146tsj 23.10.06, 17:41 Być może było: video.google.pl/videoplay?docid=3350379899378425904&q=DZIDEK Pozostawiam bez komentarza... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
streetfighter69 Re: [OT] BMW DZIDKA 23.10.06, 18:04 Hmm... Gdyby w ich rece wpadla Alfa zabawa bylaby ta sama. video.google.pl/videoplay?docid=3536961863544713787&q=alfa+burn Nie wiadomo jak sie skonczyl ten film... ;) Odpowiedz Link
streetfighter69 Re: [OT] BMW DZIDKA 23.10.06, 18:09 Moze tak: www.youtube.com/watch?v=Ryj4cDMu5QA Odpowiedz Link
alcol Re: [OT] BMW DZIDKA 23.10.06, 19:53 To nie zmienia faktu, że ten koleś z Bejki to skończony idiota, który tylko potwierdza dla niektórych krzywdzący stereotyp. Nie ukrywam, że wcale mi go nie żal - z satysfakcją patrzyłem jak płonie jego 5 :))) a kolo w desperacji gasi ja trawą - świetne :) Szczyt głupoty - jak znam życie to i tak takiego goscia niczego nie nauczył :( Odpowiedz Link
alces1 Re: [OT] BMW DZIDKA 23.10.06, 22:45 Kretyn i tyle! Szkoda, że się nie spalił razem z tym BMW (chociaż kto wie, nadzieje można przecież mieć...) Na filmie widać rejestracje, więc może w ślad za Policjantami, którzy zdjęli innych słynnych kretynów z Subaru, pójdą inni i zdejmą Dzidka, jeśli przeżył, oczywiście... Odpowiedz Link
maydayns Re: [OT] BMW DZIDKA 23.10.06, 23:46 hahahaha ale kretyn, znam paru takich dla ktorych poza bmw5 i 7 z poprzedniego tysiaclecia motoryzacja nie istnieje, ale nawet oni nie robia tkich glupot,a jesli juz to raczej nie potrafili by tak latwo spalic bejcy hahahahah Odpowiedz Link
streetfighter69 Re: [OT] BMW DZIDKA 24.10.06, 11:29 To jest niestety nasza smutna polska rzeczywistosc. Ten kraj jest naprawde zalosny. Takich ludzi jak Dzidek jest tutaj mnostwo, sa w kazdym miescie, na kazdej ulicy. Nie mowiac juz o mniejszych, jeszcze bardziej zasciankowych miasteczkach i wioskach. BMW dla takich osob jest szczytem marzen, apogeum motoryzacji, o istnieniu Alfy Romeo czesto nawet nie wiedza... Niestety, z BMW jest tak jak z Polakami za granica... Na stu normalnych jest dziesieciu debili - i jakos tylko o tych drugich sie slyszy. Odpowiedz Link
aquarius01 Re: [OT] BMW DZIDKA 24.10.06, 11:56 streetfighter69 napisał: > Niestety, z BMW jest tak jak z Polakami za granica... Na stu normalnych jest > dziesieciu debili - i jakos tylko o tych drugich sie slyszy. W przypadku Polaków za granicą jestem się w stanie zgodzić. Jednak w przypadku jedynej słusznej marki niestety osobiście uważam (i wynika to z doświadczenia a nie z niechęci do tej, poprawnej politycznie, marki), że tą proporcję należało by odwrócić - zdecydowanie na stu debili znajdzie się kilku normalnych i obyś Ty należał do tej mniejszości... Odpowiedz Link
streetfighter69 Re: [OT] BMW DZIDKA 24.10.06, 12:01 >na stu debili znajdzie się kilku normalnych i obyś Ty należał do tej >mniejszości... Mysle ze jestem na tym forum juz na tyle dlugo ze mozna po moich wypowiedziach przypisac mnie do wlasciwej grupy ;) Odpowiedz Link
ikar_29 Re: [OT] BMW DZIDKA 24.10.06, 13:37 nie wyobrazam sobie jak mozna w tak glupi zajechac auto....przykry obrazek... sami przyznajcie, ze umiejetnosci DZIDKa w porownaniu z tym: www.youtube.com/watch?v=V0CwiGrpgNo sa mierne.... tym razem ani o BMW ani i Alfach.... Ikar Odpowiedz Link
alcol Re: [OT] BMW DZIDKA 24.10.06, 16:07 Nie wiem co lepsze dzidek i jego BMW czy kiepski arabski psedodrift... :( Odpowiedz Link
alces1 Re: [OT] BMW DZIDKA 24.10.06, 16:12 bez chwili wahania stwierdzam, że "lepszy" jest nasz rodzimy Dzidek! Odpowiedz Link
oodys Re: [OT] BMW DZIDKA 24.10.06, 20:02 Hihi, ale zobaczcie jak potem panikowal, juz nie bylo mu do smiechu. Szkoda ze nie pokazali jak sie palila konkretnie. Bo bo koncowych zdejciach widac ze musiala sie palic duzo mocniej. Odpowiedz Link
selespeed1 Re: [OT] BMW DZIDKA 25.10.06, 19:02 Na początku miał kozacki uśmiech ("prowokator całej imprezy"). Później miał mapę w gaciach (gaszenie silnika trawą) Dawno się tak nie uśmiałem... Odpowiedz Link
marazzz Re: [OT] BMW DZIDKA 25.10.06, 19:32 czytalem na innym forum ze ten "wspanialy" Dzidek jest pracownikiem firmy oponiarskiej i mial wymienic tylko opony w tym 535 na nowe a stare wyrzucic. mial... Odpowiedz Link
selespeed1 Re: [OT] BMW DZIDKA 25.10.06, 19:40 > czytalem na innym forum ze ten "wspanialy" Dzidek jest pracownikiem firmy > oponiarskiej i mial wymienic tylko opony w tym 535 na nowe a stare wyrzucic. > mial... A to numer!!! Teraz wiem z kąd ta trawa!!! Odpowiedz Link
marcins737 Re: [OT] BMW DZIDKA 25.10.06, 23:25 dzidek to niezły kretyn szkoda że nie zjarał komus nowego m5 - do końca swoich marnych dni miałby przyjemność oddawania komornikom po parę zł ze swej nędznej zapewne pensji... dzidkowi mam nadzieję zabiorą prawo jazdy , nałożą stosowne grzywny a dodatkowo właściciel auta powinien mu obic jego pusty łeb Odpowiedz Link
streetfighter69 Re: [OT] BMW DZIDKA 26.10.06, 10:54 Jako wlasciciel auta spalilbym Dzidka tak jak on spalil Bejke. Odpowiedz Link
quattro7 Re: [OT] BMW DZIDKA 26.10.06, 11:46 tu nie chodzi jakie auto splonelo czy Alfa czy BMW tylko dlaczego?ten dzidek to poprostu............... i stad mamy kiepska opinie o wlascicielach BMW bo co sobie pomysleli ci wszyscy kierowcy co jechali ta droga.streetfighter69 pokazal filmik z palenia gumy Alfa tam widac ze osoby wiedza jak sie to robi i watpie w jakiekolwiek niespodzianki. Odpowiedz Link
alces1 Re: [OT] BMW DZIDKA 26.10.06, 12:05 Z tego co koledzy pisali powyżej, wynika, że Dzidek nie był właścicielem tego BMW, więc w tym akurat przypadku nie świadczy to o właścicielach pojazdów tejże marki, lecz ogólnie o Dzidku i jego wspaniałych kumplach... Odpowiedz Link
quattro7 Re: [OT] BMW DZIDKA 26.10.06, 12:18 byl czy nie byl wlascicielem ale odrazu wiedzial co zrobic z BMW i tym samym wiekszosc warjatow kupuje nawet zajechane modele byle by BMW i oto mi chodzi a co do posiadaczy to wiem ze nie wszyscy sa tacy sami moj ojciec tez ma BMW 530d i jest calkowicie normalna osoba nie ma nic wspolnego z ludzmi typu dzidek. Odpowiedz Link
streetfighter69 Re: [OT] BMW DZIDKA 26.10.06, 13:33 >byl czy nie byl wlascicielem ale odrazu wiedzial co zrobic z BMW i tym samym >wiekszosc warjatow kupuje nawet zajechane modele byle by BMW i oto mi chodzi >a co do posiadaczy to wiem ze nie wszyscy sa tacy sami moj ojciec tez ma BMW >530d i jest calkowicie normalna osoba nie ma nic wspolnego z ludzmi typu >dzidek. I w tej wypowiedzi jest sporo prawdy. Chociaz mysle ze gdyby w rece Dzidka wpadla Alfa z mocnym silnikiem efekt bylby pewnie podobny. Odpowiedz Link
quattro7 Re: [OT] BMW DZIDKA 26.10.06, 18:48 mozliwe ale z jego poziomem wiedzy o jezdzie niewiedzial by jak krecic baczki przednionapedowcem ale efekty mogly by byc podobne z kazdtm autem. Odpowiedz Link
malgoska1 Re: [OT] BMW DZIDKA 26.10.06, 13:33 Witam. > video.google.pl/videoplay?docid=3350379899378425904&q=DZIDEK i jego syn: video.google.pl/videoplay?docid=7601130630445348341 Pozdrawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link