Dodaj do ulubionych

mlodszy brat starszego brata

17.05.06, 16:33
kolejny przyczynek naukowy dotyczacy pederastii. Tym razem, o dziwo,
sensowny. Otoz naukowcy (no bo kto) stwierdzili ze jesli gej jest to zwykle
mlodszy brat starszego brata. Organizm kobiety po urodzeniu jednego chlopca
blokuje costamsmostam i tak dalej. Jak na razie to sie sprawdza wsrod znanych
mi gejow. Oczywiscie jest to tzw. trivia, czyli informacja bezuzyteczna. Bo
co z tego wynika? Wlasciwie? Ze ojciec homofob powinien usmiercic drugiego
syna?

Wasza stokrotka
Obserwuj wątek
    • don2 Re: mlodszy brat starszego brata 17.05.06, 17:03
      Acha,to z tego powodu Kain zabil Abla ! homofob pieprzony.
      • tortugo Re: mlodszy brat starszego brata 17.05.06, 17:54
        o to to! dlatego zabil, ani chybi. tez sie nad tym zastanawialem.

a czy jak za dziecinstwa stale napier..lajo mlodszy ze starszym, to moze
        znaczyc ze nie bedzie geja? bo moje dwa szkraby tak wlasnie. ale ja tak tylko z
        ciekawosci, bo w sumie mi wisi, choc moze wolalbym, coby nie. ;)

~:O:=o
        • don2 Re: mlodszy brat starszego brata 17.05.06, 20:26
          Nie ma strachu ! czy ty widziales geja ,ktory sie nap...la.dostanie to taki
          kopa i juz leci z placzem do mamy-tak sie rozroznia juz od dziecka geja!
          • tortugo Re: mlodszy brat starszego brata 17.05.06, 20:31
            ufff ;)
            • tos.ka Re: mlodszy brat starszego brata 17.05.06, 20:35
              tortugo, moj maz jest posiadaczem mlodszego brata i ten mlodszy brat, zwlaszcza
              w mlodosci (bo na stare lata pod 30-tke sie ozenill i ustatkowal:))) wcale ale
              to wcale, no na prawde wcale, homo nie byl:)) wrecz przeciwnie ze tak powiem:))
              i dzieki temu wrecz przeciwnie poznalam mego meza:))).
              za co mu wdzieczna jestem bardzo:)))
              • kan_z_oz Re: mlodszy brat starszego brata 18.05.06, 01:57
                A mnie zawsze, czytajac podobne wzmianki, przychodzi na mysl; kto finansuje
                takie badania?
                Jakos nie moge sobie wyobrazic, ze zrodla finansowe w rzeczonym przypadku
                pochodza z kieszeni rzeczonych naukowcow.
                Moze gdyby jeden Pan z drugim poszli do fabryki na kilka nocnych zmian
                poprzykrecac srubki albo cos, to moze zaczeliby patrzec z wieksza uwage co
                badaja i w jakim celu.
                Badania typu; predkosc swiatla w oleju rzepakowym jako glowny czynnik
                wplywajacy na plamy na sloncu moze brzmi dobrze. Jedyny problem z tym jest
                taki, ze wymyslilam tytul tego bania przez 3 sekundami w trakcie rozwazan nad
                przekrecaniem srubek.

Podam jeszcze inny tytul, bo Stokrotka mnie natchnela; malowanie na plotnie
                metode wymotna - ha i tu Was zaskocze. W zeszlym roku przyznano skromne
                stypendium stu tysiecy dolarow mlodemu artyscie austalijskiemu na ww dzialanosc
                artystystyczna. No wiec facet kladzie sie na plotnie i wymiotuje tym co
                poprzednio wypil - glownie mleko - a widz odbiera wrazenia.

No, nie wiem czy nie zazroscic artyscie - tyle osob robi to za darmo po
                okazyjnych imprezach, cierpiac fizycznie i moralnie a tu mozna 'tluc kapuche'
                jak tralala.

No wiec - o czym byl ten watek? - acha o GEJACH.
                For Christ sake - live them alone. Byli w przeszlosci, sa teraz i wyglada na
                to, ze beda; moze wiec nareszcie pora aby sie przyzwyczaic do tego faktu.
                A dlaczego akurat oni tak to robia? moze z tego samego powodu co modliszka
                wpiernicza swojego partnera tuz po... fakcie.
                I ja sie pytam dlaczego? jakim prawem i czy ma to udokumentowane. Niestety
                modliszka odfrunela i ma gdzis moja retoryke oraz powazne argumenty.
                Sprobowalabym z roslinami samozapylnymi albo chociazby z moim psem, ktory za
                kazdym razem jak zobaczy innego tego samego seksu wskakuje w jednoznacznym
                celu. Powoduje to moja konsternacje - bo nie dosc, ze suka to udaje psa i do
                tego lebo ile wlezie.
                Ach - szkoda gadac - ide uprawiac kazirodztwo mentalne na inne watki.

Kan

Pozdrawiam
                Kan
                • luiza-w-ogrodzie Re: mlodszy brat starszego brata 18.05.06, 02:04
                  Kan, czy mozesz nie pisac takich tekstow w porze gdy jem sniadanie? Obsmialam
                  sie parskajac jogurtem i musze teraz czyscic podkladke do myszy :o)))))
                  Niemniej ciesze sie ze moj syn nie jest mlodszym bratem ;o)
                  Luiza-w-Ogrodzie
                  ·´¯`·.¸¸><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
                  Australia-uzyteczne linki
                  • kan_z_oz Re: mlodszy brat starszego brata 18.05.06, 02:28
                    Mam jeszcze 10 minut.

No wiesz Luizo, idac za moim dzisiejszym tokiem rozumowania (Stokrotka - to
                    Twoja wina)to Twoja radosc jest przedwczesna.
                    Czy zastanowilas sie kiedykolwiek, ze taki plemnik czy komorka jajowa to tez
                    zywe?
                    No wiec kto mi zagwarantuje, ze za kilka lat nie okaze sie, ze zycie zaczyna
                    sie jeszcze wczesniej niz w momencie zaplodnienia?
                    Mowie Ci Luizo, ja tu wietrze podstep. Kiedys bylo, ze jak dziecko sie urodzi i
                    zyje to jest zycie. Teraz mi to pozmieniano i okazuje sie, ze zyje zanim sie
                    urodzi w zwiazku z czym morderstwo zaczyna sie juz od 7 tygodnia plodu albo
                    jakos tak.
                    Widze jasno mozliwosc, ze ktorego dnia sie okaze, ze sam plemnik to tez zycie.
                    Biada Wam Panowie - tyle milionow bezlitosnie wymordowanych. Cale szczescie, ze
                    my tych jaj mamy tak malo.
                    No wiec teraz sie zastanow Luizo - czy Twoj syn w persektywie tego wyjasnienia
                    jest naprawde pierwszy?

Na marginesie; Juz jak mowimy o patologii - czy mozecie sobie wyobrazic naszych
                    rzeczonych pierwszych rodzicow? Adam i Ewa - czyli goly chlop i baba w
                    krzakach. Do tego bawili sie nieskromnie z wezem i jablkiem. Nie wnikam w
                    szczegoly - prywatnosc i takt obowiazuja. Ale jak tu sie dziwic, ze potem sa
                    dzieci nienormalne. No wiec czy to nienormalne jest nienormalne skoro taki
                    przyklad juz od samego poczatku?
                    Do tego kazdy pamieta Kain zabil Abla, a co z Sefem? Czy ktos pamieta go za to,
                    ze byl grzeczny?

Kan
                    • luiza-w-ogrodzie Sam plemnik to tez zycie... 18.05.06, 03:03
                      ....a z drugiej strony mamy ludzi, ktorzy okreslaja w roznych epokach w rozny
                      sposob do kiedy przerwanie ciazy jest legalne i od jakiego wieku dzieciobojstwo
                      jest karalne.
                      Jets takie opowiadanie sci-fi Philipa Dicka o spoleczenstwie, ktore ustala ze
                      dziecko mozna usmiercic bezkarnie dopoki nienauczy sie myslenia abstrakcyjnego
                      (czy jakos tak). Brr
                      • don2 Re: Sam plemnik to tez zycie... 18.05.06, 09:30
                        Wedrujac po necie,zaluje ,ze wczesniej nie znano tej nowej metody selekcji
                        embrionow-zdradzajace tendencje chorobogenne itp.usuwa sie a zdrowe staja sie
                        nami-tzn,tymi lepszymi z nas.
                  • tortugo Re: mlodszy brat starszego brata 18.05.06, 17:48
                    luiza-w-ogrodzie napisała:

> Kan, czy mozesz nie pisac takich tekstow w porze gdy jem sniadanie? Obsmialam
                    > sie parskajac jogurtem i musze teraz czyscic podkladke do myszy :o)))))

Luizo, zdaje sie, ze napadl Cie ASNER, czyli (to moze byc tylko tutejsze),
                    Acute Spontaneous Nasal Reflex
                    • luiza-w-ogrodzie Re: mlodszy brat starszego brata 19.05.06, 01:12
                      Zolwiku, dziekuje za przywolanie jakze fascynujacj nazwy jednostki chorobowej -
                      na szczescie udalo mi sie parsknac oralnie :o[+]
                • jutka1 Re: mlodszy brat starszego brata 18.05.06, 02:12
                  Kan, have I told you lately that I love you?
                  No?
                  Ooooops.
                  :-))))))))
                • maria421 Re: mlodszy brat starszego brata 18.05.06, 09:38
                  kan_z_oz napisała:

> No wiec - o czym byl ten watek? - acha o GEJACH.
                  > For Christ sake - live them alone. Byli w przeszlosci, sa teraz i wyglada na
                  > to, ze beda; moze wiec nareszcie pora aby sie przyzwyczaic do tego faktu.

Kan, uwazasz, ze oni chca byc zostawieni alone?
                  Ja mam zupelnie inne wrazenie. Szczegolnie jak slysze, ze niemieccy geje maja
                  wesprzec parade polskich gejow...
                  • pani-i-toto parady 18.05.06, 14:13
                    odpusc mario tym biednym polskim gejom. Przy obecnym rzadzie chlopaki nie maja
                    za wesolo. Juz jakis MNP urzednik sporzadzil plan inwigilacji gejow,
                    sporzadzania teczek, pewnie niedlugo beda przeprowadzac na nich przymusowe
                    badania, leczyc psychiatrycznie i elektrowstrzasami oraz zamykac w osrodkach
                    resocjalizacyjnych. Dziwne i mroczne, ale coz powracamy w Polandii do czasow
                    inkwizycji, Newsweek czy tez inny tygodnik wygrzebal iz w polskim rzadzie
                    zasiada obecnie co najmniej czterech czlonkow opus dei. To pewnie od sciskania
                    sobie nog tym drutem kolczastym im takie pomysly do glow przychodza, dziwni
                    ludzie. No i dlaczego to jest normalne, na ten przyklad? I kto zbada jaki
                    niedobor jakich chemikaliow w zyciu plodowym powoduje cos takiego?

Wasza Stokrotka
                    • tortugo Re: parady 18.05.06, 17:54
                      pani-i-toto napisała:

> odpusc mario tym biednym polskim gejom. Przy obecnym rzadzie chlopaki nie
                      maja
                      > za wesolo. Juz jakis MNP urzednik sporzadzil plan inwigilacji gejow,
                      > sporzadzania teczek, pewnie niedlugo beda przeprowadzac na nich przymusowe
                      > badania, leczyc psychiatrycznie i elektrowstrzasami oraz zamykac w osrodkach
                      > resocjalizacyjnych. Dziwne i mroczne, ale coz powracamy w Polandii do czasow
                      > inkwizycji, Newsweek czy tez inny tygodnik wygrzebal iz w polskim rzadzie
                      > zasiada obecnie co najmniej czterech czlonkow opus dei. To pewnie od
                      sciskania
                      > sobie nog tym drutem kolczastym im takie pomysly do glow przychodza, dziwni
                      > ludzie. No i dlaczego to jest normalne, na ten przyklad? I kto zbada jaki
                      > niedobor jakich chemikaliow w zyciu plodowym powoduje cos takiego?

