sexualnyklusownik 15.10.03, 15:28 ...lysych bandytow? I nie tylko bandytow, szczurki stajace do wyscigu tez gola sie na lysa pale. Wygoda? Szpan? Glupota? Brak kasy na kosztowny przeszczep wlosow? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sexualnyklusownik Re: co to za kraj i ktos Ty? ntxt 15.10.03, 15:36 Chiny, ale Polnocne. Jam jest Klusownik, serce. Odpowiedz Link
xurek i wtych polnocnych Chinach 15.10.03, 15:49 taka inwazja lysoglowych? Az dziw bierze, bo jak dotad nie widzialam ani jednego lysiejacego Chinczyka......Musi byc jakis inny powod...... PS: jezeli klusujesz na jakies ladne, milusie futerkowe zwierzatka to mi nie mow, bo bede musiala przestac Cie lubic :))) Xurek Odpowiedz Link
sexualnyklusownik Re: i wtych polnocnych Chinach 15.10.03, 19:16 xurek napisała: > PS: jezeli klusujesz na jakies ladne, milusie futerkowe zwierzatka to mi nie > mow, bo bede musiala przestac Cie lubic :))) Tak, na pussy ale tylko do pewnego wieku. > Xurek Odpowiedz Link
backpacker Re: i wtych polnocnych Chinach 15.10.03, 19:24 Co to za zwierze "pussy" ? Nie znam. Odpowiedz Link
sexualnyklusownik Re: i wtych polnocnych Chinach 15.10.03, 19:36 backpacker napisał: > Co to za zwierze "pussy" ? > Nie znam. bedzie Ci to trudno zaakceptowac, ale to juz naprawde jest Twoj problem. Odpowiedz Link
backpacker Znalazlem! 15.10.03, 20:12 Moze to to: hometown.aol.com/jmurray13w/myhomepage/ginger1.jpg a moze to: www.bellmuseum.org/images/beaver.jpg Odpowiedz Link
maly.ksiaze Nie w gładkich czaszkach problem... 15.10.03, 15:31 ...tylko w gładkich mózgach. A jak żyć? Kłusować. Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jak zyc w kraju 15.10.03, 15:31 Moda? ;) Iluzje, ze ogolona glowa ukryje lysiejace czolo pt. zakola? Nawiasem mowiac, dlaczego panowie nie wierza, kiedy panie im mowia, ze lysiejace=sexy?? Witam na Polonii 2 Klusowniku :) Jutka :) Odpowiedz Link
xurek Re: Jak zyc w kraju 15.10.03, 15:34 > Nawiasem mowiac, dlaczego panowie nie wierza, kiedy panie im mowia, ze > lysiejace=sexy?? Byc moze dlatego, iz niewiele pan jest tego zdania :))))))))) Xurek zdecydowanie wolacy pale ogolona niz przykrywke "z prawa na lewo badz odwrotnie" :))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Lysiejacy - do Xurka :)))) 15.10.03, 15:37 xurek napisała: > Xurek zdecydowanie wolacy pale ogolona niz przykrywke "z prawa na lewo badz > odwrotnie" :))))))))) ******** Xurku, z prawa na lewo lub wicewersa jest mega-un-sexy. Ja mowie o zakolach, przy reszcie czupryny nie zaczesywanej spod pachy :)) Dla mnie sexy, i dla wielu kolezanek rowniez... ;) Odpowiedz Link
sexualnyklusownik Re: Lysiejacy - do Xurka :)))) 15.10.03, 15:39 jutka1 napisała: > xurek napisała: > > Xurek zdecydowanie wolacy pale ogolona niz przykrywke "z prawa na lewo bad > z > > odwrotnie" :))))))))) > ******** > Xurku, z prawa na lewo lub wicewersa jest mega-un-sexy. Ja mowie o zakolach, > przy reszcie czupryny nie zaczesywanej spod pachy :)) Jest to tzw. "pozyczka" i ma wiecej wdzieku niz lysa pala :)) > > Dla mnie sexy, i dla wielu kolezanek rowniez... ;) Odpowiedz Link
xurek do lysiejacego Klusownika 15.10.03, 15:46 pieknie z tylu wyrzezbiona czaszka i wysokie czolo a do tego lysa pala, czarne brwi, ciemna karnacja i stalowoblekitne oczy to jest sexy a nie takie tam piora powiewajace na wietrze :)). Aczkolwiek widze w przedsiewzieciu pewnien problem nazywany przez moja przyjaciolke - Czeszke wdziecznym imieniem "Slawischer Plattschädel" :))))) Xurek nie lubiacy pozyczek Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie XUREK SKAD TY GO ZNASZ????? 16.10.03, 00:21 xurek napisała: > pieknie z tylu wyrzezbiona czaszka i wysokie czolo a do tego lysa pala, czarne > brwi, ciemna karnacja i stalowoblekitne oczy to jest sexy a nie takie tam piora > > powiewajace na wietrze :)). XUREK SKAD TY GO ZNASZ????? Pozdrawiam nieco wstrzasnieta Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
akawill Re: Lysiejacy - do Xurka :)))) 15.10.03, 15:48 Pewien moj znajomy twierdzil, ze jego zakola sa od wycierania ...o uda kobiece. (No chyba mnie wytna) Odpowiedz Link
xurek niech zacznie zalkadac czapeczke, 15.10.03, 15:52 albo inna opaske albo znajdzie kobiete o nieco mniej chropowatej skorze :))) Ciekawe, czy mnie tez wytna :)) Xurek Odpowiedz Link
wkrasnicki Re: niech zacznie zalkadac czapeczke, 15.10.03, 16:18 xurek napisała: albo inna opaske albo znajdzie kobiete o nieco mniej chropowatej skorze :))) A może ta chropowata skóra, to właśnie od czapeczki? I tak znów wracamy do początku problemu :-) Odpowiedz Link
maly.ksiaze Niech mi ktoś powie... 15.10.03, 15:36 ...co złego w łysej pale? Czy to odrażające w jakiś sposób, czy co? Pozdrawiam, mk. (kosmaty) Odpowiedz Link
sexualnyklusownik Re: Niech mi ktoś powie... 15.10.03, 15:38 maly.ksiaze napisał: > ...co złego w łysej pale? Czy to odrażające w jakiś sposób, czy co? Lysa pala dobra sprawa....u niektorych aktorow, ktorzy lat temu kilkadziesiat wpadli na te pomysl na swoj image. Ale jak sie idzie po ulicy i co drugi oszlifowany na lyso? Gdzie oryginalnosc? > > Pozdrawiam, > > mk. (kosmaty) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Niech mi ktoś powie...+ do mk.k. ;) 15.10.03, 15:40 Ja nie widze w tym nic odrazajacego :) ale moze sie kojarzyc, bo np. w PL tak sie obcinali chlopcy z kijami od bejsbola. Ale potem moda przeszla na wieksze kregi. J. Odpowiedz Link
backpacker Re: Niech mi ktoś powie...+ do mk.k. ;) 15.10.03, 18:05 To w Polsce tez juz graja w bejsbola?! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Niech mi ktoś powie...+ do mk.k. ;) 15.10.03, 18:35 backpacker napisał: > To w Polsce tez juz graja w bejsbola?! ******* Paru chlopakow gra. Reszta kupuje kije w celu dop...nia komu popadnie J. Odpowiedz Link
backpacker Re: Niech mi ktoś powie...+ do mk.k. ;) 15.10.03, 18:43 A u nas wlasnie trwaja mistrzostwa swiata w bejsbolu. Krajow uczestniczacych: 1 (czasami 2 jak kanadyjscy kijarze dobrze palkuja). Wczoraj cos sie stalo bo dzis wszystkie TV pokazuja jakiegos kibica co lapie pilke a teraz chca go zabic. Odpowiedz Link
backpacker Re: Niech mi ktoś powie...+ do mk.k. ;) 15.10.03, 19:22 Co tu sie dzieje? Pokazuje ze jest nowy post a go nie widze? To chyba znow sprawka tych z Rakowieckiej bo zaczal sie temat paszportowy. Odpowiedz Link