Dodaj do ulubionych

[OT] BMW DZIDKA

23.10.06, 17:41
Być może było:

video.google.pl/videoplay?docid=3350379899378425904&q=DZIDEK
Pozostawiam bez komentarza...
Obserwuj wątek
    • streetfighter69 Re: [OT] BMW DZIDKA 23.10.06, 18:04
      Hmm... Gdyby w ich rece wpadla Alfa zabawa bylaby ta sama.

video.google.pl/videoplay?docid=3536961863544713787&q=alfa+burn
      Nie wiadomo jak sie skonczyl ten film... ;)
      • streetfighter69 Re: [OT] BMW DZIDKA 23.10.06, 18:09
        Moze tak:

www.youtube.com/watch?v=Ryj4cDMu5QA
        • alcol Re: [OT] BMW DZIDKA 23.10.06, 19:53
          To nie zmienia faktu, że ten koleś z Bejki to skończony idiota, który tylko
          potwierdza dla niektórych krzywdzący stereotyp.
          Nie ukrywam, że wcale mi go nie żal - z satysfakcją patrzyłem jak płonie jego
          5 :))) a kolo w desperacji gasi ja trawą - świetne :)
          Szczyt głupoty - jak znam życie to i tak takiego goscia niczego nie nauczył :(
    • alces1 Re: [OT] BMW DZIDKA 23.10.06, 22:45
      Kretyn i tyle! Szkoda, że się nie spalił razem z tym BMW (chociaż kto wie,
      nadzieje można przecież mieć...) Na filmie widać rejestracje, więc może w ślad
      za Policjantami, którzy zdjęli innych słynnych kretynów z Subaru, pójdą inni i
      zdejmą Dzidka, jeśli przeżył, oczywiście...
    • maydayns Re: [OT] BMW DZIDKA 23.10.06, 23:46
      hahahaha ale kretyn, znam paru takich dla ktorych poza bmw5 i 7 z poprzedniego
      tysiaclecia motoryzacja nie istnieje, ale nawet oni nie robia tkich glupot,a
      jesli juz to raczej nie potrafili by tak latwo spalic bejcy hahahahah
      • streetfighter69 Re: [OT] BMW DZIDKA 24.10.06, 11:29
        To jest niestety nasza smutna polska rzeczywistosc. Ten kraj jest naprawde
        zalosny. Takich ludzi jak Dzidek jest tutaj mnostwo, sa w kazdym miescie, na
        kazdej ulicy. Nie mowiac juz o mniejszych, jeszcze bardziej zasciankowych
        miasteczkach i wioskach. BMW dla takich osob jest szczytem marzen, apogeum
        motoryzacji, o istnieniu Alfy Romeo czesto nawet nie wiedza...
        Niestety, z BMW jest tak jak z Polakami za granica... Na stu normalnych jest
        dziesieciu debili - i jakos tylko o tych drugich sie slyszy.
        • aquarius01 Re: [OT] BMW DZIDKA 24.10.06, 11:56
          streetfighter69 napisał:

> Niestety, z BMW jest tak jak z Polakami za granica... Na stu normalnych jest
          > dziesieciu debili - i jakos tylko o tych drugich sie slyszy.

W przypadku Polaków za granicą jestem się w stanie zgodzić. Jednak w przypadku
          jedynej słusznej marki niestety osobiście uważam (i wynika to z doświadczenia a
          nie z niechęci do tej, poprawnej politycznie, marki), że tą proporcję należało
          by odwrócić - zdecydowanie na stu debili znajdzie się kilku normalnych i obyś Ty
          należał do tej mniejszości...
          • streetfighter69 Re: [OT] BMW DZIDKA 24.10.06, 12:01
            >na stu debili znajdzie się kilku normalnych i obyś Ty należał do tej
            >mniejszości...

