tomul75 29.07.07, 22:02 www.roadlook.pl/roadlook-tv/alfa-brera-magnes-na-dziewczyny.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudiusz76 Re: Magnes na dziewczyny 30.07.07, 00:03 Taaa koles w niebieskim podkoszulku, muza ma maxa i ciemne okulary mnie rozwalily. KL Odpowiedz Link
max_marcin Re: Magnes na dziewczyny 30.07.07, 07:04 NO, no. Może na 5-7 letnią używaną będzie mnie stać :) Teraz to tylko pomarzyć można. Odpowiedz Link
frise Re: Magnes na dziewczyny 30.07.07, 11:51 Z calym szacunkiem, ale najbardziej podoba mi sie imie i nazwisko pana - Libor Zezulka! :))))))) Odpowiedz Link
alces1 Re: Magnes na dziewczyny 30.07.07, 14:13 Wniosek z tego, że nie trzeba mieć fajnej bryki by podrywać kobiety, wystarczy się fajnie nazywać by zrobić na dziewczynie wrażenie, czego przykładem jest frise;) Pozdrawiam Rafał Konstatntynopolitańczykiewicz;) Odpowiedz Link
frise Re: Magnes na dziewczyny 30.07.07, 14:19 Dokladnie, Alces! Tak naprawde liczy sie fajne nazwisko. I intelekt. I szlachetnosc serca. Szczodrosc. Prawy charakter. Hmm... sama w to nie wierze! :)))))))) Nie napisze co sie najbardziej liczy, by nie pozbawiac was zludzen. Odpowiedz Link
krechu Re: Magnes na dziewczyny 30.07.07, 13:58 Witam Pan Zezulka (:-)) ma obrączke więc nie powinien podrywać na brykę :-b Pozdrawiam Krechu AR 145 1.4 Bx Odpowiedz Link
frise Re: Magnes na dziewczyny 30.07.07, 14:07 Krechu, twoja czujnosc jest godna uznania! :) Wlasnie. Zonaci panowie nie powinni podrywac dziewczyn!!! Albo niech zdejmuja obraczki. :P Odpowiedz Link
krechu Re: Magnes na dziewczyny 30.07.07, 14:09 Ma się tę czerwoną AR i obrączkę na paluchu to się wie na co zwracać uwagę :-) Pozdrawiam Krechu AR 145 1.4 Bx Odpowiedz Link
krechu Re: Magnes na dziewczyny 30.07.07, 15:13 hehe nie zdarzyło mi się. Raczej nie mam takiej potrzeby (albo po prostu czasu) z reguły lecę wozem na trasie w delegacji na określone godziny przez pół Polski. Poza tym to już nie te lata. Poprzednią obrączkę potrafiłem ściągnąć jedną ręką, trzymając ją w kieszeni ale ją w końcu zgubiłem (pofrunęła do jeziora w jak machnąłem łapą) i teraz mam dwa numery mniejszą i już nie jest tak lekko. Pozdr Krechu Odpowiedz Link
rav145 Re: Magnes na dziewczyny 30.07.07, 15:40 > Poprzednią obrączkę potrafiłem ściągnąć > jedną ręką, trzymając ją w kieszeni ale ją w końcu zgubiłem (pofrunęła do > jeziora w jak machnąłem łapą) czyżbyś był zapalonym wędkarzem? Inaczej nie potrafiłbym sobie wytłumaczyć tego machnięcia nad jeziorem ;) Poza tym wydaje mi się, że trudno jest coś złowić na Alfę. Kobiety nie lecą na "mechaników" ;) - nawet tych domorosłych rav145 say lorelaj Odpowiedz Link
krechu Re: Magnes na dziewczyny 31.07.07, 10:09 No nieźle. Faktycznie obrączka mi spadła w trakcie zmagań na rybach (a konkretnie na samym końcu jak chciałem zrzucić mrówki z pokrowca :-) Żona do dzisiaj nie może uwieżyć, że ja faktycznie wtedy byłem tam akurat w tym celu :-b Z tym "leceniem na mechaników" to różnie bywa. Od kiedy kupiłem (oczywiście dla banku ) chałupę i od miesiąca nic innego nie robie tylko po skończeniu pracy dłubie w ścianach i remontuje - oczywiście efekty widać (dnia wolnego nie miałem) żony mioich kolegów zaczynają na mnie spoglądać coraz bardziej życzliwie (nie wiem czy to się odnosi również do samiochodów). Pozdrawiam Krechu AR 145 1.4 Bx Odpowiedz Link