b.pawelek 26.06.07, 23:35 Pozdrawiam Czy ktoś was wie może jak wymontować przepaloną, żarówkę nad tylnymi drzwiami w 156 z 99 roku??? wersja sedan jeżeli to ma jakieś znaczenie. ja bałem się naruszyć podsufitkę... Pozdrawiam serdecznie Borys Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoska1 Re: wymiana żarówek 27.06.07, 08:08 Witam. > Czy ktoś was wie może jak wymontować przepaloną, żarówkę nad tylnymi drzwiami > w 156 z 99 roku??? Zajrzyj do instrukcji obsługi i wszystko będzie jasne... Pozdraawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link
b.pawelek Re: wymiana żarówek 27.06.07, 12:46 trzeba taką instrukcję najpierw mieć albo namówić osobę która twierdzi że ja ma żeby mi ją wysłała bo poki co mi się to nie udało:) Pozdrawiam Borys Odpowiedz Link
malgoska1 Re: wymiana żarówek 27.06.07, 13:28 Witam. > trzeba taką instrukcję najpierw mieć albo namówić osobę która twierdzi że ja > ma żeby mi ją wysłała bo poki co mi się to nie udało:) grisza.kicks-ass.org/~grisza/software/alfa_156/ Pozdrawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link
b.pawelek Re: wymiana żarówek 27.06.07, 14:52 to napewno głupie pytanie ale i tak je zadam. a co jeżeli zamontuje mocniejsza żarówkę w miejsce starej. np wymienie 5 w na 10 w??? Pozdrawiam i bardzo dziekuje Macku za linka Miłego dnia Borys Odpowiedz Link
ars156 Re: wymiana żarówek 27.06.07, 22:17 tak jak napisal przedmowca moze sie stopic obudowa ,ale jak posadzisz dziewczyne na przednim fotelu to lepiej widac "szczegoly" bo przednia lampka jest mocniejsza ! albo zabieraj je w dzien !pozdr. Odpowiedz Link
b.pawelek Re: wymiana żarówek 28.06.07, 00:59 ponieważ jazda nocą jest dla mnie szczególnie nęcąca to chciałem wzmocnić to światło:) Pozdrawiam Borys Odpowiedz Link