Dodaj do ulubionych

Dzwon.Poniedzialek.rano.Ursus.Pn. 156 czarna

26.07.06, 22:57
Widzialem, jak jedna 156(!) przejezdzala a driver patrzyl..Wiec tytulem wyjasnienia gdyby ktos stad..MegaDzwon 156 to bylem ja...Chroniła mnie do konca...Szkoda, ze juz nigdzie razem nie pojedziemy ;-(
Obserwuj wątek
    • alces1 Re: Dzwon.Poniedzialek.rano.Ursus.Pn. 156 czarna 26.07.06, 23:46
      Można troszkę jaśniej??
    • maliek Re: Dzwon.Poniedzialek.rano.Ursus.Pn. 156 czarna 27.07.06, 07:29
      Ale, o co Ci chodzi?
      • b4r45 Re: Dzwon.Poniedzialek.rano.Ursus.Pn. 156 czarna 27.07.06, 14:02
        Aj...Ok, moze troche to bylo chaotycznie...A moze spoedziwalem sie, ze ten skromny przekaz bedzie sie jawil jako jasny....

Generalnie mialem na mysli to:

W pon. rano ,na pewnym skrzyzowaniu w Warszawie mialem mega dzwona moja 156tką.Ja co prawda cały, ale ona już raczej na drogi nie wróci..Uratowała mi dupsko (to chyba wdzięczność, za to jak ją o nią dbałem), bo teoretycznie powinienem byc już chyba w parku sztywnych.

A popełniam tą wypowiedź z dwoch powodów:

1. To nieprawda, że włoskie samochody nie są bezpieczne (przynajmniej te)

2. Zaspakajam ciekawośc pewnego kierowcę czarnej 156tki (sic) , który przejeżdżał koło miejsca zdarzenia i prawie wypadł przez okno obserwując...

• kolosgorski Re: Dzwon.Poniedzialek.rano.Ursus.Pn. 156 czarna 27.07.06, 21:36
        maliek napisał:

> Ale, o co Ci chodzi?

użytkownicy AR słowem trza wam wyłożyć kawę na ławę.
        • kacper80 Re: Dzwon.Poniedzialek.rano.Ursus.Pn. 156 czarn 28.07.06, 11:48

użytkownicy AR słowem trza wam wyłożyć kawę na ławę.

Ignorujemy "kutasagorskiego"!!!!!!!!he,he!!!!
    • misiu7911 Re: Dzwon.Poniedzialek.rano.Ursus.Pn. 156 czarna 27.07.06, 16:26
      Na poczatek to skladam wyrazy wspolczucia,.czy ten dzwon to z twojej winy,jesli
      takto jak mogles do tego dopuscic.jak masz jakies fotki "wraku"(przepraszam
      jesli urazilem ta nazwa)to poprosze MISIU79-79@tlen.pl
      I jeszcze raz wyrazy wspolczucia.
      • 19-74pm Re: Dzwon.Poniedzialek.rano.Ursus.Pn. 156 czarna 27.07.06, 18:22
        Współczuję jestem z Ursusa ale rano nie jeżdziłem i nie natnąłem się na twoją
        kolizję .Grunt że tobie sie nic nie stało.Pozdr.Piotrek- błękitna 145JTD
        • rav145 Re: Dzwon.Poniedzialek.rano.Ursus.Pn. 156 czarn 27.07.06, 19:09
          łączę się w bólu po stracie czarnulki!
          Najważniejsze, że żyjesz! Pzdr. rav145
          • alces1 Re: Dzwon.Poniedzialek.rano.Ursus.Pn. 156 czar 27.07.06, 19:32
            no cóż... odeszła ratując Ciebie - to się nazywa poświęcenie, faktycznie
            musiałeś o nią dbać! Domyślam się, że już wkrótce powrócisz na drogi w niemalże
            identycznym samochodzie... Wyrazy współczucia i witaj pośród żywych!
      • rav145 kolos prowokator... 28.07.06, 00:05
        wstrzymajmy się od komentarzy do wypowiedzi kolosgorskiego!
        ...jak prosi Szanowny admin ;) Pzdr. rav145
        • maliek Re: kolos prowokator... 28.07.06, 08:04
          Rav145 masz rację, ale pozwól mi to raz zrobić, bo z zasady jestem przeciwny
          takim „dyskusją”.
          Kolosgorski może ty jesteś tak inteligentny, że rozumiesz nawet bełkot (to
          nasuwa podejrzenia, że jesteś politykiem). Jeżeli b4r45, który opisał swój
          wypadek stwierdził, że zrobił to zbyt chaotycznie to moje pytanie było
          uzasadnione. Niedawno na tym forum była tu dyskusja na temat poprawnego pisania
          i wyrażania swoich myśli. Chyba jest nie przeczytałeś a jeżeli nawet czytałeś
          to nic z niej nie wyniosłeś.
          • b4r45 Re: kolos prowokator...Panowie , Spokojnie! 28.07.06, 08:41
            I Panie oczywiscie tez..;-)

Dzieki, zdjecia mam, wkrotce je umieszcze.Na razie lekarz kazal mi kompy odstawic, wiec dochodze do niego na mala chwila dziennie....

Natomiast fakt, przyznalem ze byl chaos (choc ja bym sie chyba połapał) w mojej pierwszej wypowiedzi. Dlatego była korekta ;-).

Wroce na drogi, na 90% bolidem tej samej stajni..(pyt. tylko jakim, bo mimo iż nie moja wina, nie wiem ile zwroci ubezp..Doświadczenia innych pokazują, że może być róznie....
        • aquarius01 Re: kolos prowokator... 28.07.06, 09:47
          rav145 napisał:

> wstrzymajmy się od komentarzy do wypowiedzi kolosgorskiego!
          > ...jak prosi Szanowny admin ;) Pzdr. rav145

Ja nie mam z tym problemu, poprostu nie widzę jego wątków ani jego wypowiedzi,
          tak jak i kilku innych "myślących inaczej" trolli z tego forum. Polecam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka