starypierdola 20.12.06, 02:44 Jutka mi pisze ze zostalem z tego Forum wywalony. Wiec sprawdzam czy to prawda. Korzystajac z okazji zycze wszystkim wesolego Hannukah SO Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Hmmm... 20.12.06, 08:23 No prosze jak zadzialalo. Plachta na byka co? Jak widac nie tak latwo stad wyleciec. O&O Odpowiedz Link
lucja7 Re: Hmmm... 20.12.06, 10:00 Hello, SP :-))) Mnie tu juz ktos kiedys wyrzucil, ha! Odpowiedz Link
lucja7 Re: Hmmm... 20.12.06, 10:07 Dziekuje za zyczenia i wzajemnie zycze :-) Zapomnialam z wrazenia. Odpowiedz Link
maja92 Re: Hmmm... 20.12.06, 11:22 Stary P - Krajanie Najwspanialszy!!! Wesolych Swiat i jeszcze lepszego Nowego Roku!!! PS. Jutka to pomyslowa kobieta!! Jak nie chce normalnie Stary P gadac to Go podstepem;-)))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Hmmm... 20.12.06, 19:02 Polonia Bis jest i pisałaś tam Łucjo:)) Wprawdzie dawno temu ale tak było:)) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10022 Serdecznie Kran Odpowiedz Link
jutka1 Lucjo, nieprawda :-)) 20.12.06, 10:23 Wyrzucil Cie Robert z forum Polonia Bis. Zanim Polonia2 powstala. Gwoli scislosci. :-) Odpowiedz Link
lucja7 Re: Lucjo, nieprawda :-)) 20.12.06, 10:32 Ah, bon? Nawet nie zauwazylam ze bylo to jakies inne forum... Tfu tfu tfu, archiwistka ;)) Odpowiedz Link
swiatlo Re: Hmmm... 20.12.06, 19:13 lucja7 napisała: > Mnie tu juz ktos kiedys wyrzucil, ha! Ja od dawna usilnie walczę aby mnie wyrzucono, ale jak widać admini są mocniejsci ode mnie. Odpowiedz Link
lucja7 Re: Hmmm... 20.12.06, 19:34 Wydaje ci sie ze walczysz. Masz profil znakomicie tu pasujacy: emigrant, ale dzieci ladnie uczesane, uprawiaja sport w klubie sportowym, pobieraja lekcje muzyki w konserwatorium pozalekcyjnym, ucza sie jako tako, ale nie szlajaja sie z byle kim i byle jak, wiedza co dobre a co zle wg norm informacji ogolnie glupawych, pojda na wojne o "wolnosc" gdy im powiedza zeby poszly......... Ty masz niklowany samochod ciezarowke, lubisz chlopakow kowbojow...., zone bez wielkich pretensji (tego nie wiem, ale nic nie mowi), pare dolarow w materacu, jestes rasista bez specjalnych wybrykow, takim jakim trzeba..... Wszystko gra chlopie.... :-))) Odpowiedz Link
swiatlo Re: Hmmm... 20.12.06, 19:55 lucja7 napisała: > Masz profil znakomicie tu pasujacy: emigrant, ale dzieci ladnie uczesane, > uprawiaja sport w klubie sportowym, pobieraja lekcje muzyki w konserwatorium > pozalekcyjnym, Poza ładnym uczesaniem dzieci, to się raczej zgadza... > ucza sie jako tako, ale nie szlajaja sie z byle kim i byle jak Uczą się poprawnie że tak powiem. Ale raczej lepiej niż gorzej. > wiedza co dobre a co zle wg norm informacji ogolnie glupawych, pojda na wojne > o "wolnosc" gdy im powiedza zeby poszly......... Co to to nie. Za żadną wolność waszą i naszą to nigdzie nie pójdą. A co do norm to ja już pilnuję aby miały moje, a nie tzw. "ogólne". > Ty masz niklowany samochod ciezarowke, lubisz chlopakow kowbojow O Jezus Maryja, skąd ty to kobieto wzięłaś? No więc sprzedałem ciężarówkę, ale ponieważ teraz zepsuł mi się mój Civic, to muszę jednak sobie znowu ciężarówkę kupić. Ale zamiast krowy jak ostatnim razem, czyli Dodge RAM, to kupię sobie tylko owieczkę, czyli Tacomę. > ...., zone bez wielkich pretensji (tego nie wiem, ale nic nie mowi), A od żony to z daleka. Ona jest na tym forum nietykalna. > pare dolarow w materacu, I wish... > jestes rasista bez specjalnych wybrykow O Jezu wołam o pomstę! Ja rasista???!! Kto ci to powiedział? Odpowiedz Link
lucja7 Re: Hmmm... 21.12.06, 10:07 Swiatlo pisze: "...Za żadną wolność waszą i naszą to nigdzie nie pójdą. A co do norm to ja już pilnuję aby miały moje, a nie tzw. "ogólne"." "...Ty masz niklowany samochod ciezarowke, lubisz chlopakow kowbojow O Jezus Maryja, skąd ty to kobieto wzięłaś?..." "...masz pare dolarow w materacu, I wish..." "...jestes rasista bez specjalnych wybrykow O Jezu wołam o pomstę! Ja rasista???!! Kto ci to powiedział?" Wszystko to powiedziales ty sam, nic a nic nie wymyslilam, no moze oprocz dolarow w materacu. Przeciez po to sie emigruje do Ameryki, nespa? ;-) Odpowiedz Link
starypierdola Do Jutki 28.12.06, 05:49 Liar, liar, pants on fire.... Ta reszta to tez pewno cyganstwa? Happy Kwanzaa Spostrzegawczy SP Odpowiedz Link
jutka1 Re: Do Jutki 28.12.06, 07:51 SP, nisko, oj nisko. Which part of the "over and out" don't you understand? Odpowiedz Link
starypierdola Jutka, skarbie forumowy 29.12.06, 17:57 "Over and out" dla anglojezycznej osoby znaczy: "powiedzialam co wiedzialam i teraz sie wylaczam". I tak to rozumie. Twoj wpis wskazuje jednak ze mialas na mysli cos innego. Wiec moze wytlumacz? W miedzyczasie liar, liar, pants on fire SP PS. Gdybys zdecydowala sie posluchac mojej porady z innego forum, jestem do dyspozycji. Zeby nie gorszyc forumowiczow pisz na starypierdola@gazeta.pl Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jutka, skarbie forumowy 30.12.06, 06:41 Po coz mialabym do Ciebie pisac maile? Nie rozumiem? Over and out znaczy po polsku "bez odbioru", innymi slowy "wylaczam sie i nie oczekuje odpowiedzi". Moze Ty bylbys uprzejmy wytlumaczyc, dlaczego oskarzasz mnie publicznie o klamstwo? Oskarzenie powazne, wiec oczekuje odkrycia przylbicy, a nie insynuacji i niedopowiedzen, bo tak gentleman nie postepuje. Odpowiedz Link
lucja7 Re: Jutka, skarbie forumowy 30.12.06, 08:27 Ccccichooooooooo, jeszcze za rano na awantury, :-) Odpowiedz Link