Moze to ma cos wspolnego z DNA, ehehehe? Prosze zajrzec:
                      www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/05/17/AR2006051702158.html#

Dobrze, ze ja rzulw jestem ;)
                      ~:O=o
              • tortugo Re: mlodszy brat starszego brata 18.05.06, 17:44
                tos.ka napisała:

> tortugo, moj maz jest posiadaczem mlodszego brata i ten mlodszy brat,
                zwlaszcza
                >
                > w mlodosci (bo na stare lata pod 30-tke sie ozenill i ustatkowal:))) wcale
                ale
                > to wcale, no na prawde wcale, homo nie byl:)) wrecz przeciwnie ze tak
                powiem:))
                > i dzieki temu wrecz przeciwnie poznalam mego meza:))).
                > za co mu wdzieczna jestem bardzo:)))
                >
                ehehe, Toska :))) To ja juz zupelnie spokojnie teraz moge hodowac potomstwo.
                THX
                ~:O=o
                • kan_z_oz Re: mlodszy brat starszego brata 19.05.06, 03:32
                  Ciekawy ten artykul - Tortugo. Tak naprawde to jeszcze raz tylko udawadnia, ze
                  ludzie wciaz odkrywaja i ucza sie.

Mario - nie kloce sie z faktem, ze zachowanie niektorych jednostek w tym
                  rowniez homoseksualnych, jest uciazliwe i ekstremalne. Moje "live them alone"
                  bylo w kontekscie tego co napisalam skierowane do autorow badan, ktore
                  dyskutowalismy - nie do forumowiczow. Powodem tego byl fakt, ze ww teorie
                  uwazam za zupelna bzdure. Poglad ten popieram osobistymi osbserwacjami; moj maz
                  bedac najmlodszym synem wedlug tej teorii jest gejem do kwadratu - czego nie
                  zdolalam odczuc, zauwazyc czy zidentyfikowac w czasie ponad 20 letniej
                  znajomosci. Jego starszy i szczesliwie zonaty brat tez nie wykazuje zadnych
                  orientacji gejowskich.

Staram sie tylko unikac stereotypowych stwierdzen. Mowiac to, nie uwazam aby
                  gejom tylko z tego powodu, ze nimi sa nalezaly sie inne czy dodatkowe
                  uprawnienia niz reszcie heteroseksualnej populacji. Jesli sa wiec artykuly czy
                  zdarzenia lub jakiekolwiek inne konkretne zachowanie z ich strony - jestem
                  zdecydowanie za dyskutowaniem ich w formie takiej samej jak kazdej innej grupy,
                  mniejszosci czy wiekszosci.
                  To co ukazuje sie w ostatnich miesiacach w prasie polskiej na temat gejow, jest
                  dla mnie niepokojace, gdyz wskazuje to na rosnacy brak ogolnej tolerancji.

Dywagacje typu; czy bardziej sa winni gejowie za to, ze paradami rozdrazniaja
                  spolecznosc? czy bardziej jest winne spoleczenstwo za to, ze nie lubi parad? Na
                  ten dylemat mam jedna odpowiedz i taka sama dla obydwu stron - czas wyjsc z
                  piaskownicy i dorosnac.

Pisalam juz kiedys - Sydney ma jedna z najwiekszych spolecznosci gejowskich na
                  swiecie. Tutejsza parada sciaga turystow z calego swiata i jest
                  skomercjalizowana, profesjonalnie zorganizowana ogromna impreza. Parada gejow
                  nie jest swietem dla rodzin z malymi dziecmi - kazdy o tym wiem. Odbywa sie
                  corocznie w poznych godzinach wieczornych, ma z gory ustalonym termin, ze stala
                  i wytyczona trasa pochodu. Jest miejscem gdzie spotac mozna stanowych i
                  federalnych politykow, swojego wlasnego szefa lub ucznia. Wstep dla
                  niepelnoletnich jest zabroniony i partolujaca policja pilnuje tego.
                  Parady te od lat festiwalem radosci i nie maja nic wspolnego z protestami.

Duskusje na temat ustaw prawnych zezwalajacych na legalizacje partnerstwa i
                  dzieci odbywa sie poza paradami i nie ma formy krzyku, protestu ani
                  manifestacji - czego rowniez zycze Polakom. To oznacza tez dla mnie 'dorosnac'.

Wiem Mario, ze zdajesz sobie z tego sprawe - poprostu wyjasnilam raczej swoj
                  punkt widzenia. Wiem, ze masz wystarczajaco inteligencji i erudycji, i nie
                  potrzebujesz tej epistoly.

Pozdrawiam
                  Kan

• pani-i-toto Re: mlodszy brat starszego brata 19.05.06, 13:26
                    nonieno. Powala mnie jednak umyslowa rozlazlosc tego fora. Ludzie. Badania sa
                    oczywiscie nipricziom. Jednak ich wnioskiem nie bylo kurwa ze WSZYSCY mlodsi
                    bracia to pederasci, lecz iz istnieje duze prawdopodobienstwo iz gej jest
                    mlodszym bratem. To kurwa nie jest to samo. Tak jak to ze lysi to faceci nie
                    znaczy ze faceci sa lysi - wszyscy. No jakies jednak standardy umyslowe nalezy
                    utrzymywac inaczej kazda dyskusja odbiega w krzaki jak zborsuczony gajowy.

Wasza Stokrotka
                    • bird_man2 Re: mlodszy brat starszego brata- stokrotka 19.05.06, 13:39
                      pani-i-toto napisała:

> nonieno. Powala mnie jednak umyslowa rozlazlosc tego fora. Ludzie. Badania sa
                      > oczywiscie nipricziom. Jednak ich wnioskiem nie bylo kurwa ze WSZYSCY mlodsi
                      > bracia to pederasci, lecz iz istnieje duze prawdopodobienstwo iz gej jest
                      > mlodszym bratem. To kurwa nie jest to samo. Tak jak to ze lysi to faceci nie
                      > znaczy ze faceci sa lysi - wszyscy. No jakies jednak standardy umyslowe
                      nalezy
                      > utrzymywac inaczej kazda dyskusja odbiega w krzaki jak zborsuczony gajowy.
                      >
                      > Wasza Stokrotka
                      stokrotko,
                      ja tez jestem za standardami umyslowymi..
                      zwlaszcza, ze sam jestem mlodszym bratem i nie zdarzylo mi sie jeszcze gejowac,
                      wprost przeciwnie..
                      Z drugiej strony, jak sobie pomysle jak sie juz w zyciu zabawialem, to moze
                      jednak cos w tym jest..:-)))

pozdrawiam
                      ptak
                      • pani-i-toto Re: mlodszy brat starszego brata- stokrotka 19.05.06, 13:41
                        a czy jesteś łysy?
                        • bird_man2 Re: mlodszy brat starszego brata- stokrotka 19.05.06, 13:48
                          pani-i-toto napisała:

> a czy jesteś łysy?
                          tylko czesciowo..
                          ale jestem tez wygolony - nie wiem czy to sie liczy..
                          pozdrawiam
                          ptak
                  • maria421 Re: mlodszy brat starszego brata 19.05.06, 18:48
                    Kanie, podobnie jak Ty i jak moi przemowcy tez uwazam te teorie za bzdure:-)