Mysle ze jestem na tym forum juz na tyle dlugo ze mozna po moich wypowiedziach
            przypisac mnie do wlasciwej grupy ;)
    • ikar_29 Re: [OT] BMW DZIDKA 24.10.06, 13:37
      nie wyobrazam sobie jak mozna w tak glupi zajechac auto....przykry obrazek...
      sami przyznajcie, ze umiejetnosci DZIDKa w porownaniu z tym:
      www.youtube.com/watch?v=V0CwiGrpgNo
      sa mierne.... tym razem ani o BMW ani i Alfach....
      Ikar
      • alcol Re: [OT] BMW DZIDKA 24.10.06, 16:07
        Nie wiem co lepsze dzidek i jego BMW czy kiepski arabski psedodrift... :(
        • alces1 Re: [OT] BMW DZIDKA 24.10.06, 16:12
          bez chwili wahania stwierdzam, że "lepszy" jest nasz rodzimy Dzidek!
    • oodys Re: [OT] BMW DZIDKA 24.10.06, 20:02
      Hihi, ale zobaczcie jak potem panikowal, juz nie bylo mu do smiechu. Szkoda ze
      nie pokazali jak sie palila konkretnie. Bo bo koncowych zdejciach widac ze
      musiala sie palic duzo mocniej.
    • selespeed1 Re: [OT] BMW DZIDKA 25.10.06, 19:02
      Na początku miał kozacki uśmiech ("prowokator całej imprezy").
      Później miał mapę w gaciach (gaszenie silnika trawą)
      Dawno się tak nie uśmiałem...
    • marazzz Re: [OT] BMW DZIDKA 25.10.06, 19:32
      czytalem na innym forum ze ten "wspanialy" Dzidek jest pracownikiem firmy
      oponiarskiej i mial wymienic tylko opony w tym 535 na nowe a stare wyrzucic.
      mial...
      • selespeed1 Re: [OT] BMW DZIDKA 25.10.06, 19:40
        > czytalem na innym forum ze ten "wspanialy" Dzidek jest pracownikiem firmy
        > oponiarskiej i mial wymienic tylko opony w tym 535 na nowe a stare wyrzucic.
        > mial...

A to numer!!! Teraz wiem z kąd ta trawa!!!
        • marcins737 Re: [OT] BMW DZIDKA 25.10.06, 23:25
          dzidek to niezły kretyn
          szkoda że nie zjarał komus nowego m5 - do końca swoich marnych
          dni miałby przyjemność oddawania komornikom po parę zł ze swej nędznej zapewne
          pensji...
          dzidkowi mam nadzieję zabiorą prawo jazdy , nałożą stosowne grzywny a dodatkowo
          właściciel auta powinien mu obic jego pusty łeb
          • streetfighter69 Re: [OT] BMW DZIDKA 26.10.06, 10:54
            Jako wlasciciel auta spalilbym Dzidka tak jak on spalil Bejke.
            • quattro7 Re: [OT] BMW DZIDKA 26.10.06, 11:46
              tu nie chodzi jakie auto splonelo czy Alfa czy BMW tylko dlaczego?ten dzidek to
              poprostu............... i stad mamy kiepska opinie o wlascicielach BMW bo co
              sobie pomysleli ci wszyscy kierowcy co jechali ta droga.streetfighter69
              pokazal filmik z palenia gumy Alfa tam widac ze osoby wiedza jak sie to robi i
              watpie w jakiekolwiek niespodzianki.
              • alces1 Re: [OT] BMW DZIDKA 26.10.06, 12:05
                Z tego co koledzy pisali powyżej, wynika, że Dzidek nie był właścicielem tego
                BMW, więc w tym akurat przypadku nie świadczy to o właścicielach pojazdów tejże
                marki, lecz ogólnie o Dzidku i jego wspaniałych kumplach...
                • quattro7 Re: [OT] BMW DZIDKA 26.10.06, 12:18
                  byl czy nie byl wlascicielem ale odrazu wiedzial co zrobic z BMW i tym samym
                  wiekszosc warjatow kupuje nawet zajechane modele byle by BMW i oto mi chodzi a
                  co do posiadaczy to wiem ze nie wszyscy sa tacy sami moj ojciec tez ma BMW 530d
                  i jest calkowicie normalna osoba nie ma nic wspolnego z ludzmi typu dzidek.
                  • streetfighter69 Re: [OT] BMW DZIDKA 26.10.06, 13:33
                    >byl czy nie byl wlascicielem ale odrazu wiedzial co zrobic z BMW i tym samym
                    >wiekszosc warjatow kupuje nawet zajechane modele byle by BMW i oto mi chodzi
                    >a co do posiadaczy to wiem ze nie wszyscy sa tacy sami moj ojciec tez ma BMW
                    >530d i jest calkowicie normalna osoba nie ma nic wspolnego z ludzmi typu
                    >dzidek.

I w tej wypowiedzi jest sporo prawdy. Chociaz mysle ze gdyby w rece Dzidka
                    wpadla Alfa z mocnym silnikiem efekt bylby pewnie podobny.
                    • quattro7 Re: [OT] BMW DZIDKA 26.10.06, 18:48
                      mozliwe ale z jego poziomem wiedzy o jezdzie niewiedzial by jak krecic baczki
                      przednionapedowcem ale efekty mogly by byc podobne z kazdtm autem.
    • malgoska1 Re: [OT] BMW DZIDKA 26.10.06, 13:33
      Witam.

> video.google.pl/videoplay?docid=3350379899378425904&q=DZIDEK

i jego syn:
      video.google.pl/videoplay?docid=7601130630445348341

Pozdrawiam,
      Maciej Loret
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka