jan.kran 28.06.06, 18:53 Ja mysle ze DE - Brazylia i Brazylia wygra. Choc osobiscie trzymam kciuki za Niemcow:) Kran Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kan_z_oz Re: Final. 29.06.06, 04:51 jan.kran napisała: > Ja mysle ze DE - Brazylia i Brazylia wygra. > Choc osobiscie trzymam kciuki za Niemcow:) > Kran Przestalam ostatnio ogladac. Zniechecilo mnie troche sedziowanie. Moze sobie zafunduje finaly; wszystko mi jedno kto z kim, oraz kto wygra. Mam nadzieje, ze wygra najlepsza druzyna, bez 'pomocy' sedziow. Kan Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Final. 29.06.06, 05:14 kan_z_oz napisała: > Przestalam ostatnio ogladac. Zniechecilo mnie troche sedziowanie. Moze sobie > zafunduje finaly; wszystko mi jedno kto z kim, oraz kto wygra. Mam nadzieje, ze wygra najlepsza druzyna, bez 'pomocy' sedziow. U mnie to samo... Po cholere Mundial - niech wezma te same kilka druzyn co roku, rozegraja kilka meczow i po tygodniu byloby wiadomo kto jest mistrzem swiata. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
ozpol Re: Final. - chodzi i szmal a sport do dodatek 09.07.06, 10:51 Tak naprawde Mundial to szmal i parada "pustakow" za pieniadze prawdziwych kibicow. Jak sie przyjzycie trybunom tzw VIP-ow to czesto sa w polowie puste po 10 minutach bo oni wola balowac za kibicow szmal. Pieniadze robi sie na reklamie i wciskaniu piwa marki Bud dla ludzi ktorzy wiedza jak smakuje prawdziwe piwo itp itp. Sport to dodatek do tego calego cyrku marketingowego. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Final. - chodzi i szmal a sport do dodatek 09.07.06, 23:52 A mnie sie bardzo podobaly mistrzostwa. Oczywiscie bedac znanym germanofilem trudno zebym uwazala inaczej:) Ale bylo wesolo sportowo i w koncu niewazne kto wygral. Wazne byly igrzyska.I tu Niemcy pokazaly klase:))) Kran Odpowiedz Link
jan.kran Re: Final. 30.06.06, 20:02 Juhuuuuuuu !!! az mi kciuki zbielaly od trzymania. Wiec DE naprzod i juz :)))) Ale sie ciesze... Kran Odpowiedz Link
ertes Re: Final. 05.07.06, 23:25 jan.kran napisała: > No to juz znamy finalistow:))) > Kran Tylko cos z tym przewidywaniem to kiepsciutko, oj kiepsciutko... hehe Odpowiedz Link