Dodaj do ulubionych

Do xippo79

15.03.06, 21:05
jak to jest do alfy 145 i ma numer katalogowy 151470065 który sie znajduje z
tyłu odbiornika jest nadrukowany białym tuszem i posiadasz do tego pilota to
był bym zainteresowany no i tąfotke z chęcia zobacze
Obserwuj wątek
    • xippo79 Re: Do xippo79 16.03.06, 15:54
      radekradek79 napisał:

> jak to jest do alfy 145 i ma numer katalogowy 151470065 który sie znajduje z
      > tyłu odbiornika jest nadrukowany białym tuszem i posiadasz do tego pilota to
      > był bym zainteresowany no i tąfotke z chęcia zobacze
      Witam.
      Nie wiem czy jest to do alfy 145 czy 146 ale myśle ze jest to bez różnicy,
      numer katalogowy na moim odbiorniku to: 151470650. Pilota nie posiadam,ale tak
      jak pisał kolega Aquarius01 w poście" Alarm fabryczny w 145" służy to tylko jako
      odbiornik IR i jaki jest pilot nie ma znaczenia. Fotki moge wysłać tylko podaj
      maila.
      Pozdrawiam Filip.
      • radekradek79 Re: Do xippo79 16.03.06, 20:36
        Mój imeill to radekradek79@gazeta.pl
      • radekradek79 Re: Do xippo79 17.03.06, 20:33
        dzięki za zdjecia z wyglądu takie samo wiesz trochę mi sie nie chcę wieżyć w to
        ze bez różnicy jaki jest pilot bo wtedy podeszedł bym do innej alfy i ją
        otworzył chyba że cos trzeba zsynchronizowac a ile byś chciał tak z ciekawości
        • xippo79 Re: Do xippo79 17.03.06, 21:06
          radekradek79 napisał:

> dzięki za zdjecia z wyglądu takie samo wiesz trochę mi sie nie chcę wieżyć w to
          >
          > ze bez różnicy jaki jest pilot bo wtedy podeszedł bym do innej alfy i ją
          > otworzył chyba że cos trzeba zsynchronizowac a ile byś chciał tak z ciekawości
          Z tego co ja się orientuje jest to tylko odbiornik fal który odbiera je z pilota
          i wysyła dalej do centralki i to od zgrania sygnału z pilota z centralką zależy
          co otworzysz. Ale popytaj moze jakiegoś elektronika to będzie jasne, albo
          najlepiej kilku. Co do ceny to cięzko mi powiedzieć, nie mam pojecia ile to moze
          kosztować. Myśle ze 40zł+wysyłka nie bedzie wygórowaną ceną, część jest jak nowa.
          Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka