dreptak2k 23.12.03, 11:33 Czy to ty jestes ta kobieta, ktora spotkalem wiele lat temu w Sydney w teatrze? Ta, ktora ma kolezanke na Central Coast? Tak czy nie, odpowiedz na pytannie. Moze gdzies w Australii ciebie umiescimy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 Dreptaku, 23.12.03, 11:56 pomyliles sie. Kranik nie jest kobieta, lecz dama, pania czy co chcesz. Ja zreszta tez nie jestem kobieta, dlatego rozrözniam. Odpowiedz Link
dreptak2k Re: Kraniku! 23.12.03, 12:08 Czy pozwolicie, ze wnoise poprawke no mojego pytania? Przeciez Basienko, o to wlasnie pytam, czy ta dama jest twoja znajomo z Olso? Odpowiedz Link
jan.kran Dreptak . 23.12.03, 12:27 Po pierwsze jestem mezczyzna o imieniu Jan. I pracuje fizycznie. W OZ nigdy nie bylam i nikogo tam nie znam. Ale zaczynam miec watpliwosci , bo moze jestem redundacja i bylam w OZ i pisze teraz pod piecioma nick. Alaskanka sie orientuje co jest czego czym wiec sie dowiedz. Mieszkam ( chyba) w Olso , ale tyz nie jestem pewna. Mnie sie wirt z realem pomylil i prosze o pomoc :-PPP Kran. Odpowiedz Link