ak_1 17.11.03, 15:04 motoryzacja.interia.pl/news?inf=445031 Jak wam sie podoba?? wedlug mnie to ona ma wiecej wspolnego ze 147 niz z 156 (no chyba, ze cene:). Pozdrawiam AdamK. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafal.gtv Re: Alfa GT wkrótce w sprzedaży!! 17.11.03, 18:51 Długość wskazuje na coś pośredniego pomiędzy 147 a 156... Dla mnie - na pierwszy rzut oka bliższa jednak 156. Wzornictwo - hmmmm - ładna... , ale maszynami Da Silvy i wcześniejszym GTV/Spider byłem bardziej poruszony . Odpowiedz Link
bar-tech Re: Alfa GT wkrótce w sprzedaży!! 17.11.03, 23:44 witam! a mnie się baaaaardzo podoba! szczególnie jtd. pozdrawiam Odpowiedz Link
rafal.gtv Re: Alfa GT wkrótce w sprzedaży!! 18.11.03, 11:13 Czyżby występowała jakaś różnica we wzornictwie pomiędzy JTD a JTS ???? ( pomijając fundamentalną kwestię znaczka ! :) Odpowiedz Link
ak_1 Re: Alfa GT wkrótce w sprzedaży!! 18.11.03, 14:20 rafal.gtv napisał: > Czyżby występowała jakaś różnica we wzornictwie pomiędzy JTD a JTS ???? > ( pomijając fundamentalną kwestię znaczka ! :) No pewnie, nie wiedziales, ze Alfy z dieslem sa najpiekniejsze:) A tak na powaznie to widac postep 150km w 1.9jtd to juz calkiem sporo jeszcze niedawno bo kilka lat temu to 2.4jtd mial 136km a 1.9 mial 105km. Roznica 45km to juz przepasc. Ciekawy jestem ile jeszcze uda im sie wicsnac z tej pojemnosci. Pozdrawiam AdamK. Odpowiedz Link
bar-tech Re: Alfa GT wkrótce w sprzedaży!! 18.11.03, 16:10 rafal.gtv napisał: > Czyżby występowała jakaś różnica we wzornictwie pomiędzy JTD a JTS ???? > ( pomijając fundamentalną kwestię znaczka ! :) hehehe miło jest jeździć pięknym samochodem i słuchać gwizdu turbinki! a jtd jak najbardziej takich doznań dostarcza. pozdrawiam Odpowiedz Link
ak_1 Re: Alfa GT wkrótce w sprzedaży!! 18.11.03, 14:41 rafal.gtv napisał: > Długość wskazuje na coś pośredniego pomiędzy 147 a 156... Dla mnie - na > pierwszy rzut oka bliższa jednak 156. > Wzornictwo - hmmmm - ładna... , ale maszynami Da Silvy i wcześniejszym > GTV/Spider byłem bardziej poruszony . Co do wymiarow Alfa Gt przerosla 156 i to o 5cm w wzdluz, 2cm wszerz i jest nizsza od 156 o 5cm o ile te dane podane w tym tekscie sa prawdziwe. Piszac o podobienstwach to mialem na mysli wnetrze, ktore to prawie miczym sie nie rozni od Alfy 147 i o tym wyrazie przodu, ktory tez podobny jest do Alfy 147gta. Jesli chodzi o wzornictwo to podobnie uwazam, ze projekty Da Silvy byly bardziej ponadczasowe. Pozdrawiam AdamK. Odpowiedz Link
greenblack Re: Alfa GT wkrótce w sprzedaży!! 18.11.03, 19:03 Martwię się o Alfę bez Da Silvy:( Przód pownien być bardziej porywający. Za to tył jest świetny. Nie ma jednak porównania z GTV. Pozdrawiam Odpowiedz Link
starydiesel Re: Alfa GT wkrótce w sprzedaży!! 02.12.03, 12:39 piękna, chciałbym taką 3,2 240 km ... Odpowiedz Link