clairejoanna 12.11.03, 16:15 Bardzo bym byla wdzieczna, jezeli rybacy by sie ograniczyli do tego watku, dziekuje. Pozdrowienia, CJ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Watek do lapania numerkow 12.11.03, 16:22 clairejoanna napisała: > Bardzo bym byla wdzieczna, jezeli rybacy by sie ograniczyli do tego watku, > dziekuje. ******** a czemu, jesli moge zapytac? Lowca numerkow No 1 (waldek, cicho byc, ja tu dluzej jestem !!!! ;)))))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Watek do lapania numerkow 12.11.03, 16:32 Bo jak kogos nie interesuje lapanie numerkow toby wiedzial gdzie nie zagladac :-PPPPP Kran. Odpowiedz Link
clairejoanna Re: Watek do lapania numerkow 12.11.03, 16:34 Bo jestem osoba porzadna... nie... Ale jezeli mamy osobny watek kulinarny, osobny watek filmowy, osobny watek ksiazkowy, osobny watek poetycki, to dlaczego nie mozemy miec osobny watek lapania numerkow? Wszystkie numerki bylyby razem i bylby porzadek. Taki tylko vorschlag... nic zlego nie mialam na mysli, na prawde! Lowcie sobie te numerki, jezeli to takie wazne dla Was, prosze bardzo! Pozdrowienia, Claire Joanna Odpowiedz Link
xurek tym razem zupelnie sie z Kranem zgadzam :))) 12.11.03, 16:34 malo tego, wolam o sprawiedliwosc :)))!!! Jak juz tylko jeden watek dla paszportow, to poprosze o tylko jeden dla numerkow. Chociaz wlasciwie, biorac pod uwage rozmiary grona zainteresowanych i problemu dla numerkow powinno byc tylko watka pol :))))))) Xurek Odpowiedz Link
clairejoanna Re: Watek do lapania numerkow 12.11.03, 16:50 Jezus Maria na pomoc, a ja sie tak balam otworzyc ten watek, myslalam, ze wszyscy Ci lowcy liczb mnie zjedza. Po prostu uwazam, ze lowienie liczb jest bezsensowne, powiem wiecej, sa momenty, kiedy mnie to denerwuje. Jak widac, nie jestem jedyna, wiec nie widze nic zlego w tym, zeby sie ograniczyc do jednego watku zamiast draznic innych. Dziekuje, CJ Odpowiedz Link
ertes Re: Watek do lapania numerkow 12.11.03, 17:21 Bez przesady. To tylko zabawa a jak kazda zabawa ma sens kiedy chociaz jedna osobe bawi. Tutaj bawi sie wiecej (ja tez). Zakladanie 1325-tego watku w ciagu jednego dnia natomiast jest bez sensu. Samo lapanie cyferek jest cool. Odpowiedz Link
waldek.usa Re: Watek do lapania numerkow 12.11.03, 17:23 ertes napisał: > Bez przesady. To tylko zabawa a jak kazda zabawa ma sens kiedy chociaz jedna > osobe bawi. Tutaj bawi sie wiecej (ja tez). > Zakladanie 1325-tego watku w ciagu jednego dnia natomiast jest bez sensu. > Samo lapanie cyferek jest cool. No wlasnie. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Watek do lapania numerkow 12.11.03, 17:26 clairejoanna napisała: > Jezus Maria na pomoc, a ja sie tak balam otworzyc ten watek, myslalam, ze > wszyscy Ci lowcy liczb mnie zjedza. > Po prostu uwazam, ze lowienie liczb jest bezsensowne, powiem wiecej, sa > momenty, kiedy mnie to denerwuje. ********* powiem wiecej, jest wiele rzeczy, ktore mnie denerwuja. wtedy omijam wpisy na temat tych rzeczy, albo wpisy danej osoby, i tyle. proste chyba. > Jak widac, nie jestem jedyna, wiec nie widze nic zlego w tym, zeby sie > ograniczyc do jednego watku zamiast draznic innych. ********* pozwolisz, ze zaloze watek dla lowcow liczb. tym samym bedzie to watek dla milosnikow, a nie watek dyskusyjny na temat, czy i dlaczego lowienie liczb ma sens i jest denerwujace. czesto jak robie wpis na jakis temat i czekam na liczbe, to numer liczby wpisuje w tytule mojego wpisu. jesli sie ma az taka alergie na liczby i sie nie kliknie na moj wpis, to nic strasznego, bo jak wiadomo moje wpisy niewiele wnosza konstruktywnego czy intelektualnego, wiec mala strata krotki zal. jedyny quasi-spam numerkowy jaki popelnilam, i za ktory przepraszam, to w zeszlym tygodniu, wieczorowa pora podpuszczona na czacie przez kolege. on wie o kogo chodzi. Jutka lubiaca liczby, algebre, rachune prawdopodobienstwa, oraz rozne inne dziwne rzeczy. bez wzgledu czy ma to sens czy nie :) Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Watek do lapania numerkow 12.11.03, 17:39 jutka1 napisała: > powiem wiecej, jest wiele rzeczy, ktore mnie denerwuja. wtedy omijam wpisy na > temat tych rzeczy, albo wpisy danej osoby, i tyle. proste chyba. > Oj wcale nie takie proste Kolezanko! Wista wio, latwo powiedziec! (kto tak mowil?) Odpowiedz Link
ertes Re: Watek do lapania numerkow 12.11.03, 18:49 Przepraszam ale opiernicz za numerkowe posty nalezy sie Waldkowi a nie Glabowi Nr 1. To raz. Dwa, ja proponuje zalozyc watek pod tytulem "UP". Tam jak ktos ma wyrazna potrzebe napisania postu z tym slowem bedzie mogl to zrobic bez narazania sie na posadzenie o zwykly spam. Odpowiedz Link
swiatlo Jestem za, a nawet.... 12.11.03, 19:52 Joanno, czy ty nie ukradlas inicjalu C-J, czy tez on ukradl go tobie? Odpowiedz Link
clairejoanna Re: Jestem za, a nawet.... 13.11.03, 14:26 swiatlo napisał: > Joanno, czy ty nie ukradlas inicjalu C-J, czy tez on ukradl go tobie? > Wiesz, ja sie od urodzenia nazywam Claire Joanna i od kilku lat podpisuje moje listy CJ. Na forum najpierw sie powstrzymywalam, a potem zobaczylam, ze nikt sie nie trzepia, wiec podpisuje sie czasem CJ jak sie spiesze. Wujek C-J z kreseczka pomiedzy C i J nic nie powiedzial, wnioskuje z tego, ze Mu to nie przeszkadza, a On chyba ma najwiecej prawa sie trzepiac. Pozdrowienia, CJ ohne Bindestrich pomiedzy C i J Odpowiedz Link