rav145 Re: czemu pali się 17.03.06, 22:07 Co się pali? gdzie się pali? raaany dom się paaaaali! ... czy jakiś tam ...zwierz inny :), a tak na poważnie, w odp. na pytanie.: Pali się bo ktoś podniecił, albo wzniecił ewentualnie robiąc grilla, przy rozmowie z sąsiadką przez płot swojego domu, nie widział gdzie benzyną drwa polewa! Jeżeli zaś palenie miało miejsce w zaciszu domowgo ogniska, to mogło sie palić np: w momencie gdy ktoś opiekał kukurydze nad kuchenką i zapatrzywszy się w ekran telewizora, gdzie leciało M jak Miłość, poprostu niedopilnował sprawy. Jeśli zaś pali w gardle to pali bo grypka! Jednak, jak mi się wydaje najlepiej, pali się bo się to lubi! Ja sam palę i też sobie codziennie zadaję to pytanie: czemu się pali? czemu ja palę? po co wogóle się pali? Chętnie odpowiem na następne tego rodzaju filozoficzne pytania? Odpowiedz Link
luka156 Re: czemu pali się 17.03.06, 22:18 rav145 napisał: > Co się pali? gdzie się pali? raaany dom się paaaaali! > ... czy jakiś tam > ...zwierz inny :), > a tak na poważnie, w odp. na pytanie.: > Pali się bo ktoś podniecił, albo wzniecił ewentualnie robiąc grilla, przy > rozmowie z sąsiadką przez płot swojego domu, nie widział gdzie benzyną drwa po > lewa! > Jeżeli zaś palenie miało miejsce w zaciszu domowgo ogniska, to mogło sie palić > np: w momencie gdy ktoś opiekał kukurydze nad kuchenką i zapatrzywszy się w > ekran telewizora, gdzie leciało M jak Miłość, poprostu niedopilnował sprawy. > Jeśli zaś pali w gardle to pali bo grypka! > Jednak, jak mi się wydaje najlepiej, pali się bo się to lubi! > Ja sam palę i też sobie codziennie zadaję to pytanie: czemu się pali? czemu ja > palę? po co wogóle się pali? > > Chętnie odpowiem na następne tego rodzaju filozoficzne pytania? Myślicielu jak jesteś taki bystry to powinieneś się domyśleć że nie przesłała się cała treść tego tematu. Odpowiedz Link
emeryt1946 Re: czemu pali się 17.03.06, 23:09 Alora Alfisti !!! Tu jest rozwiązanie : www.dziecionline.pl/maluch/bajki/pali/1.htm Odpowiedz Link
rav145 Re: czemu pali się 18.03.06, 00:51 Alora Alfisti !!! Tu jest rozwiązanie : www.dziecionline.pl/maluch/bajki/pali/1.htm ...hehe ;), a to Ci dopiero, "zasnął i chrapie" Odpowiedz Link