w SE 07.10.05, 13:32
                              99.9999 % chinczykow nigdy nie slyszalo o tym osilku,W PL tez nie wszyscy
                              wiedza co to zawody Strong Man

Chińczycy po prostu oszaleli na punkcie muskularnego kolosa z Polski.
                              • leosi Strong ---DON 07.10.05, 14:17
                                Nie musiz podnosic tyle samo co M.Pudzianowski.
                                Ale zobacz sobie jak wygladaja zawody Strong Men.
                                Wlacz swoja satelitarna TV- a sie przekonasz ze masz zupelnie sluszna racje ze
                                tylko 0.0000001% chinczykow widzialo zawody polskiego TARZANA.
                                Przecie zawody Strong Men maja ;
                                - ladna oprawe graficzna
                                -Ladna reklame
                                - ladne sa widoczki za plecami kulturystow

Tylko kto ci powiedzial ze chinczycy maja sie interesowac durnymi zawodami.
                                Dlaczego masz pretensje do kilku milionow chinczykow ze nie padaja na kolana
                                przed SILACZEM wszech czasow.

Wez sobie do glowy ze zawody STONG MEN robi sie dla reklamy
                                ale nie dla ludzi stojacych jako tlo podczas podnoszenia ciezarow.

Gdy Pudzianowskiemu pot kapie z nosa to kamera pokazuje kibicow- jest ich 10
                                osob i do tego pokazywani z 4 roznych kamer co stwarza ILUZJE pelnego
                                zainteresowania.

Twoje dewagacje opieraja sie na
                                - elementarnym braku wiedzy w temacie ktory elegacko opisujesz
                                - a raczej chcesz zkrytykowac i wykazac sie ze masz tylko tyle do powiedzenia
                                co twoj MOTYLEK
                                OK kazdy wie ze masz wszystko w D...
                                OK ale czy mozesz czasem zapomniec o MOTYLKU i sam co madrego napisac ??
                                -wychodzi na to ze jednak MOTYLEK przeslania ci caly swiat
                                • xurek Leosiu :)) 07.10.05, 14:27
                                  Mnie sie wydawalo, ze Don w „pierwszej prasowce z SE“ opisal a potem
                                  skomentowal, ze Chinczykom podziwiajacym Strongmana z PL najbardziej
                                  zaimponowala jego „wstawka o Otylii“ i ze on ani jego wstawki ani zachwytu
                                  Chinczykow (w sprawie Otylii) nie podziela.

W drugie prasowce zas chcial chyba cytujac sprzeczne ze soba fakty wYkazac, ze
                                  w tej calej notatce cos jest nie tak.

Co Ty natomiast w tym kotekscie chciales powiedziec.... hm...... no...... ze
                                  Don nie podnosi ciezarow albo ze motylki nie lubia ladnej reklamy :)))?

Jezeli interpretacja moja jest prawdziwa, to szybciutko stad uciekam, bo cos
                                  czuje, ze zaraz nastapi burza z gradobiciem.

Xurek
                                  • don2 Re: Leosiu :)) 07.10.05, 14:35
                                    A tobie o co chodzi potego intelektualna? Przeciez ty nawet nie masz pojecia
                                    o czym sie pisze.Nie tylko nie lapiesz sensu wpisu ale wysilasz sie na jakies
                                    bzdety,ktore nikogo nie zajmuja i pleciesz jak zwykl.
                                    • xurek OOOOPS :)))))) 07.10.05, 14:49
                                      pszepraszam, nie zrozumialam was obydwu - ale w jednym mialam racje. Nalezy
                                      zmykac.

PS: gdybys czytal Bisa to bys wiedzial, ze jako potega intelektualna spalilam
                                      na panewce. Przyszlo mi bez wysilku, co do plecienia moze byc. Obiecuje, ze juz
                                      nic tu nie naplote.

Xurek
                                      • don2 Re: OOOOPS :)))))) 07.10.05, 14:57
                                        To nie bylo do ciebie Xurku.Widze ,ze uwazasz mnie za grubianina.szkoda !
                                        Powszechnie jestem uwazany za spokojnego i dobrze wychowanego i juz raczej
                                        dystyngowanego starszego gentlemana.
                                        • xurek uuuuuf :))))) 07.10.05, 15:01
                                          a to mi kamien z serca spadl :)). Ja ostatnio malo co uwazam na dluzej niz
                                          jeden dzien, co mi zostalo, to "struktura", czyli jak ktos pode mna pisze to
                                          chyba do mnie :))?

Xurek
                                • ertes Leosi 07.10.05, 16:06
                                  Za kazdym razem jak cie czytam to zapiera mi dech w piersiach.
                            • ertes Re: Notatka w SE 07.10.05, 16:05
                              Widze ze powoli zmieniasz zdanie :)
                              Od Pudzianowskiego zbyt wiele nie wymagajmy, miesnie ma imponujace ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka