basia553 03.10.03, 17:09 Beata podsunela mi swoim tematem pomysl. Czy znacie akcje "Pajacyk"? Zajrzyjcie, poczytajcie. Nawet niewielka suma mozna pomöc. Warto chocby po to, aby sobie poprawic samopoczucie, ze sie cos sensownego robi. www.pajacyk.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don2 Re: Pajacyk 03.10.03, 17:26 Beata? ta Beata? ale ma spozniony zaplon!szkoda ,ze nie zacznie zbierac na powodzian.tez juz kupa czasu minela." KLIKNIJ NA PAJACYKA A POKAZE CI JEZYK" Odpowiedz Link
basia553 Re: Pajacyk 03.10.03, 17:51 Beata miala inny adres. Ale to mi przypomnialo o pajacyku, na ktörego place juz od roku. Jestem tu od niedawna (na forum), wiec nie wiedzialam, ze to znane. Odpowiedz Link
moore_ash Re: Pajacyk 03.10.03, 19:21 mialem ustawiona strone pajacyka jako starowa w polsce. mam ja ustawiona tutaj. ustawialem ja w dwoch szkolach, na zlosc informatykom, ktorzy usilnie ustawiali strone domowa szkoly. ustawilem w knajpie i w kafejce internetowej do ktorej chodzilem w polsce jak mi nie chodzil net... kilka razy wiec juz kliknalem:) pozdr. tb p.s. nie wiem kto to jest Beata ale ladnie ma na imie:) pozdrow:) Odpowiedz Link
artur666 Re: Pajacyk 03.10.03, 22:14 Polki to chyba same Beaty. U nas W Stuttgarcie co druga Polka to Beata. A moze to taki chwyt, aby sie maz nie dowiedzal gdzie lazi zona, wszedzie Beaty. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Pajacyk 04.10.03, 11:04 Pajacyka tez klikam. Ale Basia poruszyla temat , ktory mnie drazy moze macie jakis pomysl ? Morsa !!! Tys expert :-))) Place co miesiac pare groszy na unicef. Poniewaz powoli staje na nogi chcialabym zaadoptowac dziecko. Wyobrazam sobie tak , ze dam jakiemus dziecku , najchetniej z Afryki mozliwosc zdobycia zawodu i wyksztalcenia. Chodzi o jakas konkretna miesieczna sume. Mloda z kolei proponuje dziecko z PL. Ale ja bym wolala , przynajmniej na poczatek uniknac kontaktow osobistych. Majl , kartka pocztowa nic wiecej. Mam zamiar za pare lat pojechac do francuskojezycznej Afryki na pare lat w ramach pomocy. Zrobilabym to dzis , ale na razie mam mlodziez na glowie. Znaczy sie moje dzieci. Wiec poki co chcialabym zrobic cos z Norge. A moze macie jakies inne pomysly ? Kran. Odpowiedz Link