Co do "Leave them alone" rozumianego jako generalne wezwanie do zostawienia ich
                    (homoseksualistow) w spokoju, to uwazam to za super haslo:-)
                    Najwyzszy czas, aby w ogole przestac sie tym tematem zajmowac, nie tylko na
                    forum , ale w ogole.
                    Mam nadzieje, ze i oni podchwyca to haslo i tez zostawia nas w spokoju...
                    • don2 Re: mlodszy brat starszego brata 19.05.06, 19:59
                      www.holysmoke.org/fem/fem0278.htm
                      The president of a gay rights organization was charged yesterday with
                      the rape of a homosexual date. Columbus police arrested Stalk of 1224 Summit
                      St. in an adult bookstore
                      he manages on Harrisburg Pike. A Newark, Ohio, man said that on Feb. 5
                      he was bound with a necktie and raped repeatedly by Stalk, police
                      reported.
                      • jutka1 Re: mlodszy brat starszego brata 20.05.06, 01:57
                        And?
                        Malo to razy hetero "autorytet" kogos zgwalcil? Zone pobil?
                        • kan_z_oz Re: mlodszy brat starszego brata 20.05.06, 05:46
                          Stokrotka napisala; nonieno. Powala mnie jednak umyslowa rozlazlosc tego fora.
                          Ludzie. Badania sa oczywiscie nipricziom. Jednak ich wnioskiem nie bylo kurwa
                          ze WSZYSCY mlodsi bracia to pederasci, lecz iz istnieje duze prawdopodobienstwo
                          iz gej jest mlodszym bratem. To kurwa nie jest to samo. Tak jak to ze lysi to
                          faceci nie znaczy ze faceci sa lysi - wszyscy. No jakies jednak standardy
                          umyslowe nalezy utrzymywac inaczej kazda dyskusja odbiega w krzaki jak
                          zborsuczony gajowy.

ODP: O Jezu Stokrotko, przeczytalam Twoj post. Lzy plyna mi do oczu, bom sobie
                          przypomniala z rozewnieniem czasy pracy w wypozyczalni narciarskiej. Ludzie tam
                          pracowali o sercach i zyczliwosci przeogromnej ino przeklinali jak szewcy na
                          kacu. Tak wiec rzucalo mna o sciane przez pierwsze dwa dni po czym tyz zaczelam
                          uzywac coby nie wystawac. Pozwol wiec, ze wroce na pare chwil do tego
                          przepieknego miejsca i uzywajac jezyka z tych czasow odpowiem:

Stokrotka do kurwy nedzy przeciez to Ty przeczytalas te badanie wiec o co
                          Ciebie chodzi?
                          Prawdopodobienstwo tego, ze za 5 minut szlak mnie trafi lub wyjebie sie na
                          schodach w ogrodku u sasiada jest takie samo jak tego, ze w przyszlym miesiacu
                          mi odjebie w zwiazku z czym kopne Gorala i jego powalone przekazy i wejde w
                          zwiazek lesbejski z Jutka tudziez Maria - a moze i obiema coby weselej bylo;
                          taka sama jest wiec przydatnosc badan na temat prawdopodobienstwa
                          homoseksualizmu tudziez heteroseksualizmu. Szybciej i oszczedniej byloby rzucic
                          monete - orzelek pedal, reszka - reszta.
                          I nie jest to w zadnym stopniu negatywne co ja Ciebie tu tlumacze, ino czuje, ze
                          jako duszy bratniej tylko tak ja Ciebie to wytlumaczyc moge.

Reszte Foruma przepraszam za niecenzuralne wyrazenie - ale dorosle jestesta. A
                          jak nieletnie to nich oczy zakryja lub uszy zaslonia.

Caluje
                          Kan
                          • jutka1 Re: mlodszy brat starszego brata 20.05.06, 09:45
                            Oj, Kan, Ty tak musisz publicznie o naszej mielosci??? ;-))))))))))))))))))))
                            • pani-i-toto trójkąt 20.05.06, 10:58
                              Pytonijo!!! z kanem??? i z mario???
                              Zazdrosc mnie sparla. Jezdem w rozpaczy.

Wasza Stokrotka
                              • jutka1 Re: trójkąt 20.05.06, 13:05
                                Stokrotko, zawsze mozemy czworokat uskutecznic! ;-)))
                                • tortugo Re: trójkąt 22.05.06, 18:04
                                  a czy ja juz wspominalem, ze robie przepiekne zdjecia portretowe?

;)
                                  ~:O:=o
                                  • jutka1 Re: trójkąt 22.05.06, 19:45
                                    Peeping Tom.... ;-))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka