auza 28.11.03, 18:01 Wokol mnie..... przewija sie mnostwo ludzi..... swiat tetni zyciem ....a ja stoje gdzies.... pomiedzy tym wszystkim ...i ...nie wiem...... ... dlaczego zatrzymalem sie.....amen Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: nie wiem ---- Witaj, auza 28.11.03, 18:13 witaj auza :) a moze zatrzymales sie, zeby odetchnac? pozdrawiam, Jutka :)) Odpowiedz Link
basia553 Re: nie wiem 28.11.03, 18:14 Czy jest nas tu wiecej na forum takich, ktörzy zle znosza okres przedswiateczny i Swieta? Pröbuje sie wylaczyc i zyc jakby nigdy nic, ale rzeczywistosc dosciga mnie zawsze. Chcialabym jak Misio zasnac teraz i obudzic sie na wiosne. Odpowiedz Link
moore_ash Re: nie wiem 28.11.03, 18:49 basia553 napisała: > Czy jest nas tu wiecej na forum takich, ktörzy zle znosza okres przedswiateczny > > i Swieta? Pröbuje sie wylaczyc i zyc jakby nigdy nic, ale rzeczywistosc dosciga > > mnie zawsze. Chcialabym jak Misio zasnac teraz i obudzic sie na wiosne. ja bym sie chcial obudzic 29 grudnia... tez mi sie juz nie chce... zmeczonym:( pozdr. tb Odpowiedz Link